#منبرک
اهمیت اذان گفتن قبل از نماز
حجتالاسلام والمسلمین بهشتی
روایت داریم که هرکس برای نمازش اذان و اقامه بگوید، دو صف از فرشتگان پشت سر او نماز می خوانند. راوی پرسید: طول صف ها چقدر است؟ حضرت فرمود: تا چشم کار می کند صف ملائکه است. حدیثی که در مورد زُراره هست حضرت فرمود: بین مشرق و مغرب. یعنی صف های چند هزار کیلومتری! حیف است ما که ایمان به غیب و فرشتگان داریم، یک نماز چهاررکعتی چهار دقیقه می شود. اذان و اقامه بگوییم شش دقیقه طول می کشد. پرسید: اگر فقط اقامه بگوید، چطور؟ فرمود: یک صف.
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#ینگه_دنیا
هزینههای بالای دین داری
الیزابت دوست مسیحی ـ یهودی و آمریکایی من و خانواده اش برای تعطیلات سال نو به یکی از کشور های خلیج فارس سفر کرده اند.
میشه گفت بین دوستان خارجی من با سه نفر احساس صمیمیت می کنم و هر سه نفر هم با هم متفاوتند.
همسر الیزابت یهودی هست و پدر و مادر الیزابت اصالتا از کاتولیک های لبنان بودند که به آمریکا مهاجرت کردند. چند روز قبل ناهار دورهمی خونه الیزابت بودیم، من مسلمان، یک نفر هندو، یک نفر کاتولیک یک نفر پروتستان و یک نفر هم دین مشخصی نداشت ولی به خدا معتقد بود.
صحبت از افکار متعدد و بعد باورها و ادیان شد و از فشار کلیسا. رسید به مهجور موندن کلیسا و و هزینه های بالای عضویت در کلیساها و کنیسه ها. دوست آلمانی گفت: تو آلمان کلیساها پروتستانت آن قدر مراجع ندارند و از بس هزینه هاشون بالاست شروع کرده اند کلیسا رو اجازه می دهند.
الیزابت گفت: علاوه بر رقم خمس یا زکات (اصطلاحشان چرتیcharity است)
یهودیان تو آمریکا باید هزینه عضویت و مشارکت به کنیسه بپردازند.
من گفتم که مساجد تو ایران کلا همه جای دنیا رایگان است. البته دولت ها هم حمایت و معافیت در نظر می گیرند ولی این طور نیست که برای نماز خوندن یا استفاده از امکانات مسجدی نیاز به پرداخت مبلغی باشه.
از حج پرسیدند. گفتم: حتی حج هم رایگان هست یعنی برای ورود به مسجدالحرام هزینه ای نمی پردازیم این هزینه سفر و اسکان هست که حج رو سفر گران قیمتی کرده.
▪️سمیه بشارتی – صفحه اینستاگرام سوغات هند
@zane_ruz
#هاج_و_واج
بدون وای فای
این روزها اغلب مردم بیشتر وقتشان را در اینترنت می گذرانند و از مطالعه کتاب غافل شده اند. جالب است بدانید در هلند محدوده هایی ایجاد شده اند که اصلا به اینترنت دسترسی وجود ندارد. در این اماکن مردم صرفا مطالعه می کنند یا با هم گپ می زنند.
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#پای_درس_شهدا
مسئولیت پذیر مثل شهید خرازی
رزمنده جانباز سید مهدی حسینی:
اوایل که به جبهه رفتم، در غرب بودم. آنجا شرایطش با جبهههای جنوب تفاوت داشت. نحوه پست دادن، تجمع رزمندهها، ارتباط با قرارگاههای پشتیبانی و... طور دیگری بود. بعد از نزدیک به دو سال، برای اولین بار به جنوب آمدم. چون سابقه رزمندگی داشتم، با نظر شهید براتی فرمانده گروهانمان، مسئولیت یکی از دستههای گروهان برعهده بنده گذاشته شد. شب اول مشغول استراحت بودم که براتی آمد و بیدارم کرد. گفت چرا خوابیدهای؟ گفتم الان نصف شب است و قاعدتاً آدمها در این ساعت از شبانهروز میخوابند. گفت: تو اگر مسئولیت پذیرفتهای نباید اینطور راحت بخوابی. بلند شو با هم به بچهها سر بزنیم و از احوالشان جویا شویم. شاید کسی مشکلی داشت یا جایی اتفاقی افتاده باشد من و تو که مسئولیت داریم باید به فکر این بچه بسیجیهایی باشیم که خیلیهایشان سن و سال کمی دارند. از آن شب به بعد، من و براتی و گاهی دو، سه نفر دیگر از دوستان به گشتزنی شبانه میرفتیم. ته دلم میگفتم شاید براتی سختگیری میکند و نیازی نباشد ما هر شب از خوابمان بزنیم و به بچهها سرکشی کنیم. همین طور بود تا اینکه یک شب شهید خرازی را در راه دیدیم. ایشان فرمانده لشکر بود و با دیدنش تعجب کردم. وقتی جویا شدیم که این موقع شب اینجا چه میکند، متوجه شدیم خود حاجحسین هم شبها به سرکشی از مقر میپردازد و علاوه بر آسایشگاهها، سالن غذاخوری، آشپزخانه و... حتی به سرویس بهداشتی مقر هم سرکشی میکند تا مبادا رزمندهها مشکلی داشته باشند و به سختی بیفتند. بعد از دیدن شهید خرازی بود که متوجه شدم احساس مسئولیتی که شهید براتی میکرد از کجا نشئت گرفته است. جبهه مجمعی از خوبها و خوبیها بود و رفتار فرمانده روی زیر دستش اثر میگذاشت و همین طور سلسله مراتب تنها دستور از فرمانده دریافت نمیکرد، بلکه معرفت و ایمان و مسئولیتپذیری را هم از بالادستش (در عمل) یاد میگرفت و خودش هم اجرا میکرد..
@zane_ruz
#ایرانگردی
تصویر هوایی از طبیعت بکر روستای سه سار
روستای سه سار با طبیعت بکر و دیدنی درحدود ۳۰کیلومتری شهر صومعه سرا واقع شده است.
@zane_ruz
#داستان
نگین قلبم
سمیرا اسکندر پور
چشم هایم را باز می کنم. پلک هایم سنگین است. دردی را در تمام بدنم احساس می کنم. روی زمین افتاده ام و دهانم خشک شده است. چشم هایم را می گردانم. چشمم به گنبد طلایی رنگ آقا علی ابن موسی الرضا می افتد. وسط صحن هستم. وسط صحن روی زمین روبروی گنبد. همه جا ساکت است. ساکت ساکت. به سختی سرم را می گردانم. چشمم به زنی می افتد که با کودک شش ماهه اش روی زمین غرق در خون است. نفس در سینه ام حبس می شود. بغضی انگار دارد خفه ام می کند. علی کجاست؟ هیچ صدایی نیست. فقط صدای باد. از آن همه فریاد و همهمه خبری نیست. توان هیچ حرکتی ندارم. باز هم به دور و اطرافم نگاه می کنم. طرف دیگرم دو مرد دراز به دراز افتاده اند. خون از دهانشان جاری است. یکی از دور در حالی که بر زمین افتاده است ناله می کند: کمک... کشتند... همه را کشتند.....
علی...کجایی؟ کجایی بابا؟ می خواهم بلند شوم که یکدفعه پهلویم از شدت درد می سوزد. دستی به شکمم می کشم. انگشتانم در پهلویم فرو می رود....
از شما دعوت میکنیم این داستان زیبا را در کانال زن روز بخوانید.
@zane_ruz
بسم الله الرحمن الرحیم...
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم✨
اعضای محترم کانال زن روز سلام!✋🌺
دوشنبه داغ تابستانی تون بخیر و شادی
براتون آرزوی روزی پر تلاش و توأم با موفقیت میکنیم.
حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم میفرمایند: «بر هر دلى که به شهوت ها آرام گرفته باشد، حرام است که در ملکوت آسمان ها گردش کند.» (تنبیه الخواطر: ج۲، ص۱۲۲)
🍃روزتون نورانی و پر روزی🍃
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#کاشانه
گنجشک لالا
مریم کمالی نژاد
والدین زیادی هستند که از بدخوابی یا بی خوابی کودکشان در عذابند. همه ما می دانیم که کودکان و حتی بزرگسالان برای حفظ توان، انرژی، رشد و سلامت نیاز به ساعت مشخصی خوابیدن دارند، اما با کودکی که در مقابل خوابیدن مقاومت می کند یا بسیار بدخواب است باید چه کار کنیم؟ آیا روش هایی وجود دارند که خواب کودک را بهبود بخشند یا اصلا چه دلیلی باعث شده است که کودکمان در مقابل خوابیدن مقاومت نشان دهد و دلش بخواهد ۲۴ ساعت را بیدار باشد. برخی از کودکان از شدت بی خوابی به لجبازی، بهانه گیری و بدخلقی می افتند اما باز هم حاضر نیستند بخوابند در واقع نمی دانند که مشکلشان چیست و از کجا نشأت گرفته است تا برطرفش کنند اما پدر و مادر که می دانند این بچه از بی خوابی به این حال افتاده است و کلافه اند که نمی توانند کمی او را وادار به خوابیدن کنند، با پرخاشگری و حتی تنبیه بدنی کودک را می خوابانند. بسیار دیده ام مادرانی که می گویند: «این بچه تا کتک نخوره، نمی خوابه، همین که می زنمش انگار خسته می شه می گیره می خوابه» برای خواباندن کودک می توانیم از تنبیه استفاده کنیم؟ راهکارهای دیگر چیست؟ در «کاشانه» این هفته میخواهیم به این سؤالات پاسخ بگوییم. در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
کودک نیمه شب بیدار می شود و شما بالای سرش می روید و از او می پرسید مشکلش چیست، او می گوید: آب می خواهم، به او آب می دهید، در آغوشش می گیرید دوباره شروع به نوازشش می کنید، اما بچه هشیارتر می شود، شروع می کنید ادامه داستان را خواندن، اما اثری ندارد، بچه هشیار و بازیگوش است و دلش می خواهد با شما بازی کند، عروسکی را از گوشه اتاق می آورید و بازی را شروع می کنید به این امید که کودک خسته شده و خوابش ببرد. به جز رساندن آب و درخواست اولیه کودک، بقیه روش ها خطاست. کودکتان باید بدانید که نیمه شب فقط برای خواب است و خبری از نوازش، بازی و کتاب خواندن نیست. همین که آب را نوشید، از او بخواهید به تختش برگردد. چراغ را خاموش کنید و اگر نیاز بود کمی کنارش بمانید و در غیر این صورت اتاق را ترک کنید.
متن کامل این یادداشت را در مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz