eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
872 عکس
315 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔘 هر احساسی پیامی برای ما دارد. افسردگی پیامی دارد و معمولا می‌گوید: سبکِ زندگی‌ام خوب نیست و راکد بودن را باید رها کنم و به جای حس بیهوده بودن حس مفید بودن را تقویت کنم. اضطراب پیامی دارد و احتمالا می‌گوید: خودم را بیش از حد درگیر مسائلی کرده‌ام که ارتباطی به من ندارند. استرس پیامی دارد و می‌گوید: روی مسائل زندگیم تسلط ندارم. پس باید مهارت‌هایم را افزایش دهم و نیاز به مرتب تر کردن زندگی‌ام دارم. کمبود اعتماد به نفس پیامی دارد و شاید می‌گوید: من به وعده‌هایی که به خودم می دهم عمل نمی‌کنم و چندان نمی‌توانم روی خودم حساب کنم. گاهی زود رنجی می‌گوید: دچار خودبزرگ بینی هستم و کوچک‌ترین مخالفتی را برنمی‌تابم چرا که تصور می‌کنم هرآنچه که می‌پندارم بی‌شک درست است. در واقع احساس‌های منفی در باطن خود می‌تواند پیامی داشته و اشاره به نقطه ضعفی از ما کنند! به جای تاثیر پذیری از خود این احساسات منفی که آزار دهنده و باز دارنده و مانع موفقیت هستند، بهتر است پیام‌های نهفته آنها را یافته و تدبیر کنیم. @ertebatmoaserdini .
مشرق و مغرب ار روم ور سوی آسمان شوم نیست نشان زندگی، تا نرسد نشان تو شعر: مولوی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدمت خستگی ناپذیر... 🔹رسول ملاقلی پور: حمید باکری آنقدر درگیر جنگ بود که فرصت نمی‌کرد بخوابد. 🔹همسر شهید حمید باکری: وقتی خبر دادند حمید شهید شد شاید تعجب کنید گفتم بهتر، الحمدالله، بالاخره خوابید. یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید برانگیخته شدن برترین هدیه خدا به انسانیت، تبریک و تهنیت باد. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘 سندروم « نتیجه فوری» چیست؟ موفقیت نا‌محدود در ۲۰ روز! چاقی و لاغری در سه روز! با شغل دوم و کمتر از یک ساعت در روز، میلیاردر شوید! یادگیری ۳۵ زبان دنیا در ۶ ماه ! ترک اعتیاد فوری بدون درد در ۱۰ روز! با ۶۸ ثانیه تمرکز روزانه به آرزوهای خود برسید و ... ! این از پیامدهای همان سندروم خطرناک «نتیجه فوری» است که گریبان جامعه ما را گرفته است. به قدری «جنون سرعت» و «یک شبه ره صد ساله رفتن» برای رسیدن به آرزوها و خواسته‌های‌مان جذاب است که دوست داریم همه این تبلیغات عجیب را یک‌جا باور کنیم! این پیام‌های تبلیغاتی همگان را دچار نوعی بیماری به نام «نتیجه فوری» کرده است. تقویت این نوع نگرش تاثیرات بسیار مخربی بر حوزه مدیریت استراتژيک زندگی شخصی/اداری و سازمانی/کشورداری می گذارد. ⛔️ به طور معمول هیچ کدام از این ها واقعیت ندارد. اگر هم داشته باشد، در دنیای استراتژی چنین چیزی نداریم؛ موفقیت آسان، ساده و سریع! فقط در کتاب های علمی تخیلی یافت می شود. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🔘 سندروم « نتیجه فوری» چیست؟ موفقیت نا‌محدود در ۲۰ روز! چاقی و لاغری در سه روز! با شغل دوم و کمتر
🔘 سندروم نتیجه فوری دو پیامد بسیار مخرب دارد: ۱. افق فکری ما را کوتاه می کند. ما فکر می کنیم که یک دستاورد باید در سه ماه به دست بیاید درغیر این صورت به زحمتش نمی‌ارزد. بنابراین اصولا از دوره‌ها و برنامه‌های که مثلا باید یک سال آن‌ها را دنبال کنیم استقبال نمی کنیم. به همین دلیل هم هیچگاه کارهای بزرگ را شروع نمی کنیم. ۲. رها کردن اقدام در میانه راه. تصمیم جدی گرفته‌ایم که زبان آلمانی را بیاموزیم. چون فکر می کنیم که یادگیری زبان در ۲۰ روز ممکن است، ۲۰ روز هم وقت می‌گذاریم ولی چون آن وعده واقعیت نداشته است، نیمه کاره یادگیری زبان را کنار می‌گذاریم آن هم با سرخوردگی. به همین دلیل هم هست که ما هزار کار نیمه تمام داریم بسیاری از کارها را به انتها نمی‌بریم چون به اندازه کافی صبور نیستیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب زنید راه را... وَهذا شَهْرُ نَبِيِّكَ سَيِّدِ رُسُلِكَ، شَعْبانُ الَّذي حَفَفْتَهُ مِنْكَ بِالرَّحْمَةِ وَالرِّضْوانِ، ... نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد ... ماه شعبان منه از دست قدح کاین خورشید از نظر تا شب عید رمضان خواهد شد گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت که به باغ آمد از این راه و از آن خواهد شد @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️کمی تکان بخورید. بی‌حرکت بودن خلاقیت را کم می‌کند. از هزاران سال پیش تا کنون، همواره این باور وجود داشته که راه رفتن می‌تواند به بهتر فکر کردن کمک کند. دانشمندان و نویسندگان بسیاری به این نکته اشاره کرده‌اند که بهترین ایده‌هایشان هنگام پیاده‌روی به ذهن‌شان رسیده است. تحقیقات هم نشان داده‌اند که خلاقیت ما در زمان راه رفتن بیشتر از زمانی است که روی صندلی نشسته‌ایم. اما بر اساس مطالعهٔ دیگری که انجام شده، به نظر می‌رسد که اصل ماجرا به پیاده‌روی و معجزهٔ راه رفتن برنمی‌گردد؛ بلکه مسئله این است که اگر فرصت‌هایی برای بدن فراهم شود که حرکت‌های سادهٔ فیزیکی انجام دهد و برای مدت طولانی، محدودیت حرکتی نداشته باشد، توانایی ذهن در تفکر واگرا بیشتر می‌شود. پس اگر روی صندلی نشسته‌اید و فضا یا فرصت پیاده‌روی ندارید، حداقل به ماهیچه‌ها اجازهٔ حرکت بدهید و مراقب باشید که در یک موقعیت مشخص قفل نشوند. تکان دادن پاها، دست و سر و خیره شدن به نقاط مختلف، کارهای ساده‌ای هستند که می‌توانند به کمک ذهن‌تان بیایند. @ertebatmoaserdini .
💠 یک داستان، چند درس یادم می‌آید که در سال‌های کودکی، پس از پایان کلاس و هیجان زده از توصیه‌های معلم دینی درباره‌ی کمک به دیگران، در مسیر مدرسه به خانه، مرد نابینایی را دیدم که عصای سفید به دست، بر سر چهارراهی به انتظار عبور از خیابان ایستاده بود. رفتم و قبل از آنکه سلامی کنم، دستش را گرفتم و به سمت خودم کشیدم تا او را به سمت دیگر خیابان هدایت کنم. مرد گفت: می‌خواهی کمکت کنم از خیابان رد شوی؟ گفتم: نه! من می‌خواهم کمک کنم که شما از خیابان عبور کنید. مرد پاسخ داد: پسرم. بیش از ده سال است که من از این خیابان عبور می‌کنم. گوشم چنان دقیق است که صدای ماشین‌ها را از یک چهارراه آن‌ طرف‌تر می‌شنوم و پاهایم، لرزش حرکت ماشین و موتور را به خوبی حس می‌کند. اما بگذار تو را از خیابان رد کنم. من همیشه نگران بچه‌های مدرسه شیخ طوسی هستم. مدرسه این‌ها دقیقاً سر چهارراه است و هیجان کودکی، گاه باعث می‌شود که با بی دقتی از خیابان عبور کنند و چند خاطره‌ی تلخ از این بی‌دقتی، در سال‌های اخیر در ذهن من ثبت شده است. آن روز، غمگین و افسرده به خانه برگشتم. تمام غرورم جریحه دار شده بود. اما حرف آن مرد نابینا هم درست بود. خیلی شتاب زده برای کمک اقدام کرده بودم. —————————— ❇️ به آگاهی‌های محدود خود بیش از حد اعتماد نکنیم... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
اهمیت استاد سیدجعفر شهیدی، علاوه بر آثار تاریخی و ادبی خودش، در به پایان رساندن کارهای ناتمام استادا
نامه مرحوم استاد سيد جعفر شهيدی به رئیس وقت بنیاد شهید تهران درباره یخچال اهدایی به خانواده شهدا بسم الله الرحمن الرحیم جناب آقای... پس از عرض سلام، چندی پیش یک دستگاه یخچال از سوی قسمت تدارکات بنیاد به خانۀ بنده تحویل شده است. درپی آن بودم که فرستنده کیست؟ وسفارش دهنده چه کسی؟ سرانجام معلوم شد توصیه کننده جناب عالی و دستور دهنده حضرت... هستند. با عرض تشکر از هر دو بزرگوار باید بگویم؛ این بنده زندگی خودرا طوری پی ریزی کرده‌است که با حداقل مَؤنِه بتواند ساخت. اگر این یخچال فروشی است، توانایی پرداخت بها را ندارم و اگر اهدایی است، به هیچ وجه خود را درگرفتن آن مستحق نمی‌دانم. به‌هرحال همانطور در صحن خانه معطل مانده‌است و می‌ترسم از تابش آفتاب آسیب ببیند. لطفاً دستور فرمایند آن را عودت دهند وگرنه باید هزینۀ بازگشت را هم خود بپردازم. والسلام علیکم ورحمة الله. ارادتمند، دکتر سیدجعفر شهیدی ۱۳۶۴/۱/۲۰ @ertebatmoaserdini .
از ازل ایل و تبارم همه عاشق بودند سخت دل‌بسته این ایل و تبارم، چه کنم؟ شعر: سید حسن حسینی @ertebatmoaserdini
گر دست سائلی به عصایی گرفته‌ای در تکیه‌گاه خلد به دولت سریر توست شعر: صائب تبریزی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در ماه مغفرت و برکت، و در آستانه بهار طبیعت و عید نوروز، بیشتر به فکر همدیگر باشیم. @ertebatmoaserdini .
🔘 ذهن تغییر یافته... چند سطر از یک کتاب: هیچ چیز به اندازه ذهن تغییر یافته قدرتمند نیست. شما می‌توانيد ظاهر خود را تغيير دهيد، محل اقامتتان راتغيير دهيد، حتی بخشی از زندگی‌تان را تغيير دهيد؛ اما اگر ذهن خود را تغيير ندهيد، و در نتیجه همان تجربه مشابه دائما و بارها و بارها اتفاق خواهد افتاد، چرا که همه چيز به صورت ظاهری تغيير كرده است؛ اما هيچ تغيير درونی صورت نگرفته است. 📌 تمام مسائل تو را ذهنيت كنونی‌ات خلق کرده است. و اگر بخواهی مسائلت حل شوند ، همان ذهنی که مسئله ساخته قادر به حل آن نخواهد بود. بنابراين ابتدا بايد ذهنيت خود را تغییر دهیم و کنش‌ها و واکنش‌های ذهن را مدیریت کنیم. @ertebatmoaserdini .
🔰 تبیین باید با شیوه و سخن‌نو باشد 🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: در بخش نرم‌افزاری سلاح تبیین بایستی نوآوری صورت بگیرد، سخن نو گفته بشود و شیوه‌ی نو در بیان ذکر بشود. ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ 💻 @Khamenei_ir | @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 چند سطر تامل برانگیز از یک کتاب اگر نمی‌توانیم چنان خویشتنداری و متانتی داشته باشیم، اگر تنها پس از شنیدن چند کلمه تند درباره شخصیت یا دستاوردهایمان به گریه می‌افتیم، دلیل آن ممکن است این باشد که: تأیید دیگران بخش مهمی از قابلیت ما برای اعتقاد به درستی و حقانیت خودمان را تشکیل می‌دهد. ما احساس می کنیم که حق داریم عدم محبوبیت را نه فقط به خاطر دلایل عملی، و به دلیل پیشرفت یا بقا، بلکه مهم‌تر از آن، به این دلیل جدی بگیریم که مورد تمسخر قرار گرفتن نشانه روشنی از خوب نبودن ماست. 🔻 البته سقراط می‌پذیرفت که گاهی اوقات در اشتباه هستیم و باید به دیدگاه‌های خود شک کنیم، ولی نکته مهمی را اضافه می‌کرد تا ارتباط درک ما از حقیقت با عدم محبوبیت را اصلاح کند: اشتباهات فکری و نادرستی شیوه زندگی ما را در هیچ موردی و به هیچ طریقی هرگز نمی‌توان صرفا با این واقعیت اثبات کرد که با مخالفت روبرو شده‌ایم. 🔸 آنچه باید نگران‌مان کند تعداد مخالفان ما نیست، بلکه خوب بودن دلایل آنها برای این کار است. پس به جای توجه به عدم محبوبیت به تبیین‌ها و دلایل عدم محبوبیت توجه کنیم. این که بشنویم تعداد زیادی از افراد جامعه ما را دچار اشتباه می‌دانند ممکن است هراسناک باشد، ولی پیش از ترک موضع خود، باید به روش آنها برای دستیابی به این نتایج توجه کنیم. درستی روش تفکر آنهاست که باید اهمیتی را که به عدم تأیید آنها می‌دهیم تعيين کند. از کتاب: تسلی‌بخشی‌های فلسفه نویسنده: آلن دو باتن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بگو: چه می‌خواهی؟ برای رسیدن به آن چه می‌کنی؟ در راه رسیدنت به هدف چقدر حاضری سختی بکشی؟ چقدر تحمل انتظار کشیدن و در عین حال ماندن در مسیر را داری؟ از چه چیزهایی می‌توانی بگذری؟ چقدر از اشتباه کردن می‌ترسی؟ از کدام خوش‌گذرانی‌ها یا استراحت‌ها می‌توانی صرفنظر کنی؟ تا به تو بگویم: چقدر می‌توانی امیدوار باشی که به هدف‌هایت در زندگی برسی! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروزه یکی از اتفاقات گاه و بی گاه زندگی، فکر کردن به پیشامدهای منفی است. بسیاری از ما برای رهایی از آسیب‌های منفی نگری، چاره‌جویی می کنیم. مارک منسون در کتاب "هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها" می نویسد: «هر تلاشی برای فرار از چیزهای منفی، اجتناب، سرکوب یا ساکت کردن آن‌ها فقط نتیجهٔ معکوس می‌دهد. اجتناب از رنج، خود یک نوع رنج است. اجتناب از درگیری، خود یک نوع درگیری است. انکار شکست خود یک نوع شکست است.» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا