➖ در مورد نیاز پوشاک صحبت میکنیم. پوشاک فرزند من باید مناسب و متعادل باشد با اقتضائات سنی اش، مثلاً من فرزندم را میخواهم به عروسی ببرم یا مهمانی، برای دخترم یک لباس عروس خیلی گران قیمت خیلی قشنگ خریدم و یک کفشی که پاشنه دارد و او نمیتواند درست با آن راه برود خیلی هم هزینه کردم در مهمانی انتظار دارم که فرزندم بشیند تکان نخورد و لباسش را کثیف نکند، الان دارم در هم بودن این نیازها را میگویم، اینجا این لباس و این کفش، نیاز یک کودک زیر ۷ سال نیست. ولی من آمدهام علاوه بر اینکه هزینه کردهام و یک چیزی را برایش فراهم کردهام که نیازش نیست، این نیاز پوشاک که از حد تعادل خارج شده باعث میشود که نیازهای دیگرش هم دچار اختلال میشود، یعنی فرزند من در عروسی رفته است، دوست دارد بلند شود و بدو بدو کند، اصلاً دوست دارد به باغچه برود،بازی کند با بچه های دیگر دنبال هم بیفتند،راحت غذایش را بخورد ولی من این نیاز پوشاک را که از تعادل خارج کردهام، نیاز این بچه به حرکت را هم محدود کردم، بچه با این کفش اصلاً نمیتواند راه برود،نمیتواند بدود. با این لباس نمیتواند با بچههای دیگر در باغچه بازی کند، نمیتواند برود روی میز و صندلی بپرد پایین.
➖اینجا یک نیاز دیگرش را هم دچار اختلال کردهام، یک لباس گران قیمت یا خاص تن بچه کردهام حالا به بچه بگویم که تو خودت غذا نخور روی لباس میریزد و لکهاش پاک نمیشود من انقدر هزینه کردهام، نیاز پوشاک که دچار اختلال هست، استقلالش را هم دچار اختلال میکنم، پس این نیازها خیلی با هم همپوشانی دارند و در هم تنیده هستند، اینجوری نیست که من یکی از این نیازها را از حد تعادل خارج کردم بقیه نیازها دچار مشکل نشوند،ن یاز کودک من این است که در مهمانی و عروسی راحت باشد و بتواند با بچههای دیگر بدو بدو کند بازی کنند، حالا بر حسب شرایط هر بازی که میتواند انجام دهد، پس اینجا لباس مناسبش یک لباسی هست که بتواند حرکت هارا راحت انجام بدهد،مرتب باشد تمیز باشد اگر هم کثیف شد آن را تمیز میکنیم ولی اینطور نباشد که من به خاطر اینکه یک پوشاک خارج از نیاز کودکم برایش برآورده کردم،یک لباس برای عید برایش خریدهام که همهاش در مهمانی ها بگویم مواظب باش کثیف نشود،مثلاً خراب نشود بچه نمیتواند در آن تکان بخورد، نمیتواند بپر بپر کند، و نیازهایی مثل استقلال و تحرکش و...
➖ بر حسب اینکه مورد چه چیزی باشد نیازهای دیگر هم دچار اختلال می شود پس دقت کنید که،دو تا نیازی که تا حالا گفتیم خوراک و پوشاک،باید در حد متعادل باشند، افراط نه تفریط، آن چیزی که نیاز کودک هست،نه آن چیزی که مد شده است، نه آن چیزی که سِت باشد، میخواهم به آتلیه بروم و عکس بگیرم،از اینجور مسائلها.
➖ نیاز بعدی که حالا جز نیازهای امروز بگوییم نیاز خواب میباشد، بچهها نیاز به خواب دارند و خیلی از بدخلقیها و لجبازیهایی که انجام میدهند به خصوص زیر ۳ سال به خاطر نیاز به خواب است، به خاطر اینکه خصوص بچههای زیر ۳ سال اصلاً مستقیم نمیتوانند نیاز به خوراک و خوابشان را اعلام بکنند، حتی نیاز به پوشاک. مثلاً سردش هست میفهمد که اذیت میشود ولی نمیتواند بگوید سردم است و وقتی گرمش هست میفهمد که اذیت می شود ولی نمیتواند بگوید.
➖بعضی از بچهها از یک سنی به بعد میگویند و بعضی از بچهها نمیگویند مثلاً نیاز به خواب را زیر دو سال بچهها بیشتر با حالتهای رفتاری نشان میدهند، بعضیها بد خلق میشوند، گریه میکنند، چشم میمالند، به مادر میچسبند، جیغ میکشند،به خصوص زیر دو سال نمیتوانند بگویند، باز دو تا سه سال کم کم شروعش هست تا به تدریج بتواند بگوید گرسنه هستم تشنه هستم خوابم میاد و گاهی رفتارهایی که میکنند ناشی از همین نیازها است.
➖مثلاً باز یک مثال دیگر میزنم،پسر کوچک خودم زیر دو سال،وقتی خوابش میآمد یک لجبازیهای عجیب غریب از خودش نشان میداد مثلاً میگفت آب میخواهم،من لیوان آب را به دستش میدادم میگفت: نه نمیخواهم،
بدون اینکه من بگویم خودت گفتی میخواهم!!! لیوان آب را روی کابینت میگذاشتم،با گریه و جیغ شدید دوباره میگفت: میخوام،دوباره من لیوان را به او میدادم و دوباره میگفت: من نمیخوام بعد اگر همین را میخواستیم ادامه بدهیم، حدودا نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه بچه ضجه میزد و گریه میکرد: میخواهم نمیخوام😭
➖حالا موضوع چی بود؟ این موضوع بود که،وقتی خوابش میآمد این کار را انجام میداد جالب اینجا بود که اگر به او میگفتم خوابت میآید؟ میگفت: نه و مقاومت میکرد، من انقدر سعی و خطا کرده بودم چه کاری انجام دهم حواسش را پرت کنم،ببرمش بازی یک چیزی
بخوریم و... بعد به این نتیجه رسیدم که بچه وقتی خوابش میآید این کار را انجام میدهد.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_دوم
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
➖ بارها هم شده بود که بغلش میکردم،که بخوابانمش ولی بچه جیغ میزد که نمیخوام بخوابم،و با سعی و خطا و تجربه به این نتیجه رسیدم که باید بغلش کنم و شروع به لالایی خواندن و تکون دادن او، حدودا چند دقیقه دقیقه هم دست و پا میزد و جیغ شدید میزند و سپس خوابش میبرد . این را هیچکس به جز مادر نمیتواند بفهمد، جز مادری که شبانه روز با بچه است و میتواند رفتارش را تحلیل کند و سعی و خطا کند: خسته هست گرسنه که نیست،تشنه که نیست و... تقریباً وقت خوابش است،بازی هم کرده ایم و...،وقتی که همه نیازهای کودکش را در یک سن بشناسد میتواند بفهمد که این بچه خوابش میآید،و روشش این هست،حالا چه چیزی میشود اگر من علت پشت این رفتار را نفهمم؟! می گویم: چه بچه لجبازی! لیوان را روی زمین بگذارم اصلاً آب لیوان را خالی کنم،و بگویم اصلاً به تو آب نمیدهم،میخواهی بخواه نمیخواهی نخواه،همین که هست😔
➖بعد این بچه نه تنها نیازش که خواب است برطرف نشده است به خاطر رفتار غلط من،که بعد مفصلاً توضیح میدهم،در موقعیتهای دیگر هم،رفتارهای بد نشان میدهد،و این رفتارها زیاد میشود و خسته کننده میشود،مادر خسته و کلافه میشود،و میگوید که الان چه کار باید انجام دهم،با وجود اینکه بچه خوابش میآمده و توی این سن و سال نمیتواند بیان کند که خوابش میآید،یک بچه این مدلی هست که یک گوشه سرش را میگذارد و میخوابد یک بچه این مدل رفتار را دارد،یک مدل دیگری است.
➖این بچه شروع به لجبازی کردن میکند برای اینکه بیان کند که خوابش میآید مادر به این نیاز توجه نمیکند،تلاشی برای فهمیدن این نیاز نمیکند،که علت پشت این رفتار را متوجه شود،بعد یک حرکت ضربتی میکند:
همینی که هست میخواهی بخواه نمیخواهی نخواه دیوانهام کردی،یک ساعت من اینجا ایستادم ، میگوید آب میخوام آب نمیخوام.
➖بعد رفتار غلط این مادر باعث میشود که بچه یک ساعت بعد که میخواهد غذا بخورد، در غذا خوردن هم بدرفتاری و لجبازی کند،میخواهم بچه را بیرون ببرم دو ساعت دیگه میخوام لباس بپوشه،شروع به رفتارهای غلط میکند و همه اش باعث خستگی و کلافگی و سردرگمی مادر میشود با وجودی که آنجا اگر من بدانم،مطلب #خطوط_قرمز_تربیتی در کانال هست،من اینجا داد و بیداد کردن و رفتارهای غلط برایم خط قرمز باشند،پس می ایم فکر میکنم که چه کاری انجام بدهم،اگر این قسمت را راجع به هر سوال دارید حتماً هشتگ خطوط قرمز تربیتی را مطالعه فرمایید، امیدوارم برایتان مفید باشند.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_دوم
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
👆پیام یکی از مادران عزیز، متشکرم 💐💐
✅ لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
به نام خدا
سلام
یک تجربه از تغییرات تدریجی 😉
➖مدتی بود هر روز جز لیست کارها مینوشتم: هشتک های کانال، ولی هیچ روزی این مورد از لیست کارها خط نمیخورد 😔
➖
قضیه چی بود؟ اینکه مدت زیادی بود هشتک های جدید را به لیست مطالب اضافه نکرده بودم. ولی هیچ روزی فرصت نمیشد. تا اینکه چند هفته قبل تصمیم گرفتم از همراهان کانال کمک بخوام. پیش خودم حساب کردم که از راه اندازی کانال حدود ۴۰ ماه گذشته،از ۴۰ نفر درخواست کمک میکنم یک گروه تشکیل می دهم ، و به هر نفر یکماه تعلق بگیرد که بررسی کنند، اگر هشتک های مطالب آن ماه در لیست نشده یادداشت کنند.
➖مدتی ذهنم درگیر این کار بود، ولی هر وقت میخواستم شروع کنم اینکه بخوام پیامهای چهل نفر را برسی کنم کنترل کنم، روش کار را توجیه کنم و... باز هم خیلی زمان بر بود. و از طرف دیگر پذیرش به زحمت انداختن چندین نفر هم ساده نبود.
➖بعد از چند ماه تصمیم گرفتم تدریجی شروع کنم. با خودم گفتم هر شب مطالب ده روز را کنترل میکنم و هشتک های وارد نشده را در لیست وارد میکنم. مثل #هر_روز_یک_کمد👌 تدریجی پیش میرم ولی آهسته و پیوسته. چون حجم کار کم بود ترس از شروع نداشتم و هر روز این کار را خیلی سریع انجام میدادم. بعد دیدم ده روز خیلی کمه، یکماه یکماه پیش رفتم. هر روز مطالب یکماه را بررسی میکردم. ولی چون حجم کار زیاد نبود حین دیکته گفتن به پسرم، حین انجام بقیه کارها،این کار را هم پیش میبردم. وقتی کار روی غلتک افتاد، پیشرفت کار به انسان انگیزه و اشتیاق مضاعف میده، دیدم دارم هرشب مطالب دو سه ماه را بررسی میکنم. و کمتر از دو هفته کل کار تمام شد.کاری که بیشتر هشت ماه بود هر روز در لیست کار من بود و در ذهنم بزرگ شده بود. اما وقتی کار را شروع کردم و آهسته و پیوسته جلو رفتم، همین آهسته بودن و تدریجی بودن اتفاقا کار را روی غلتک انداخت و سرعت کار را بالا برد.
➖خیلی از کارهایی که همیشه انجام نشده باقی میمانند به خاطر این هست که ترس از تمام نشدن یا نتیجه نگرفتن یا ترس از بزرگی و سختی آن کار داریم.
ولی وقتی تدریجی کار را پیش ببریم، همین تدریجی بودن باعث سرعت گرفتن کار میشه.👌
#تغییر_قدم_به_قدم
#مداومت_و_صبوری
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
✅ #لیست_مطالب کانال مادرانه های مشترک:
👈👈👈 همراهان عزیز و گرامی کانال « مادرانه های مشترک» با استفاده از هشتک های زیر، میتوانید مطالب کانال را از ابتدا جستجو کنید👇
1⃣ لیست اول: مسائل کلی تربیت فرزند
#خانه_ایمن
#بازی_زندگی
#غذا_خوردن_بچه_ها
#احساس_مالکیت
#شخصیتهای_کارتنی
#شخصیتهای_مورد_علاقه_کودکان
#تقویت_اعتماد_بنفس
#ایجاد_انگیزه
#گاز_گرفتن
#منشاء_رفتار_کودک
#دفتر_برنامه_ریزی
#حس_امنیت_و_ارامش
#ورزش_مادر_با_فرزندان
#ترفند_های_مادری
#ورود_فرزند_جدید #تولد_فرزند_جدید
#استفاده_از_عکس_و_فیلم_فرزندان
#فرصتهای_در_کنار_هم_بودن
#دفتر_برنامه_ریزی_فرزند
#گفتگوی_مادر_فرزندی
#داد_و_فریاد_ممنوع
#تربیت_برای_آینده
#مقاومت_در_تعویض_پوشک_و_لباس
#رابطه_فرزندان
#مواجهه_با_خطای_فرزند
#کنترل_عصبانیت #کنترل_خشم
#تأمل_در_رفتار_فرزندان
#پیش_فرضهای_ذهنی
#اراده_خداوند
#جمع_آوری_اسباب_بازیها
#تفاوتهای_فردی_فرزندان
#لجبازی
#بکن_نکن_و_جملات_دستوری
#حمایت_زیادی
#استقلال_و_اعتماد_به_نفس
#بازی_با_غذا
#فرصت_تعامل_با_فرزندان
#مدیریت_کشمکش_های_بین_فرزندان
#فرصت_همراهی
#توضیح_مسئله
#مهارت_حل_مسئله
#قاطعیت_در_برخورد
#رفتار_آرام_و_قاطع
#عوامل_مؤثر_در_آرامش_مادر
#شناخت_و_آگاهی_کافی
#پیروی_از_سیره_معصومین_و_بزرگان
#دیدن_نیمه_پر_لیوان
#نگاه_از_زاویه_دید_فرزندان
#پرهیز_از_مقایسه #عدم_مقایسه
#داشتن_ارزش_برای_تربیت_فرزند
#رفع_عادتها_و_ذهنیتهای_غلط_فرزندان
#دعوای_بین_بچه_ها
#نیاز_به_همبازی
#ایران_جوان_بمان
#گفتگوهای_مؤثر_مادر_فرزندی
#احساس_امنیت #ترس #ناامنی
#فرصت_تجربه
#پرت_کردن #چنگ_زدن #مو_کشیدن
#پرهیز_از_پیش_داوری
#چشم_پوشی_از_خطاها_تقویت_خوبیها
#تهدید_و_تطمیع #اعتبار_والدین
#رقابت #برد_و_باخت
#کودکان_در_مکانهای_مذهبی
#سوالات_انتزاعی_کودکان
#برخورد_قاطع_و_آرام
#کشمکش_های_بین_کودکان
#خوب_دیدن #افعال_منفی
#تقلید
#همدلی #درک_احساس #همدلی_و_درک_احساس #توصیف_تواناییها
#از_شیر_گرفتن #از_شیر_گرفتن_اشتباه
#نیاز_پشت_رفتار
#کلام_و_گفتگوی_غنی
#در_مسیر_استقلال
#خطوط_قرمز_تربیتی #کنترل_خشم_و_عصبانیت
#به_اشتراک_گذاری
#ناکامی #طعم_شکست
#نقش_مادری #رابطه_مادر_فرزندی
#محیط_غنی
#سختیها_و_مشکلات
#انتقال_ارزشها
#کنترل_گری #کمال_گرایی
#تربیت_جنسیتی
#از_پوشک_گرفتن
#نظم_کودکان #نظم
#فرصت_صبحگاهی
#تقویت_مهارتها
#عناوین_اختصاصی
#ارتباط_مؤثر_کلامی
#وقت_اختصاصی_مادر_فرزندی
#اعتماد_بنفس #لذت_استقلال
#نصیحت_در_عمل
#مادر_شاد
#کیفیت_ارتباط
#تربیت_باغبانی_نهال_است
#تجربه_های_روزانه_
#شروع_مدرسه #تکالیف_مدرسه
#شروع_مدرسه_و_احساسات
#شروع_مدرسه_و_مسئولیت_پذیری #فراخوان_تجربیات_مدرسه #انتخاب_مدرسه
#اضطراب_جدایی
#جبران_خطا_و_اشتباه
#اخلاص
#تلویزیون_موبایل_تبلت
#استقلال #نیاز_استقلال
#نیازها #پیش_نیازها #ضد_نیاز
#شیر_خشک
#قاطعیت_مهربانی_آرامش
#رابطه_خوب_والد_فرزندی
#درک_فرآیند
#فرصت_خوب_دیدن
#عوامل_خشم_کودکان #ورودیهای_خشم
#خروجیهای_خشم
#دروغگویی_کودک #صداقت_و_راستگویی
#تغییر_آنی_و_مخرب #تغییر_قدم_به_قدم
#مداومت_و_صبوری
#جایگزین #اول_جایگزین_بعد_منع_کردن
#اثبات_شخصیت_مستقل
#حس_استقلال_طلبی
#تصمیم_گیری
#درد_و_دل
#درک_وفور
#توصیف_مسئله
#شرایط_تذکر_و_نصیحت #تأمل_تفکر_تعقل
#وسعت_افق_دید
#مقایسه #رشد #عذاب_وجدان
#تربیت_در_رنج #نیاز_رنج #انباشت_اطلاعات
#تنظیم_خواب #مقاومت_خواب #جدا_خوابی_کودکان #رابطه_والد_فرزندی
#نور_خورشید #سحر_خیزی #افزایش_رزق #افزایش_برکت #یکسالگی_کانال #دو_سالگی_کانال #سه_سالگی_کانال #محبت_کلامی
#سؤالات_متداول #سؤال #پاسخ_به_سؤال
#آموزش_مستقیم
#اسراف_آب
#عدم_ابراز_نیاز
#کارت_کیمدی #آموزش_مستقیم_ممنوع #انگشت_کردن_در_بینی
#خواسته_ها
#سؤالات_بچه_ها
#نیاز_همبازی #عدم_توانایی_دوستیابی #کم_بودن_تجربه_های_رشدی #علاقه_افراطی #جو_فوتبال #اختلاف_نظر_تربیتی_با_همسر #روابط_بین_فرزندان
#پرحرفی
#بستر_سازی
#الگو_گیری #الگو_پذیری
#اسباب_بازی
#خجالتی
#انگشت_مکیدن #جمع_بندی_نیازها #همراهی #تمرکز_حواس #زودرنجی #رنج #ایده_آل_گرایی
#دغدغه_های_مادرانه
#وابستگی #صبر
#نیاز_ارتباط #نیاز_توجه #نیاز_کنجکاوی #نیاز_یادگیری #نیاز_کشف #نیاز_خلاقیت #نیاز_نوآوری #نیاز_احترام #نیاز_محبت #نیاز_عزت_نفس #نیاز_اعتماد_بنفس #نیاز_شخصیت #نیاز_امنیت #نیاز_به_تعلق_و_دوست_داشته_شدن #نیاز_به_احساس_تعلق_و_دوست_داشته_شدن #نیاز_امنیت #نیاز_پوشاک #حق_انتخاب
#پذیرش #کمالگرایی #راهکارها #تعادل_در_نیازها #نحوه_تذکر_به_همسر_و_دیگران #تفاوت_رفتار_والدین
#باج_دادن
#حرف_دل_مادرانه #حرف_زشت #تجربه_های_بارداری #مستقل_شدن_در_طهارت #تفکر_و_شخصی_سازی #مواجهه_با_ترس_و_استرس #نصیحت_در_عمل #فرزندآوری #روز_ملی_جمعیت #روابط_فرزندان #نقش_مادر_در_تربیت_فرزند #صرفه_جویی
#راهنمای_استفاده_از_هشتگها
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
2⃣ هشتگهای مربوط به بازی، بازی کردن، وقت بازی، استقلال در بازی کردن :
#بازیهای_خانگی
#رودخانه_بازی
#بازی_حمام
#سایه_بازی
#بازی_با_فرزند
#وقت_بازی_اختصاصی
#بازی_تعادلی
#بازی_حرکتی #بازیهای_حرکتی
#فرصهای_بازی
#بازی_خانه_سازی
#استفاده_از_بازیافتیها_برای_بازی
#تونل_بازی
#سینه_خیز_رفتن
#بازی_لی_لی
#خلاقیت_در_بازی
#آزادی_در_بازی_با_اسباب_بازی
#بازی_وانمودی
#بازی_دستورزی #بازیهای_دستورزی
#بازیهای_کودک_نوپا
#بازی_جایگزینها
#پرتاب_بازی
#ساخت_اسباب_بازی_جدید
#بازی_فکری
#استقلال_در_بازی_کردن
#بازی_یک_و_نیم_تا_سه_سال
#بازی_کلامی
#بازیهای_حرکتی_تعادلی #بازی_حرکتی_تمرکزی
#بازیهای_چند_فرزندی
#بازی_فرزند_به_تنهایی
#علاقه_کودک_به_یک_بازی_خاص
#ساخت_اسباب_بازی_جدید
#تقویت_حس_لامسه
#بازی_تقویت_حس_شنوایی_و_لامسه #تقویت_مهارت_توصیف_کلامی
#فواید_نوشتن_لیست_بازیها
#تبدیل_اتفاقات_روزمره_زندگی_به_بازی
#تبدیل_میان_وعده_ها_به_بازی
#بازی_حرکتی_هیجانی
#بازی_دقت_و_تمرکز
#بازی_دقت_دیداری
#بازی_در_طبیعت
#بازیهای_احساسات
#تحریک_حس_لامسه
#تحریک_حس_شنوایی
#تقویت_حس_بویایی
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
3⃣ هشتگ های مربوط به مشارکت و مسئولیت پذیری فرزندان:
#تبدیل_کارهای_خانه_به_بازی
#تبدیل_کارهای_روزمره_به_بازی
#مشارکت_بچه_ها_در_کارهای_خانه
#مسئولیت_پذیری_بدون_تنبیه
#مسئولیت_پذیری #مسئولیت_دادن
#مسئولیت_دادن_به_فرزندان
#خانه_تکانی_با_فرزندان
#تبدیل_اتفاقات_روزمره_زندگی_به_بازی
#مدیریت_مشارکت_چند_فرزند_در_کارها
#آموزش_با_کارهای_روزمره
#هر_روز_یک_کمد #مسئولیت_والدین_در_تربیت_کودک
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
4⃣ هشتگهای مربوط به تربیت دینی، احادیث تربیتی و مناسبات مذهبی:
#ایده_نامگذاری_هدایا
#حدیث_مربوط_به_امور_فرزندان
#اسلام_و_تکریم_کودک
#لقمه_حلال
#تاثیر_لقمه_حلال_بر_تربیت_فرزندان
#کسب_روزی_حلال
#هدیه_روز_مادر
#عید_مبعث
#میلاد_امام_زمان
#نیمه_شعبان
#احیا_شب_نیمه_شعبان
#ثواب_تربیت_و_تحمل_شیطنت_فرزند
#ماه_مبارک_رمضان
#شب_قدر
#روز_قدس
#روز_عرفه
#ایده_های_جشن_غدیر
#حاجیه_میردامادی
#تربیت_دینی_کودک #محرم #هیئت_خانگی
#ادب_در_گفتار
#تأثیر_دروغ_گفتن_به_فرزندان
#پرورش_احساسات
#اربعین #امام_حسین
#داستان_راستان
#علامه_حسن_زاده_آملی
#نقش_پدر_و_مادر_در_تربیت_فرزند
#تربیت_در_محیط_عدل_و_آزادی
#امانتهای_الهی
#میلاد_پیامبر_اکرم
#تربیت_در_گفتار #تربیت_در_عمل #تربیت_جوان #تربیت_فرزند_از_نظر_اسلام
#شهادت_امام_هادی
#میلاد_امام_هادی #امام_هادی
#زیاده_روی_در_محبت
#احترام_به_شخصیت_کودک
#ایده_جشن_میلاد_امام_رضا
#عید_غدیر
#خطبه_غدیر
#ماه_محرم #فعالیت_محرم #محرم #همرزمان_حسین
#درسهای_عاشورا
#بلا_صبر_بندگی
#عفو_و_صفح
#جان_فدا #حاج_قاسم
#فاطمیه
#شهادت_حضرت_فاطمه
#تشییع_شهدای_گمنام
#آرتین #شاهچراغ
#میلاد_پیامبر_اکرم #صبر_و_بردباری
#ماه_مبارک_رمضان #رمضان_شهدایی
#شهدای_ماه_مبارک_رمضان #ماه_رمضان #ایده_ماه_رمضان #دکور_رمضانی
#روز_قدس #مراسم_احیا
#فرصت_خوبی_کردن
#علی_علت_مبقیه_اسلام
#روز_مادر #حضرت_خدیجه #وفات_حضرت_خدیجه
#میلاد_حضرت_فاطمه_زهرا #برداشتهای_تربیتی_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#به_وقت_اذان_صبح
#فاطمیه #ایام_فاطمیه #حضرت_زهرا
#طوفان_الاقصی
#فرصت_رشد
#خدایا_شکرت
#الهی_نامه
#میلاد_حضرت_زینب_س
#جشن_کودکانه #جشن_خانگی_میلاد_حضرت_زینب_س #شهادت_امام_حسن_عسکری #هیئت_خانگی #شاهچراغ #شیراز_تسلیت
#اندکی_تأمل #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن #ولایت
#عرفه
#شهید_چمران #مرد_رویأها
#امام_خمینی
#میلاد_امام_رضا
#امام_صادق
#هفت_سین_قرآنی #میلاد_امام_محمد_باقر #شهادت_امام_هادی #امام_هادی #من_مادر_مصطفی #شهید_احمدی_روشن
#دهه_فجر #ایران_قوی
#شهادت_امام_کاظم
#میلاد_امام_سجاد
#روز_پدر #میلاد_امام_علی_ع #سردار_دلها #قهرمان_من
#سوره_مریم #میلاد_حضرت_مسیح
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
5⃣ هشتگهای مربوط به نقاشی و کاردستی:
#نقاشی
#کاردستی
#ساخت_ریسه_و_پرچم
#نقاشی_دیواری
#نقاشی_رنگ_انگشتی
#توصیف_نقاشی
#آموزش_رنگها
#رنگ_بازی
#نقاشی_کودک_نوپا
#زبان_نقاشی
#نگهداری_کاردستی
#گنجینه_بازیافتیها
#گچ
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
6⃣ هشتگ های مربوط به طبیعت، کسب مهارت :
#درسهایی_از_طبیعت
#سرگرمی_دوران_کرونا
#استفاده_از_طبیعت
#تعمیر_اسباب_بازی_خراب
#تعمیر_نه_تعویض
#فرصت_تعمیر
#سبزه_هسته_مرکبات
#کاشت_هسته_مرکبات_برای_سفره_هفت_سین
#طرز_فکر_مولد
#کسب_مهارت
#فرصت_فصل_بهار #فرصت_عید_نوروز
#فرصت_کشف_و_تجربه
#تفکر_در_طبیعت
#درک_دفور
#ارتباط_با_طبیعت
#خشکاله
#درس_خداشناسی
#نوازش_طبیعت
#اصلاح_سبک_زندگی
#نجات_محیط_زیست
#حفظ_محیط_زیست
#بازی_در_طبیعت
#فرصت_خوب_دیدن
#استفاده_از_طبیعت
#نوازش_طبیعت
#کاهش_اسراف
#کاهش_زباله
#کاهش_شیرآبه_سمی
#نه_به_یکبار_مصرف
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak