#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#دشمن_شناسی
#کردستان #امنیت
✅ اقتدار جمهوری اسلامی
🔶 روز پنجشنبه هفته گذشته در راستای اجرایی شدن توافق امنیتی میان تهران و بغداد که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ امضا شد، اعضای گروهک تروریستی کومله، مستقر در استان سلیمانیه اقلیم کردستان، خلع سلاح و به اردوگاهی دور از مرزهای جمهوری اسلامی ایران تبعید شدند. همه اعضا و خانوادههای سه شاخه کومله شامل (کومله کردستان ایران، کومله زحمتکشان کردستان و کومله، سازمان کردستانی حزب کمونیست ایران) اردوگاههای محل اقامت خود در استان سلیمانیه اقلیم کردستان عراق را در منطقه زرگویز، زرگویزله و بانهگهوره تخلیه و تمام سلاحهای سنگین و نیمهسنگین خود و تجهیزات لجستیکی را تسلیم نیروهای امنیتی وابسته به حزب اتحادیه میهنی کردستان (حزب جلال طالبانی، رئیسجمهور فقید عراق) کردهاند. این تجهیزات طی مدت چهار دهه از طرف بعثیها، آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم، به گروهکهای کرد معاند ایران هدیه داده شده بود.
🔶 اعضای گروهک منحله کومله در چند مرحله، از نزدیک مرزهای ایران به اردوگاه سورداش در نزدیکی شهرستان دوکان در ۴۰ کیلومتری عمق سلیمانیه تبعید میشوند و به طور کامل از مرزهای ایران اسلامی فاصله خواهند گرفت. کوملهها از این پس برای خروج از اردوگاه سورداش باید مجوز تردد در داخل شهر بگیرند و مانند یک پناهنده سیاسی مشمول قوانین عبور و مرور خواهند شد و به هیچ عنوان اجازه نزدیکشدن به مرز یا استفاده از سلاح نظامی را ندارند و باید به مرور از عراق هم خارج شوند. پس از خلع سلاح و اخراج نیروهای دموکرات و کومله از مجاورت مرزهای ایران، اکنون استرداد افرادی که در عضویت احزاب کرد معاند ایران هستند، شامل حدود ۱۲۰ نفر از رهبران و اعضای احزاب تروریستی و تجزیهطلب ضدایرانیِ مستقر در اقلیم کردستان، به عنوان بخش دیگری از توافقنامه امنیتی میان تهران و بغداد دنبال میشود.
🔶 در این راستا، «سردار پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: «با رشادتهای نیروی زمینی سپاه و قرارداد امنیتی امضا شده با کشور عراق تمامی گروههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق خلع سلاح شدند. دلاورمردان نیروی زمینی سپاه با تمامی امکانات و تجهیزات و در تمامی مرزهای کشور در حالت آمادهباش بوده و آماده هر نبردی هستند.»
🔶 دشمنان ایران به ویژه آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس با کمک و هدایت گروهها و احزاب معاند به دنبال ضربهزدن به ملت و خاک ایران اسلامی بودهاند که گروهکهای معاند کرد مستقر در مرزهای مشترک ایران و اقلیم کردستان نیز با سوءاستفاده از موقعیت جغرافیایی کوهستانی مرزهای غربی کشور، به توصیه کارفرمایان غربی خود هر از گاهی اقدامات ضدامنیتی علیه ایران انجام میدادند که نمونه اخیر آن نقش اساسی در آشوبهای پاییز سال ۱۴۰۱ است؛ اما در آستانه سفر مهم رئیسجمهوری ایران به عراق و با خلع سلاح و تبعید این گروههای تروریستی، ضربه سنگینی به دشمنان ایران اسلامی وارد شده و یک پیروزی بزرگ و راهبردی در سایه اقتدار نظام جمهوری اسلامی به دست آمده است.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#فلسطین #حزب_الله
✅ آیا اسرائیل حمله زمینی به لبنان را آغاز میکند؟
🔶 از هشتم اکتبر، درست یک روز پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی حزب الله وارد نبرد با اسرائیل شد و تا این لحظه که این مطلب را مینویسم باعث آواره شدن هزاران صهیونیست و تخلیه ده ها شهر و شهرک در شمال فلسطین اشغالی شده است. از روزی که حزب الله به هواداری از مردم مظلوم غزه حملاتش به اسرائیل را آغاز کرد، جنوب لبنان هم زیر ضربات صهیونیست ها رفت، اما لبنانی ها بر خلاف صهاینه شهر و دیار خود را ترک نکرده و زندگی همچنان در همه مناطق جنوب جریان دارد.
🔶 بحث آوارگی صهیونیست ها و تخلیه شمال فلسطین اشغالی، که تعطیلی کشاورزی، صنعت، توریسم و تبعاتی چون بیکاری، آوارگی، افسردگی، بلاتکلیفی و عصبانیت از دولت نتانیاهو را در پی داشته و هر روز نیز شهرهای جدیدی به این لیست اضافه میشوند، هزینه های سرسام آوری را بر رژیم صهیونیستی تحمیل کرده است. وزیر دارایی اسرائیل بعنوان یکی از تندروترین وزرای کابینه نتانیاهو، به واسطه مسئولیتش و آماری که از صدمات و خسارات ناشی از درگیری با حزب الله در دست دارد، حالا استراتژی "اصلا هم درد نداشت" را کنار گذاشته و سخن از حمله زمینی به لبنان، به منظور بازگرداندن جریان زندگی در شمال فلسطین اشغالی به میان آورده است.
🔶 حمله زمینی به لبنان احمقانه ترین کاری است که صهاینه ممکن است انجام بدهند، زیرا خود آنها هم میدانند حزب الله روی زمین بسیار متخصص و کارکشته است و چنین حماقتی حتی میتواند به تغییر مرزها و آزادسازی بخش بیشتری از سرزمین های اشغالی منجر شود. از طرفی اما، راه دیگری برای اسرائیل باقی نمانده و هر روز نیز، حملات حزب الله عمق و گستره بیشتری پیدا میکند؛ در روزهای اخیر هرچه اسرائیل بر دامنه حملات خود افزوده، حزب الله نیز شهر ها، مناطق و مراکز جدیدتری را به بانک اهداف خود افزوده است.
🔶 برخی صاحبنظران جدای از آماری که برای آوارگان داخلی ذکر میکنند، معتقدند از جمعیت حدود ۶ میلیون نفری اسرائیل بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون نفر به کشورهای غربی فرار کرده اند. حمله زمینی اما میتواند شرایط را به یک جهنم واقعی برای صهیونیست ها تبدیل کند، زیرا حزب الله ظرفیتی چندین برابر مقاومت فلسطین دارد و خود قدرتی موشکی با توانمندی های رزمی بسیار بالا در منطقه به حساب می آید که به تنهایی از ارتش های بسیاری از کشورهای منطقه و جهان بزرگتر است. باید منتظر ماند و دید آیا اسرائیل در همین وضعیت باقی میماند و همچنان تن به کتک های مقاومت و نیز تضعیف تدریجی خواهد داد، یا دل به دریا زده و جبهه ای زمینی را در شمال باز خواهد کرد!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#انتخابات
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آمریکا #آتش_بس
✅ یادداشت مهم توماس فریدمن در خصوص روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی در شرایط انتخابات ۵ نوامبر
🔶 توماس فریدمن از نزدیکترین افراد به دموکرات و تیم فعلی کاخ سفید است. وی اولین فردی بود که طرح بایدن در تابستان سال گذشته برای عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل را در یادداشتی در نیویورک تایمز فاش کرد. وی در تازه ترین یادداشت خود به روابط آمریکا و اسرائیل، نقش نتانیاهو و وضعیت این روابط پس از انتخاب ترامپ یا هریس پرداخته است که مطالعه آن برای پژوهشگران مفید است.
🔶 اگر رئیس جمهوری بایدن و معاون او یعنی کامالا هریس هنوز نیاز به یادآوری دارند که بنیامین نتانیاهو نه دوست آنهاست، نه دوست آمریکا و از همه بدتر او دوست گروگانهای اسرائیلی در غزه هم نیست، کشته شدن شش گروگان اسرائیلی در غزه در حالی که نتانیاهو مذاکرات را طولانی کرده بود، این موضوع مهم را باید روشن کند که نتانیاهو فقط یک هدف دارد: بقای سیاسی خودش، حتی اگر ماندن در قدرت به بهای آسیب به حیات اسرائیل تمام شود.خانم معاون رئیسجمهوری! تردیدی نداشته باشید، این عشق به قدرت نتانیاهو را وادار خواهد کرد در دو ماه آتی دست به اقداماتی بزند که میتواند به طور جدی به شانس انتخاباتی شخص شما آسیب برساند و ترامپ را تقویت کند ،پس بترسید.
🔶 در همین حال، آقای رئیسجمهوری، اگر می توانید لطفاً بگویید که نتانیاهو شما را فریب نداده است. شما چندین بار با او صحبت کردهاید و هر بار بعد از آن پیشبینیهای خوشبینانهای درباره آتشبس قریبالوقوع در غزه داشتهاید، اما نخست وزیر اسرائیل چندی بعد به هوادارانش چیز دیگری میگوید.
🔶 نتانیاهو دلیل یکی از قوانینی است که من برای گزارشگری خاورمیانه وضع کردم: در واشنگتن، مقامات بهصورت خصوصی حقیقت را میگویند و در جمع دروغ میگویند. در خاورمیانه، مقامات بهصورت خصوصی دروغ میگویند و در جمع حقیقت را میگویند. هرگز به آنچه در خلوت میگویند، بهویژه نتانیاهو، اعتماد نکنید. فقط به آنچه در جمع به مردم خود و به زبان خودشان میگویند گوش دهید. در تماسهای تلفنی خود، نتانیاهو به زبان انگلیسی به رهبران آمریکا میگوید که به آتشبس و توافق گروگانها علاقهمند است و مقدمات لازم برای چیزی را که من «دکترین بایدن» مینامم، بررسی میکند. اما به محض اینکه تماس را قطع میکند، به زبان عبری به هوادارانش چیزهایی میگوید که بهصراحت با دکترین بایدن در تضاد است، زیرا این دکترین، «دکترین بیبی» (نتانیاهو) را تهدید میکند.
🔶 پس، دکترین بایدن و دکترین بیبی چیستند و چرا مهم هستند؟ دولت بایدن مجموعهای چشمگیر از ائتلافهای منطقهای با شرکایی از ژاپن، کره جنوبی و فیلیپین در منطقه آسیا و اقیانوسیه تا هند، خلیج فارس و ناتو در اروپا ایجاد کرده است. این ائتلافها امنیتی و اقتصادی هستند و برای مقابله با روسیه در اروپا، مهار چین در اقیانوسیه و تحت فشار قرار دادن ایران در خاورمیانه طراحی شدهاند.با این حال، نقطه عطف این ائتلافها، پیشنهاد بایدن برای ائتلاف دفاعی با عربستان سعودی بود. کلید به تصویب رساندن چنین توافقی در کنگره این بود که عربستان سعودی با عادیسازی روابط با اسرائیل موافقت کند و کلید متقاعد کردن سعودیها برای این کار، این بود که نتانیاهو با بحث درباره امکان راهحل دو کشوری با فلسطینیها موافقت نماید.
🔶 از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر گذشته، تیم بایدن تلاش کرده است تا دکترین بایدن را با آتشبس و توافق گروگانها در غزه تلفیق کند و مزایای مهمی برای هر دو طرف یعنی اسرائیل و آمریکا به دست آورد. به عنوان مثال این کار میتواند به آتشبس دائمی در غزه منجر شود، گروگانها را بازگرداند و به ارتش خسته اسرائیل فرصتی برای استراحت بدهد، زیرا آتشبس در غزه احتمالاً حزبالله را نیز وادار به توقف آتش از لبنان میکند.
🔶 واضح است اگر اسرائیل با آغاز مذاکرات با تشکیلات خودگردان فلسطین درباره راهحل دو کشوری موافقت کند، این امر راه را برای عادیسازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی باز خواهد کرد که این موضوع یک دارایی استراتژیک بزرگ برای اسرائیل خواهد بود و شرایط را برای امارات متحده عربی، مغرب و مصر فراهم خواهد کرد تا نیروهای حافظ صلح خود را به غزه اعزام کنندو با تشکیلات خودگردان فلسطین که تقویت هم شده است، همکاری نمایند. به این ترتیب، اسرائیل نیازی به اشغال غزه نخواهد داشت و حماس با یک میانهرو فلسطینی جایگزین خواهد شد.
🔶 بایدن به نتانیاهو میگوید که در یک حرکت، اسرائیل میتواند شرکای عربی پایدار برای خروج امن از غزه بیابد و متحدان عربی منطقهای را برای مقابله با ائتلاف منطقهای ایران، شامل حماس، حزبالله، حوثیها (انصارالله) و شبه نظامیان عراقی، پیدا کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#دشمن_شناسی #اغتشاشات
✅ گروهکهای تجزیهطلب در مسیر انحلال
🔶 اواخر ماه ژوئن سال ۲۰۱۸ درست در روزهایی که ترامپ در حال چیدن پازلهای پروژه فشار حداکثری بر ایران بود، یک هواپیمای کوچک متعلق به خطوط هوایی سوئد «Malmo Airlines» روی باند فرودگاه نظامی ردستون در ایالت آلاباما روی زمین نشسته و سرنشینان آن بدون ارائه مدارک شناسایی از فرودگاه خارج شده و به محل اقامت خود منتقل میشوند. دیدارهای خاصی با این تیم صورت میگیرد. مدتی پس از پایان این دیدارهای خاص سیاسی در خاک آمریکا روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» مینویسد، رهبران دو حزب (گروهک تروریستی) حزب دموکرات کردستان و نیز کومله با آمریکاییها و نیز افسران موساد در واشنگتن دیدار کردهاند.
🔶 در یکی از جلسات خصوصی افسر گروهک تروریستی موساد به «مصطفی هجری» دبیرکل حزب دموکرات گفته بود موتور محرک آشوب در ایران اسلحه گروهکی است! لذا لازم است شاخههای مختلف گروهکها با هم متحد شوند تا بهتر بتوانند از غرب سرویس بگیرند. انگار قرار بود که بار دیگر دست کومله و احزاب هم پیمانش به جنایت دیگری آغشته شود. حدود سال ۱۳۹۹ پایگاه خبری «روداو» گزارش داده بود که هدف از این اقدام آمریکا و اتحاد این گروهکها در راستای افزایش فشار حداکثری به ایران بوده است. بررسی تحلیلی از بازداشت بیش از ۸۰ نفر از اعضای گروهکهای کردی در اغتشاشات نشان میدهد این افراد نقش لیدری داشته و سعی داشتهاند با رسوخ میان لایههای مختلف از آشوب یک ساختار شبکهای، آنارشیستی با رویکرد سلبی با روحیه خود اکثریت پنداری ایجاد کنند.
🔶 این سر شبکههای تروریستی اغتشاشگران را تشویق میکردند که به شیوه جنگهای ایذایی در سال ۱۳۵۸ در شهرهای کردنشین سعی در آزادسازی یک شهر کرده و آن را پایگاه براندازی کنند. دو ضربه سنگین به پیکره این تشکیلات یکی از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) در شناسایی و رهگیری این افراد قبل از شبکهسازی و دیگری پاکسازی لانه این اشرار از سوی یگانهای موشکی و پهپادی سپاه پاسداران وارد شد.
🔶 شش ماه پس از حملات موشکی و پهپادی سپاه پاسداران به مقر احزاب کُرد ایرانی مستقر در اقلیم کردستان عراق، توافقنامه امنیتی میان تهران و بغداد برای خلع سلاح این احزاب در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ امضا شد. روز پنجشنبه هفته گذشته و در آستانه سفر رئیس جمهور ایران به عراق، یکی از مهمترین مفاد توافقنامه امنیتی میان دو کشور که تخلیه سه اردوگاه احزاب معاند در نزدیکی مرزهای غربی ایران بود، وارد مرحله اجرایی شد. در بیانیه گروهک کومله آمده است: «مجبور شدیم تمام تجهیزات سنگین و نیمه سنگینی که این سالها انبار کرده بودیم، به نیروهای اتحادیه میهنی تحویل دهیم. با اقدام ترکیبی ایران در صحنه دیپلماسی و نظامی و همکاری کشور عراق ضربه مهلکی به این گروهکها وارد شد و نقشههای آمریکا و رژیم صهیونیستی نقش بر آب شد.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#نقدینگی #بورس
#تورم #پیشرفت
✅ انتظار سهامداران از رئیس جدید سازمان بورس
🔶 با پذیرفته شدن استعفای آقای عشقی، رئیس پیشین سازمان بورس در جلسه شنبه جاری، سهشنبه رئیس جدید سازمان بورس معرفی شد. حجتالله صیدی که در کارنامه خود مدیرعاملی بانک صادرات را دارد، از سوی آقای همتی، وزیر اقتصاد و بازرگانی به عنوان عضو هیئت مدیره سازمان بورس و رئیس این سازمان معرفی شد. وی در دوره مسئولیت خود در بانک صادرات، بانک را که در زیان غرق شده بود، تحویل گرفت و به پشتوانه جرایم، وجوه التزام و صد البته تجدید ارزیابی داراییها نجات داد.
🔶 اگرچه تجدید ارزیابی دارایی ها حاکی از حل مسئله از طریق پاک کردن صورت مسئله است و نمیتواند خیلی کارنامه درخشانی در این موضوع به شمار آید، ولی در کلیت موضوع، یعنی خارج کردن بانک صادرت از زیاندهی اقدامی بسیار مهم به شمار میآید. وی هم اکنون رئیس سازمان بورس شده و در شرایطی که بورس حال و روز خوبی ندارد، این مسئولیت را پذیرفته است، در این شرایط سهامداران بورس انتظاراتی دارند که به برخی از آنها در زیر اشاره میشود:
1⃣ مهمترین مسئه بورس در شرایط امروز آن نقدینگی است. بازار بورس بعد از اتفاقات مرداد سال 1399 در هیچ دورهای شاهد ورود با ثبات نقدینگی به این بازار نبوده است. اگرچه بعد از پیروزی دولت سیزدهم در خرداد 1400 تا اواسط شهریور همان سال شاهد ورود نقدینگی و رشد بازار سرمایه بودیم، ولی بعد از آن مجددا نقدینگی از این بازار خارج شد و شاخص ها روند نزولی در پیش گرفت. دلیل عدم ورود نقدینگی طی این سالها بازدهی بالای بازارهای موازی در شرایط تورمی بوده است. زمانی که بازار طلا و مسکن و خودرو و حتی بانک بازدهی بیش از بازار سرمایه دارد، طبیعی است که نقدینگی هوشمند وارد بازار نخواهد شد. راه ورود نقدینگی به این بازار حمایت دولت به شکل تزریق سرمایه نیست؛ چرا که این راهکارها کوتاهمدت هستند و به محض کاهش ورود نقدینگی اثر خود را از دست می دهند. دولت باید بتواند جذابیت بازارهای موازی را کاهش دهد که این کار قطعاً نیازمند پیگیری و ارتباطات مؤثر رئیس سازمان بورس است.
2⃣ بازار سرمایه از ضعف شفافیت رنج می برد و این موضوع سرمایه گذاران خرد را بیش از سایرین متضرر میکند. وقتی بازار سرمایه غیر شفاف باشد، به تدریج سرمایه گذاران خرد از این بازار خارج میشوند و خروج سرمایه خرد یکی از شاخصهای بیماری سازمان بورس است. رئیس جدید سازمان بورس باید بتواند شفافیت را در این بازار ارتقا دهد.
🔶 سخن کوتاه اینکه امروز سرمایه سرگردان زیادی در جامعه وجود دارد و رئیس جدید بازار سرمایه باید بتواند اعتماد سرمایهداران را جلب کند و نقدینگی را به سمت این بازار سوق دهد و بعد از آن با گسترش کمی و کیفی این بازار، فضا را برای تأمین مالی تولید فراهم کند. در این صورت وضعیت بورس وضعیت باثباتی را خواهد داشت که انتظارات سهامداران را تا حد زیادی برآورده میکند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#تاریخ_معاصر
#روشنگری #پهلوی
✅ یک مُشت خاک و اخراج رضاخان
🔶 باید لابلای اسناد تاریخی، روایتهای گوناگون، داستان سراییها و خاطرات درست و غلط دنبال حقیقت بود. قبلتر بارها شنیده و خوانده بودم وقتی رضاخان از کشور اخراج شد جز چند چمدان لوازم شخصی و یک کیسه خاک ایران با خود هیچ نبرد! و آن کیسه خاک هم به اصرار او برداشته شد!
🔶 خب این نوع روایتها در بلند مدت ماندگار میشوند و در شناخت شخصیت فرد به شما کمک میکنند. اما سوال این است که آیا اصل ماجرا حقیقت دارد یا خیر؟ شهریور ۱۳۲۰ خاندان سلطنتی با تاکید انگلیس ها در پریشانی کامل ایران را ترک کردند.
🔶 کاروان زنان و فرزندان رضاخان زودتر از او به سمت اصفهان کوچ داده شدند. یکی از همراهان رضاخان داماد جوان و خوش سیما او فریدون جم بود. میگوید حتی لباسهای مناسبی برای رضاخان در چمدان نداشتیم و او عادت به پوشیدن کت و شلوار نداشت چون همه عمر با یونیفرم نظامی دیده شده بود.
🔶 اما پاسخ آن سوالی که از ابتدا مطرح کردم: در مصاحبه شفاهی فریدون جم با بخش تاریخ دانشگاه هاروارد آمریکا صوت دوم؛ مصاحبه کننده از ارتشبد جَم میپرسد: شما که همراه رضاخان بودید صحت دارد که وقت رفتن او با خود فقط خاک ایران را برد!؟فریدون جم همسر شمس پهلوی و داماد رضاخان پاسخ میدهد: خیر؛ چنینچیزی نیست.
🔶 چرا به این موضوع پرداختم؟ به این دلیل که این گزارههای تاریخی وقتی بدون سندیت و صحت رها میشوند در بلند مدت به واقعیت مُسلم تاریخی تبدیل می شوند. با همین داستانها و روایتگریهای ساختگی و جعلی برای یک فرد شخصیت تاریخی میسازند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#اسلام_ناب #وحدت
#بصیرت #استکبار
#اسلام_آمریکایی
✅ ضرورت «دکترین وحدت»
🔶 پایان ایام محرم و صفر و فرارسیدن ماه ربیع، سرآغاز فصلی نو در جهان اسلام است که در نیمه آن سالروز میلاد مسعود خاتمالنبیین (ص) قرار دارد. هرچند در بین فرق مسلمین درباره این روز اختلاف نظر وجود دارد، اما این اختلاف در تاریخ نباید موجب آن شود که اصل توجه به وجود مبارک پیامبر اکرم (ص)کمرنگ شود. بحمدالله به برکت وجود مصلحان و بزرگمردانی چون حضرت امام خمینی (ره) سالهاست که این ایام «هفته وحدت» نامیده میشود، و این تهدید به فرصتی برای تجلی حقیقی اسلام محمدی (ص) بدل شده است. واقعیت آن است که هر چه میگذرد ضرورت «دکترین وحدت» در جهان اسلام بیش از پیش آشکار میشود.
🔶 صفبندیهای ناصواب، برخاسته از سناریوی چندین سده استعمارگران و بیگانگانی است که صدها سال است چشم طمع به منابع و ثروتهای سرزمینهای اسلامی دوختهاند! جامعه انسانی بدون صفبندی و تکثر حیات نمییابد، اما جبههبندیهای ساختگی ـ که ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی از جمله آن است ـ با این هدف دنبال میشود که صفبندیهای حقیقی در جهان شکل نگیرد. جبههبندی حقیقی این عالم تقابل اردوگاه بندگان خدا و اردوگاه بندگان شیطان و نفس اماره است که در قالب دوگانههایی چون جبهه عدالتخواهان و جبهه زیادهخواهان، اردوگاه استضعاف و اردوگاه استکبار، جبهه اسلام ناب محمدی (ص) و جبهه اسلام آمریکایی، ... قابل تشریح است. اما شیطان صفتان با اغوای آدمیان در تلاشند نظم جهان را آنطور که منافعشان تأمین میشود، چینش کنند!
🔶 نگاههای بصیر به خوبی میبینند که امروز این صفبندیهای جعلی چگونه جهان اسلام را در آتش «جنگهای نیابتی» فرو برده است و منفعت آن را دشمنان حقیقی اسلام و بشریت کسب میکنند. قلبهای سلیم و عقلهای تربیت یافته در مکتب نبوی (ص) در پس نقشآفرینی «تسنن آمریکایی» و «تشیع انگلیسی» که تکفیر و انتحار و جنایت و اختلاف را به ابزاری برای تخریب مکتب پیامبر اعظم (ص) بدل کردهاند، دستهای آلوده صهیونیسم بینالملل و الیگارشی یهود را مشاهده میکنند و فریب تصویرسازی فریبنده رسانههای غربی را نخواهند خورد!
🔶 ماه ربیع به رحمت للعالمین (ص) تعلق دارد، دردانهای که به فرموده امیر سخن در نهجالبلاغه، خداوند متعال ایشان را فرستاد تا گنجینههاى خرد را در میان انسانها برانگیزانند: «و یثیروا لهم دفائن العقول». عقل هدایت یافته در مکتب محمد مصطفی (ص)، عقل بصیرت یافتهای است که به سادگی بر ضرورت «وحدت» به مثابه دکترین رهاییبخش جهان اسلام برای غلبه بر استکبار جهانی شهادت خواهد داد.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #امنیت
#آمریکا #فلسطین
#آتش_بس #نژادپرستی
✅ امنیت اسرائیل
🔰 قسمت اول
🔶 پیام بایدن این است: امنیت امروز اسرائیل باید در یک زمینه بسیار گستردهتر از اینکه چه کسی مرز غزه را گشت میزند، دیده شود. اما دکترین بایدن مستقیماً با دکترین بیبی تضاد دارد جون او بر اجتناب از هرگونه فرآیند سیاسی با فلسطینیها که ممکن است نیاز به سازش سرزمینی در کرانه باختری داشته باشد، تمرکز دارد؛ سازشی که اتحاد سیاسی نتانیاهو با راست افراطی اسرائیل را تهدید میکند.
🔶 به همین منظور، بیبی سالها اطمینان حاصل کرده که فلسطینیها دچار تفرقه شدهاند و نتوانند موضعی واحد داشته باشند. او با ترتیب دادن بیش از یک میلیارد دلار کمکهای بشردوستانه مثل سوخت و حقوق دولتی توسط قطر برای حماس از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸، این اطمینان را حاصل کرد که حماس بهعنوان یک نهاد حکومتی در غزه پابرجا بماند. در عین حال، نتانیاهو تمام تلاش خود را برای بیاعتبار کردن و تحقیر تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس آن، محمود عباس، که اسرائیل را به رسمیت شناخته، فرآیند صلح اسلو را پذیرفته و تقریباً سه دهه با سرویسهای امنیتی اسرائیل همکاری کرده است تا آرامش را در کرانه باختری حفظ کند، انجام داد.
🔶 دکترین بقای نتانیاهو پس از اینکه در سال ۲۰۱۹ به اتهام کلاهبرداری، رشوهخواری و خیانت به اعتماد متهم شد، حتی مهمتر جلوه پیدا کرد. اکنون او باید در قدرت بماند تا در صورت محکومیت بتواند از احمل حبس رهایی یابد. بنابراین، زمانی که نتانیاهو با اختلافی بسیار کم در سال ۲۰۲۲ دوباره انتخاب شد، او آماده بود تا با بدترینهای سیاست اسرائیل به توافق برسد و ائتلافی حاکم تشکیل دهد که او را در قدرت نگه دارد. منظورم گروهی از برتریطلبان افراطی یهودی است که یک رئیس سابق موساد اسرائیل آنها را «نژادپرستان وحشتناک» و خیلی بدتر از کو کلاکس کلن (سازمان های مدافع برتری نژاد سفید در آمریکا) توصیف کرده است.
🔶 این برتریطلبان یهودی موافقت کردهاند که نتانیاهو نخستوزیر بماند به شرط اینکه کنترل نظامی دائمی اسرائیل بر کرانه باختری و بعد از ۷ اکتبر بر غزه نیز حفظ شود. آنها به نتانیاهو عملاً اعلام کردند که اگر او با توافق آمریکا،عربستان، اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین یا یک آتشبس فوری برای بازگشت گروگانهای اسرائیلی و آزادی زندانیان فلسطینی در زندانهای اسرائیل موافقت کند، دولتش را سرنگون خواهند کرد. زیرا این موارد مقدمهای برای اجرای دکترین بایدن و احتمالاً سازشی سرزمینی در کرانه باختری خواهد بود.نتانیاهو پیام را دریافت کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #امنیت #آمریکا #فلسطین #آتش_بس #نژادپرستی ✅ امنیت اسرائیل 🔰 قسمت
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #امنیت
#آمریکا #فلسطین
#آتش_بس #نژادپرستی
✅ امنیت اسرائیل
🔰 قسمت دوم
🔶 او اعلام کرد که جنگ در غزه را زمانی پایان خواهد داد که اسرائیل به پیروزی کامل برسد، اما هرگز مشخص نکرد که دقیقاً این پیروزی کامل چیست و چه کسی قرار است پس از آن غزه را اداره کند. با تعیین چنین هدف دستنیافتنی در غزه ارتش اسرائیل ۵۷ سال است که کرانه باختری را اشغال کرده و همانطور که درگیریهای روزانه نشان میدهد، هنوز به پیروزی کامل بر مبارزان حماس دست نیافته است و این در حالی است که نتانیاهو شرایطی ایجاد کرده که او به تنهایی بتواند تصمیم بگیرد چه زمانی جنگ در غزه به پایان برسد و آن زمان، وقتی است که با نیازهای سیاسی بقای او هماهنگ باشد؛ مطمئناً این زمان نزدیک نیست.
🔶 چند روز پیش نتانیاهو اعلام کرد که آماده است هرگونه آتشبس با حماس و بازگشت گروگانها را قربانی کند اگر این به معنای آن باشد که اسرائیل باید از پستهای نظامی خود در کریدور حدودا 10 کیلومتری فیلادلفی در امتداد مرز غزه و مصر خارج شود؛ کریدوری که مدتها توسط حماس استفاده میشد، اما ارتش اسرائیل برای هفت ماه اول جنگ حتی آن را مهم ندانسته است که بخواهد این کریدور را اشغال کند.
🔶 ژنرالهای اسرائیلی به طور مداوم به نتانیاهو گفتهاند که راههای جایگزین مؤثری برای کنترل این کریدور وجود دارد و حمایت از نیروهای اسرائیلی که آنجا مستقر هستند، بسیار دشوار و خطرناک خواهد بود. آنها می گویند که میتوانند هر زمان که نیاز باشد، این مسیر را پس بگیرند. ماندن در آنجا مشکلات زیادی با مصریها نیز ایجاد کرده است. مهم نیست کارشناسان چه میگویند چون نتانیاهو علناً اعلام کرده که این کریدور مرکزی است و آینده ما (اسرائیلیها) را تعیین میکند.
🔶 کل این ماجرا یک فریب است. همانطور که «آموس هِرِل»، خبرنگار نظامی هاآرتص، توضیح داده، آنچه واقعاً در جریان است این است که متحدان راستگرای نتانیاهو رویای اسکان دوباره در غزه را دارند، در حالی که نتانیاهو تحت پوشش منافع امنیتی، در درجه اول از موقعیت سیاسی خود محافظت میکند. او برای حفظ یکپارچگی ائتلاف حاکم خود میجنگد، که ممکن است در صورت تأیید توافقی، فرو بپاشد. به همین دلیل است که گالانت وزیر دفاع اسرائیل گفته که رای کابینه افراطی نتانیاهو برای اولویت دادن به کریدور فیلادلفی به قیمت جان گروگانها یک رسوایی اخلاقی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
معنویت، عقلانیت و عدالت یک پیوست.pdf
134.3K
#عدالت
#معنویت
#کنشگری #هویت
#اسلام_ناب
✅ معنویت، عقلانیت و عدالت یک پیوست
🔶 پیوست عدالت باید واجد عقلانیت خالص و صحیح باشد. یعنی به تصمیمسازان و مجریان کمک کند اولاً با عینک درست به میدان مسائل نگاه کنند، ثانیاً راهحلهایی درست (عادلانه) و متناسب با زیستبوم و اقتضائات کلان کشور طراحی کنند. مرور نظاممند و دنبالهدار ما نشانگر آن است که عدالت در اندیشه رهبر معظم انقلاب از الگوی مشخصی منشعب میشود؛ الگویی که اولاً پیوست عدالت در آن نه یک تک مضراب بلکه در هارمونی کامل با سایر ابعاد و اضلاع است و ثانیاً فهم و تعریف درستی از اقتضائات پیوست عدالت بیان میدارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا سجادیه؛ پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#آتش_بس #فلسطین
✅ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
🔶 حالا بازگردیم به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا. نتانیاهو به وضوح میداند که هریس در شرایط سختی قرار دارد. اگر او جنگ در غزه را تا «پیروزی کامل» ادامه دهد و تلفات غیرنظامیان بیشتر شود، هریس مجبور خواهد شد یا علناً از او انتقاد کند و رای یهودیان را از دست بدهد یا سکوت کند و رای اعراب و مسلمانان آمریکایی در ایالت حساس میشیگان را از دست بدهد.
🔶 از آنجا که هریس احتمالاً نمیتواند هیچ یک از این دو کار را بهخوبی انجام دهد، این مساله او را در نظر یهودیان و اعراب آمریکایی ضعیف نشان خواهد داد. بر اساس گزارشهای من و سالها رصد رفتارهای نتانیاهو، من تعجب نخواهم کرد اگر او واقعاً بین الان و روز انتخابات، جنگ در غزه را تشدید کند تا شرایط را برای دموکراتهایی که در حال رقابت هستند، دشوارتر کند.
🔶 نتانیاهو ممکن است این کار را انجام دهد زیرا من معتقدم او میخواهد ترامپ پیروز شود و بتواند به ترامپ بگوید که او به پیروزیاش کمک کرده است. نتانیاهو میداند که بسیاری از نسل جدید دموکراتها با اسرائیل خصومت دارند یا حداقل با اسرائیلی که او در حال ساختن آن است، زاویه دارند. سپس، اگر ترامپ پیروز شود، تعجب نمیکنم اگر بیبی اعلام کند که «پیروزی کامل» در غزه به دست آمده و او با آتشبس موافقت کند تا گروگانهای زنده بازگردند.
🔶 در آن زمان او چند کلمه درباره کشور فلسطین در آیندهای دور می گوید تا توافق عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل به نتیجه برسد و سپس به شرکای راستگرای افراطیاش خواهد گفت که بروند پی کارشان در حالی که او برای انتخابات دوباره بدون آنها نامزد میشود. باید بگویم پلتفرم احتمالی او این خواهد بود که، من پیروزی کامل در غزه را به دست آوردم و با ترامپ، یک گشایش تاریخی میان اسرائیل و عربستان ایجاد کردم. نتانیاهو پیروز میشود. ترامپ پیروز میشود،اما این اسرائیل ایت که بازنده شده است.
🔶 غزه همچنان در حال جوشش خواهد بود. نیروهای اسرائیلی همچنان آنجا را اشغال خواهند کرد. اسرائیل بیشتر از همیشه یک کشور مطرود خواهد بود، با شمار بیشتری از اسرائیلیهای با استعدادی که برای کار به خارج از اسرائیل میروند.
🔶 اما بیبی یک دوره دیگر در قدرت خواهد ماند و همین مهم است! اگر هریس پیروز شود، بیبی میداند که تنها کافی است انگشتانش را تکان دهد و لابی طرفدار اسرائیل در واشنگتن یعنی آیپک و جمهوری خواهان کنگره او را از هرگونه واکنش محافظت خواهند کرد. سپس، در آیندهای نهچندان دور من کاملاً انتظار دارم که بیبی مراسمی را برای تجلیل از دوست عزیز چندین سالهاش یعنی رئیسجمهوری جو بایدن برگزار کند. این مراسم افتتاح یک شهرک جدید در غزه خواهد بود که به زبان عبری «گیوات یسف» نام خواهد داشت و به زبان انگلیسی یعنی «تپه جو».
📌 نویسنده: توماس فریدمن/ منبع: نیویورک تایمز/ مترجم: آرش میریخانی در روزنامه اطلاعات
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#ایران_قوی
#آمریکا
✅ ایران قوی؛ از دخالت آمریکا تا دخالت در آمریکا
1⃣ سکانس اول:
محمدرضا پهلوی برای برکناری دکتر امینی، نخست وزیر خودش مجبور می شود در فرودین ۱۳۴۱ به آمریکا سفر کند تا با دادن تضمین و قول های فراوان به کندی رئیس جمهور جدید آمریکا، بتواند اینکار را انجام دهد که موفق می شود این تأییدیه را که اوج دخالت آمریکا در ایران است، بگیرد.
2⃣ سکانس دوم:
در شهریور ۱۴۰۳ گارلند، دادستان کل آمریکا: «ما در برابر تهاجم و تلاش هر بازیگر خارجی دیگری همچون ایران که در پی مداخله در انتخابات ما هستند بی واکنش باقی نخواهیم ماند و بیامان با آن کشورها مقابله خواهیم کرد و برای تأثیرگذاری ایران بر کارزارهای ریاست جمهوری ۲۰۲۴ هشدار میدهم.» حالا شما بگویید کدام نظام سیاسی قدرتمندتر بوده و بیشتر حافظ استقلال و آزادی ایران می باشد؟
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سید محسن هاشمی
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#خط_حزب_الله #نشریه
#سبک_زندگی
#دوقطبی #تاریخ_معاصر
#دشمن_شناسی #شهدا
#وحدت #دفاع_مقدس
✅ تببین «دوقطبیسازی کاذب» از نظر رهبر انقلاب
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#ولایت_فقیه #خط_حزب_الله #نشریه #سبک_زندگی #دوقطبی #تاریخ_معاصر #دشمن_شناسی #شهدا #وحدت #دفاع_مقدس
خطحزبالله۴۶۱.pdf
3.84M
#ولایت_فقیه
#خط_حزب_الله #نشریه
#سبک_زندگی
#دوقطبی #تاریخ_معاصر
#دشمن_شناسی #شهدا
#وحدت #دفاع_مقدس
✅ تببین «دوقطبیسازی کاذب» از نظر رهبر انقلاب
🔶 چهارصد و شصت و یکمین شمارهی هفتهنامهی «خط حزبالله» با تبیین ابعاد موضوع «دوقطبیسازی کاذب» از منظر رهبر معظّم انقلاب با عنوان «سازِ دشمن پسندِ دوقطبی سازی» منتشر شد.
🔶 این هفته نامه همچنین در آستانه هفته دفاع مقدس در گزارش هفته خود، نگاهی کرده است به تأکیدات رهبر انقلاب درباره لزوم ثبتوضبط، نشر و مطالعهی خاطرات و زندگی شهدای انقلاب اسلامی.
🔶 «خط حزبالله» در این شماره با انتشار یک عکس، از غبارروبی مضجع مطهر حضرت امام رضا (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب خبر داده است.
🔸خط حزبالله؛ شماره ۴۶۱
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#رژیم_صهیونیستی
#آمریکا #یهود
✅ تغییرات در راهبردهای سیاست داخلی و خارجی ایالات متحده
🔶 بر خلاف تحلیل های مختلف قلمهای کارشناسان بعد از اولین مناظره در آمریکا، مبنی بر تفاوت سیاست هریس و ترامپ اما باید اذعان داشت که عموما جایگزینی افراد تغییری در راهبردهای ایالات متحده در کلیات سیاست داخلی و خارجی ایجاد نمی کند. چرا که لابی صهیونیستی به دلیل قدرت، کارایی و توانایی در شکل بخشی به سیاست داخلی و خارجی آمریکا نقش اساسی را ایفاء می کند.
🔶 سازمان آیپک شورای یهودیان آمریکا، صندوق جوانان آمریکاییِ صهیونیست، آمریکاییها برای امنیت اسرائیل، آمریکاییها برای صلح، اصلاحات صهیونیسم در آمریکا و... از جمله سازمانهای صهیونیستی در آمریکا هستند که تحت نظارت لابیهای رژیمصهیونیستی به فعالیت خود ادامه میدهند و تاثیر زیادی بر محافل تصمیمگیری در واشنگتن دارند. علاوه بر آن لابیهای صهیونیستی نقش پررنگی در انتخاب رئیس جمهور در آمریکا دارند و با وجود اینکه درصد بسیار کمی از جامعه آمریکا را تشکیل میدهند حضور بالایی در انتخابات دارند و بیشتر کمپینهای انتخاباتی در آمریکا نیز متعلق به یهودیان است. پس نمیتوان استقلال و تفاوت خاصی در سیاستهای دموکرات یا جمهوری خواهان به خصوص در حوزه بین الملل شاهد بود!
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم مهدیه شادمانی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انسجام_ملی #وحدت
#دشمن_شناسی #دوقطبی
#انقلاب_اسلامی #استکبار
✅ سازِ دشمن پسندِ دوقطبی سازی
🔰 قسمت اول
🔶 «خطّ حزباللّه» ابعاد موضوع «دوقطبیسازی کاذب» را از منظر رهبر معظّم انقلاب تبیین میکند.
🔶 تنها چند روز پس از برگزاری انتخابات چهاردهمین دورهی ریاست جمهوری، رهبر معظّم انقلاب اسلامی یک راهبرد مهم را پیش روی فعّالان و کنشگران سیاسی قرار دادند: «افرادی در انتخابات، در دو طرف قضیّه قرار میگیرند، چالشهایی به وجود میآید؛ نباید به وسوسههای دوقطبیسازی اعتنا کرد و ترتیب اثر داد؛ این توصیهی مؤکّد بنده است. نباید احساساتی که افراد را در دورهی انتخابات وادار به مجادلهی با یکدیگر میکرد ادامه پیدا کند؛ نگذارید ادامه پیدا کند. ... این نباید موجب اختلاف و شکاف و جدایی بشود.» ۱۴۰۳/۵/۷
🔶 دوقطبیسازی، به عنوان رفتاری غلط و انحرافی، از منظر حضرت آیتاللّه خامنهای چگونه تعریف میشود؟ مرز دوقطبیسازی با اختلافنظر متعارف سیاسی چیست؟ چگونه گروههای سیاسی میتوانند در عین پایبندی به دیدگاههای خاصّ خود، از درافتادن به وادی دوقطبیگری رهایی یابند؟
🔹تبدیل اختلافنظر به دعوا
🔸اوّلین نکته در این زمینه تمایز بین رفتار و کنش دوقطبیساز با رفتار صحیح سیاسی است. از نگاه رهبر انقلاب، میتوان اختلافنظر داشت با وجود دستهبندیهای مختلف سیاسی، به چاه دوقطبیسازی سقوط نکرد: «معنای دوقطبی اختلاف سلیقه نیست ... معنای دوقطبی این است که وقتی این اختلاف سلیقه به وجود آمد، در هر تصمیمی به جای اینکه به حق و مصلحت فکر کنیم، به جایگاه این دستهبندی فکر میکنیم؛ دستهی ما اینجوری میخواهد، پس باید این بشود؛ حالا حق هست یا نیست، مصلحت هست یا نیست، [فرقی نمیکند].» ۱۴۰۲/۳/۳
🔶 در واقع، مرز رفتار دوقطبیساز با اختلاف، به معنای متعارف و معمولش، مرز روشنی است: «اختلاف دو جور است: یک وقت دو نفر با هم اختلاف سلیقه دارند، در فلان مسئلهی سیاسی، در فلان حُب و بغض؛ با همدیگر هم دوستند، رفیقند ... اختلاف نظر هم دارند؛ یک وقت [هم] هست اختلاف نظر جوری است که هر چیزی از یک طرف صادر بشود ــ هرچه میخواهد باشد: فکر، عمل، خوب، بد ــ از سوی این طرف دیگر محکوم است، از این هم هرچه صادر میشود از طرف او محکوم است؛ اسم این "دوقطبی" است.» ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
🔶 از نگاه رهبر انقلاب، رفتار دوقطبیساز رفتاری است که «شکاف اجتماعی» و «تنش و تشنّج» ایجاد میکند که نقطهی مقابل آرامش و امنیّت روانی افکار عمومی است: «یکی جناح "الف" است، یکی جناح "ب" است، یکی جناح فلان است، خب باشند، اشکالی هم ندارد. امّا اگر چنانچه این به یقهگیری و کشمکش زبانی [منجر شد] که کشمکش زبانی هم گاهی به کشمکش یدی منتهی میشود ... [ایراد دارد]. ... هیچ اشکال ندارد که شما در مجلس در فلان قضیّهی سیاسی، طبق همان نگاه و بینش سیاسی خودت رأی بدهی، دیگری هم طبق سیاست خودش؛ امّا این را به دعوا نکشانید، به اختلاف نکشانید. ... این را مراقب باشید ... این آرامش خیلی مهم است؛ هُوَ الَّذی اَنزَلَ السَّکینَةَ فی قُلوبِ المُؤمِنینَ لِیَزدادوا ایمانًا مَعَ ایمانِهِم.» ۱۳۹۵/۳/۱۶
🔶 لذا «اختلاف نظر باشد؛ امّا این اختلاف نظر به شقاق، نفاق، دستبهگریبان شدن، یکدیگر را بر زمین زدن، نباید برسد. در مقابل دشمن، همه باید متّحد و متّفق باشند. آنجایی که نظام با کلّیّتِ خود یک حرفی میزند، همه باید پشت سر آن حرف بِایستند.» ۱۳۸۵/۷/۱۸ بنابراین «جناحبندیهای سیاسی اشکالی ندارد، امّا نباید جامعه را به دو قطب تبدیل کرد.» ۱۳۹۳/۶/۵
🔹دوقطبیِ اصیل دوقطبیِ انقلاب و استکبار است
🔸نکتهی دوّم اینکه در رقابتهای سیاسی باید میان جریانات معتقد به اصل انقلاب و نظام با دیگران تفاوت قائل شد؛ در واقع، دوقطبیِ اصیل را شکل داد و در دام دوقطبیهای انحرافی و دشمنپسند اسیر نشد: «در ایران اسلامی یک دوقطبیای وجود دارد؛ دوقطبی انقلاب و استکبار. آن کسانی که تفالههای بازماندهی از دوران غلبهی استکبارند و هر کسی که دنبال آنها است، همفکر آنها است، بله، اینها با انقلاب بدند؛ این دوقطبی هست ... [بین] آن کسانی که به امام علاقهمندند، به انقلاب علاقهمندند، با کسانی که اصل انقلاب را قبول ندارند، اصل نظام را قبول ندارند، البتّه یک دوقطبیِ اینجوری هست.» ۱۳۹۴/۱۲/۵ در حقیقت، نگاهِ درستِ انقلابی این است که «دو خط بیشتر نیست: یک خط، خطّ انقلاب و طرفداران انقلاب و امام است؛ یک خط هم خطّ دشمنان این انقلاب است.» ۱۳۶۹/۹/۱۴
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #انسجام_ملی #وحدت #دشمن_شناسی #دوقطبی #انقلاب_اسلامی #استکبار ✅ سازِ دشمن پسندِ دوقطبی
#عزت_ملی
#انسجام_ملی #وحدت
#دشمن_شناسی #دوقطبی
#انقلاب_اسلامی #استکبار
✅ سازِ دشمن پسندِ دوقطبی سازی
🔰 قسمت دوم
🔶 بر این اساس، از منظر رهبر انقلاب، معیارهای روشن و مشخّصی برای مرزبندی و تمایز قائل شدن میانِ دوقطبیسازیِ اصیل و دوقطبیسازیِ دروغین وجود دارد: «از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید.
🔶 در کشور مدام دوقطبی درست میکنند: طرفدار زید، طرفدار عمرو؛ طرفدار فلان فکر، طرفدار [فلان]؛ این حرفها چیست! آن کسانی که مبانی شما را، اصول شما را، دین شما را، انقلاب شما را، ولایت فقیه را، این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند. یکی از چیزهایی که انسان واقعاً باید از آن شِکوه کند و گله کند، بعضی از اظهارات در این فضای مجازی است؛ سر یک چیز بیخود، این به آن میپرد، آن به این میپرد! پرهیز کنید؛ شما که بسیجی هستید [این کار را] نکنید.» ۱۴۰۲/۹/۸
🔶 از این منظر، اصل در رفتار صحیح انقلابی حفظ و تقویت «اتّحاد و انسجام ملّی» با تأکید بر «اصول و منافع ملّی» است: «این تقسیمهای غلط "چپ" و "راست" و امثال اینها را کنار بگذارند. آنچه مهم است آیندهی کشور است، آنچه مهم است آیندهی نسل ما است، آنچه مهم است نظام باعزّت اسلامی در کشور است؛ اینها مهم است ... البتّه سلیقهها مختلف است؛ اختلاف سلیقه هست، اختلاف بینش سیاسی هست، اختلاف قومیّتها هست، اختلاف مذاهب هست ... [لکن] اینها باید وحدت ملّی را به هم نزند، یعنی آحاد ملّت را در مقابل هم قرار ندهد، کشور را دوقطبی نکند.» ۱۴۰۰/۱/۱
🔹دشمن میخواهد گُسلهای سیاسی و اجتماعی را فعّال کند
🔸نکتهی دیگر اینکه یکی از نقشه های دشمن بر ایجاد دوقطبی و شکاف و تشنّج در فضای سیاسی و اجتماعی ایران اسلامی قرار دارد و این مهم باید همواره مورد توجّه بازیگران و فعّالان سیاسی و رسانهای باشد: «ایجاد دوجریانی، دوفرقهای و دوقطبی از ضربههای مهلکی است که دشمن به دنبال آن است.» ۱۳۹۵/۲/۱۹ «دشمن دارد زخمهایی را بر پیکر این انقلاب میزند ... یکی مسئلهی اختلافات جناحی است، یکی مسئلهی دوقطبی کردنهای مصنوعیِ جامعه است ... باید اینها را التیام بخشید.» ۱۳۹۵/۳/۶
🔶 لذا نباید جای دوست و دشمن را عوض کرد: «مبادا دشمن را با دوست اشتباه بکنیم. دوست را به خاطر یک خطا به جای دشمن بگیریم و از آن طرف یک عدّهای هم دشمنِ خونی و معاند را دوست فرض کنند، به حرف او گوش کنند، توجّه بدهند.» ۱۳۸۸/۴/۱۵ و نباید اجازهی فعّالسازی گُسلها را به بدخواهان ملّت داد: «ما در داخل کشور یک گُسلهایی داریم ... گُسلهای جناحی داریم ... این گُسلها تا مادامی که فعّال نشده، زلزله به وجود نمیآید، اشکالی هم ندارد؛ بودن اختلافات اشکالی ندارد. اگر چنانچه این گُسلها فعّال شد، آنوقت زلزله به وجود میآید. سعی دشمن در فعّال کردن این گُسلها است؛ حواستان باشد. ... سعی کنید این اتّفاق نیفتد.» ۱۳۹۵/۳/۱۶
🔶 در نقطهی مقابل، «منطق این است که وقتی دشمن از دور نگاه میکند، احساس کند که اینجا یکپارچه است، احساس یکپارچگی بکند. اینکه حرفهایی زده بشود که از آن حرفها دوجریانی و دوجهتی و تخاصم و دوقطبیگری در داخل ملّت یا در مجموعهی نظام استفاده بشود، به ضرر کشور است.» ۱۳۹۵/۳/۱۴
🔶 البتّه خسارتِ دیگرِ دوقطبیسازیهای کاذب و ایجاد تشنّج سیاسی در فضای سیاسی کشور نیز ضربه به روحیّهی مردم است: «مردم در تاکسی و خانه و مغازه، رادیوها را باز میکنند؛ وقتی دیدند که در آنجا یک نفر ایستاده و به نحوی با طرف مقابلش حرف میزند که گویی با آمریکا یا با دشمنِ خونیِ خودش حرف می زند، و گویی پشت این دروازهها دشمن با همهی وجود نَایستاده است، قلبشان مجروح میشود.»
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#آمریکا #سقط_جنین
#آزادی_نامشروع
✅ معضلی بنام "سقط جنین" در آمریکا..!
🔶 یکی از محورهای کلیدی مناظره انتخاباتی ترامپ-هریس "سقط جنین" بود؛ اینکه چرا سقط جنین به معضلی برای جامعه آمریکا بدل شده، به نحوی که نامزدها مجبورند برایش راهکار بدهند و یا بابت آن یکدیگر را تخریب نمایند به ولنگاری، هرزگی و آزادی های بی قید و شرط در جوامع غربی برمیگردد. بجای اینکه مشکل را از ریشه بخشکانند، اجازه میدهند به دردسری بزرگ تبدیل شود و بعد از آن، تازه برای عواقبش و نه حتی اصل داستان برنامه بریزند!
🔶 ترامپ موافق سقط جنین نیست، اما هریس میگوید دختران حق دارند درباره بدن خود تصمیم بگیرند! در جوامع غربی روابط نامشروع به راحتی شکل میگیرد و فرزندان حاصل از آن اگر زنده بمانند به دردسری بزرگ برای دختران تبدیل میشوند، چرا که پدران این فرزندان نامشروع در غالب موارد از پذیرش مسئولیت شانه خالی میکنند. در این میان اخلافات زیاد و پرونده های متعددی نیز شکل میگیرد که دردسری بزرگ برای سیستم به حساب می آید؛ آنقدر بزرگ که همواره بعنوان دغدغه ای مهم در مناظرات انتخاباتی مطرح میشود، چون هرکدام از نظرات، موافقان و مخالفان انبوهی دارند و در جلب آرای آمریکایی ها به شدت تاثیرگذارند.
🔶 این مسئله نیز البته همانند بحث آزادی استفاده از سلاح صرفا در انتخابات ها برجسته میشود و پس از آن باز، بدون آنکه تعیین تکلیف گردد رها میشود! چیزی شبیه بحث فیلترینگ در ایران که بحثش در انتخابات ها داغ میشود، همه شعارش را میدهند و هیچگاه نیز تصمیم درستی درباره آن گرفته نمیشود!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#عراق #صادرات
✅ سفر پزشکیان به بصره و سیاست نگاه به جنوب
🔶 مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران در نخستین سفر خارجی خود، وارد بغداد شد و با نخستوزیر، رئیسجمهور، نائبرئیس پارلمان و سران چهارچوب هماهنگی شیعه در عراق دیدار و گفتوگو کرد. رئیسجمهور همچنین با سفر به اربیل به گفتوگو با مقامات بلندپایه اقلیم کردستان عراق پرداخت. اما بخش مهم و متفاوت سفر پزشکیان به عراق حضور در بصره، به عنوان پایتخت اقتصادی این کشور است که نخستین سفر یک رئیسجمهور خارجی در ۱۰۰ سال گذشته به این شهر محسوب میشود.
🔶 سیاست نگاه به جنوب
مهمترین بعد اهمیت سفر رئیسجمهور به بصره، راهبرد نگاه به جنوب عراق در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است. بر اساس این راهبرد، به موازات اهمیت اربیل در شمال عراق از منظر قومی و امنیتی؛ اهمیت کربلا، نجف و بغداد در مرکز عراق (بهترتیب) از منظر مذهبی و سیاسی؛ شهر بصره در جنوب عراق، بهعنوان کانون توسعه همکاریهای اقتصادی و فرهنگی برای تهران مرکزیت خواهد داشت. در نتیجه این شهر با ایفای نقشِ مرکز ثقلِ روابط اقتصادی ایران با عراق، مکمل راهبرد همگرایی دوجانبه با این کشور خواهد بود.
🔶 شهر بصره از چند منظر واجد اهمیت راهبردی است:
نخست اینکه این شهر نقطه ثقل فرهنگی، جمعیتی و اقتصادی منطقه جنوب و استانهای واسط، ذیقار، مثنی و القادسیه است.
🔶 از منظر تولید و صادرات نفت، منطقه جنوب و بصره مهمترین شهر عراق است و بیش از ۷۰٪ منابع و میادین نفتی عراق در این محدوده واقع شده است. بیش از ۹۰٪ از صادرات نفتخام و فرآورده عراق از طریق بندر فاو واقع در جنوب این شهر صورت میپذیرد. همچنین به دلیل نزدیک بودن این استان به مناطق ویژه صنعتی ایران نظیر منطقه ویژه امام خمینی (ره)، پیوند اقتصادی و صنعتی استانهای بصره و خوزستان، میتواند منطقه جنوب را به قطب تولید محصولات پالایشی و پتروپالایشی تبدیل نماید.
🔶 از منظر تجارت کالایی، بصره تنها نقطه دسترسی عراق به آبهای آزاد محسوب میشود و دارای بنادر مهمی چون خورالزبیر، ام قصر و فاو است. بندر خورالزبیر و شهرک صنعتی خورالزبیر که در مجاورت آن واقع شده است، نقش ویژهای در توسعه صنعتی عراق دارند. بر این اساس، بصره را میتوان پایتخت اقتصادی عراق دانست.
🔶 با توجه به اهمیت بصره در اتصال عراق به خلیج فارس، این شهر ریه لجستیک دریایی عراق محسوب میشود و به همین دلیل طی سالهای اخیر، همواره مورد توجه کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس قرار داشته است. هماکنون بصره و بندر فاو، نقطه آغاز «جاده توسعه» هستند که قرار است تا از دو مسیر ریلی و جادهای، کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس را به ترکیه و سپس اروپا متصل کنند. علاوه بر این، این شهر در معرض رقابت با بندر مبارک کویت نیز قرار دارد.
🔶 این شهر دربر دارنده مهمترین طرح اتصال ایران به عراق، یعنی راهآهن شلمچه-بصره است. این مسیر ریلی علاوه بر تسهیل تردد زائران میتواند در راستای تحقق چشمانداز همکاری تجاری ۲۰ میلیارد دلاری کمک کند. در این راستا، بصره را میتوان تکمیلکننده چرخه توسعه مناطق جنوبی ایران با توجه به دسترسی این شهر به عراق و قرارگیری در مسیر جاده توسعه در نظر گرفت.
🔶 بصره از جمله شهرهای عراق محسوب میشود که نفوذ و جایگاه قبایل و عشایر در آن زیاد و بیشتر از شهرهایی چون کربلا و نجف است. چنانکه در جهاد کفایی مرجعیت، مرکز اصلی تشکیل نیروی مقاومت مقابله با داعش یعنی حشدالشعبی بود. بر این اساس، حضور رئیسجمهور ایران در این شهر و دیدار و گفتوگو با سران قبایل آن، میتواند در ارتقای قدرت نرم ایران در عراق اثرگذار باشد.
🔶 در حال حاضر بصره از یکسو بهدلیل درآمدهای بالای نفتی و از سوی دیگر عقبماندگیهای زیربنایی و خدماتی و نیز چشمانداز توسعه همهجانبه، به یک کارگاه ساختمانی و صنعتی تمام عیار تبدیل شده است. درصورت رفع برخی موانع از جمله پذیرش ضمانتنامه صندوق ضمانت صادرات یا بیمه مرکزی ایران از سوی دولت عراق، این شهر میتواند به مقصد حضور شرکتهای پیمانکاری ایرانی تبدیل شود.
🔶 جمعبندی
سفر رئیسجمهور ایران به بصره گام مهمی در جهت تقویت و تکمیل روابط ایران با عراق از منظر اقتصادی و اتخاذ سیاست نگاه به جنوب توسط ایران است. همچنین ایران نیازمند ارتقای کنشگری در عراق از طریق بازتعریف و بازطراحی روابط تهران با شهرهای اثرگذار عراق از جمله بصره است. منطقهای که بهنظر میرسد طی سالهای آتی و با راهاندازی پروژههایی چون جاده توسعه و بندر فاو، اهمیتی فزایندهای در معادلات منطقهای داشته باشد. پیشنهاد میشود با ایجاد مناطق آزاد مشترک و سهولت تردد تجار به ویژه بین دو استان خوزستان و بصره رویکرد وابستگی اقتصادی متقابل بیش از پیش فعال گردد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم مهدیه شادمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #خونخواهی
#انتقام_سخت #مطالبه_گری
✅ علل احتمالی تاخیر پاسخ ایران چیست؟
🔶 ترور رژیم موقت در تهران علیه مهمانی با آن جایگاه بین المللی یعنی ایران باید پاسخی پشیمان کننده بدهد چرا که خط همه قرمزهای امنیتی در این اتفاق مورد عبور قرار گرفت لذا پاسخ ما مثل وعده صادق هم نخواهد بود و حتما میزان خسارت به رژیم او را به عکسالعمل وادار خواهد داشت.
🔶 از طرفی میدانیم خود ترور تهران هم خارج قواعد مورد توقع بود چرا که نتانیاهو بدلیل ایستادن در پرتگاه سیاسی، آماده هر اقدامی است و برای کسب یک دستاورد ملموس حاضر است دست به اقدامات متهورانه ای بزند. از همین رو باید آماده پاسخ قاطع به جواب احتمالی رژیم هم باشیم که تقویت سامانه های پدافندی کشور نشانه آن است.
🔶 در صورت تغییر معادله پاسخ رژیم از امنیتی نظامی به ساحت اقتصادی یا زیرساختی، کشور باید آماده مدیریت شرایط باشد لذا دولت جدید باید مستقر بر امور میشد. این نکته ای است که در گزارشات آمریکایی ها نیز ذکر شده بود. تاکید میکنم که پاسخ ایران قطعی است چرا که عدم پاسخ یعنی احتمال وقوع اتفاقاتی بسیار غیر قابل جبران، لذا احتمال می دهم بدلایل فوق الذکر، پاسخ هم تعویق شده باشد و البته مطالبه مردمی آن از مسئولان را هم لازم می دانم!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#دشمن_شناسی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#اسرا #تظاهرات
✅ رفتارشناسی نتانیاهو
🔶 چند روز پیش تصاویر بیسابقهای از چهره بههمریخته و عصبی نتانیاهو به بیرون درز کرد که به تنهائی، گویای مسائل مهم و زیادی بود. چهرهای برافروخته، ذهنی آشفته و رفتارهایی که نشان از «عدم تمرکز» و «تحمل روزهای سخت» داشت. این تصاویر آنقدر حرف برای گفتن داشت که چند روزی نقل محافل رسانهای و خبری بود.
🔶 نتانیاهو میخواست درباره کشته شدن آن 6 اسیر صهیونیست به شهرکنشینان خشمگین، خسته و ناامید توضیح دهد. توضیحات او هیچکس را قانع نکرد و حدود یک هفته سرزمینهای اشغالی شاهد تظاهراتهای عجیب و غریب و بیسابقهای بود که بعضا تعداد مشارکتکنندگان در آن تا 750 هزار نفر هم اعلام شد. سؤال این است که، چرا نتانیاهو این طور به هم ریخت؟ آیا مرگ آن 6 اسیر و تجمعات یک هفتهای، عامل این همه بههم ریختگی است؟ اوضاع سایر رهبران این رژیم چگونه است؟ و سؤال بعدی این که، آیا وضعیت صهیونیستهایی که در این سرزمین اشغال شده زندگی میکنند، بهتر از نتانیاهو است؟
🔶 روانشناسان میگویند، در بسیاری از مواقع ریشه رفتارها را باید در گذشته افراد جُست. این گذشته میتواند 40 سال قبل باشد، میتواند همین یکسال یا حتی 6 ماه پیش هم باشد. گاهی یک فرد، طی یک مدتِ زمانی، شرایط سختی را تحمل میکند.
🔶 نتیجه این که، آنچه باعث بههم ریختگی نتانیاهو شده است، صرفا کشته شدن این 6 اسیر و تجمعات یک هفتهای علیه او نبود. 11 ماه است که صهیونیستها در شرایط به شدت سختی قرار دارند و بیشترین تلفات، بیشترین خسارات اقتصادی، بیشترین فشارهای سیاسی، بدترین رسواییهای حیثیتی و...را متحمل شدهاند. چیزی نزدیک به یک میلیون نفر که غالبا نیروهای کیفی هستند، از این سرزمین به همراه سرمایههایشان گریختهاند و یک میلیون نفر از یک جمعیت حداکثر 8 میلیونی، عدد بسیار بالایی است. نزدیک به دو سال است که چنین تجمعاتی علیه نتانیاهو و کابینهاش به صورت هفتگی انجام میگیرد.
🔶 نتانیاهو، رهبر پوستکلفت صهیونیستهاست. در ادبیات سیاسی به رهبران سیاسی «اِلیت» و به اصطلاح نخبه میگویند. وقتی بزرگ و اِلیت یک جمع اینگونه به هم میریزد، تکلیف بقیه آن جمع و جامعه معلوم است. از همینجا میتوان به ریشه بسیاری از رفتارهای منحصر بهفرد صهیونیستها پی بُرد. چرا منحصر بهفرد؟ وقتی به نتایج نظرسنجیهایی که از بین صهیونیستها انجام شده رجوع میکنیم، این «فرق داشتن» خود را به خوبی نشان میدهد. سوای از پاسخها، سؤالاتی هم که از این طیف در نظرسنجیها پرسیده میشود، بسیار متفاوت است! همین امر نیز به تنهائی «متفاوت» بودن این جماعت را نشان میدهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای جعفر بلوری
🆔 @tahlil_shjr
پیوست عدالت در جدال ذهن و عین.pdf
138.5K
#مسائل_اولویت_دار
#عدالت
#قانون #پیشرفت
#دولت_چهاردهم
✅ پیوست عدالت در جدال ذهن و عین
🔶 پیوست عدالت همانگونه که نظریهبنیان است باید همراه با تصویری دقیق از وضعیت عینی و فعلی عدالت باشد. عدم شناخت درست وضعیت عدالت اجتماعی در کشور هر نوع سیاستگذاری را با نوعی کوری و بیهدفی مواجه خواهد کرد و در عمل اثربخشی متناسب را نخواهد داشت. پیوست عدالت، یک امر تزیینی یا فرعی نیست بلکه منطق موجه بودن یک مداخله عمومی از منظر عدالت اجتماعی است. این بدان معناست که پیوست عدالت را باید بیشتر پیشینی و در مقام طراحی مداخلات دید و الا تبدیل به یک تظاهر و نمایش با برچسب عدالت میشود. با مرور فهرست اقدامات دولت سیزدهم در پیگیری ایده «پیوست عدالت» و مطالبه رهبر انقلاب اسلامی، ارزیابی عملکرد دولت سیزدهم موجب فهم بهتر نقاط قوت و شناسایی نقاط خلأ و نقص برای ادامه مسیر این ایده در دولت چهاردهم خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسین سرآبادانی تفرشی؛ پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🆔 @tahlil_shjr
#غرب_شناسی
#رژیم_صهیونیستی #ظهور
#فلسطین #آمریکا
✅ در مسیر ظهور
🔶 اگر با دید آخرالزمانی به قضیه فلسطین و رصد تحولات منطقه بنگریم، درمییابیم که به ویژه پس از حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نسبت وثیقی بین فلسطین امروز و تاریخ ما بعد از ظهور وجود دارد. از منظر روایی، جغرافیای علائم ظهور نظیر صیحه آسمانی، ظهور سفیانی و نیز ایجاد قدرت جهانی دجال، در جایی بیرون از قلمرو فلسطین کنونی قرار دارد و اصل وقایع در نقاط دیگری از جهان اسلام به وقوع خواهد پیوست؛ بنابراین هرگونه تلاش برای برقراری نسبت بین تحولات فلسطین و مسئله ظهور به دلیل اینکه روایات این حوزه مورد قبول مذهب اهل بیت (ع) نیست، بیهوده است.
🔶 اما این نکته را نیز نباید فراموش کرد که نگاه آخرالزمانی به مسئله فلسطین، مختص غرب و طیفی از سیاستمداران غربی است که در دنیای سیاست آمریکایی به «نئوکانها» شهرت دارند.
🔶 این طیف از سیاستمداران غربی با تفسیر بنیادگرایانه و اوانجلیستی از متون مقدس مسیحی معتقدند فلسطین به عنوان یک سرزمین الهی، محل و محملی برای یک نبرد مقدس تحت عنوان «آرماگدون یا هارمجدون» خواهد بود.
🔶 بنابراین کلیات غرب و سیاسیون آن، فارغ از نگاه سیاسی- امنیتی به مسئله فلسطین، همواره نگاهی آخرالزمانی و دینی نیز به این قضیه دارند که تشدید کننده موضع ناعادلانه غرب در قبال فلسطین است. در کنار چنین نگاهی که به دنبال مصداقیابی نشانههای ظهور در مورد فلسطین است، نگاه دیگری وجود دارد که به خاطر اجتناب از تلاش برای امید بخشیدن به جامعه منتظران ظهور، با ترسیم یک مسیر کلی از تحولات مربوط به ظهور (فارغ از نمادها و نشانهها) با قبول اصل ظهور، مسیر حرکت کلی و یکدستی را دنبال میکند.
🔶 طبق این برداشت، تحولات اخیر جامعه بین الملل به ویژه در حوزه مسئله فلسطین و حواشی آن نظیر اعتراضات وسیع جنبش دانشجویی در اروپا و آمریکا، هرچند نمیتواند مصداقی واقعی از نشانههای ظهور باشد اما همین که روح عدالت طلبی و توحیدگرایی را در جامعه بین الملل زنده نموده است، تحول و حرکتی در مسیر ظهور محسوب میگردد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی رحمانی؛ محقق و پژوهشگر علوم سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#حکومت_اسلامی
#وحدت #انقلاب_اسلامی
#مقاومت #استکبار
✅ طرح وحدت امت بر پایه صدور انقلاب و مقاومت
🔰 قسمت اول
🔶 انقلاب اسلامی ایران در پی یک وحدت گسترده و جهانی است. "حتی بودائی ها بایستند در مقابل غرب، غرب را عقبش بزنند و در بین خودشان یک حکومت آرام، یک اجتماع آرام، همه ممالک سرجای خودش باقی هیچ کدام به هیچ کدام تجاوز نکنند، همه هم برادر باشند، اگر غیر خواست به آنها تجاوز کند، همه با هم هم ناله بشوند و جلو بروند." (۱۸_۶_۴۳)
🔶 نقطه آغاز این وحدت از ایران و سپس بین مسلمین است. "جنبشی که از طرف مستضعفان و مظلومان جهان علیه مستکبران و زورمندان شروع شده و در حال گسترش است.... از پانزدهم خرداد 42 که حکومت مستکبران جبار در این سرزمین به اوج خود رسیده بود... تحولی که کمتر از صد سال بعید به نظر می رسید با تقدیر خدای بزرگ در این ایام معدوده و ساعات محدوده تحقق یافت... و چه بسا که این تحول و دگرگونی، در مشرق زمین و سپس در مغرب و اقطار عالم تحقق یابد." (۱۵_۳_۶۲)
🔶 امام راه ایجاد وحدت را قیام لله میداند. قیام لله ایجاد وحدتی حقیقی و توحیدی است. "این کلمه [قیام لله] تنها راه اصلاح در جهان است.... خودخواهی و ترک قیام برای خدا ما را به این روزگار سیاه رسانده... قیام برای منافع شخصی است که روح وحدت و برادری را در ملت اسلامی خفه کرده. قیام برای نفس است که بیش از دهها میلیون جمعیت شیعه را به طوری از هم متفرق و جدا کرده که طعمه مشتی شهوت پرست پشت میز نشین شدند." (۱۵_۲_۲۳)
🔶 قیام لله حقیقت انقلاب اسلامی است. " واعظ خدا، واسطه رسول اکرم و ملت، همه ملت ها،..... این یک موعظه اینست که ان تقوموالله قیام کنید و نهضت کنید برای خدا. اهل معرفت ... می گویند که اول منزل سلوک یقظه است، یعنی بیداری و به همین آیه تمسک می کند. خواجه عبدالله انصاری از منازل السائرین که منازل اهل سلوک را ذکر می کند اول منزل را منزل یقظه منزل بیداری ذکر می کند و این آیه شریفه را هم شاهد می آورد.... تمام نهضتهایی که در عالم واقع میشود آن هم قیام است." (۱۸_۷_۵۸)
🔶 صدور انقلاب، گسترش قیام لله است در عالم. "ما اینکه گوئیم باید انقلاب ما به همه جا صادر بشود، این معنی غلط را از او برداشت نکنند که ما می خواهیم کشور گشائی کنیم. ما همه کشورهای مسلمین را از خودمان می دانیم. همه کشورها باید در محل خودشان باشند. ما می خواهیم این چیزی که در ایران واقع شد و این بیداری که در ایران واقع شد و خودشان را از ابر قدرت ها فاصله گرفتند .... این در همه ملت ها و در همه دولت ها بشود. آرزوی ما این است. معنی صدور انقلاب ما این است که همه ملت ها بیدار بشوند و همه دولت ها بیدار بشوند." (۲۸_۷_۵۹)
🔶 طرح انقلاب اسلامی برای وحدت اسلامی، صدور انقلاب اسلامی است. "این اسلامی که دولتهای دستنشانده از آن دم میزنند و کنفرانس به اصطلاح وحدت اسلامی تشکیل میدهند اسلام ساخته و پرداخته سلاطین اموی و عباسی میباشد... کرارا اعلام خطر کردهام اگر ملت اسلام بیدار نشوند و به وظایف خود آگاه نگردند، اگر علمای اسلام احساس خطر نکنند و بهپا نخیزند اگر اسلام واقعی که حاصل وحدت و تحرک کلیه فرق مسلمین در برابر بیگانگان است و ضامن سیادت و استقلال ملل مسلمان و کشورهای اسلامی میباشد ... پوشیده بماند و آتش اختلاف و تشتت در میان مسلمین افروخته گردد، روزهای سیاهتر و نکبتبارتری برای جامعه اسلامی در پیش است." (۲۴_۱۲_۵۱)
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#معنویت #حکومت_اسلامی #وحدت #انقلاب_اسلامی #مقاومت #استکبار ✅ طرح وحدت امت بر پایه صدور انقلاب و
#معنویت
#حکومت_اسلامی
#وحدت #انقلاب_اسلامی
#مقاومت #استکبار
✅ طرح وحدت امت بر پایه صدور انقلاب و مقاومت
🔰قسمت دوم
🔶 نتیجه صدور انقلاب، حاکمیت هر ملت بر سرنوشت خودشان است." اميد است ان شاء اللَّه تعالى اين انقلاب شكوهمند و بزرگ كه توانست طومار يك رژيم جبار 2500 ساله را در هم پيچد، رهنمودى براى ساير انقلابها و ملل مظلوم و تحت ستم باشد؛ و بتوانند رژيم هاى مزدور و ستمكارى همچون رژيم بعث عراق و ساير رژيم هاى وابسته و مرتجع را از صحنه خارج كرده و سرنوشت خود را خودشان در دست گرفته، استقلال و عظمت خود را بازيابند." (27-11-60)
🔶 در عین حال نتیجه صدور انقلاب اسلامی، ایجاد وحدت در حکومتها و شکل گیری حاکمیت فراگیر اسلامی است. "امیدوارم که همه ملت های اسلام که به واسطه تبلیغاتی که فعالیت هایی که از اجانب شد و اینها را از هم متفرق کردند و مقابل هم قرار دادند بیدار بشوند و همه با هم بشوند یک دولت بزرگ اسلامی یک دولت زیر پرچم لا اله الا الله تشکیل بدهند و این دولت بر همه دنیا غلبه بکند." (5-12-57)
🔶 این حاکمیت واحد فراگیر نافی استقلال و هویت و حاکمیت کشورهای اسلامی نیست. "مرزها را اسباب جدائی قلب ها ندانند. مرزها جدا، قلب ها با هم. ...مسلمین با هم اتحاد پیدا کنند، با حفظ مرزهای خودشان، لکن قلب هایشان با هم متحد بشود." (3-9-58)
🔶 تلاش اندیشمندان همگی مقدمه این قیام و وحدت است. "علماى اعلام و خطباى محترم كشورهاى اسلامى دولتها را دعوت كنند كه از وابستگى به قدرتهاى بزرگ خارجى خود را رها كنند و با ملت خود تفاهم كنند؛ در اين صورت پيروزى را در آغوش خواهند كشيد. و نيز ملتها را دعوت به وحدت كنند؛ و از نژادپرستى كه مخالف دستور اسلام است بپرهيزند؛ و با برادران ايمانى خود در هر كشورى و با هر نژادى كه هستند دست برادرى دهند كه اسلام بزرگ آنان را برادر خوانده. و اگر اين برادرى ايمانى با همت دولتها و ملتها و با تأييد خداوند متعال روزى تحقق يابد، خواهيد ديد كه بزرگترين قدرت جهان را مسلمين تشكيل مىدهند. به اميد روزى كه با خواست پروردگار عالم اين برادرى و برابرى حاصل شود." (وصیتنامه)
🔶 این طرح وحدت بر اساس گسترش انقلاب و مقاومت است. "انقلاب ما هر چه هم كه قوههاى مادىاش كم باشد، اين معنويتْ اسباب پيشرفت مىشود... اين قوّت ايمان ملت ما باعث شد كه با مشت و خون بر همه اينها غلبه كرد. و رمز اين پيروزى، بعد از اينكه قوّت ايمان در كار بود، همان قوّت ايمان باعث شد كه آن رمز حقيقى، كه عبارت از وحدت كلمه ملت ما در اين امر بود، موجب غلبه شود. اين ثوره چون اسلامى بود و انسانى، مثل برق در تمام اقطار ايران، از آن دهكدههاى دورافتاده تا مركز سرايت كرد و [به] همه اقشار ايران [رسيد] و به واسطه همين وحدت كلمه بود كه نتوانست اين قواى شيطانى مقاومت كند، و سنگر را يكى پس از ديگرى تحويل داد." (28-11-57)
🔶 ایران محور صدور انقلاب، پیام وحدت و محور مقاومت است. "شما حامل پيام ملتى هستيد كه با انقلاب خود ... تصميم دارند با صدور پيام انقلاب اسلامىشان نه تنها كشورهاى اسلامى، كه مستضعفان جهان را به اسلام عزيز و حكومت عدل اسلامى آشنا سازند. ... تنها و تنها به بركت اسلام و نورانيت آن و مقاومت مردم توانسته است كشورهاى اسلامى را در شرق و غرب ارض و مظلومان جهان را در سراسر گيتى تكان داده و به اسلام جلب نمايد." (4-6-63)
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#دشمن_شناسی
#دوقطبی #تروریسم
#آمریکا #منطقه
✅ آمریکا 23 سال پس از حملات 11 سپتامبر
🔶 23 سال از حملات تروریستی 11 سپتامبر میگذرد؛ حملاتی که گفته شد گروه تروریستی القاعده طراح و مجری آن بوده است اما بعدها در خود آمریکا پژوهشگران بسیاری درباره قدرت و توانایی القاعده برای اجرای چنین عملیات گستردهای که پیش و پس از آن نیز تاکنون سابقه نداشته است ابراز تردید کردند و پرسشهایی نیز مطرح شد که تاکنون به درستی به آنها پاسخ داده نشده است. حتی اگر ادعای دولت آمریکا درباره دست داشتن القاعده در این حملات را بپذیریم باید یادآوری شود که نیروهای سلفی تکفیری القاعده در سالهای اشغال افغانستان تحت عنوان «مبارزین راه آزادی» بهشدت از سوی دولت ریگان حمایت میشدند.
🔶 نتایج تحقیقات «پروژه هزینههای جنگ» دانشگاه «براون» نشان میدهد که این جنگ به صورت مستقیم و غیرمستقیم موجب مرگ نزدیک به 5 میلیون نفر در کشورهای افغانستان، عراق، سوریه، پاکستان، لیبی، سومالی و یمن شده است. اغلب قربانیان این جنگ نیز هیچ ارتباطی با گروههای تروریستی مورد ادعای آمریکا نداشته و بیشتر غیرنظامیان، بهویژه زنان و کودکان بودهاند.
🔶 طی 23 سالی که از جنگ با تروریسم ادعائی کاخ سفید به بهانه حملات مشکوک 11 سپتامبر میگذرد پرسش مهمی که دولتمردان آمریکا باید به آن پاسخ بدهند این است که با وجود صرف 8 تریلیون دلار، کشتار میلیونها انسان بیگناه، زخمی و معلول شدن صدها هزار انسان، آوارگی میلیونها تن از خانه و کاشانه خود و نابودی چندین کشور آیا آمریکای 2024 امنتر از آمریکایی 11 سپتامبر 2001 است؟ پاسخ به این پرسش طبق اظهارات و گزارشهای خود مقامات و رسانههای آمریکایی منفی است.
🔶 در آخرین سال ریاست جمهوری بایدن نیز خطر تروریسم داخلی همچنان مهمترین تهدید داخلی برای آمریکا محسوب میشود. پلیس فدرال آمریکا (اف بیآی) اعلام کرده است تیراندازی روز شنبه ۲۳ تیر به دونالد ترامپ را به عنوان «تروریسم داخلی» بررسی میکند. کارشناسان هشدار میدهند فضای سیاسی در آمریکا طی سالهای گذشته بهشدت قطبی شده است و خشونت سیاسی و حتی در شکل افراطی آن ترور و جنگ داخلی میتواند نتیجه این قطبی شدن فضای سیاسی باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سیدمحمد امینآبادی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#سوریه #رژیم_صهیونیستی
#منطقه #مقاومت
✅ پاشنه آشیل یک محور!
🔰 قسمت اول
🔶 حملات اسرائیل به سوریه از حد و مرز خود گذشته است و آخرین آنها بامداد دوشنبه گذشته به منطقه مصیاف در مرکز سوریه اتفاق افتاد که طی آن ۱۸ نفر کشته و ۳۷ نفر زخمی شدند. این حمله به نوعی شدیدترین و بیسابقهترین از زمان آغاز حملات اسرائیل به سوریه در یک دهه اخیر بود.
🔶 روزنامه هاآرتص و سایت آمریکایی اکسیوس نوشتند که اسرائیل در این حمله عملیات هلی برن انجام داده و روزنامه یدیعوت احرونوت نیز به نقل از منابع مخالفان سوری مدعی شد که دو افسر ایرانی در این حمله اسیر شدهاند. اما خود منابع اسرائیلی مستقلا این خبر را منتشر نکردهاند.
🔶 پایگاه خبری سپاه پاسداران نیز خبر اسارت و زخمی شدن چند ایرانی را تکذیب و تاکید کرد که هیچ نیروی ایرانی در مصیاف حضور نداشته است. سایت اکسیوس هم ضمنا آن را تایید و گفته است در این حمله نگهبانان سوری مرکز مصیاف کشته شده و نیروهای ایرانی و حزب الله آسیبی ندیدهاند، اما در عین حال تاکید کرد که هدف حمله مرکز زیرزمینی ساخت موشک در مصیاف بوده و مدعی شد که ایران آن را در سال 2018 با هماهنگی حزب الله احداث کرده است.
🔶 اما فارغ از این حرف و حدیثها، هر چند مرکز مصیاف قبلا نیز بارها هدف حملات هوایی اسرائیل قرار گرفته است؛ اما حمله اخیر در شکل و شدت آن بیسابقه بوده است و تاکنون هم خبر عملیات هلی برن نیروهای کوماندویی اسرائیلی تکذیب نشده است. چنین حمله شدیدی در هنگامه بالا گرفتن تهدیدهای ایران به پاسخ به ترور اسماعیل هنیه در تهران در نزدیک به دو ماه قبل هم قابل تامل است. این نشان میدهد که اسرائیل هیچ حد و مرزی برای خود قائل نیست و در راستای خلق معادلهای منطقهای برای احیای بازدارندگی آسیب دیده خود در هفتم اکتبر و جنگ غزه هر بار پس از یک اقدام یک گام بیشتر رو به جلو در منطقه بر میدارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای صابر گل عنبری
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #سوریه #رژیم_صهیونیستی #منطقه #مقاومت ✅ پاشنه آشیل یک محور! 🔰 قسمت اول 🔶 حملات ا
#مرزبندی_با_دشمن
#سوریه #رژیم_صهیونیستی
#منطقه #مقاومت
✅ پاشنه آشیل یک محور!
🔰 قسمت دوم
🔶 پیاده کردن نیرو در عمق خاک سوریه تحت پوشش حملات سنگین هوایی و همچنین بنا به ادعای منابع اسرائیلی و آمریکایی منفجر کردن تاسیسات زیر زمینی مصیاف و سرقت برخی دستگاهها و محتویات آن اتفاق سادهای نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت. چنین حملهای و ورود بالگرد به مرکز سوریه و انجام عملیات هلی برن نمیتواند حداقل بدون اطلاع روسیه (که حضور نظامی در سوریه دارد و تقریبا آسمان آن را در کنترل دارد) و همکاری نفوذیهای اسرائیلی در درون ارتش سوریه رخ داده باشد.
🔶 واقعیت این است که سوریه از قدیم هم در برابر تجسس و نفوذ اسرائیل آسیب پذیر بوده و داستان جاسوس معروف الی کوهن با نام مستعار کامل امین که تا مناصب عالی دولتی نیز بالا رفت، شهره خاص و عام است. در یک دهه اخیر نیز متعاقب جنگ داخلی و پیامدهای آن، این آسیب پذیری بیشتر هم شده است و وقتی یک نیروی سوری چه امنیتی، چه پلیس چه ارتشی در این بحران اقتصادی بیسابقه ماهانه 20 الی 30 دلار حقوق میگیرد، طبیعی است که رشوه بیشتر از قبل گسترش یابد و حتی برخی تن به مزدوری هم دهند. همین خود مدخلی مهم برای نفوذ است.
🔶 با این حال، اما حمله به مصیاف و عملیات هلی برن (به فرض صحت آن) فراتر از نفوذ بلکه میتواند محصول یک تبانی باشد. پرسش این است که پدافند سوریه در موقع این حمله کجا بود؟ آیا در طول مسیر عبور بالگردهای اسرائیلی تا مرکز سوریه هدف قرار گرفتهاند؟ یا .... فارغ از ماهیت و هویت اهداف مورد هجوم اسرائیل در سوریه، اما این حملات در خاک این کشور اتفاق میافتد و کار از تعدی به تمامیت ارضی، حاکمیت و امنیت ملی این کشور گذشته است. با این حال نوع مواجهه با حملات اسرائیل به گونهای است که انگار در کشوری همسایه اتفاق میافتد و با بیانیه محکومیتی رفع تکلیف میشود؛ حتی در مواردی هم این بیانیه صادر نمیشود.
🔶 درباره حمله اخیر هم وزارت دفاع سوریه به بیانیهای توصیفی اکتفا کرد. قبلا در توجیه بیعملی دمشق در مقابل این حملات به وضعیت نابسامان این کشور ارجاع داده میشد. اما اکنون که دولت سوریه وضعیتی دشوارتر از حماس در غزه ندارد. به نظر میرسد که مساله فراتر از آن است و چه بسا موضع بیتفاوت دمشق در جنگ کنونی غزه پاسخی به پرسشهای بیپاسخ باشد؛ تا جایی که میتوان گفت که حتی ضعیفترین موضع سیاسی را در میان کشورهای عربی اتخاذ کرده است؛ چه رسد به واکنش به حملات اسرائیل. واقعیت چیست؟ آیا سوریه در حال بازتعریف نقش خود در خاورمیانه است؟ آیا این موضع نازل در قبال حملات اسرائیل و جنگ غزه صرفا معطوف به وضعیت خاص این کشور است؟
🔶 هر چه هست، سوریه با وجود اهمیت ژئوپلیتیک آن به پاشنه آشیل «محور مقاومت» تبدیل شده است. در حالی که نوعی توازن وحشت میان اسرائیل و حزب الله برقرار است که تا به حال مانع وقوع جنگ شده است، اما هیچ موازنهای در سوریه برقرار نیست و تل آویو با حملات مکرر خود به سوریه و حملات هدفمند دیگر در منطقه به دنبال خلق موازنه و معادله مورد نظر خود است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای صابر گل عنبری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#یمن #موشک_هایپرسونیک
✅ پیامهای رسیدن هایپرسونیک یمن به تلآویو
🔶 نسل کشی رژیم صهيونيستي و سکوت مجامع بین المللی و برخی کشورهای عربی، جبهه مقاومت را وارد درگیری مستقیم با رژیم صهیونیستی کرد. این جبهه با پرتاب موشک و پهپاد عملا وارد جنگ با رژیم صهيونيستي در حمایت از غزه شد.
🔶 پیش از این برخی از این موشکها و پهپادها توسط عربستان، مصر و اردن رهگیری و پیش از رسیدن به مقصد منهدم می شد. حمله ارتش یمن با موشک هایپرسونیک به نزدیکی تلآویو نقطه عطف دیگری پس از طوفان الاقصی است.
🔶 ناتوانی سامانه های آمریکا، رژیم صهیونیستی، ناتو و کشورهای عربی در رهگیری این موشک، کارشناسان نظامی را شگفت زده کرده است. این حمله پیامهای مهمی را دارد:
1⃣ افزایش توان موشکی یمن پس از حدود یک دهه جنگ.
2⃣ به چالش کشیده شدن امنیت تلآویو.
3⃣ پیدا نشدن هیچ نقطه امنی در فلسطین اشغالی
4⃣ بهم خوردن خواب راحت صهيونيستها
5⃣ توانمندی جبهه مقاومت در نبرد هوایی
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای موسی سلیمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_اوکراین
#روسیه #آمریکا
✅ چراغ سبز کارفرما!
🔶 از زمان تجاوز زمینی اوکراین به کورسک روسیه و پیشروی در عمق این منطقه، جنگ وارد مرحله جدیدی شده است. تا پیش از این آمریکا تاکید کرده بود که اوکراین از تسلیحاتش فقط برای مناطق مرزی مورد مناقشه استفاده نماید اما بعدها اوکراین تصمیمش را عملی نمود و و در هماهنگی با بایدن، تجاوز به خاک روسیه را که بعد از جنگ جهانی دوم تا به الان بیسابقه بوده است آغاز نمود.
🔶 ظاهراً آمریکاییها وسوسه شدند که این تجاوز همچنان ادامه یابد و البته این میتواند اقدام جدید آمریکا در راستای افزایش تنشها در جنگ تلقی گردد تا بلکه این کشور و ناتو دست برتر را داشته باشند. ضمن اینکه آمریکاییها با استفاده از تجهیزات ماهوارهای و الکترونیکی خود میتوانند کمک بزرگی به اوکراین بابت هدف قراردادن نقاط مهم و حساس نظامی و تأسیساتی روسیه نمایند. البته کییف مدتهاست که از متحدان غربیاش از جمله آمریکا خواسته بود تا با استفاده از تسلیحاتی مانند موشکهای دوربُرد ATCACMS جهت حمله به عمق خاک روسیه استفاده نماید تا بلکه این کشور را وادار به عقبنشینی از خاک خود کند و با این کار پوتین را به پای میز مذاکره بکشاند که فعلاً بعید به نظر میرسد. پیش از این نیز مسکو با سیاست جنگ فرسایشی در صدد بود زلنسکی را تحت فشار قرار بدهد و او را پای میز مذاکره بنشاند. فیالحال این جنگ و کشمکشهای سیاسی همچنان ادامه دارد.
🔶 وزیر امور خارجهٔ آمریکا هم هفته گذشته گفته بود که در مورد امکان استفادهٔ اوکراین از تسلیحات دوربرد غربی، برای حمله به اهدافی در عمق خاک روسیه بحث خواهد کرد. باید دید آمریکا این چراغ سبز را به زلنسکی خواهد داد یا خیر. پوتین نیز به آمریکا و ناتو گوشزد کرد که در صورت عملی شدن این تصمیم، اقدامات تلافیجویانهای را اتخاذ خواهد نمود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr