#عزت_ملی
#دفاع_مقدس #استکبار
#دشمن_شناسی #جهاد_تبیین
#حافظه_تاریخی
✅ تحریف در کمین است...
🔶 ملت بزرگ ایران در طول هشت سال دفاع مقدس، با توکل بر خداوند، اتحاد، فداکاری و در سایه رهبری عالمانه امام راحل، اجازه جدایی یک وجب از خاک کشور را نداد و در مقابل هجمه سنگین دو ابرقدرت شرق و غرب از اصول انقلابی خود عقبنشینی نکرد. نظام اسلامی در پایان این هشت سال بسیار قویتر و تواناتر از قبل به یک قدرت و الگوی ضد استکباری در منطقه و جهان تبدیل شد. در حالی که تاریخ گواهی میدهد ایران در دوره قاجار و پهلوی در همه جنگها با شکست و حقارت روبهرو شده است. حتی در جریان جنگهای جهانی اول و دوم با وجود اعلام بیطرفی، مورد تجاوز و اشغال کشورهای بیگانه قرار گرفت. رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۹ فرمودند: «دفاع مقدس ملت ایران از دو خطر «فراموشی» و «تحریف» مصون نیست. دست تحریف، این بخش پُردرخشش تاریخ ما را ممکن است مخدوش کند.»
🔶 اهداف دشمن از تحریف دفاع مقدس عبارتند از:
1️⃣ تخریب رهبران انقلاب اسلامی و معرفی آنان به عنوان افراد رادیکال، فاقد دانش نظامی و توان فرماندهی.
2️⃣ اعتبارزدایی از توان دفاعی کشور
3️⃣ بیاعتبارسازی فرماندهان دفاع مقدّس در نزد افکار عمومی.
4️⃣ ایجاد تنفر در افکار عمومی نسبت به آن دوران پرافتخار.
5️⃣ جلوگیری از انتقال فرهنگ دفاع مقدّس به نسل جوان.
🔶 اما توصیه رهبر حکیم انقلاب برای ناکام گذاشتن توطئه دشمنان چیست؟
1️⃣ زندگینامه و سبک زندگی شهدا را تبیین کنید. «ما زندگی شهیدان را، سبک زندگی شهیدان را، برای جوانهایمان، برای نسلهای رو به آیندهمان تصویر کنیم»
2️⃣ خاطرات جنگ را زنده کنید. در نگاه رهبر معظم انقلاب خاطرات دوران جنگ یک «ثروت ملی» است. باید این ثروت را استخراج کرد و به شکل مطلوب از آن بهره برد.
3️⃣ یادوارههای شهدا را جدی بگیرید. «هر یادوارهای که شما به وجود میآورید، یک تأثیر اساسی در یک جمع کثیری میگذارد.»
4️⃣ از ظرفیت راهیان نور استفاده کنید. رهبر حکیم انقلاب با تأکید بر این بسترِ مساعد و عظیم برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس بر ضرورت گسترش و پیشرفت آن تأکید کردهاند.
5️⃣ از هنر استفاده کنید. «قطعاً آثار باارزشی تولید شده است؛ اما در مقابل گنجینه عظیمی که در این دفاع هشت ساله به وسیله ملت ایران به وجود آمد، چیز کمی است.»
🔶 تحریف کتب آسمانی، تحریف غدیر، تحریف سیره پیامبر، تحریف دوران ستمشاهی، تحریف شخصیت امام راحل و... نشاندهنده آن است که دشمنان حقیقت در طول تاریخ همواره از تحریف برای رسیدن بهامیال پلید خود بهره گرفتهاند. مسئله دفاع مقدّس یک پدیده عُقلایی و یکی از عقلانیترین حرکات ملّت ایران بود و باید مراقب تحریفها بود. لذا «این پیروزی را ما باید روایت کنیم. کار عدهای که به میدان جنگ رفتند دیگر تمام شد. پس از پایان کار آنها، کار یک خیل عظیم دیگری آغاز میشود، آن هشت سال جنگ بایستی تاریخ ما را تغذیه کند.»
🆔 @tahlil_shjr
چرا مسئله جمعیت از نظر رهبر انقلاب اهمیت راهبردی دارد؟.pdf
81.2K
#مسائل_اولویت_دار
#جمعیت #خانواده
#فرزند_آوری
✅ چرا مسئله جمعیت از نظر رهبر انقلاب اهمیت راهبردی دارد؟
🔶 طی چند دهه اخیر اکثر کشورهای جهان با روند کاهشی باروری مواجه شدهاند و تقریبا بیشی از نیمی از جمعیت دنیا در کشورهایی زندگی میکنند که دچار کاهش باروری هستند. این جوامع که عمدتا شامل جوامع غربی هستند این کاهش را در یک حرکت صد ساله تجربه کرده و فرصت مناسبی برای آن مدیریت آن داشتند اگر چه تاکنون نیز به توفیق خاصی برای حل باروری بسیار پایین خود نرسیدهاند. جمعیت به عنوان مهمترین و حیاتیترین رکن زیرساختی جامعه به شمار میرود. اهمیت جلوگیری از کاهش جمعیت در نگاه مدیریتی رهبر انقلاب را میتوان در سه محور تشریح کرد که عبارتند از «حفظ کمی و کیفی نهاد خانواده» و سپس «تقویت نظام اقتصادی کشور در سالهای آینده»، «حداکثر استفاده از زمان موجود برای اصلاح بحران».
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد سلیمی؛ دانشجوی دکترای جمعیتشناسی
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#تمدن_سازی
#مردمسالاری_دینی
#جوانگرایی #نخبه_گزینی
✅ ماموریت ویژه برای مخبر
🔶 حکم رهبرانقلاب برای آقای مخبر به جهت مختلف قابل اعتنا است و انتظار می رود به موجب این حکم یکی از چالش های جدی کشور در حوزه شناسایی و تربیت و بکارگیری مدیران جوان و نخبه و انقلابی مورد توجه قرار گیرد. درباره این حکم چند نکته حائز اهمیت است.
1️⃣ به موجب این حکم مسیر نخبه گزینی و انتخاب مدیر جوان در دولت شهید رئیسی باید امتداد پیدا کند. طبیعی است که این مهم با فرض رعایت مردمسالاری و انتخاب و سرکار آمدن دولت جدید است.
2️⃣ انتخاب عنوان مشاور و دستیار نشان می دهد این مساله چه میزان برای رهبرانقلاب راهبردی و دارای اهمیت است. از این منظر نباید این حکم را صرفا در بکارگیری و قدردانی از جناب مخبر تقلیل داد.
3️⃣ چالش مدیریت از مسائل اصلی و چه بسا اولویت دار کشور است. بی تردید ریشه بسیاری از مشکلات اقتصادی و فرهنگی و غیره در همین حوزه است. واقعیت اینست که ما نتوانستیم به نسبت نیاز کشور و تغییرات محیطی و اقتضای زمانی مدیر تربیت کنیم.
4️⃣ شناسائی و تربیت و بکارگیری مدیر نیازمند یک عزم ملی است. چه بسا لازم است یکبار مرور شود که چرا قوانین و سازمان ها و مراکز علمی و دانشگاهی که در این حوزه متولی هستند نتوانستند نقش موثری در اصلاح نظام مدیریتی کشور داشته باشند؟
5️⃣ نفتی بودن کشور یک عامل مهم در پنهان شدن نقص مدیریت در حکمرانی است. درآمد نفت باعث شده است نسلی از مدیران هزینه ای ایجاد شوند که کسری شان پشت سر بودجه های دولتی پنهان بماند. از طرفی آمد و شدهای اتوبوسی و سیاسی مدیران باعث بی ثباتی مدیریت در کشور و انگیزه پائین برای ورود مدیران نخبه شده است. همه اینها باعث می شود مدیر ضعیف پنهان و مدیرکارآمد شناسائی نشود.
6️⃣ فهم درست از جوانگرایی یکی از موضوعات اساسی است که به موجب این حکم باید مورد اعتنا قرار گیرد. اینکه میان استفاده از مدیران باتجربه و بکارگیری مدیران جوان چطور می توان تعادل ایجاد کرد.
7️⃣ مفهوم مدیر نخبه باید دقیق شود. مدیر نخبه تنها مدیر کارشناس و مسلط بر فن نیست. ما به مدیرانی نیاز داریم که از بن دندان به توانائی هایی داخلی اعتماد داشته باشند. مدیرانی که عقلانیت و شجاعت را توامان دارند و دچار لکنت در تصمیم گیری یا تصمیمات ذوقی و مزاجی نمی شوند. به مدیرانی نیاز داریم که با مبانی انقلاب آشنا باشند که بتوانند در بزنگاه ها درست تصمیم بگیرند. مدیری که اساسا جهادی تربیت شده است. تحول گراست و دغدغه عدالت داشته باشد و اهل مبارزه و دفاع از مظلوم و مستضعف است. اهل تهجد و شب زنده داری باشد.
🔶 مدیری که با موضوعات علمی روز دنیا آشنایی دارد و سهم دنیای مجازی و جهت دادن به افکار عمومی و تکنولوژی های مرتبط با مدیریت شناختی را می شناسد و نسبت به تهدیدات آن مطلع است و از فرصت های آن بهره می برد. خلاصه کلام بیانیه گام دوم انقلاب در بکار گیری مدیرجوان و انقلابی پیشروی جناب مخبر است. تحقق این نقش تاریخی برای جوانان در ارتقای دوره دولت سازی و پیشبرد مرحله جامعه سازی و تمدن سازی در لابه لای چندخط حکم رهبری انقلاب مستتر است. بسم الله.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #تکنولوژی
#حزب_الله #آمریکا
✅ تکنولوژی آمریکایی عامل جنایت پیجری در لبنان
🔶 مسلما هدف رژیم صهیونیستی از این حملات تضعیف روحیه نیروهای حزبالله لبنان و کاهش توان رزمی آنهاست. شاید مهمتر از هدف تضعیف روحیه رزمندگان حزبالله هدف تقویت روحیه ارتش خسته و ضعیف شده رژیم صهیونیستی در پشت پرده این حملات ناجوانمردانه باشد. بلکه سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی آمریکا و این رژیم هستند که در تلاشاند تا به ارتش رژیم اسرائیل تنفس مصنوعی دهند تا این رژیم مرتکب جنایتهای بیشتر شود.
🔶 این روزها ارتش رژیم صهیونیستی مخالف هرگونه عملیات نظامی است و میداند اگر جنگ با لبنان آغاز شود ارتش تلفات زیادی خواهد داد، پس نتانیاهو این بار تصمیم گرفت از سیا، موساد و سازمانهای دیگر جاسوسی این رژیم استفاده کند؛ سیاست تازهای که به نیروهای ارتش نیازی ندارد. سران ارتش اسرائیل بارها و بارها اعلام کردند که ما توان عملیات جدید و ورود به عرصه لبنان را نداریم لذا مقامات آمریکا برنامهریزی کردند که نهاد دیگری را برای انجام وظایف ارتش اسرائیل در نظر بگیرند که آن نهادها موساد و سیا بودند. در واقع این عملیات واگذاری وظایف ارتش اسرائیل به سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بود و معنای دیگرش نوعی تنفس مصنوعی به ارتش اسرائیل است که حالا در دید جهانیان نه تنها توان عملیاتی و تهاجمیاش را از دست داده بلکه دیگر توان بازدارندگیاش هم به کلی از هم فروپاشیده است.
🔶 نباید این عملیات را در قالب توانمندی نظامی اسرائیل یا به معنای قدرت عملیات اسرائیل در قالب نظامی علیه لبنان دانست؛ بلکه این عملیات صرفا یک عملیات اطلاعاتی جاسوسی امنیتی بود که در واقع نه به وسیله ارتش اسرائیل بلکه به وسیله موساد صورت گرفت و وظایف ارتش اسرائیل را این بار تکنولوژی آمریکایی انجام داد. طبیعی است که این عملیات نمیتواند تامین کننده اهداف اعلام شده آنها باشد چرا که در ۱۱ ماه گذشته انواع و اقسام اقدامات مختلف را برای تضعیف روحیه مردم لبنان انجام دادند. اما اطلاعاتی که از مردم لبنان در دست هست چه قبل از این عملیات سایبری و چه بعد ازآن اتفاقا نشانه تقویت روحیه مردم لبنان و حزبا... و افزایش عزم آنها برای وارد کردن ضربه سنگین به رژیم صهیونیستی است و این بسیار اهمیت دارد.
🔶 این عزم و اراده کاهش پیدا نمیکند و اسرائیلیها نمیتوانند به هدف دیگرشان که تقویت توان نظامی اسرائیل است دست پیدا کنند. چرا که بعد از حمله موشکی انصارا... به تلآویو الان شهرکنشینهای صهیونیست که عمدتا خودشان از اعضای ارتش هستند از ایجاد یک فضای نرم به کلی ناامید شدهاند و میل به خروج از اسرائیل به شدت افزایش پیدا کرده است. آمریکاییها احساس کردند که اسرائیل در معرض فروپاشی است و باید علاوه بر تسلیحاتی و حمایتهای سیاسی یک تنفس مصنوعی به اسرائیل بدهند تا آنها را قدرتمند نشان دهند؛ لذا این عملیات را با صرف هزینههای بسیار طراحی و انجام دادند. اما در نهایت اسرائیلیها به اهداف مدنظر خود نخواهند رسید و این کارها از فروپاشی آنها جلوگیری نخواهد کرد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای جعفر قنادباشی؛ کارشناس مسائل غرب آسیا
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#دفاع_مقدس #منطقه
#انقلاب_اسلامی
#اسلام_ناب
✅ خط تحریف دفاع مقدس
🔶 همه حقایق هستی در معرض تحریف هستند. تحریف را کسانی به کار میگیرند که دوست ندارند حقیقت آنگونه که هست، باشد! لذا تلاش میکنند حقایق را آنگونه که خود میخواهند دستکاری کنند! خط تحریف دفاع مقدس پیش از شهریور 1359 آغاز شد. جمهوری اسلامی متهم شد که با اتخاذ سیاست صدور انقلاب، درصدد خرابکاری و براندازی در کشورهای منطقه است. این در حالی بود که صدور انقلاب هیچ گاه در ذهن ملت ایران و بزرگان انقلاب اسلامی معنایی سخت نیافت و در اراده نظام اسلامی قرار نگرفت.
🔶 انقلاب نوپا آنقدر درگیر مشکلات امنیتی و سیاسی داخلی بود که فرصت دخالت و تهدید نظامی همسایگان را نداشت. ضمن آنکه آموزههای اسلامی این انقلاب اجازه چنین کاری را نمیداد. ارتش به جای مانده از دوران پهلوی نیز دچار خانهتکانی اساسی شده بود و آمادگی دفاع از مرزها را نداشت، چه رسد به تجاوزگری و گسترشگرایی! همه توان کشور درگیر ایجاد ثبات و امنیت و استقرار جمهوری اسلامی بود تا هر چه زودتر عقبماندگیهای ناشی از نیم قرن حکومت فاسد و وابسته پهلوی جبران شود!
🔶 صدور انقلاب روندی طبیعی در عالم هستی بود؛ چرا که حقیقت به بسط و جاودانگی میل دارد و این قوانین هستی است که اعتلا و ارتقای آن را تضمین میکند! به تعبیر رهبر حکیم انقلاب «مفاهیم انقلاب و مفاهیم اسلام، مثل عطر گلهای بهاری است؛ هیچ کسی نمیتواند جلوی آن را بگیرد؛ پخش میشود، همهجا میرود؛ نسیم روحافزا و روانبخشی است که همهجا را به خودی خود میگیرد.» (6/9/1393)
🔶 انقلاب اسلامی حقیقت نوپایی بود که آشنایی با آن ملتهای دربند منطقه را بر سر شوق آورده بود! انقلاب آشکار کرده بود که میتوان فارغ از ایدئولوژیهای شرقی و غربی و مبتنی بر اندیشه اسلامی، حکومتهای مقتدر دستنشانده را با دستهای خالی و تنها با اراده ملت مسلمان سرنگون کرد! از سوی دیگر، خانه ارتجاع عرب از پای بست ویران بود و با نسیمی در معرض فروپاشی بود! رعب و وحشت دربار حکام دستنشانده منطقه و حامیان غربی و شرقی آن را فرا گرفته بود.
🔶 آنان معتقد بودند جمهوری اسلامی اگر بتواند از پس مشکلات پس از انقلاب سر بلند کند و الگویی از کشورداری اسلامی را ارائه دهد، بدون شک دیگر نمیشد جلوی انقلاب ملتهای منطقه را گرفت. بنابراین، اینگونه بود که رژیم بعثی را تحریک کردند تا به ایران حمله کند و به گمان خود انقلاب اسلامی را در نطفه خفه کند؛ خیال خامی که با دفاع همهجانبه ملت ایران ناکام ماند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
#حزب_الله #جنگ_روانی
#آتش_بس #فلسطین
✅ استیصال نتانیاهو در حل معمای آوارگان
🔰 قسمت اول
🔶 با این حال آنچه اکنون در میدان نبرد حزب الله و رژیم اشغالگر قدس رخ می دهد به طور کلی این ادعا را زیر سوال برده و به چالش کشیده است. افزایش برد عملیات موشکی حزب الله از 5 کیلومتری (در شمال مناطق اشغالی) به 120 کیلومتر، نه تنها به صورت تصاعدی بر تعداد آوارگان افزوده، بلکه منتج به برهم خوردن موازنه وحشت به ضرر تل ویو شده است. فراتر از آن، هدف قرار گرفتن حیفا و بخشی از تل آویو با موشکهای مقاومت، منجر به تصاعد بحران آوارگان طی روزهای آتی خواهد شد. به عبارتی بهتر، نه تنها نتانیاهو پس از جنایات گسترده و مستمر اخیر خود قادر به تغییر معادله آوارگان شمال اراضی اشغالی نشده، بلکه در مقابل معمایی به مراتب پیچیده تر قرار گرفته که حل و فصل آن ناممکن ( و نه حتی دشوار) خواهد بود.
🔶 حزبالله چگونه بحران را در تلآویو تشدید کرده است
صورت مسئله مشخص است: بر اساس آنچه بسیاری از استراتژیستهای صهیونیست نسبت به آن اذعان دارند، قدرت حزبالله لبنان بالاست. در جریان جنگ 33 روزه سال 2006 میلادی و حوادث پس از آن (از جمله حضور نیروهای حزب الله در جنگ علیه داعش)، مقاومت لبنان قواعد رزم در میدان و راهبردپردازی در خارج از آن را به خوبی در ذهن نیروهای خود ملکه ساخته است. در زمینهای نرم و شنی غزه، حماس تونلهایی از میان شنها برای خود تراشیده است. در جنوب لبنان که پوشش زمین کوهستانی و صخرهای است، حزبالله هم بیشک شبکهای از تونلها دارد که این بار در دل سنگها حفر شدهاند. صهیونیستها درصدد هستند تا با تشدید حملات به غیرنظامیان لبنانی، حزب الله از پذیرش ریسک افزایش درگیری با تل آویو خودداری کند. اما افزایش دامنه و عمق عملیات مقاومت لبنان در اراضی اشغالی، چنین توهمی را به چالش کشیده است. طی روزهای اخیر بسیاری از منتقدان صهیونیست و غربی نتانیاهو این سوال راهبردی را از ارتش رژیم صهیونیستی مطرح می سازند:
🔶 "آیا رژیم اسرائیل به اهداف مورد نظر خود برای بازگشت ۶۰ هزار آواره اسرائیلی به شمال و عقب راندن حزبالله از مناطق مرزی و نابودی زیرساختهای نظامی صهیونیستها در منطقه میرسد؟"
پاسخ این سوال قطعا منفی است اما نتانیاهو باید زمانی باید این حقیقت محض را درک می کردکه دست به جنایات روزهای اخیر در جنوب لبنان نزده بود! حزب الله طی روزهای اخیر، از یک سو مشغول مدیریت ابعاد روانی جنگ علیه جنوب لبنان و از سوی دیگر، طراحی و عملیاتی سازی پاسخهای به هنگام، قاطعانه و موثر در مصاف با دشمن اشغالگر است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی عالمی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #مقاومت #حزب_الله #جنگ_روانی #آتش_بس #فلسطین ✅ استیصال نتانیاهو
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
#حزب_الله #جنگ_روانی
#آتش_بس #فلسطین
✅ استیصال نتانیاهو در حل معمای آوارگان
🔰 قسمت دوم
🔶 تلآویو و تکرار خطای غزه در لبنان
حملات گسترده صهیونیستها به جنوب لبنان در حالی صورت می گیرد که با گذشت یکسال از جنگ غزه، تل آویو هنوز به اهداف خود در این منطقه نرسیده و چشم اندازی نیز برای رسیدن به آنها وجود ندارد. شبکه یورونیوز که یکی از حامیان رسانه ای رژیم اشغالگر قدس در جنگ غزه محسوب می شود، در این خصوص می نویسد: "اسرائیل از هفت اکتبر سال گذشته توانسته است از شماری از رهبران و فرماندهان حماس از جمله اسماعیل هنیه را از بین برده و غزه را تخریب کند. با این حال وعده اسرائیل مبنی بر نابودی حماس محقق نشده است. این گروه همچنان شماری از افرادی را که روز هفت اکتبر سال گذشته به اسارت گرفته شدند به عنوان گروگان در اختیار دارد. از سوی دیگر سرنوشت منطقه نوار غزه، کنترل آن و وضعیت ساکنانش پس از برقراری آتشبس احتمالی در هالهای از ابهام قرار دارد. اسرائیل پس از حمله روز هفت اکتبر اهداف عملیات نظامی خود در نوار غزه را نابودی حماس و آزادی گروگانها عنوان کرده بود."
🔶 اکنون تل آویو در حالی که شکست سنگین در نوار غزه را تجربه می کند، جبهه دیگری را در مقابل خود گشوده که به مراتب از غزه پیچیده تر است. حزب الله قواعد جنگ نامنظم با صهیونیستها را به خوبی می داند و از ابزارها و توانایی های بالقوه و بالفعل خود در هرگونه نبرد و مصافی با تل آویو به بهترین نحو ممکن استفاده می کند. از سوی دیگر، حزب الله توانایی چشمگیری در تطبیق راهبردها و تاکتیکهای خود در میدان نبرد با دشمن اشغالگر دارد. مقاومت لبنان از یک سو سایه جنگ را بر سر صهیونیستها حفظ کرده و از سوی دیگر، در تله راهبردی تل آویو مبنی بر ورود به یک جنگ تمام عیار نیافتاده است. این رصد و کنش همزمان، رمز پیروزی کنونی و نهایی مقاومت بر صهیونیستهاست.
🔶 و حالا حیفا و تلآویو...
صورتبندی آنچه طی روزهای اخیر در مناطق گوناگون اراضی اشغالی می گذرد، چندان دشوار نیست: حزب الله وارد جنگ هوشمندانه و ترکیبی با صهیونیستها شده و همین مسئله، بحران آوارگان صهیونیست را به لحاظ وسعت جغرافیایی و جمعیتی، بسط داده است. اگر تا قبل از حملات اخیر، نتانیاهو بر روی وضعیت ده ها هزار آواره در جبهه شمال متمرکز بود، اکنون باید این تمرکز را بر روی صدها هزار نفر در نقاط گوناگون اراضی اشغالی صورت دهد. برای ساکنان اراضی اشغالی (خصوصا آوارگان صهیونیست) محرز شده که نتانیاهو در قبال حل بحران به وجود آمده در قبال آنها، هیچ گونه راهکار عقلانی و قابل توجهی ندارد. این مسئله در پرونده اسرای صهیونیست در نوار غزه نیز قابل مشاهده است: جایی که نتانیاهو نه تنها موفق به آزادی اسرا نشده، بلکه برخی از آنها را نیز در بمباران های رژیم اشغالگر قدس در مناطق گوناگون غزه به هلاکت رسانده است. محصول تحرکات خونین اخیر صهیونیستها در جنوب لبنان، پیچیده تر شدن و عمیق تر شدن معمای آوارگان جبهه شمال و تبدیل آن به سوی یک بحران گسترده در سرتاسر اراضی اشغالی بوده است. در اینجا نتانیاهو باید بخش اعظمی از توان خود را صرف مدیریت بحران کند، اما بحرانی که به دست خود ایجاد کرده و اکنون گریزی از آن ندارد. نتیجه این مدیریت مشخص است: شکست قطعی صهیونیست ها در جنگ غزه و جنگ با لبنان و تسریع سقوط رژیم جعلی اسرائیل...
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی عالمی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#مرزبندی_با_دشمن
#دفاع_مقدس #نفوذ
#لبنان #فلسطین
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت ۱۴۰۳/۰۷/۰۴
🔶 درباره علل تهاجم نظامی به کشور ما که به دفاع مقدس ۸ ساله انجامید
🏷برآشفتگی از سخن نوِ جمهوری اسلامی در قبال نظم باطل حاکم بر دنیا
📌در این نقطه حساس دنیا یک انقلاب مردمی بینظیر به وجود آمده بود و
🌟تفکر نوینی را برای اداره جهان ارائه کرده بود؛ نظم حاکم آن روز بر جهان، این را نمیتوانست تحمل کند. میدانستند که این حرف، این فکر، خاصیتش توسعه یافتن در دنیا است.
🗣امروز بعضیها از داخل خودمان جمهوری اسلامی را ملامت میکنند که
🔺«جمهوری اسلامی با دنیا بد است، با دنیا قهر است»🔻
👈اگر منظور این است که ما با دنیا کار سیاسی، کار اقتصادی، تعامل یا رفتوآمد نداریم
❌واضح است که این خلاف واقع است
❇️ما امروز با مجموعههایی تعامل داریم که بیش از نیمی از مردم دنیا، در این مجموعهها و کشورها زندگی میکنند
👈اگر مقصود این است که ما با نظم سیاسی نظام سلطه مخالفیم، بله، این درست است
♦️امروز هم مثل همان اوّل انقلاب، ما با نظام سلطه مخالفیم
⭕️با تسلط آمریکا مخالفیم
🔻میبینیم نتایج کارهایشان را:
⚠️جنگهایی که راه میافتد
⚠️ظلمهایی که میشود
⚠️تبعیضهایی که صورت میگیرد
⚠️ملتهایی که زیر فشار قرار میگیرند
⏪این وضعیت... آن روز انگیزه حمله به مرزهای ایران شد، و امروز به برکت ایستادگی و حضور قدرتمندانه ملت ایران در صحنههای مختلف، آن جرئت را دیگر ندارند که به مرزها حمله کنند، و جور دیگری مشغول موذیگری و مشغول دشمنی کردن و عنادند.
☝️این مخالفت برطرف نمیشود تا وقتی که جمهوری اسلامی و ملت ایران حرف زور آنها را قبول کنند، که قبول هم نخواهند کرد
🔶 وحشت از تأثیرات جاذبههای جمهوری اسلامی بر دیگر ملتها
📌دو جور جاذبه در جمهوری اسلامی بود و هست و باید حفظ بشود:
1️⃣جاذبه سیاسی
🛡همین ایستادگی در مقابل نظم غلط جهانی است
❤️ملّتها برعکس قدرتها و دولتها، دلشان به این جاذبه سیاسی گرایش دارد
2️⃣جاذبه معنوی
✨همین توجه به ایمان الهی، ایمان دینی در نظام اسلامی است
⭕️در این دنیای مادی، جوانها در همین کشورهای بهاصطلاح پیشرفته و متمدن،
🚨احساس پوچی و بیفایدگی میکنند،
🔺روزبهروز خودکشیها زیادتر میشود
❤️ایمان دینی به آنها احساس پناه میدهد، دل آنها را گرم میکند
🔶 درباره گزارش حادثه جنگ تحمیلی
🏷گزارش توصیفی
♦️گزارشِ شکلیِ جنگ است:
🔺جنگ چه جوری آغاز شد، ادامه پیدا کرد، به کجا منتهی شد،
🔺وضعیت دو طرف چگونه بود
⭕️وضعیت طرف مهاجم:
✔️تجهیزات کامل
✔️برنامه از پیش فراهمشده
✔️پشتیبانیهای مستمر
✔️سازمان مهندسی قوی
✔️مجهز به ارتباطات مستحکم و سلاحهای روز
⭕️وضعیت طرف مورد تهاجم، یعنی ما:
❌تجهیزات ناقص و بیجایگزین
❌سازمانهای رزمی دستخورده
👈نتیجه:
✅فتوحات متعدد ما بعد از حدود ۱ سال
✅بیرون کردن ارتش سرافکنده دشمن، بعد از ۸ سال
🔶 گزارش تبیینی
♦️باطن و روح جنگ و جبهه را برای ما روشن میکند
❇️این جنگ فقط برای دفاع از خاک وطن نبود
🔸دفاع از اسلام بود،
🔸عمل کردن به دستور قرآن بود
🛡دفاع مقدس، جهاد فیسبیلاللّه بود
🌟لذا سرتاسر جبهه عبادتگاه بود
✨نمازهای با خشوع، گریههای نیمهشب، خدمات بیریا
📚اینهایی که در تاریخ خواندیم،
♻️در این جنگ از نزدیک یا دیدیم یا از کسانی که دیده بودند شنیدیم
🔍جوان امروز احتیاج به اطلاع در هر دو زمینه دارد که باید کار بشود
📌عدهای اینها را میدانند ⏪ بیان کنند
📌عدهای ⏪ اینها را تبدیل کنند به محصولات جذاب
🔶 درباره مشابهت واقعه امروز در لبنان و فلسطین با دفاع مقدس
📌این هم جهاد فیسبیلاللّه است
♦️بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و
👈فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلیاش برگردانند
💵در این نبرد هم دشمن از پول، سلاح، امکانات،تبلیغات جهانی برخوردار است
⛔️طرف مقابل، عُشری از اعشار آن امکانات را هم ندارند
💪اما در عین حال، آن کسی که پیروز است، طرف مجاهد فیسبیلاللّه است
🔻بله، ضربه وارد میکنند؛
🛡اما استحکام سازمانی و انسانی حزباللّه بسیار بیشتر از این حرفها است
🔶 نکته پایانی
🚨پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی و وسوسههای خصمانه دشمن،
⛔️نباید در داخل کشور، در دستگاههای مختلف ما برافراشته بشود!
📍در وزارت آموزشوپرورش
📍در صداوسیما
📍در مطبوعات
📍در وزارت علوم و وزارت بهداشت باید مراقبت کرد
🍀امیدواریم خدای متعال همه مسئولین ما، همه مردان و زنان ما، همه فعالان بخشهای مختلف ما را با هشیاری کامل در مقابل توطئه دشمن نگه دارد.
🆔 @tahlil_shjr
مروری بر سیاستهای فرزندآوری کشور؛ از تحدید تا تشویق.pdf
112.9K
#مسائل_اولویت_دار
#جمعیت #خانواده
#فرزند_آوری #بودجه
✅ مروری بر سیاستهای فرزندآوری کشور؛ از تحدید تا تشویق
🔶 حفظ جمعیت جوان یکی از مهمترین منابع ثروت ملی هر کشور و در حقیقت یک امتیاز ملی است. با این حال مرور شاخصهای متعدد در حوزه جمعیت و فرزندآوری چون رشد جمعیت، تعداد موالید، میزان ناخالص موالید، میزان باروری عمومی و زناشویی، مرتبه فرزند و ... نشان میدهد کاهش فرزندآوری به یک الگوی غالب در کشور تبدیل شده است. میزان موالید در کشور در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۲ هزار و ۹۸۴ مورد گزارش شده که در مقایسه با سال ۱۴۰۱، ۲درصد کاهش و در مقایسه با سال ۱۳۹۵ با ۳۱ درصد کاهش مواجه بوده که بسیار قابل تامل است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکارخانم آسیه ارحامی؛ پژوهشگر ارشد مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#منطقه #یمن
#آمریکا #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت #فلسطین
✅ پیروز میدان چه کسی است
🔶 اتفاقات یک سال گذشته در منطقه را به جز نگاه مورد به مورد خوب است به صورت زنجیره ای و کلان هم بررسی کنیم. ماجرای طوفان الاقصی به اذعان طراحی کنندگانش پاسخی بود به ذره ذره بسته شدن راه نفس مردم غزه، کشتنشان، اسیر کردنشان، ترور هر روزه رهبرانشان، از همه سخت تر توهین به همه مقدسات و هویتشان، آن هم مظلومانه و بدون اینکه کسی متوجه باشد. با این عملیات ورق برگشت، در این عملیات اطلاعاتی از اسرائیل کشف شد که نشان می داد اسرائیل برای کل منطقه چه در سر دارد و چگونه میخواهد همه فلسطینی ها را کوچ دهد به مصر و اردن، ضربه حماس نشان داد ضعف اطلاعاتی امنیتی و نظامی اسرائیل جدی است، این نتایج همان روزهای اول بود و البته هنوز هم جبران نشده و بعید هم هست در آینده قابل جبران باشد.
🔶 اما از این به بعد ماجرا جذاب تر بود هر چند پیروزی گام به گام جبهه مقاومت بر پایه مظلومیت و صبر غزه پیش میرفت، چرا که اسرائیل روی آورد به تخریب و جنایت و آدم کشی مردم عادی، هدفش هم این بود که نشان دهد هزینه این عملیات برای جبهه مقاومت بالا است، اما عملا وضع سختتری برایش ایجاد شد، کل دنیا حتی مردم و جوانان اروپا و آمریکا مقابلش قرار گرفتند، همه رسانه های قدرتمند دنیا که اصلا علت بودنشان تطهیر اسرائیل بود شکست خوردند، در داخل هم وضعیت بلبشوی جدی تری برایش ایجاد شد، مردم زیادی روزهای متمادی اعتراض کردند، او اما راهی جز جنایت نداشت و نمیتوانست انجام دهد. اول تلاش کرد ایران را وارد جنگ کند، ایران هوشمندانه با او مواجه شد، ایران سعی کرد تلاش های حقوقی و دیپلماتیک جدی را پیش ببرد و جبهه مقاومت را منسجم کند و امت اسلام را مقابل اسرائیل قرار دهد، اسرائیل سعی کرد حزب الله را به جنگ همه جانبه بکشد.
🔶 اما حزب الله هم هوشمندانه وارد جنگ شد، او روش گام به گام را پیش گرفت، به این ترتیب هم مردم لبنان را با خود همراه میکرد و هم بدنه نظامی اسرائیل را درگیر میکرد، یمن اما بعد از چند ماه اولین ضربه راهبردی را به اسرائیل زد او رگ حیات اقتصادی اسرائیل را بست، عملا وضع اسرائیل هر روز سخت تر میشد، تا اینکه ایران بهانه ای پیدا کرد که هیمنه اسرائیل را نابود کند، عملیات وعده صادق به گونه ای طراحی شده بود که کاملا این هدف را محقق میکرد، ضربه صدای بلندی داشت، دقیق و حرفه ای هم بود به هدف هم خورد، اسرائیل به سمت ترور رو آورد، چندین ترور در ایران و لبنان و کرانه باختری، سبک ترورها نشان میداد او محتاج این است که نشان دهد قدرتمند است، چون زدن هنیه مثلا برای او ضرر بیشتری داشت.
🔶 هنیه میتوانست مذاکرات آتش بس را به جایی برساند، پس از او یحیی سنوار انتخاب شد و این نشانه خوبی برای اسرائیل نبود، حزب الله ضربه دردناک دیگری به اسرائیل زد، او که پیش از این فیلم های پهپادهای شناساییاش بر فراز حیفا و تل آویو را پخش کرده بود، حالا با زدن پایگاه فوق سری و امنیتی اسرائیل در تل آویو ضربه دردناکی وارد آورد ضربه ای البته معنا دار. قدم بعدی را اینبار کرانه باختری برداشت، کشتن چند اسرائیلی در مرز اردن نشان میداد جبهه جدیدی که اسرائیل از آن میترسید باز شده، او مجبور بود در کرانه هم وارد جنگ شود، ضربه بعدی را یمن و موشک هایپرسونیکش وارد کرد، دوهزار کیلومتر از همه تجهیزات دفاعی آمریکایی و اروپایی و اسرائیلی گذشتن و به خاک اسرائیل خوردن معنای روشنی داشت.
🔶 یمن پیش از این نیز تل آویو را با پهپاد زده بود، حالا آن حلقه آتشین حول اسرائیل شعله میکشید، او امروز منتظر انتقام ایران هست، ایران گفته روش جدیدی را بنا است رو کنم، از سوی دیگر مشروعیت اسرائیل کاملا نابود شده روابطش و هژمونی اش از بین رفته، تنها و تنها به کمک آمریکا دوام آورده، انفجار پیجرها را در این چارچوب باید دید، حالا بدنه لبنان بیشتر از قبل با حزب الله همراه شده، اسرائیل به شدت نگران ضربه تلافی جویانه و قطعا قوی تر حزب الله نیز هست، روزهای سخت تری برای اسرائیل در پیش است، این مسیر عملا فلسفه وجودی اسرائیل را در منطقه برای حامیانش نابود میکند و او نخواهد توانست اهداف آمریکا و اروپا را در منطقه تامین کند و هزینه بودنش بسیار بیشتر از فایده آن خواهد بود و همه اینها یعنی منطقه در حال تغییر و تحول اساسی است برای زنده شدن هویت امت اسلام.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#آتش_بس #فلسطین
✅ جنگ در جبهه جنوب لبنان چگونه پایان خواهد یافت؟
🔶 پس از عملیات امنیتی انفجار پیجرها و بیسیمها در لبنان، حمله هوایی به ضاحیه جنوبی بیروت که منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان ارشد نظامی حزبالله شد و حملات دو روز اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان و پاسخهای حزبالله سوال این است که آیا جنگ تمام عیار در جبهه جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی آغاز شده است یا صرفاً شاهد یک موج جدید مقطعی در تغییر سطح تنش هستیم؟
🔶 پیش از پاسخ لازم است این درگیری و تنشها را در بافت سیاسی و اهداف طرفین قرار داد. هدف حزبالله از روز نخست روشن بوده و فشار بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ در غزه عنوان شده است. سیدحسن نصرالله در نخستین سخنرانی خود پس از طوفان الاقصی با اعلام این که مقاومت غزه باید پیروز از این جنگ بیرون آید سطح درگیری حزبالله را به وضعیت میدان در غزه گره زد. در مقابل رژیم صهیونیستی با آگاهی از محدودیتهای این رژیم برای جنگ همزمان در بیش از یک جبهه و با هدف تمرکز بر تحقق اهداف در غزه تاکنون از رویارویی تمامعیار با حزبالله اجتناب کرده بود.
🔶 در حالی که با امتناع رژیم صهیونیستی از آتشبس در غزه هدف حزبالله همچنان پابرجاست با گذشت نزدیک به یک سال از جنگ و بنبست رژیم در تحقق اهداف خود در غزه، این رژیم دیگر تداوم وضعیت موجود را به نفع خود نمیبیند، به ویژه که هر آتشبس احتمالی در غزه بدون تبدیل جبهه شمال به یک مسئله دوجانبه با حزبالله یا حداقل حل آن از موضع قدرت به عنوان بخشی از آتشبس غزه، به معنای تن دادن به یک معادله جدید در رابطه با محور مقاومت خواهد بود. در واقع بر خلاف این اظهارات که راهحل آرامش در جبهه شمال برای رژیم صهیونیستی پایان دادن به جنگ غزه است رژیم صهیونیستی راهحل بنبست غزه را در جنوب لبنان میبیند.
🔶 رژیم صهیونیستی با عدم دریافت پاسخ ترور اسماعیل هنیه برای برداشتن گامهایی فراتر به سوی جنگ تشجیع شده است و با تعبیر سکوت طولانیمدت ایران به ضعف، برای در هم کوبیدن سریع توان حزبالله روی عدم تمایل ایران و حزبالله به جنگ فراگیر در جنوب لبنان و ترجیح دادن جنگ فرسایشی توسط آنها حساب باز کرده است. در مقابل اما حزبالله جنگ فراگیر را آغاز شده میداند. جنگی که حزبالله به گفته شیخ نعیم قاسم راهبرد «تسویه حساب تمام عیار» را برای مقابله با آن اتخاذ کرده است. دیروز به ازای گسترش حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، حیفا به عنوان قلب اقتصادی فلسطین اشغالی در دایره حملات حزبالله قرار گرفت و عملاً از مدار اقتصاد رژیم صهیونیستی خارج شد. حزبالله با عدم اعلام رسمی جنگ راه را برای کوتاه آمدن اسرائیل از گسترش جنگ باز گذاشت اما رژیم صهیونیستی امروز با تشدید حملات به دنبال منصرف کردن حزبالله از این معادله است.
🔶 اکنون دیگر مسئله این نیست که جنگ گسترده آغاز شده است یا خیر؟ مسئله این است که کدام طرف در پیگیری اهداف ترسیمشده مصممتر خواهد بود و اهداف کدام طرف دستیافتنیتر است. نکتهای که در این جا باید به آن توجه داشت شکاف در اهداف اعلامی و اهداف واقعی رژیم صهیونیستی است. اگر اهداف اعلامی را ملاک قرار دهیم روشن است که اهداف رژیم همانند اهدافی که برای جنگ در غزه اعلام کرده بود دست یافتنی نیست. با اینوجود رژیم صهیونیستی همواره مجموعهای از اهداف اعلامی را به پوششی برای دستیابی به اهدافِ پنهان تبدیل میکند.
🔶 رژیم صهیونیستی هدف خود را دور کردن حزبالله از مرز و بازگرداندن امنیت در شمال فلسطین اشغالی برای بازگشت شهرکنشینها به خانههایشان اعلام کرده است و این هدف را در قالب دیپلماتیک پیشنهاد به حزبالله مبنی بر جدا کردن درگیری در این جبهه با مسئله غزه ارائه کرده است. در حالی که این رژیم میداند حزبالله به راحتی پیوند جبهه لبنان را با غزه قطع نمیکند باید هدف واقعی این رژیم را چیزی دیگری دانست. شاید این مصرع سعدی که «غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را» بهترین توصیف از وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی باشد و هدف این رژیم اکنون چیزی جز تضعیف حزبالله در چارچوب یک طرح منطقهای برای مقابله با ایران در منطقه نیست. سکوت سنگین تهران اما برای عده زیادی هنوز قابل فهم نیست. به هر حال جنگ آغاز شده و اکنون سوال این است که چگونه پایان مییابد؟ به نظر میرسد درحالیکه جنگ ۲۰۰۶ در دریا و با هدف قرار گرفتن ناوچه اسرائیلی ساعر پایان یافت راهحل پایان این جنگ را باید در آسمان جستجو کرد.
🔸 #منبع: اندیشکده راهبردی تبیین
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#هویت #انقلاب_اسلامی
#تحریف #ورزش
#اسلام_ناب
✅ تلألؤهای رنگارنگ یک حقیقت واحد
🔰 قسمت اول
🔶 «هویّت ایرانی» چیست و چه نسبتی با وجوه مختلف زندگی ایرانیان دارد؟ پیگیری معنای لغوی و تحتاللّفظی «هویّت» در فرهنگهای لغت فارسی، تقریباً حول یک محور مشترک دُور میزند. فرهنگ لغت عمید کلمات «ماهیّت»، «وجود»، «هستی» و «تشخّص» را مترادفهای «هویّت» میداند و معادل فارسی این کلمه را هم واژههایی مانند «شناسه»، «چیستی»، «کیستی» و «نامونشان» میداند. لغتنامهی دهخدا هم چنین نگاهی دارد و آن را معادل «تشخّص» میداند. فرهنگ لغت معین کلماتی مانند «شخصیّت»، «ذات» و «حقیقت یک چیز» را معادل معنایی «هویّت» تعریف میکند. جستجو در دیگر فرهنگهای لغات هم، کمابیش، به چنین واژهها و کلماتی ختم خواهد شد. همین کالبدشکافی معنایی و لغوی بهترین نقطهی شروع برای صحبت کردن دربارهی «هویّت» است.نگاه جامعهشناسانه به مفهوم «هویّت» هم چیزی نزدیک به همان معنایی را در ذهن پژوهشگران تداعی میکند که فرهنگهای لغت فارسی مراد کردهاند. از نگاه علمای علوم اجتماعی، هرگاه یک فرد یا جامعهی انسانی پیگیر هویّت خودش است یعنی به دنبال آن است که ببیند چه پاسخهایی میتواند به کیستی و چیستیِ خود بدهد؛ اینکه «من» یا «ما»ی انسانی چیست و متأثّر و متشکّل از چیست و ریشه در چه مفاهیمی دارد.
🔶 پاسخ به این سؤالها، قطعاً و یقیناً، از تاریخ و جغرافیای فرد یا اجتماع انسانی جدا نیست. انسانها در عین اینکه در بعضی از نیازها و مسائل زیستی و فکری مشابهند، امّا آنگاه که پای نوع زیست فرهنگی و اجتماعی آنها به میان کشیده میشود دچار تفاوتهای جدّی با هم میشوند. این تفاوتها که در شکل و شمایل زیست و تفکّر و عادات و رسوم فردی و اجتماعی و حتّی آئینهای روزمرّهی حیات انسانی متبلور میشود، برخاسته از یک نظام معنایی است که ریشه در هویّت انسانها دارد.
🔶 با این مقدّمه مشخّص میشود وقتی که از «هویّت انسان ایرانی» سخن میگوییم، از چه چیزی سخن میگوییم. پرسش از «هویّت انسان ایرانی»، در واقع، پرسش از کیستی و چیستیِ انسانِ ایرانی است؛ برای پاسخ به این پرسش باید به فرهنگ انسان ایرانی رجوع کرد، فرهنگ هم متأثّر از فکر و تاریخ و جغرافیایی است که انسان ایرانی، در طول هزاران سال، در آن زندگی کرده است.حال، با این نگاه، مشخّص میشود که هویّت انسان ایرانی جدا از تاریخ او و جدا از جغرافیای او نیست. انسان ایرانی بیش از هزار سال است که با فرهنگِ متأثّر از جهانبینی اسلامی، در این نقطه از دنیا، ادامهی حیات داده و پیش از ورود اسلام به ایران هم یکتاپرست و موحّد بوده. در کنار این فرهنگ توحیدی، زیّ و زیست فرهنگ ایرانی هم قرار دارد که او را در عین اشتراکات توحیدی، از دیگر تیرههای مسلمانان هم متفاوت میکند؛ تفاوتهایی که به تعبیر کتاب وحی، مایهی شناسایی ابناء بشر است. پس هویّت انسان ایرانی جدا از دین و توحید و فرهنگِ ملّیِ برآمده از جهانبینی توحیدی جامعهی ایرانی نیست. هر پاسخی به کیستی و چیستی انسان ایرانی اگر این موضوع را از دایرهی تحلیل حذف کند، حتماً پاسخی نادرست و غلط به مسئلهی «هویّت ایرانی» داده است.
🔹 غربگرایان علیه هویّت ایرانی
🔸با وجود تلاش جریان غربگرا در دو قرن اخیر برای شکاف بین «اسلامیّت» و «ایرانیّت»، مرور تاریخ ایران ــ بهخصوص در دو سه قرن معاصر ــ نشان داده این دو نهتنها از یکدیگر جدا نیستند، بلکه هر یک مقوّم دیگری بوده و خدمات متقابلی به هم ارائه کردهاند. شهید آیتاللّه مرتضیٰ مطهّری، در کتاب گرانقدر خدمات متقابل اسلام و ایران، به بررسی خدمات متقابل این دو وجه هویّتی در طول قرنها در جامعهی ایرانی پرداخته است؛ موضوعی که رهبر معظّم انقلاب اسلامی هم بارها به آن اشاره کردهاند:
🔶 «از اوّل انقلاب، یک گروهی سعی میکردند گرایش به ملّیّت را و نام ایران را و بزرگداشت ایران را در مقابل گرایش اسلامی و انقلابی قرار بدهند و تفکیک کنند بین مسئلهی ملّیّت و مسئلهی اسلامیّت. ... امتحانِ بزرگِ جنگ پیش آمد، به مرزهای کشور حمله شد، ایران مورد تهاجم قرار گرفت ... چه کسی از مرزها دفاع کرد؟ بچّهمسلمانها، نمازشبخوانها، چیتسازیانها، سلگیها، لشکر انصارالحسین؛ اینها دفاع کردند، اسلام دفاع کرد از مرزهای ایران. اسلامیّت و ایرانیّت دو قطب متضاد نیستند، یک حقیقتند. هر کسی طرفدار اسلام شد، هر کسی سرباز اسلام شد، از هر ارزشی ــ از جمله ارزش میهن و وطن ــ به طور طبیعی دفاع میکند.» ۱۴۰۲/۷/۵
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #هویت #انقلاب_اسلامی #تحریف #ورزش #اسلام_ناب ✅ تلألؤهای رنگارنگ یک حقیقت واحد 🔰 قسمت او
#عزت_ملی
#هویت #انقلاب_اسلامی
#تحریف #ورزش
#اسلام_ناب
✅ تلألؤهای رنگارنگ یک حقیقت واحد
🔰 قسمت دوم
🔶 اگر تاریخ فرهنگ اسلامی و موحّدانهی ایرانیها را سرچشمهی پاسخ به سؤال دربارهی چیستی و کیستیِ انسان ایرانی قرار دهیم، پس تحریف و ایجاد اعوجاج در تعریف «هویّت ایرانی» هم زمانی رقم خواهد خورد که بخواهد انسان ایرانی را از این سرچشمه جدا کند. هر اقدام و عمل و طرحی که بخواهد پاسخی بریده از تاریخ ایران و فرهنگ توحیدی آن به کیستی و چیستیِ انسان ایرانی بدهد و او را از تاریخ و جغرافیای ایران جدا کند و تاریخ و جغرافیای دیگری را اصل قرار دهد، باعث تحریف در «هویّت ایرانی» خواهد بود. قرار دادن تاریخ و جغرافیای دیگری غیر از تاریخ و جغرافیای ایران باعث ایجاد یک هویّت دیگر خواهد شد؛ هویّت دیگری که هرچه باشد، قطعاً هویّت ایرانی نیست. اینجا است که حفظ و حراست از تاریخ و جغرافیای ایران اهمّیّت مضاعف پیدا میکند.
🔹 مراقب هویّتزدایی باشیم
🔸 تحریف «هویّت ایرانی» مقدّمهی هویّتزدایی از انسان ایرانی است و هویّتزدایی هم مقدّمهی پذیرش و برتری دادن بیگانه بر خود است؛ چیزی که به آن، در ادبیّات علوم سیاسی، «استعمار» میگویند: «هویّتزدایی یعنی این: مبانی اندیشهای و رویکردهای تاریخی و ملّی یک کشور تحقیر بشود، گذشتهی یک کشور تحقیر بشود، گذشتهی انقلاب تحقیر بشود، کارهای بزرگی که انجام گرفته کوچکنمایی بشود؛ و البتّه عیوبی وجود دارد و این عیوب هم ده برابر بزرگنمایی بشود؛ هویّتزدایی یعنی این. آن وقت به جای این هویّت، منظومهی فکری غرب جایگزین بشود که یک نمونهاش همین سند ۲۰۳۰ آمریکاییها است که این، مظهر سلطهی نواستعماری غربی در زمان ما است؛ یعنی یکی از نمونههایش این است.» ۱۴۰۱/۲/۶ برای مقابله با تحریف هویّتی باید وجوه مثبت و نقاط قوّت تاریخ و فرهنگ و جغرافیای ایران را تقویت و برجسته کرد تا انسان ایرانی به تاریخ و فرهنگ و جغرافیای خود مباهات کند؛ فرقی هم نمیکند که تشییع باشکوه یک قهرمان ملّی مانند شهید سلیمانی باشد یا مبارزهی ورزشی بانوی ورزشکار ایرانی با حجاب اسلامی در میادین برجستهی بینالمللی؛ همهی اینها تجلّیهای متفاوت و متنوّع یک مفهوم واحدند و همه دارند هویّت ایرانی را به ارزشها و تاریخ و فرهنگ و جغرافیای ایران پیوند میزنند:
🔶 «از قبل از انقلاب، از مبارزات دوران ستمشاهی بگیرید تا حوادث انقلاب، تا حوادث دفاع مقدّس، تا حوادث بعد از آن، تا کرونا؛ در همهی اینها این هویّت متعهّد و دارای احساس مسئولیّت در ملّت ایران خودش را نشان داده؛ همان طور که در دوران مبارزات ستمشاهی بود، در دوران دفاع مقدّس بود، در دوران بعد بود، در دوران کرونا و در حرکت علمی عظیم کشور، یک جریان مهمّی است که نشاندهندهی [هویّت] ملّت ما است. این، هویّت ملّت ما را نشان میدهد؛ این حرکت، حرکت هویّتساز است برای ملّت؛ این همان چیزی است که قهرمانانی مثل شهید سلیمانی، مثل شهید فخریزاده، مثل شهید شهریاری، از درون این هویّت بیرون میآیند؛ این یک حقیقت است که به شکل های مختلف و به جلوههای گوناگون، خودش را نشان میدهد: هویّت ملّت ایران؛ این حقایق هویّتساز و نشانههای هویّت؛ هم نشانهی هویّت است، هم خودش تقویتکنندهی هویّت و سازندهی هویّت ملّت ایران است.»۱۴۰۰/۹/۲۱
🔹 جلوههای متنوّع یک حقیقت واحد
🔸 با این نگاه، همهی آنهایی که دل در گرو ایران و هویّت ایرانی دارند بخشی از سربازان هویّتساز ایران بزرگند؛ از رزمندهی خطّ مقدّم نبرد در جنگ تحمیلی گرفته، تا تولیدکنندهای که در پی قطع وابستگی ایران به ممالک بیگانه است، تا قهرمان ورزشکاری که به مانند یک سرباز در میادین ورزشی میجنگد تا نام و پرچم ایران و، در ادامه، تاریخ و فرهنگ آن را به رخ بکشد: «شما [ورزشکاران] در میدان مبارزات ورزشی ... هویّت ایرانی و اسلامی خودتان را به معنای واقعی کلمه نشان دادید؛ شخصیّت اسلامی و ایرانی، هم در کارهای شما مردها، هم در کارهای این خانمها نشان داده شد. سجده کردید؛ دعا کردید؛ دختر ایرانی ما با رئیسجمهوری که میخواست به او دست بدهد، چون نامحرم بود، دست نداد؛ اینها خیلی ارزش دارد، اینها خیلی مهم است. ... اینها نشاندهندهی هویّت انقلابی و اسلامی و ایرانی شما است؛ اینها است که یک ملّت را بالا میبرد. ... قهرمان اصیلی که از دل ملّت برخاسته، میتواند ملّت خودش را نمایندگی کند و نمایش بدهد هویّت ملّت خودش را؛ این کار را شماها کردید، و این خیلی باارزش بود.»۱۳۹۷/۷/۲
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#خط_حزب_الله #نشریه
#امت_اسلامی #اتحاد
#حزب_الله #وحدت
#مقاومت #رژیم_صهیونیستی
#دفاع_مقدس #اسلام_ناب
✅ «حزبالله پیروز است»
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#ولایت_فقیه #خط_حزب_الله #نشریه #امت_اسلامی #اتحاد #حزب_الله #وحدت #مقاومت #رژیم_صهیونیستی #دفاع_م
خطحزبالله۴۶۳.pdf
960K
#ولایت_فقیه
#خط_حزب_الله #نشریه
#امت_اسلامی #اتحاد
#حزب_الله #وحدت
#مقاومت #رژیم_صهیونیستی
#دفاع_مقدس #اسلام_ناب
✅ «حزبالله پیروز است»
🔶 چهارصد و شصت و سومین شمارهی هفتهنامهی «خط حزبالله»، با تیتر یک «حزبالله پیروز است»، ارزیابی حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اخیر درباره حال و آینده نبرد مقاومت با رژیم صهیونی را به همراه دستخط دبیرکل حزبالله لبنان منتشر کرده است.
🔶 خطحزبالله همچنین در یادداشت هفتهی خود، به بررسی دغدغهی اصلی و دیرپای رهبر انقلاب درباره «ساخت امت اسلامی» و همچنین وظیفهی ما برای تحقّق این درس نبوی پرداخته است.
🔶 گزارش هفتهی خطحزبالله ۴۶۳ نیز نگاهی داشته است به شش کتاب دربارهی قهرمانان ایثار و شهادت که رهبر انقلاب اخیراً بر آنها تقریظ نوشتهاند.
🔸خطحزبالله؛ شماره ۴۶۳
🆔 @tahlil_shjr
#رسانه
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#جنگ_شناختی #فلسطین
✅ سفر به نیویورک و حواشی آن
🔶 جمهوری اسلامی ایران در یک جنگ تمامعیار شناختی درگیر است و رسانهها، افسران و فرماندهان عالی این جنگ هستند. میدان جنگ اذهان مردم و طراحان جنگ قدرتهای بزرگ هستند. سه تکنیک «سکوت و عبور»، «مجادله برای مجادله» و «صدای بلند» از تکنیکهای رسانهای هستند که در جنگ شناختی استفاده زیادی از آنها میشود. فصل مشترک این سه تکنیک غلبه حاشیه بر متن است.
🔶 این تکنیکهای رسانهای همواره در کشور ما و علیه منافع ملی کشور فعال بوده و هست. حواشی رئیس جمهور شهیدمان در سفرهای استانی، ادبیات و خانواده مسئولان و شخصیتهای سیاسی کشور، حواشی دیدارهای سیاسی و صحبتهای غیر رسمی بسیاری از مسئولان نمونههایی از این موارد هستند که برجستهسازی آنها با هدف غلبه حاشیه بر متن صورت گرفته است. آقای پزشکیان که برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده نیز از این حواشی به دور نمانده است.
🔶 اگرچه چارچوب کلی سخنان رئیسجمهور دراین نشست درباره جنایات رژیمصهیونیستی در غزه و لبنان کاملاً روشن و گویا بود، اما رسانههای غربی و البته برخی رسانههای داخلی با اهداف چند وجهی کوشیدند روایت موردنظر خود را از سخنان پزشکیان ارائه داده و اینگونه جلوه دهند که ایران از موضع ضعف، آماده تنشزدایی با رژیمصهیونیستی است. در حالی که پزشکیان در نشست با مدیران و خبرنگاران ارشد رسانههای آمریکایی بهصراحت از نسلکشی رژیمصهیونیستی انتقاد و تأکید کرد، ترور شهید هنیه قطعاً بدون پاسخ نخواهند ماند، آنها کوشیدند با انتشار یک نقلقول با این مضمون که «ما آمادهایم تمام سلاحهای خود را کنار بگذاریم، به شرطی که اسرائیل نیز آماده چنین کاری باشد»، مواضع قاطع و ضدصهیونیستی رئیسجمهور ایران را تحتتأثیر قرار دهند. بی تردید اگر آقای رئیس جمهور از عبارات دقیقتری استفاده میکرد، فرصتطلبان نمیتوانستند این چنین از عبارت مطرح شده سوء استفاده کنند؛ اما تلقی اینکه رئیس جمهور کشورمان مواضعی بر خلاف مواضع رهبری، مردم و فرماندهان نظامی ما در قبال مسئله فلسطین دارد، سخت گمراهکننده است.
🔶 آقای دکتر پزشکیان در همین سفر در دیدار با رئیس شورای اروپا، دبیرکل سازمان ملل، رئیس جمهور ترکیه، رسانه های آمریکا، اعضای گروه الدرز، رئیسجمهور فنلاند، رئیسجمهور سوئیس و همچنین در نشست «تقویت اهداف سازمان ملل متحد» علیه رژیم صهیونیستی موضع رسمی آشکار و منطقی اتخاذ کرد که رسانههای مذکور از پرداختن به آن ابا دارند. بنابراین، اگرچه انتخاب واژهها و رفتارهای مناسب مسئولان میتواند بسیاری از حواشی را کاهش دهد؛ ولی مخاطبان داخلی باید تا این اندازه از سواد رسانهای و هوشمندی برخوردار باشند تا حاشیه بر متن غلبه پیدا نکند.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#صبر
#وحی
✅ سنگینیِ وحی
🔰در عظمت وجودیِ حضرت محمّدِ مصطفی (ص)
🔶 آیتالله جوادی آملی: اين آبشارهای بلند را ديدهاید كه از بالای كوه با فشار سرازیر میشوند؟ هر جا که بريزد و روی هر شیئی که فرود آید، آن را لِه میكند. هر چیزی تحمّل آن وزانت و سنگینی را ندارد. يک سنگ سِتَبرِ صخره صَمّا لازم است كه اين را تحمل بكند. مگر اين آبشار روی هر خاكی يا هر درختی يا هر تپّه و تلّی میتواند بريزد؟
🔶 در مَثَل، قرآن مثل آبشاری است كه از بالا میريزد روی سنگ سِتبری كه بتواند آن را تحمل كند. مگر اين قرآن بر شخص ديگري میتوانست نازل بشود؟... اين «إِنَّا سَنُلْقِي عَلَيْكَ قَوْلاً ثَقِيلاً»* معنایش اين است. یعنی وجود مقدس پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) از چنان استحکام و عظمت وجودی و سعۀصدری برخوردار است که توانایی داشته باشد آن «قول ثقیل» که از ملکوتِ عرش نازل میشود را تحمّل کند و بپذیرد. تازه وقتی حضرت رسول (صلیاللهعلیهوآله) وحی را میشنيد به زحمت میافتاد. لذاست که در نقلهای تاریخی میخوانیم در هنگام نزول وحی، بدن مادیِ ایشان متأثر میشده و ایشان به زحمت میافتادند. پس از این است که تازه ترشّحات اين آبشار به ديگر ابناء بشر میرسيد. لذا افراد عادی واقعاً نمیتوانند اين كتاب را تحمل بكنند.
🗓 درس تفسیر به تاریخ ۱۳۹۱/۷/۱
* إِنَّا سَنُلْقِي عَلَيْكَ قَوْلاً ثَقِيلاً : حقیقتاً ما به زودی گفتارِ سنگینی را از بالا بر تو القاء می کنیم. (سوره زمر؛ آیه ۵)
🔸 #به_قلم_اساتید: آیت الله جوادی آملی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_اوکراین #روسیه
#غرب_شناسی #آمریکا
✅ آمریکا شریک غیرقابل اعتماد
🔶 ادامه یافتن درگیری و جنگ میان روسیه و اوکراین تا این لحظه نشاندهنده نبودن عزم راسخ از سوی غرب و زلنسکی برای پایان دادن به این جنگ است؛ چرا که به نقل از «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در واشنگتن اساساً آمریکاییها آمادگی لازم برای ارائه هر گونه طرح صلح یا مذاکره برای صلح در اوکراین را ندارند. واقعیت این است که دولت فدرال رزرو کنترل جامعی بر روی اوکراینیها ندارد و روابط میان اوکراین و غرب (ناتو) با مسائل و مشکلات متعددی روبهرو شده است. هم اکنون اصلیترین دال دیپلماتیک میان اوکراین و غرب، از دست رفتن اعتماد میان طرفین است. نگاه آمریکاییها به ادامه این جنگ مبتنی بر سنجش قدرت شرق و روسیه، پیشبرد اهداف سیاسی خود در نظام بینالملل، وابستهتر کردن اتحادیه اروپا به خود و ناتو و در نهایت تأمین منافع سیاسی و اقتصادی خود است.
🔶 از سوی دیگر تأمین هزینههای جنگی و اعطای بستههای کمکی و حمایتی مختلف به اوکراین نیز سبب شده است تا نگاهی سوء استفادهگرایانه نسبت به اوکراین و زلنسکی داشته باشند؛ اما در طرف مقابل نیز اوکراین و زلنسکی با چندین بار تمرد و بیتفاوتی نسبت به توصیههای غربیها و همچنین با تکیه بر این تجربه تاریخی که غربیها غیر قابل اعتماد هستند و ممکن است روزی پروژه عبور از زلنسکی و اوکراین را اجرایی کنند، کاملاً دست به عصا با غرب و ناتو مذاکره میکنند و همچنین شروع جنگ و ادامه یافتن جنگ را مستقیماً زیر سر غرب و آمریکا تحلیل و ارزیابی میکنند. در چنین شرایطی به نظر میرسد زلنسکی هیچ گاه نمیتواند نه ارتباطات خود با غرب و ناتو را بهبود ببخشد و نه توانایی مقابله با عملیات ویژه نیروهای نظامی روسی را داشته باشد.
🔶 یک پرده کوتاه از حمله زمینی به بخشهایی از خاک روسیه که بدون اطلاع آمریکا و غرب انجام شد هم نتوانست مانع پیشرویهای نیروهای روسی به شرق اوکراین شده یا باعث دست برتر داشتن اوکراین و زلنسکی در مذاکرات صلح باشد. اتفاقاً نیروهای روسی با استفاده از این فرصت توانستند شهر اوکراینسک را کاملاً تصرف کنند و آماده تصرف پوکروفسک و منطقه دونباس شوند. باید توجه داشت که هم اکنون ماهیت درگیری روسیه و اوکراین تغییر یافته است و از انجام عملیات ویژه نیروهای روسی علیه اوکراین به تقابل دو جبهه شرق و غرب تبدیل شده است؛ به همین دلیل استفاده از تجهیزات و ادوات نظامی ناتو و همچنین استفاده اوکراین از موشکهای دوربرد ناتو برای حمله به خاک روسیه به معنای مشارکت مستقیم کشورهای عضو ناتو در جنگ علیه روسیه به شمار میآید. هر چند «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو طی اظهاراتی با رد کردن این موضوع اشاره کرد: «ناتو به طرف درگیری اوکراین تبدیل نخواهد شد.»
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_فناوری
#هوش_مصنوعی
#پیشرفت
#نظام_آموزشی
✅ هوش مصنوعی و تحول در تجربههای آموزشی مدارس
🔰 قسمت اول
🔶 با ورود فناوریهای نوین و بهویژه هوش مصنوعی، مفهوم «مدارس هوشمند» به یک واقعیت هیجانانگیز تبدیل شده است. این مدارس بهگونهای طراحی شدهاند که نهتنها به دانشآموزان در یادگیری کمک میکنند، بلکه به معلمان نیز ابزارهایی میدهند تا تجربههای آموزشی را بهبود بخشند. تصور کنید که هر دانشآموز، با توجه به تواناییها و نیازهای خود، در حال یادگیری باشد. این شیوه یادگیری، هدفمند و جذاب خواهد بود؛ هوش مصنوعی آمده تا این امکان را فراهم کند.
🔶 نرمافزارهای آموزشی که از الگوریتمهای یادگیری ماشین بهره میبرند، میتوانند عملکرد هر دانشآموز را تحلیل کنند و محتوای آموزشی را بر اساس آن تنظیم کنند. این موضوع نه تنها یادگیری را شخصیسازی میکند، بلکه باعث افزایش انگیزه و اعتماد به نفس دانشآموزان میشود. بهعنوان مثال، پلتفرمهایی مانند DreamBox Learning با ارائه درسهای متناسب با هر فرد، به یادگیری شوق و نشاط میبخشند.
🔶 با توجه به اهمیتی که مدارس هوشمند به یادگیری عملی و مشارکتی میدهند، دانشآموزان علاوه بر آشنایی با فناوریهایی مانند رباتیک و شبیهسازیهای دیجیتال، مفاهیم را بهصورت واقعی تجربه میکنند. این نوع یادگیری نه تنها مهارتهای حل مسئله و تفکر انتقادی را تقویت میکند، بلکه باعث ایجاد حس همکاری و دوستی در کلاس درس خواهد شد. به عنوان مثال، برای آمادگی به منظور شرکت در مسابقات رباتیک، دانشآموزان با هم کار میکنند و ایدههای خود را به اشتراک میگذارند، که همین مشارکت به تقویت مهارتهای اجتماعی و ارتباطات انسانی آنها کمک میکند.
🔶 هوش مصنوعی علاوه بر کمک به دانشآموزان، دستیار خوبی برای معلمان نیز محسوب میشود. این فناوری با ابزارهای مدیریت کلاس و تجزیه و تحلیل دادهها به معلمان این امکان را میدهد که عملکرد دانشآموزان را پیگیری کرده و بهسرعت به نیازهای آموزشی آنها پاسخ دهند. معلمان با استفاده از این ابزارها میتوانند بر روی دانشآموزانی که به حمایت بیشتری نیاز دارند، تمرکز کرده و محیطی مثبت و حمایتگر بسازند. این امر به معلمان کمک میکند تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف دانشآموزان، برنامههای آموزشی خود را بهینهسازی کنند و به این ترتیب، کیفیت آموزش را افزایش دهند.
🔶 با وجود مزایای بیشماری که هوش مصنوعی میتواند به نظام آموزشی ارائه دهد، ادغام این فناوری در مدارس با چالشهای جدی و قابل توجهی نیز همراه است. یکی از بزرگترین نگرانیها، عدم دسترسی برابر به فناوری در مناطق مختلف است. در حالی که برخی از دانشآموزان در محیطهایی با امکانات پیشرفته و زیرساختهای مناسب تحصیل میکنند، دیگران در مناطق محروم و دورافتاده از سادهترین ابزارهای آموزشی محروماند. این نابرابری میتواند به ایجاد فاصلههای آموزشی عمیق و نگرانکننده بین دانشآموزان منجر شود و در نهایت، فرصتهای یادگیری و رشد از بخش زیادی از این قشر سلب کند.
🔶 در نهایت نباید از یاد برد که آینده مدارس هوشمند به شدت تحت تأثیر پیشرفتهای فناوری و نحوه پذیرش آنها توسط جوامع آموزشی خواهد بود. با توجه به روندهای کنونی، میتوان به چندین جنبه کلیدی اشاره کرد که میتواند شکلدهنده آینده این مدارس باشد:
1⃣ شخصیسازی یادگیری:
با پیشرفت هوش مصنوعی، مدارس هوشمند قادر خواهند بود تا تجربههای یادگیری را بهطور خاص برای هر دانشآموز طراحی کنند. این شخصیسازی میتواند شامل محتوای آموزشی، روشهای تدریس و حتی زمانبندی یادگیری باشد. به این ترتیب، هر دانشآموز میتواند با سرعت و شیوهای که برای او مناسبتر است، یاد بگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم الهه خوانساری
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#علم_و_فناوری #هوش_مصنوعی #پیشرفت #نظام_آموزشی ✅ هوش مصنوعی و تحول در تجربههای آموزشی مدارس 🔰 قسم
#علم_و_فناوری
#هوش_مصنوعی
#پیشرفت
#نظام_آموزشی
✅ هوش مصنوعی و تحول در تجربههای آموزشی مدارس
🔰 قسمت دوم
2⃣ یادگیری مبتنی بر پروژه:
مدارس هوشمند به سمت یادگیری مبتنی بر پروژه حرکت خواهند کرد که در آن دانشآموزان با همکاری یکدیگر به حل مسائل واقعی میپردازند. این نوع یادگیری نه تنها مهارتهای فنی را تقویت میکند، بلکه مهارتهای اجتماعی و ارتباطی را نیز بهبود میبخشد.
3⃣ استفاده از فناوریهای نوین:
فناوریهایی مانند واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) میتوانند به دانشآموزان کمک کنند تا مفاهیم پیچیده را بهصورت بصری و تعاملی تجربه کنند. این ابزارها میتوانند یادگیری را جذابتر و مؤثرتر کنند.
4⃣ آموزش معلمان:
برای اینکه مدارس هوشمند به درستی عمل کنند، نیاز به آموزش معلمان در زمینه استفاده از فناوریهای جدید و روشهای تدریس نوین وجود دارد. معلمان باید توانایی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل دادهها را داشته باشند تا بتوانند به بهترین نحو به نیازهای دانشآموزان پاسخ دهند.
5⃣ دسترسی برابر به فناوری:
یکی از چالشهای اصلی در آینده مدارس هوشمند، ایجاد دسترسی برابر به فناوری برای همه دانشآموزان است. این موضوع به ویژه در مناطق محروم و دور افتاده اهمیت دارد. تلاش برای کاهش این نابرابری میتواند به ایجاد فرصتهای یادگیری برابر کمک کند.
6⃣ همکاری با صنایع:
مدارس هوشمند میتوانند با صنایع و شرکتهای فناوری همکاری کنند تا دانشآموزان را با مهارتهای مورد نیاز بازار کار آشنا کنند. این همکاری میتواند شامل کارآموزیها، پروژههای مشترک و برنامههای آموزشی باشد.
🔶 در نهایت، آینده مدارس هوشمند به توانایی ما در پذیرش و ادغام فناوریهای نوین در نظام آموزشی بستگی دارد. با توجه به پتانسیلهای هوش مصنوعی و فناوریهای مرتبط، میتوان انتظار داشت که این مدارس به یک بخش جداییناپذیر از نظام آموزشی تبدیل شوند و به بهبود کیفیت یادگیری و تدریس کمک کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم الهه خوانساری
🆔 @tahlil_shjr
مدالآوری قهرمانان، ورزش همگانی را در کشور به حرکت در میآورد.pdf
113.7K
#هویت
#معیشت
#ورزش #المپیک
#تکواندو
✅ مدالآوری قهرمانان، ورزش همگانی را در کشور به حرکت در میآورد
🔶 مردم ما خیلی قدرشناسند. ورزشکارهایشان را دوست دارند و به آنها احترام میگذارند و اهمّیّت میدهند. و به نظر من، این بهترین سرمایه ورزشکارها است. ما روی همه چیز کار کردیم؛ فقط روی فیزیک بچّهها یا روی تکنیک و تاکتیکشان کار نکردیم؛ حتّی در بحث زندگی شخصی بچّهها هم کمکشان کردیم، کنارشان بودیم، راهنماییشان کردیم. ما امسال، در المپیک، کلّاً چند مدال گرفتیم؟ دوازده مدال؛ خب هر کدام از این دستگاههای بزرگ، یک نفر از آن دوازده نفر را استخدام کنند. نمیگوییم پول الکی به اینها بدهند، بلکه میگوییم استخدام و بیمهشان کنند؛ تا این ورزشکار، فردا که از دورهی قهرمانی خداحافظی کرد، مثل یک آدم عادی برود سر کارش. واقعاً این خواسته زیادی نیست، قانونش هم وجود دارد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای هادی ساعی؛ رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#وحدت #امت_اسلامی
#اسلام_ناب #روشنگری
✅ راهکارهای تشکیل امت اسلامی
🔶 کلیدیترین سخن رهبر حکیم انقلاب در سالروز میلاد پیامبر رحمت در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی، ضرورت تشکیل امت اسلامی بود. البته این مطالبه همواره از سوی رهبران و مسئولان انقلاب اسلامی از بدو پیروزی تاکنون مطرح شده است؛ اما گردهم آمدن کشورهای اسلامی همواره با موانع و چالشهای بسیاری مواجه بوده است. از این رو ایشان ضمن تعریف کلیدواژه «امت» به عنوان مجموعهای که هماهنگ و با انگیزه به سمت یک هدف حرکت میکند، بر نقش خواص در شکلگیری امت اسلامی و وحدت دنیای اسلام تأکید کردند: «ما امروز نیازمند تشکیل امّت اسلامی هستیم؛ یعنی باید دنبال این برویم. چه کسی میتواند در این زمینه کمک کند؟ دولتهای اسلامی در این زمینه میتوانند اثرگذار باشند، اما انگیزه آنها قوی نیست و این وظیفه خواص جهان اسلام یعنی سیاستمداران، علما، دانشمندان، دانشگاهیان، طبقات با نفوذ و صاحب فکر، شعرا، نویسندگان و تحلیلگران سیاسی و اجتماعی است که این انگیزه را در دولتمردان ایجاد کنند. (31/06/1403)
🔶 سپس رهبر معظم انقلاب بحث موانع و دشمنان تشکیل امت اسلامی را مطرح کردند که آنها نمیخواهند این امّت اسلامی تشکیل بشود. مبتنی بر پژوهشهای زیادی که در این زمینه در سطح جهان اسلام کار شده است، میتوان با الهام از خود قرآن کریم و روایات و سیره رسولالله (ص) به چند اقدام مهم به عنوان راهکارهای وحدت و تشکیل امت اسلامی اشاره کرد:
اول اینکه اهتمام به تحقق ایمان واقعی که در گرو تربیت صحیح اسلامی در بین امت اسلامی است. ایمان واقعی و حقیقی حداقل چهار جزء دارد که از پیروی اوامر الهی در امور شخصی تا مبارزه با طاغوت زمانه شروع میشود و ادامه دارد تا شکلگیری برادری اسلامی و پیروی از رهبری امت اسلامی و مقاومت و ایستادگی در برابر ظالم، اما امروز آیا مصداق اتم ظلم و ظالم آمریکا و صهیونیسم جهانی نیست؟!
🔶 حاکم شدن ارزشها و دستورات اسلامی از جمله امر به معروف و نهی از منکر در بین امت اسلامی اقدام بعدی است. منظور از امر به معروف، یعنی امر به اسلام، نظام اسلامی و وحدت اسلامی، امر به اطاعت و پیروی از رهبری یکپارچه، امر به پرهیز از تفرقه است که خیلی مهم است. جزء سوم ساخت امت اسلامی اعتصاب به حبلالله و پرهیز از تفرقه است. جزء چهارم ساخت امت اسلامی مقابله با عقبماندگی و تلاش برای پیشرفت مسلمانان است؛ هرگونه عقبماندگی بین مسلمانان باعث میشود امت اسلامی شکل نگیرد. جهل، فقر، تبعیض، فساد و پیروی از نظام سلطه سبب میشود امت اسلامی شکل نگیرد. مناسبات طاغوتی حاکم در روابط امت اسلامی مانع از تشکیل امت اسلامیاست و این مانع هم باید از بین برود.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#لبنان #حماس
#رژیم_صهیونیستی #حزب_الله
#آتش_بس #آمریکا
✅ حمله به قلب ضاحیه بیروت!
🔶 حملات لحظاتی پیش به ضاحیه بیروت بی سابقهترین و سنگینترین حمله در جنگ لبنان بود که در آنها حداقل چهار ساختمان چند طبقهای با خاک یکسان شده است.
🔶 ارتش اسرائیل اعلام کرد که هدف حمله مقر اصلی رهبری حزب الله بوده است و برخی منابع اسرائیلی نیز هدف را ترور سید حسن نصر الله اعلام کردهاند؛ اما در عین حال نیز سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل گفته است که هنوز به طور قطع نمیتوان گفت که ایشان در لحظه حمله در آنجا حضور داشته است.
🔶 اکنون نیز موجی از گمانهزنی به راه افتاده است. روشن است که این مکان از قبل لو رفته بود؛ اما این که این حجم حمله بیسابقه در جریان حضور نتانیاهو در نیویورک انجام میشود و او هم فورا نشست با خبرنگاران را ترک کرده است، نشان میدهد که حمله با قید فوریت پس از دریافت سریع اطلاعاتی مشخص و پس از گرفتن دستور از نتانیاهو انجام شده است.
🔶 این اطلاعات یا درباره حضور شخص سید حسن نصر الله یا کادر رهبری حزب الله برای نشستی در مکان مورد نظر بوده است. فعلا باید منتظر بیانیه حزب الله درباره این حمله و نتایج آن بود.
🔶 اما این حمله را میتوان تغییر کلیه قواعد درگیری با حزب الله به صورت کامل و سرآغاز جنگ تمام عیار دانست. به احتمال زیاد حزب الله پس از این حمله، دیگر خود را در قید و بند قواعد قبلی نداد و واکنش خود را بر این مبنا تنظیم کند. در این میان البته نتیجه حملات امروز نیز تاثیر خود را در تصمیم حزب الله خواهد داشت.
🔶 حملات امروز در سایه بالا گرفتن تحرکات دیپلماتیک در دو روز اخیر و طرح پیشنهاد آتش بس موقت 21 روزه انجام شد. صبح امروز در پایان یادداشت «بازی مذاکره و آتش بس» بیان شد که شواهد و تجاربی نشان میدهد که طرف اسرائیلی برخی اوقات از مذاکره و توافق به عنوان یک حربه برای تحقق هدف دیگری از طریق القای یک برآورد اشتباه به طرف مقابل استفاده میکند؛ به عنوان مثال، در ژانویه گذشته در همان روز ترور صالح العاروری معاون هنیه در بیروت از طریق میانجیگران از آمادگی خود برای توافق خبر داده و همچنین گفته بود که منتظر پاسخ حماس به پیشنهاد جدید آمریکاست که قرار بود در همان شب ترور ارسال شود. نتانیاهو قبل از ترور هنیه نیز قرار بود هیاتی را برای مذاکره غیر مستقیم با حماس اعزام کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای صابر گل عنبری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#حزب_الله #آمریکا
#رژیم_صهیونیستی #منطقه
#مقاومت #تحریم
✅ پاره های پولاد؛ خار چشم آمریکا شده اند
🔶 اشتباه نشود. حزب الله، با اسرائیل نمی جنگد، بلکه با آمریکا می جنگد. بمب ها و موشک هایی که به سمت لبنان شلیک می شود و هواپیماهایی که شلیک می کنند، آمریکایی هستند. لبنان، داغی بزرگ بر دل آمریکاست:
🔻مستعمره ای که به چشم عروس منطقه دیده می شد و کاملا در قبضه بود.
🔻ناگهان خار چشم آمریکا شد.
🔻پرچم مقاومت را برافراشت.
🔻آن بلای فراموش ناشدنی را بر سر تفنگداران آمریکایی در آورد.
🔻سیلی های آبدار بر گوش اسرائیلی نواخت که بنا بود نوک پیکان قدرت آمریکا در منطقه دیده شود.
🔻الگو سازی کرد و الگو شد.
🔻و در فلسطین و یمن و عراق و بحرین و... ریشه دواند و نقش برادری بزرگ و الهام بخش را برای دیگر گروه های مقاومت ایفا کرد.
🔶 یازده ماه هم هست که اسرائیل (مینیاتور شبیه سازی شده آمریکا در منطقه) را تحقیر می کند و توان رزمی ارتش صهیونیستی (بخوانید پنتاگون) را دوپاره و مستهلک کرده است. حزب الله، همان پاره آهنی است که هر چه تفتیده تر می شود و بیشتر ضربه می خورد، آبدیده تر و بُرّان تر می شود؛ دبیر کل اش شهید شهید، دبیر کلی الهام بخش تر و مبارزه طلب تر بر جای وی نشست.
🔻فرماندهانش شهید، اما تکثیر شدند.
🔻زیر ضرب شدید ترین فشارهای سیاسی و بمباران های نظامی رفتند، اما پیروزی در جنگ ۳۳ روزه را رقم زدند.
🔻تحریم شدند اما زرادخانه ای با بیش از ۱۵۰ هزار موشک تدارک کردند و نام شان به عنوان یکی از بزرگترین و رزم دیده ترین و توانمندترین ارتش های منطقه ثبت شد.
🔶 آنها مصداق بارز این بیان حضرت موسی بن جعفر الکاظم (علیهالسلام) (ع) هستند که فرمود: "«اَلْمُؤمِنُ اَعَزُّ مِنَ الْجَبَلِ، اَلْجَبَلُ يُسْتَفَلُّ بِاْلمَعاوِلِ وَالْمُؤْمِنُ لايُسْتَفَلُّ دينُهُ بِشَئٍ. مؤمن سرسختتر از كوه است. کوه بـا كلنگ كنده مىشود، امّا از دين مؤمن هيچ چيز كاسته و گم نمىشود»؛ آنها مصداق "زُبَرِ اَلْحَدِیدِ" هستند که حضرت بشارتش را داد و فرمود: «رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو اَلنَّاسَ إِلَی اَلْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ اَلْحَدِیدِ لاَ تُزِلُّهُمُ اَلرِّیَاحُ اَلْعَوَاصِفُ وَ لاَ یَمَلُّونَ مِنَ اَلْحَرَبِ وَ لاَ یَجْبُنُونَ وَ عَلَی اَلله یَتَوَکَّلُونَ وَ اَلعاقِبَهًْ لِلْمُتَّقِینَ. مردی از اهل قم، مردم را به سوی حق دعوت میکند. قومی به همراه او جمع میشوند که مانند پارههای آهن هستند؛ تندبادها، آنان را به لرزه درنمی آورد و از جنگ خسته نمیشوند و ترس به خود راه نمیدهند و بر خدا توکل میکنند. و عاقبت و سرانجام، از آن پرهیزگاران است».
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#دشمن_شناسی
#بصیرت #نفوذ
#جنگ_شناختی
#جهاد_تبیین #روشنگری
✅ کدام نفوذ!؟
🔶 "نفوذ"؛ هشدار اخیر رهبرانقلاب به مسئولین است. فرمودند: ملت نمی پذیرند دشمن شکست خورده در مرزهای کشور با انواع ترفند و حیله، توطئه خود را در داخل پیش ببرند. خیلی ساده توجه دادند که این دشمن جنتلمن نفوذی، همان دشمن خشن مرزهاست.
🔶 درباره نفوذ یک تلقی سنتی وجود دارد که نیازمند اصلاح است. تلقی رایج اینست که یک نفر در لباس جاسوس وارد یک سازمان می شود و خرابکاری می کند. این "نفوذ سخت" است و باید برای آن تدبیر کرد. "نفوذ سخت" اغلب در حوزه "جنگ سخت" است.
🔶 اما در حوزه فرهنگی و جنگ نرم ما با یک نفوذ پیچیده تری مواجهیم و آنهم "نفوذ نرم" است. نفوذی که "عوامل فریب خورده"، پیاده نظام های بی جیره و مواجب آن هستند. به همین دلیل در سخنان رهبرانقلاب "نفوذی" و "فریب خورده" با هم و کنارهم آمده است.
🔶 اما نفوذ نرم چیست؟ چه تفاوتی با نفوذ سخت دارد؟ و چرا اهمیتش بیشتر است؟
نفوذ سخت ابزارش "اغوا" و "تهدید" و "تطمیع" است. اما نفوذ نرم ابزارش "القا" و "اقناع" است و از طریق ابزار پیچیده در جنگ های رسانه ای و شناختی عمل می کند و هدف نهائی اش اختلال در دستگاه محاسباتی مردم و مسئولین است.
🔶 دستکاری محاسباتی یعنی چی و به چه نحوی است؟ وقتی نظام محاسباتی مردم و مسئولین با دستکاری "منطق" و "ارزش های معیار" دچار اختلال شود، فرد از "اطلاعات درست" هم "نتیجه گیری غلط" می کند. طبیعی است سطح اثر و خرابکاری نفوذ نرم، بسیار سهمگین تر از نفوذ سخت است.
🔶 روش های نفوذ نرم متنوع است، اما روشی که این روزها بیشتر استفاده می شود "نفوذهای شبکه ای" است. نفوذ جریانی که با ساخت یک شبکه و جریان انسانی، "فشار اجتماعی" ایجاد می کند تا نظام محاسباتی ذهن افراد را بهم بریزد. در این راه عده ای پروژه بگیر و مزدورند و عده ای جاهل و فریب خورده که نقش زنجیره تکمیل کننده شبکه را بازی می کنند.
🔶 اما چرا حضور این افراد در نهادهای آموزشی نگران کننده تر است؟ چون اساسا قدرت شبکه ای در ذهن و قلب زنجیره های انسانی شکل می گیرد. ساخت جماعتی که همه یک صدا و در یک زمان، یک حرف را پرتکرار بیان کنند تا نظام ارزشی و هنجاری جامعه تغییر یابد. نظام گرایشی و نگرشی افراد بهم بریزد، نظام بینشی اش نیز تغییر می کند. به زبان ساده تر، افراد نور خورشید را هم نمی بینند و منکر می شود. مهم هم نیست چه اعتقادی دارند.
🔶 این قدرت نرم شکل نمی گیرد مگر در بستر آموزش و تربیت. اینجاست که رهبرانقلاب مسئولین آموزش و پرورش و دانشگاه ها و مطبوعات و رسانه ملی و غیره را خطاب قرار می دهند. و اما مساله نهایی اینکه راه مقابله با نفوذ نرم برخلاف نفوذ سخت تنها اقدام امنیتی نیست. کار فرهنگی و اطلاع رسانی و روشنگری و جهاد تبیین می طلبد. مقابل این فتنه همه باید بخط شوند، از وزیر و مسئول گرفته تا سرباز گمنام و سرباز مجازی و واقعی؛ اگر خودشان مفتون نشوند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr