#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#اوکراین #روسیه
✅ دلایل همه پرسی در شرق اوکراین
🔶 نزدیک به ۷ ماه از جنگ روسیه و اوکراین میگذرد و در تازهترین تحولات همهپرسی چهار منطقه دونتسک، لوهانسک، زاپروژیا و خرسون از روز شنبه شروع شده و تا روز سهشنبه ادامه دارد.
🔳 گزارههای خبری
▪️ خبرگزاری ریانووستی مدعی شده است که در دونتسک ۹۴ درصد، در لوهانسک ۹۳ درصد، در زاپروژیا ۸۷ درصد و خرسون ۸۰ درصد از شهروندان از الحاق به روسیه حمایت میکنند.
▪️ رهبر جمهوری خودخوانده مردم لوهانسک به خبرگزاری تاس گفت که مردم این منطقه از سال ۲۰۱۴ منتظر برگزاری این همهپرسی بودهاند و آن را «رویای مشترک و آینده مشترک ما» خواند.
🔷 گزارههای تحلیلی
🔹 بسیاری این اقدام را همانند سناریوی سال ۲۰۱۴ میدانند که در آن شبه جزیره کریمه به روسیه ملحق شد و این اقدام را در راستای تکمیل زنجیره شرق و جنوب اوکراین برای روسیه از نظر ژئوپولتیکی میدانند.
🔹 مقامات اوکراینی این همهپرسی را به دو دلیل غیرقانونی دانستهاند:
اول؛ این مقامات گفتهاند که این مناطق از طریق نظامی اشغال شدهاند
و دوم؛ بسیاری از مردم این مناطق به دلیل جنگ به سایر نقاط پناهنده شدهاند و این همهپرسی با اقلیت محدودی انجام میگیرد.
🔹 روند تحولات جنگ کنونی نشان میدهد که روسیه به دنبال برتری ژئوپولتیک در مقابل اوکراین است و در این راستا یک نوع هشدار به مقامات اوکراینی داده است که تحرکات مسکو صرفا به مسائل نظامی خلاصه نخواهد شد.
🔹 از آنجایی که اکثریت جمعیت شرق اوکراین از نظر زبانی و... وابستگی به روسیه دارند، این احتمال خیلی زیاد است که همهپرسیهای برگزار شده منجر به الحاق آنها به روسیه شود.
🔹 اقدام روسیه در حمایت از همهپرسی به نوعی یک پیام به کشورهای غربی است که بارها اعلام کردهاند که روسیه باید تجزیه شود. این اقدام به این معنا است که روسیه در مقابل اقدامات آنها، اقدامات متقابل انجام خواهد داد. همانند آنچه در بحث تحریمها، روسیه نیز از ابزار تحریمی انرژی علیه غربیها استفاده کرد.
🔶 نکته پایانی
🔸 هر چند تحلیلگران جنگ روسیه و اوکراین را جنگی محدود تلقی میکردند اما تحولات چند ماه اخیر نشان داده که دو طرف ماجرا یعنی روسیه و غرب حاضر به عقبنشینی از مواضع خود نیستند و هر کدام تلاش میکنند برای خود برگ برنده جدیدی رو کرده و بر میز بگذارند. حال باید دید این نزاع فرسایشی با ورود به زمستان داغ و بدون گاز اروپاییها به چه سمتی خواهد رفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
✅ سنگهایی که پرتاب شدند
1⃣ سنگهایی که در اعتراض به فوت مرحوم مهسا امینی پرتاب شد، خود منجر به فوت بیش از ۶۰ نفر بیگناه دیگر گردید، این سنگها امنیت، آرامش و ثبات کشور و همچنین کسب و کار مردم را نشانه گرفت، این سنگها زمینهساز دزدی دزدان و جنایت جنایتکاران و تشدید هجمه همه خبیثان عالم علیه کشور ایران شد.
2⃣ سنگپرانها ظاهرا اعتراض داشتند، اما بلد نبودند چگونه اعتراض کنند، مانند سالهای پیشین که بلد نبودند چگونه به گرانی بنزین و موارد مشابه اعتراض کنند. همواره این اعتراضها توسط عدهای فرصتطلب آموزشدیده، تبدیل به اغتشاش میشود. صریح بگوییم، مسئول آموزش کنشهای اجتماعی مردم از جمله اعتراض کردن و فراهم نمودن زمینه آن، حاکمیت و دستگاههای عریض و طویل آموزشی، تبلیغاتی و رسانه آن است که در این حوزه باید به وظیفه خود عمل کنند.
3⃣ بخشی از سنگهایی که پرتاب شد را دشمنان ملت ایران از طریق بمباران رسانهای، فعالیتهای ضدامنیتی، تروریسم اقتصادی و آتش بیاری برخی عناصر غافل بومی فراهم کردند.
🔸 باز خدا را شکر بخش هوشیار ملت با علم به موارد گفته شده و علی رغم گلایه از مسئولان، به خاطر امنیت کشور و ارزشهایی که به آن ایمان دارند، در صحنه حاضر شده و جلوهای از امنیت مردم پایه را به رخ کشیدند، مردمی که شایسته احترام و منزلت بیشتر هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#امام_رضا (ع)
✅ سیره سیاسی رضوی
🔶 امام معصوم به عنوان یک پیشگام و الگوی دارای عصمت در همه زمینهها و در هر زمان و مکان الگویی برای تمام بشریت هست.
🔷 در این یادداشت به گوشهای از زندگی سیاسی عالم آل محمد(ص) میپردازیم:
1⃣ استقلال سیاسی
امام رضا عليه السلام با وجود این که به شدت تحت نظارت مأمون بودند و با توجه به اینکه خلیفه عباسی چارهای جز تحميل ولایتعهدی به ایشان نمیدید، آن حضرت در پاسخ به اين خواسته مأمون، بدون توجه به فشارها و برخی فضاهای کاذب سیاسی، نسبت به پذیرش اجباری ولایتعهدی، شرایطی برای مأمون قرار دادند و خود مستقلاً تصمیم گرفتند.
2⃣ عدم همکاری با حاکمان جور
حضرت رضا(ع) دستگاه مأمون را ظالم میدانستند، لذا از همکاری و کمک به گسترش و تحکیم قدرت نامشروع مأمون دوری نموده، و علی رغم تهدیدهای پیاپی مأمون این گونه تهدیدات تأثیری بر این موضع قاطع آن حضرت نداشت.
3⃣ حفظ عزت، کرامت و آزادگی
پس از اینکه امام رضا(ع) با تهدیدات و فشارهای فراوانی از سوی مأمون مواجه گردیدند، برای مأمون در پذیرش این موضوع شرایطی تعیین نمودند، به این معنا که در دستگاه سیاسی حاکم، آن حضرت کسی را عزل و نصب نكنند و عملاً كارى را انجام ندهند و سنّت و شيوهاى را تغيير نداده و تنها به حکومت مشاوره بدهند و در مسیر اثبات حق ولایت خويش با حفظ آزادگی چنین فرمودند: مأمون چيزى به من نداده است و آنچه را به من پيشنهاد میكند حق من است.
4⃣ عدم إغواپذیری در مسائل سیاسی
مأمون که شخصی فریبکار بود، همواره در برابر امام رضا(ع) چنین میگفت: «میخواهم خود را از خلافت عزل كنم و آن را به تو بسپارم و با تو بيعت نمايم». اما آنچه مأمون شعار میداد فقط جنبه تبلیغاتی و فریبکاری داشت و حضرت رضا(ع) به دور از این فضای کاذب و اغواگریها، به وظیفه خود عمل نمودند.
5⃣ تبیین و روشنگری
آنچه امام رضا(ع) تا لحظه شهادت بدان همت گماشتند، روشنگری در باب مسائل سیاسی و خلافت بود؛ به شکلی که تهدید مناظره بین ادیانی را به فرصتی طلایی برای تبیین اندیشههای اسلام ناب تبدیل نمودند.
6⃣ صراحت بیان
امام رضا(ع) حقایق را به صراحت و بدون در نظر گرفتن برخی فضاها و مصالح کاذب سیاسی بیان میفرمودند، ایشان در بیانی خطاب به مأمون چنین میفرمایند: «اگر خلافت را خدا براى تو قرار داد، روا نيست لباسى را كه خدا در قامت تو راست كرد، بيرون كنى و به ديگران بدهى و اگر از تو نيست، چگونه آن را به من مى سپارى؟»
در واقع این سخن حضرت نیز گویای این حقیقت است که مأمون حق خلافت را نداشته و آن را از اهل بیت(ع) غصب نموده است.
7⃣ مقاومت در برابر خواستههای نامشروع و عدم سازشکاری با دشمن
امام عليه السلام با خواسته نامشروع مأمون به شدت مخالفت نموده و از پذیرش آن دوری نمودند تا این که مأمون از اهرم تهدید به قتل حضرت(ع) بهره جُست و ایشان را به پذیرش ولایتعهدی مجبور نمود، به عبارت دیگر امام رضا(ع) در مسائل سیاسی با مأمون اقدام به سازش و بیعت نفرمودند.
8⃣ رعایت اخلاق سیاسی
امام رضا(ع) در تمام بیانات و واکنشهای سیاسی خویش در قبال مأمون، به اصول اخلاق سیاسی پایبند بوده و از آن تخلف نفرمودند، به دليل اینکه هیچگاه جهت دستیابی به اهداف خویش، به روشهای ناصحیح و فریبنده متوسل نشده و یا اینکه به مأمون و دستگاه او اهانتی نکردند و اين مهم خود درس بزرگی است برای کسانی که میخواهند در اين راه اخلاق سياسی را مد نظر قرار دهند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی علیجانزاده
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
✅ آیا خون انسانهای بیگناه مهم است؟
🔶 مهسا امینی دختر کردستانی بخاطر پوشش نامناسب بوسیله گشت ارشاد دستگیر و پس از بروز عارضه جسمی فوت کرد. رسانههای معاند و شبکههای اجتماعی ضدانقلاب با کلیدواژه ضرب و شتم مهسا امینی موجی از خبرسازی برای تهییج افکار عمومی را آغاز کردند.
🔹 پس از این موضوع و علیرغم انتشار مستندات پلیس مبنی بر عدم هرگونه برخورد فیزیکی پلیس با وی، نه تنها از فضاسازیها کاسته نشد بلکه رفته رفته با تشدید عملیات روانی و انتشار خبرهای نادرست سعی در ایجاد اعتراض و متعاقب آن اغتشاش و ناامنی شد.
🔸 با گذشت حدود یک هفته از این حوادث تلخ که با میدانداری عوامل رسانهای ضدانقلاب و عوامل گروهک منافقین هم در پشتیبانی رسانهای و هم به احتمال زیاد در میدان آشوب و اغتشاش، منجر به شهادت تعدادی از پاسداران امنیت و تعدادی از هموطنانمان شد که به گفته منابع مطلع کشتهشدگان بوسیله سلاح گرم، بوسیله سلاحهایی کشته شدهاند که مربوط سلاحهای سازمانی هیچ یک از نیروهای مسلح کشورمان نبوده است.
🔹 در چنین وضعیتی این سؤال مطرح میشود که آن دسته از دایههای مهربانتر از مادر که نگران مرگ یک دختر ایرانی بودند و با اظهارات نسنجیده و مغرضانه خود بر آتش اعتراضات میدمیدند، امروز با تکرار صحنههای آشوب پراکنده در شهرهای مختلف که متأسفانه به کشته شدن تعداد دیگری از افراد منجر شده که به دلایل مختلف جان خود را از دست دادهاند، نگران جان انسانها نیستند؟!
🔸 میزان دلسوزی این دایههای مهربانتر از مادر برای مردم ایران چقدر است که چشم خود را بر آسیبهای این حوادث بستهاند و مدام در حال تحریک و تهییج مردم هستند؟!
🔹 اگر چه هوشیاری و آگاهی مردم ایران که تجربیات تلخی از این حوادث در ادوار گذشته دارند موجب شده تا این همه بمباران رسانهای دشمنان کم نتیجه و کم اثر شود، اما این اتفاقات تناقض در رفتار و گفتار چهرههای سیاسی و سلبریتیها را به وضوح نشان داد و اینکه آنها نگران جان مردم نیستند بلکه برخی از آنها فرصتطلبانه و عدهای نیز ناآگانه آب یه آسیاب دشمن میریزند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی حیدری، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#ضدانقلاب
✅ کپی ضدانقلاب از نسخه انقلاب ۵۷!
🔶 در حالی که رسانههای معاند و کانالهای وابسته به آنها در فضای مجازی و شبکههای سوار بر موج فوت مهسا امینی در حال تلاش برای دامن زدن به اغتشاشات هستند و آتش بیار معرکهای شدهاند که با یک دروغ ساخته و پرداخته شده، برخی مطالب منتشر شده از سوی این کانالها نشان دهنده درک سطحی آنها از تحولات سیاسی و اجتماعی جامعه ایران بوده و در برابر پرسشهای مخاطبانشان نه تنها پاسخی ندارند، بلکه از نسخه تجربه شده انقلاب اسلامی الگو میگیرند!
🔹 در یک نمونه از اینها یک کانال معروف ضدانقلاب در پاسخ به پرسش یکی از مخاطبانش درباره آینده اغتشاشات و نتیجه آنها مینویسد: «بعد از سرنگونی رژیم وقتی مردم مثل سال ۵۷ در تمام شهرها با تشکیل کمیتههای انقلابی کنترل شهرها را به دست گرفتند، سپس در محلات و شهرها نمایندگانی انتخاب میکنند که این نمایندگان با هم یک حکومت موقت تشکیل می دهند...»
🔸 همین پاسخ و امثال آن نشاندهنده این است که جریان ضدانقلاب که با پولهای کثیف آمریکاییها و جریانهای مرتجع منطقه داعیهدار آشوب در کشورمان شدهاند و در شعارهایشان نظام جمهوری اسلامی را هدف قرار میدهند نه تنها برنامهای برای به زعم خودشان پس از جمهوری اسلامی ندارند، بلکه برای پاسخگویی به مطالبات حامیانشان ناچار از الگوی جمهوری اسلامی در سال ۱۳۵۷ استفاده میکنند که نشاندهنده خلاء فکری و نظری این جریانها دارد که تنها میخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و بیشتر مزدوری بیگانگان را میکنند وگرنه هیچ ایده و حرف قابل اعتنایی ندارند.
🔹 مردم و بویژه قشر جوان جامعه که ممکن است تحت تأثیر این گونه القائات دست به اقدامای بزنند باید دقت بیشتری در هویت و ماهیت گردانندگان این رسانههای مجازی داشته باشند و بدانند که آنها نه تنها دلسوز مردم نیستند بلکه از کمترین آگاهی و سواد هم برخوردار نیستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی حیدری، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده ✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم 🔶 قسمت دوم - اولویت اقتصاد با پیوست فرهنگی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔶 قسمت سوم - چرائی اولویت اقتصاد
🔷 این چرائی را رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم اینگونه تشریح کردهاند:
🔹 اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر تولید انبوه و باکیفیّت، و توزیع عدالتمحور، و مصرف بهاندازه و بیاسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، بهخاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد.
انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد. چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریّتی است.
دشمن یک جنگ اقتصادی همهجانبهای را علیه ما شروع کرده. اتاق جنگ هم دارند، با دقّت هم دارند بررسی میکنند، مأمور دارند و دائم در حال تحرّکند. ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
🔹 امروز یکی از چیزهایی که از لحاظ عملی مهم است، مسئلهی اقتصاد است؛ دشمن روی اقتصاد کشور ما متمرکز شده. از نظر دشمن، اقتصاد کشور یک نقطهی ضعفی است که [او] میتواند با تکیهی بر آن نقطهی ضعف، مقاصد سوء خودش را در مورد کشور عزیز ما و در مورد جمهوری اسلامی اِعمال بکند؛۱۳۹۵/۰۸/۲۶
🔹 واقعیت این است که امروز ایران اسلامی در یک «جنگ اقتصادی تمام عیار» از سوی دشمنانِ مستکبر و زیادهخواه خود قرار دهد. دشمن بر روی مسئلهی اقتصاد متمرکز شده و به دنبال ضربه زدن به کشور برای «ایجاد نارضایتی در مردم» و «تغییر محاسبات مسئولان» است. مردم علیرغم همهی مشکلات در مقابل زورگوییهای آمریکاییها و همپیمانانشان ایستادگی کرده و میکنند و در این میان قطعا تکلیفی مهم متوجه «دولت» است.
🔶 ساماندهی «مدیریّت اقتصادی دولت» در جنگ اقتصادی مطالبه ایست که رهبر معظم انقلاب در اغلب دیدارهایشان با هیئت دولتها در شهریور ماه در طی سالهای گذشته مورد تأکید قرار دادهاند.
🔸 «یک مسئلهی مهم در زمینهی مسائل اقتصادی که مناسب است بنده تذکّر بدهم، بحث مدیریّت اقتصادی است؛ دولت باید مدیریّت کند اقتصاد کشور را.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
و معنای صحیح و مورد نظر از طرح این موضوع نیز از سوی ایشان مطرح شده بود: «مدیریّت را با تصدّیگری نباید اشتباه کرد؛ تصدّیگری دولت در امر اقتصاد به ضرر کشور تمام میشود؛ این را ما عملاً در انقلاب تجربه کردیم و میدانیم که تصدّیگری دولت خوب نیست. اصلاً سیاستهای اصل ۴۴ برای این بود که این تصدّیگری انجام نگیرد؛ [پس] آن را بکلّی از حوزهی فکر خارج کنیم، یعنی این مدیریّتی که من میگویم، مطلقاً اشتباه نشود با تصدّیگری در مسئلهی اقتصاد.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
🔸 بنابراین مدیریت اقتصادی «تصدّیگری دولت» نیست بلکه مطالبهای در جهت سامانبخشی بهتر به وضعیت اقتصادی کشور، غلبه بر چالشها و مشکلات و بهبود وضعیت زندگی و معیشت مردم است.
🔸 در نگاه رهبر انقلاب مدیریت اقتصادی دولت دارای ۲ رکن اصلی است: «مدیریّت اقتصادی دو رکن مهم دارد؛ یکی این است که ما میدان را باز کنیم برای فعّالیّت فعّالان سالم اقتصادی؛ میدان باز بشود برای اینها و کمکشان بکنیم... بخش دوّم هم مبارزهی با مفسد و بستن منافذ فساد است؛ چشمِ باز مدیران؛ آنچه نیاز است این است.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
🔸 #به_قلم_اساتید: حمیدرضا ترقی
⚡️ادامه دارد...
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#امنیت
✅ تأثیرات اقتصادی آشوبهای اخیر
🔶 رشد و توسعه اقتصادی در امنیت پایدار شکل میگیرد و بدون آرامش اجتماعی و امنیت ملی، جذب سرمایهگذاری که موتور تولید است دچار اختلال میشود و مزیتهای بالقوه کشورها امکان فعلیت نمییابند. بر همین اساس امنیت از جمله مهمترین عوامل و شاخصهای تجار بینالمللی در انتخاب کریدورهای ترانزیتی بوده است که میتواند تأثیرات بسزایی در جذب سرمایهگذاری خارجی نیز داشته باشد.
🔹 اما متأسفانه ناآرامیهای اخیر، فارغ از علت و ریشههای آن، میتواند تأثیرات و هزینههای جبرانناپذیری را در بخشهای کلان کشور داشته باشد. یکی از حوزههایی که متأثر از این آشوبها، تأثیر منفی میپذیرد و ضرر آن به همه مردم بر میگردد، حوزه ترانزیت کالا و جذب سرمایهگذاری در کشور است. مخابره پیام ناامنی در کشور منجر به خروج ایران از مسیرهای ترانزیتی و جایگزینشدن مسیرهای فرعی میشود.
🔹 برای مثال اندیشکده حمل و نقل ایران در گزارشی به تأثیرات اقتصادی ناآرامیهای اخیر پرداخته است و مینویسد که در پی آشوبهای اخیر و تصویر مخابره شده از ایران به جهان، ترانزیت عبوری از کشور کاهش یافته است؛ طوری که برخی فورواردرها تا ۴۰% افت ترانزیت را گزارش کردهاند.
🔸 این در حالی است که به یمن رویکرد و اقدامات دولت سیزدهم، در چند ماهه اخیر دستاوردهای خوبی در جهت بالفعلکردن مزیت ترانزیتی ایران و همچنین رشد سرمایهگذاری در کشور حاصل شده است. به گونهای که در ماههای اخیر ترانزیت تمام ریلی و حرکت قطار کانتینری قزاقستان از مسیر ایران، و همچنین حرکت اولین قطار باری بینالمللی «عبور از دریای خزر» از «یین چوان» در شمال غرب چین به سمت بندر انزلی حرکت کرد. در خرداد ماه نیز برای نخستین بار محموله ترانزیت چندوجهی از روسیه به هند مسیر خود را از طریق کریدور شمال- جنوب موسوم به INSTC آغاز کرد.
🔹 برخی آمار عنوان میدارند که درآمد کشور از محل ترانزیت میتواند نزدیک به بیست میلیارد دلار در سال باشد. در بخش سرمایهگذاری نیز بر اساس آمار بانک مرکزی شاهد رشد سرمایهگذاری در ۶ ماهه اول سال جاری بودهایم.
🔸 در شرایطی که ملت ایران در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار دارد، تداوم ناامنی و آشوب در کشور، وضعیت بازارها، کسب و کار مردم و اقتصاد را با چالشهای بیشتری مواجه میکند و قاعدتا همچنانکه فشار این سختیها بر مردم خواهد بود، موجب خوشحالی و امیدواری دشمنان نیز فراهم میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#حجاب
✅ روغن ریخته نذر امامزاده
🔶 چند روز قبل یکی از بازیگرهای سینما و تلویزیون که تقریبا شش ماه هست از ایران خارج شده اعلام کرد در راستای همدردی با خانواده مهسا امینی کشف حجاب میکند.
🔹 این بازیگر در ماههای اخیر بارها تصاویر بیحجاب خودش را در صفحات مجازی منتشر کرده است و در واقع کشف حجاب به بهانه مرگ مهسا امینی برای اولین بار نبوده بلکه یک سناریو برای وایرال شدن (دیدهشدن سریع در فضای مجازی) او بوده است.
🔸 مسئله به همینجا ختم نمیشود؛ زیرا این بازیگر مدتی است به عنوان همکار و شریک یک شرکت مهاجرتی در تورنتو آغاز به فعالیت کرده است و این کشف حجاب صوری در واقع تلاش برای وایرال شدن خودش و تبلیغ برای شرکت مهاجرتی او و دوستانش است!
🔹 آری این جماعت حتی از مرگ یک دختر جوان در راستای سود اقتصادی خودشان بهره میبرند!
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله ۳۶۰.pdf
2.77M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مردم #توحید #عدالت
✅ ملت پیروز
📝 خط حزبالله، در سخنهفته این شماره، نگاهی به مصاف ارادههای مردم ایران با نقشههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی داشته است.
🔸 گزیده بیانات این شماره خط حزبالله، با عنوان «حاکمیت توحید و عدالت» در آستانه سالروز به امامت رسیدن حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف خصوصیات دوران ظهور و حکومت مهدوی را مرور کرده است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله، به روح مطهر شهید امنیت، علی سراوانی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله، شماره ۳۶۰
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده ✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم 🔶 قسمت سوم - چرائی اولویت اقتصاد 🔷 این چرا
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔶 قسمت چهارم - اولویتها در اقتصاد
🔷 تعیین اولویت در خود مقوله اقتصاد از اهمیت ویژهای برخوردار است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با دولت سیزدهم بدان چنین اشاره کردهاند:
🔹 مجموعهی مدیران اصلی اقتصاد کشور باید منسجم عمل کنند.
(حتماً سعی کنید که در زمینهی مسائل گوناگون اقتصادی به نظر واحد برسید. اگر به نظر واحد هم نرسیدید، آن نظری را که رجحان پیدا میکند، دیگران هم همان نظر را تقویت کنند؛ این نباشد که یکی از مسئولین اقتصادی ــ حالا چه مسئولین ستادی اقتصادی، چه مسئولین اجرائی اقتصادی ــ یک حرف بزند، یکی یک حرف دیگر بزند.)
🔹 رشد اقتصادی از طریق کنترل شاخصهای هر موضوع مستمرا رصد شود.(اندازهی تورّم-رشد سرمایهگذاری-رشد اشتغال،-رشد درآمد سرانه،-کاهش فاصلهی طبقاتی-نشانهی ضریب جینی- این باید روزانه مورد توجّه قرار بگیرد. اگر چنانچه این سرفصلها، این شاخصهای عمده به طور دقیق و پیدرپی و مستمر مورد توجّه قرار نگیرد، مغفولٌعنه خواهد ماند.)
🔹 با هر چیزی که تولید را تضعیف میکند باید مقابله کنید.
(عمدهترین سرفصل اقتصادی ما برای پیشرفت اقتصاد مسئلهی تولید است. یعنی حقیقتاً بهبود معیشت مردم، مسئلهی اشتغال، مسئلهی قدرت خرید، مسائل گوناگون دیگر اقتصادی، وابستهی به تولید داخلی است که باید به آن خیلی اهمّیّت داد. با هر چیزی که تولید داخلی را به زانو درمیآورد و شکست میدهد، باید با جدّیّت مقابله کرد؛ قاطعانه بایستی مبارزه کنید؛ چه در صنعت، چه در کشاورزی. مسئلهی امنیّت غذائی مسئلهی درجهی یک است؛ نباید از آن غلفت کرد. به خودکفائی گندم، خودکفائی ذرّت، خودکفائی نهادههای دامی همیشه تأکیدشده .در تولید صنعتی و بخش صنعت،بانکها بایستی نگذارند که واحدهای تولیدی از لحاظ سرمایه در گردش دچار مضیقه بشوند.)
🔹 یکی از اولویتهای قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است.
(اوّلاً خود حرکت در بخش مسکن، ایجاد اشتغال میکند؛ خود ورود در قضیّهی مسکن، برای یک تعداد زیادی از افرادی که کارشناس این مسائل هستند شغل ایجاد میکند.
ثانیاً در مسئلهی مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمینش مال خودمان است، مصالحش مال خودمان است، طرّاحی اینها مال خودمان است. بنابراین، به مسئلهی مسکن باید رسید. ما در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند.)
🔹 در بخش انرژی، این پتروپالایشگاهها از این کارهای مهم است.
(در ذیل صنعت نفت، این صنایع پاییندستی انبوهی که وجود دارد که یک نمونهاش همین پتروپالایشگاهها است که قانونش هم در مجلس در سال ۹۸ تصویب شد و به دولت وقت هم ابلاغ شد؛ منتها متأسّفانه دنبالگیری نشده، باید دنبالگیری بشود. اینها، هم سرمایههای متوسّط مردم را وارد میدان اشتغال میکند، هم اشتغالآفرین است؛)
🔹 ما در بخش معدن هم خیلی عقبیم ــ این زنجیرهی ارزش افزودهی معدن را تکمیل کنید.
(واقعاً کار درست و حسابی در زمینهی معدن نشده؛ باید کار بشود. ما بهترین معادن را و متنوّعترین معادن را داریم؛ معدنها یا دستنخورده باقی مانده یا به شکل خام صادر شده؛ دیگران سنگ را از اینجا برداشتند بردند و روی آن کار کردند، همان سنگ را با چند برابر قیمت آوردهاند اینجا فروختهاند به ما! سنگهایی که در بعضی ساختمانها استفاده میشود، گاهی همان سنگهایی است که از اینجا ــ مثلاً فرض کنید از معادن سنگ کرمان که خب فوقالعاده است ــ این را برداشتند بردند ایتالیا، روی آن کار کردند، فرآوری کردند، درست کردند، باز همان را ما رفتهایم با چندین برابر قیمت خریدهایم آوردهایم در ساختمانهایمان استفاده کردهایم. مسئلهی معدن هم یکی از اولویتها است.)
🔹 راههای ارتباطی ترانزیتی، هم راههای ارتباطی داخلی و حمل و نقل داخلی؛ یکی از چیزهای مهم است.
(تکمیل مسیرهای حیاتی از قبیل مسیرهای ترانزیتی ــ همین بحث شمال و جنوب و شرق و غربی که مطرح است ــ خیلی مهم است. جایگاه کشور ما از سابق و از قدیم گفته میشد که یک جایگاهِ ارتباطیِ استثنائی است؛ هم از لحاظ ارتباط شمال و جنوب، هم از لحاظ ارتباط شرق و غرب.)
🔸 #به_قلم_اساتید: حمیدرضا ترقی
⚡️پایان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #غرب_آسیا
✅ عوامل مؤثر در آشتی حماس با سوریه و پیامدهای آن
🔶 پس از ۱۰ سال قطع روابط سیاسی، اقتصادی، امنیتی و غیره، در روزهای گذشته جنبش حماس با صدور بیانیهای از برقراری مجدد رابطه با سوریه خبر داده است.
🔸 حماس در بیانیه خود افزوده است: «ما با دقت تجاوزات اسرائیل به سوریه و بمباران، کشتار و ویرانی و تلاش همهجانبه برای تضعیف، تجزیه و تکه تکه کردن این کشور و فاصله گرفتن دمشق از نقش تاریخی تأثیرگذارش به ویژه در مسئله فلسطین را رصد میکنیم. سوریه دهههاست میزبان مردم فلسطین و گروههای مقاومت فلسطینی بوده و اینکه نوبت ماست که در برابر تجاوز دشمنان در کنار سوریه باشیم».
حماس در پایان بیانیه خود تأکید کرده است: «با هدف خدمت به آرمان فلسطین به ویژه با توجه به تحولات سریع منطقهای و بینالمللی پیرامون، روابط خود را با کشور برادر سوریه از سرمیگیرد».
🔷 گزارههای تحلیلی
🔹 روند از سرگیری روابط حماس با سوریه که از خرداد ماه امسال شدت بیشتری به خود گرفته است و در این میان نقش میانجیگرانه گفتمان مقاومت باعث تسهیل و تسریع در آشتی دو طرف شده است، متأثر از عوامل متعدد داخلی، منطقهای و بینالمللی است که در این زمینه به دو متغیر مهم اشاره میشود:
1⃣ نابودی داعش و «عبور سوریه از شرایط بحران» که در سالهای گذشته با آن مواجه بوده است و همچنین بازیابی جایگاه این کشور در میان امت عربی و اسلامی، در رأس متغیرهای مؤثر در سیاست آشتی حماس با سوریه است. سوریه امروز در یک وضعیت کاملاً مطلوب قرار دارد که حتی کشورهایی که پیش از این از مخالفان و معارضان و تروریستها در سوریه حمایت میکردند از جمله امارات، در حال از سرگیری روابط با دمشق و بازگشایی مراکز دیپلماتیکشان هستند. حتی دولت ترکیه نیز که در حال جنگ با سوریه است، اخیراً گفتوگوهای امنیتی با دمشق را شروع کرده است.
2⃣ بعد از قطع روابط حماس با سوریه در سال ۲۰۱۱، این جنبش با هدف دریافت کمکهای مالی و سیاسی به توسعه روابط خود با ترکیه و قطر اقدام کرد. تشدید مشکلات اقتصادی ترکیه، سیاستهای سازشکارانه آنکارا با تلآویو، طرح برخی پیششرطها از سوی تلآویو درباره تعطیلی دفاتر و اخراج رهبران حماس از ترکیه، عدم اطمینان نسبت به تداوم حمایتهای سیاسی و مالی از سوی قطر که ممکن است با روی کار آمدن مجدد جمهوریخواهان در آمریکا و تشدید فشارها علیه دوحه در این زمینه پایان یابد، باعث شده است که حماس به این جمعبندی برسد که دیگر نباید و نمیتوان به این دو کشور اتکا کرد.
🔶 نکته راهبردی
🔸 از سرگیری مجدد روابط دو طرف را باید یک اقدام مهم و دارای «پیامدهای راهبردی» ارزیابی کرد که خبر خوبی برای رژیمصهیونیستی و کشورهای سازشکار عربی نیست. در شرایطی که رژیمصهیونیستی در پی شکستهای دنبالهدار از گروههای فلسطینی، به اتخاذ راهبرد فشار حداکثری در ابعاد امنیتی، سیاسی، نظامی و حتی عملیات روانی در سطح بینالملل، منطقه و داخل سرزمینهای اشغالی علیه گروههای مقاومت فلسطینی و مقاومت اسلامی روی آورده است، احیای روابط حماس با سوریه و حل اختلافات این دو، موجب «اتخاذ مواضع سیاسی و میدانی همسو» در حوزه تحولات فلسطین اشغالی خواهد شد که آثار و نتایج آن را به زودی میتوان در عمق سرزمینهای اشغالی مشاهده کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند، کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ کجا را نشان گرفتهاند؟
🔶 انتشار ۷۷ میلیون توییت توسط ۴۶۲ هزار اکانت در چند روز اول اغتشاشات اخیر نشان از برنامهریزی نیروهای سایبری و رباتهای مجازی ضدانقلاب دارد.
🔹 بررسیهای فنی نشان میدهد که برخی رباتهای مجازی منافقین آلبانینشین ۱۴۰۰ توییت در روز منتشر کردند. البته تجارب قبلی از سال ۸۸، ۹۶ و ۹۸ مشخص بود که بهعلت فراگیرشدن فضای مجازی دشمن توان بسیاری را در این حوزه مصرف خواهد کرد.
🔸 البته کار صرفاً در فضای مجازی پیگیری نشد بلکه ورود یکباره تیم تروریستی به زاهدان و حمله به مجموعهها و نیروهای مردمی، انتظامی و نظامی در روز گذشته نشان میدهد که دشمن حتی برای استفاده از پادوهای تروریست خود هم برنامه دارد.
🔹 این یک اصل ثابت شده است که «دشمنان مانند مگس روی زخم ناشی از مشكلات و ضعفها مینشینند» و مهسا امینی و موضوعات این چنینی صرفاً یک بهانه است.
🔸 آنچه از برآیند حوادث اخیر به دست میآید این است که دشمن تلاش دارد از تفاوتهای جنسیتی، قومیتی، زبانی و... استفاده کرده و امنیت کشور را به چالش بکشد. برای این موضوع یک هدف غایی و چندین هدف جزیی دارد:
هدف غاییاش براندازی نظام و چند پاره کردن ایران و اهداف جزییاش از خدشه به قدرت منطقهای جمهوری اسلامی گرفته تا اخلال در مذاکرات احیای برجام و چندین و چند موضوع دیگر را شامل میشود.
🔹 البته این موضوع صرفاً یک گمانه زنی نیست بلکه اعترافی است که چند سال پیش جیمز جورج جترس مشاور سابق سنای آمریکا مطرح کرد و گفت «چیزی که مطرح است این است که اسرائیلیها و سعودیها میخواهند ایران به عنوان یک قدرت در منطقه از میان برود و این کار از روی کار آوردن یک رژیم دست نشانده ممکن خواهد شد. اگر نشود، راه دیگر، تجزیه ایران و تکه پاره کردن آن هست یعنی تکرار کاری که در یوگسلاوی و اتحاد جماهیر شوروی کردند.»
🔸 تلاش برای کشاندن قوم شریف بختیاری به بهانه کشتهشدن دختری جوان به اسم حدیث نجفی، فتنه خیابانی روز گذشته در زاهدان - که متأسفانه منجر به شهادت برخی نیروهای خدوم نظامی و امنیتی شد - و نمونههای این چنینی دقیقاً در چارچوب سناریوی براندازی و تجزیه قومیتی ایران تعریف میشود.
🔹 اما تحولات چند روز اخیر نشان داده که اولاً مردم زود دست دشمن را خواندند و به حمایت از انقلاب کف خیابان آمدند، ثانیاً سپاه پاسداران بهعنوان بازوی قوی انقلاب خیلی زود سر افعی فتنه را در شرق و غرب له کرده و خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ لباس فرم سپاه و آغاز نبرد سخت با تروریستها
🔶 خرداد سال ۱۳۶۰ سازمان منافقین اعلام کرده بود که «روزی ۳۰ ترور انقلابی» علیه مردم و اعضای نهادهای انقلابی نظام اجرا میکنند.
🔹 یکی از نمونههای مقابله در همدان رخ داد که به خاطر همدانی بودن بنیصدر فعالیت منافقین هم شدت داشت، شهید همدانی در کتاب «مهتاب خین» در مورد این شورش مسلحانه میگوید: خیابان بوعلی همدان در آن روزها پاتوق عمده طرفداران منافقین بود و در این خیابان منافقین دست به ترور رهگذران دارای ظواهر مذهبی میزدند، شهید شهبازی فرمانده سپاه همدان هر روز عصر بعد از انجام وظایف روزمره با لباس فرم سپاه میآمد سر وقت ما و میگفت: برادرها زودتر لباس فرمتان را بپوشید، میرویم توی خیابان بوعلی قدم بزنیم، لباس فرم سپاه لباس سربازان آقا سیدالشهدا(علیه السلام) است، بپوشید تا برویم... آری محمود شهبازی طلسم ارعاب تروریستها را با همان قدمزدنهای مقتدرانه شکست و آنها را ناکام کرد.
🔸 در روزهای گذشته جریانهای تروریستی که مانند گذشته جیرهخوار آمریکا و رژیم صهیونسیتی هستند با هجمه به ارزشهای انقلاب، مساجد، قرآن، پرچم و حجاب کشور را به بحران بکشاند و مردم انقلابی را مرعوب کند که از ارزشها دفاع نکنند. اما سپاه پاسداران اکنون برای مقابله با ضدانقلاب مانند دهه ۶۰ لباس فرم پوشیده و به مقابله با جریان ضدانقلاب در داخل و خارج کشور رفته است و تا آرامش کامل با عوامل توطئهگر بدون هراس مقابله میکند.
🔹 شلیک دهها موشک بالستیک، حملات پهپادی و توپخانهای به ۴۲ مقر گروههای تروریستی، دستگیری گسترده لیدرهای اغتشاشگران، منافقین، عوامل موساد و سیا، انهدام شبکههای سازمانیافته گروههای تروریستی در سراسر کشور و... از جمله اقدامات سپاه در مقابل اقدامات فتنهانگیزانه دشمن بوده است.
🔶 نکته پایانی
🔸 در روزهای گذشته رسانههای جهان به وضوح به صورت آنلاین مشاهده کردند که فرماندهان سپاه با پوشیدن لباس فرم چگونه تروریستها را با دقت رصد و مجازات میکنند. در جریان این آشوبها دولتهای منطقه و فرامنطقهای که اجازه فعالیت به گروههای تروریستی، سازمان سیا و موساد علیه ایران دادهاند، هشدار دریافت کردهاند که اگر بساط آنها جمع نشود برخورد سخت با آنها خواهد شد. قدرت مقابله جمهوری اسلامی با گروههای تجزیهطلب با دهه ۶۰ بسیار متفاوت است و تعقیب آنها تا آشیانهها و تبدیل آنها به مخروبه است و با همین قدم زدنها اثری از آنها باقی نمیماند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی، کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ پشت پرده ناامنی در زاهدان
🔶 بررسی حوادث اخیر ضدامنیتی در زاهدان بسیار مهم است، این حادثه از همان جنس پروژهای است که برای پرونده مرگ مهسا امینی در خارج از ایران طراحی شد ولی با مختصات بومی سیستان و بلوچستان اجرا شد.
1⃣ حدود بیش از یک ماه قبل پس از قتل یک زن در بلوچستان، برخی از مظنونین که در میان آنها خانم نیز بودند به پلیس چابهار احضار و مورد بازجویی قرار میگیرند.
در آستانه افشا شدن برخی سرنخهای این پرونده توسط پلیس به ناگاه خبر تجاوز به یک دختر مرتبط با همین پرونده توسط فرمانده نیروی انتظامی چابهار در کانالهای ضدانقلاب به سرعت منتشر و فراگیر میشود.
در این میان «ح.س» ساکن یکی از کشورهای اروپایی و از همکاران سابق عبدالمالک ریگی که ضدانقلاب از چند سال قبل او را با کارکرد روحالله زم در بلوچستان پر و بال داده وارد صحنه شده و بر شبهات در فضای مجازی میافزاید. با تکذیب اولیه رسمی مسئولین در آن مقطع دامنه عملیات روانی تا حدودی کاهش پیدا میکند.
2⃣ با اوج گرفتن حوادث فوت مرگ مهسا امینی در برخی شهرهای ایران، ضدانقلاب تمرکز ویژهای را برای تحریک مردم سیستان و بلوچستان و پیوند زدن قومیت کرد و بلوچ و مذهبی کردن موضوع در برخی مناطق مرزی آغاز میکند تا فرصت برای دخالت گروههای تروریستی فعال در خطوط مرزی نیز فراهم شود. اما در بلوچستان هیچ تجمع خاصی برای موضوع مهسا امینی توسط مردم صورت نمیگیرد و ضدانقلاب ناچار به تغییر فرمان عملیات روانی، دوباره شایعه تجاوز به یک دختر نوجوان بلوچ را پررنگ میکند. از اینجا به بعد برای اوج گرفتن ماجرای تجاوز، ضدانقلاب همانند حادثه مهسا امینی مجبور به بازی گرفتن سلبریتیها میشود.
3⃣ بحث سلبریتیسازی ضدانقلاب در بلوچستان از چند سال قبل آغاز شد. البته جنس فرهنگی منطقه به گونهای است که سلبریتی مؤثر برای ضدانقلاب باید پوشش و رنگ و لعاب مذهبی داشته باشد. به همین دلیل بر روی افرادی که دو مشخصه ویژه یعنی اعتقادات تند مذهبی و شبه وهابی داشته و به لحاظ شخصیتی نیز به دنبال دیده شدن و شهرت باشند را شناسایی و بر روی برخی از آنها به صورت ویژه سرمایهگذاری کردند. در همین راستا فردی به نام «ع.ن» که با بسیاری از علمای بزرگ و خوشنام منطقه بلوچستان به لحاظ علمی و سوابق قابل قیاس نیست را انتخاب و سیر سلبریتیسازی مذهبی او آغاز شد.
چندین سال کلیپهای غیر مرسوم، سخنرانیهای آتشین، اظهارات سریع و تحریک کننده مذهبی و سیاسی به صورت هدفمند از او در این سالها بازنشر کردند و به صورت ویژه در تمامی حوادث سالهای اخیر سیاسی، مذهبی و امنیتی در بلوچستان بر تقویت چهرهسازی او کار شد تا بزنگاه بتوانند نهایت استفاده را از هیاهوسازی کاذب او در افکار عمومی ببرند.
4⃣ همزمان با پروژه موجسازی مجدد از شایعه تجاوز به یک دختر نوجوان در بلوچستان، «ع.ن» به عنوان یک سلبریتی مذهبی مهمترین خواسته و نیاز ضدانقلاب در بلوچستان را برای نهایی کردن عملیات روانی و میدانی انجام داد و با صدور بیانیهای مدعی شد که بر اساس تحقیقات او خبر تجاوز به دختر بلوچ توسط یکی از فرماندهان نیروی انتظامی صحت دارد! انتشار این بیانیه فرصت جریانسازی ضدانقلاب در فضای مجازی به خوبی فراهم شد و علی رغم اینکه پدر «ع.ن» که از علمای سرشناس بلوچستان است، اظهارات پسرش را با صدور بیانیهای رسمی غیرشرعی و غیرقانونی اعلام کرد ولی جریان تحریک شده احساسات مسیر خود را رفت.
5⃣ در این میان البته خواصی هم در سیستان و بلوچستان بودند که همانند لیدرهای جریان اصلاحات در تهران در پوشش دفاع از حقوق مردم و ادعای روشن شدن حقیقت قبل از اعلام نظر مراجع قانونی با بیدقتی در گفتار زمینهساز تبدیل یک شبهه در افکار عمومی به یک جریان تحریک شده اجتماعی بدون سر و مهار شدند.
🔹 با این وجود مردم شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان فتنههای بزرگتری را هم از سر گذراندهاند و از این مرحله نیز با همراهی علما و معتمدین دلسوز شیعه و سنی عبور خواهند کرد و روسیاهی بر ضدانقلاب و عوامل آن دوباره باقی خواهد ماند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
✅ چه کسی پشت شانتاژهای این روزها قرار دارد؟
🔶 در نگاه اول ممکن است که این برداشت به دست بیاید که شانتاژ روزهای اخیر توسط یک گروه کوچک رسانهای ایجاد شده است اما حقیقت آن است که:
1⃣ قدرت شانتاژگران از توان نیروهای معارض داخلی بیشتر است، اما باهم متحد و همافزا میشوند و معارضین داخلی در اختیار آنان قرار میگیرند.
2⃣ شانتاژگران کشور ما متصل به سرویسهای جاسوسی موساد و سیا هستند و به راحتی میتوانند با کار برروی نقاط ضعف سلبریتیها را مدیریت کنند و آنها را به مقابله با نظام بکشانند.
3⃣ شانتاژگران در مرکزیت امپراتوری رسانهای نقش و نفوذ دارند، زیرا به راحتی مواضع آنها در اینستاگرام، توییتر، شبکههای ماهوارهای و... با ضریب بالا برای بازخوردگیری از احساسات توزیع میشود.
4⃣ شانتاژگران تعداد اندک حامیان خود را با فضاسازی رسانهای انبوه نشان میدهد و سلبریتیهای سایر کشورها را با پرداخت حقالعمل تبلیغات و حمایت رباتیک از صفحات مجازی شأن پای کار میآورند.
5⃣ شانتاژگران حتی مسئولین سیاسی کشورها، نهادهای حقوقی بینالملل را نیز تحت تأثیر خواستههای خود قرار میدهند تا با صدور بیانیه، تحریم و اهدای جوایز، بازیگران این عرصه را پای کار نگه دارند.
🔷 در این شرایط مسئولین کشور، نهادهای قضایی و نظارتی چه وظیفهای را بر عهده دارند؟
1⃣ ایمن نگاه داشتن سلبریتیها از شانتاژهای بیگانگان و بیان مخاطرات همراهی و همکاری با این سرویسها
2⃣ برخورد و مقابله با شانتاژگران داخلی که به عنوان مزدور سرویسهای بیگانه در حال دلالی و کاسبی کثیف به قیمت کشتن مردم و ناامنی وطن در زمین ضدانقلاب فعالیت میکنند.
3⃣ جدا کردن خط مخالف از معاند؛ ممکن است که یک عنصر سلبریتی تحت تأثیر شانتاژهای بیگانگان قرار گرفته باشد و یا به صورت کوتاهمدت برای فرار از موقعیت اقدامی ناصحیح را انجام داده باشد، در این شرایط باید او مورد حمایت قرار بگیرد تا بتواند مسیر درست را پیدا کرده و خط خود را جدا نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی، کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ زود دیر شد
🔶 گروهکها در وقایع سال ۷۸، ۸۸، ۹۶ و ۹۸ هم مسجد آتش زدند، عکس امام را پاره کردند، به پرچم اباعبدالله(ع) اهانت کردند، پلیس لگدمال شد. خشونت بود. اما امسال از همان ابتدا، آخرش را گفتند. خیلی زود نیتشان را برملا کردند. این بار همان ابتدا کلیدواژه " تجزیه" را بکار بردند. خامی کردند، هول برشان داشت. کومله و حزب دمکرات خیلی لخت و صریح وارد معرکه شدند. نوبتهای قبل در لفافه حرف میزدند. پوشش و ظاهری داشتند.
🔹 مردم عادی اعتراص دارند. ناراحتند. مطالبه دارند. بخشی ناامیدند. اما وقتی تجزیهطلبان را به این حد وقیح و پیش دیدند خودشان را کنار کشیدند. اما حرف بخشی از مردم نباید لابه لای جنایت گروهکها فراموش شود. با وجود تلخ کامی این روزها اما هوشیاری مردم قابل ستایش است. نباید فراموش کرد.
🔸 سال ۹۶ و ۹۸ از همان روز نخست "شعار رضاشاه روحت شاد" سازماندهی شده برجسته شد اما این بار خبری از این شعار نبود. سلطنت طلبان به خشونت دامن زدند اما از معرکه عقب ماندند. درگیری مجاهدین، سلطنت طلب و کومله در لندن و پاریس مقابل یکدیگر در این راستا قابل درک است.
🔹 باید ساعتها ابعاد ماجرا را واکاوی کرد.
🔸 گاف این نوبت در برملا ساختن نیتشان باعث شد خیلی زود برایشان دیر شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
✅ فرونشست سرمایه اجتماعی ایران در لوپ حل نشدگی مسائل!
🔶 ما در یک لوپ قرار گرفتهایم و هر روز شرایطمان پیچیدهتر میشود، به این چرخه معیوب دقت کنید:
🔸 از یک سو نارساییها و تصمیماتی از سوی نهاد حکمران منجر به یک آسیب اجتماعی میشود!
🔸 در فضای نخبگانی اعتراضات کارشناسی و منطقی شکل میگیرد اما به این اعتراضات توجهی نمیشود!
🔸 تشکلهای رسمی وارد میدان میشوند، درخواست تجمع قانونی میکنند، اما درخواست تشکلها برای برگزاری تجمعات قانونی - مطابق امکانی که قانون اساسی برای شهروندان درنظر گرفته است - بیپاسخ میماند!
🔸 از سوی نهاد حکمرانی هیچ سازوکاری برای آنکه مردم معترض بتوانند از حق اعتراض خود استفاده کنند و کنشی اجتماعی داشته باشند فراهم نمیشود و عدم وجودی محیطی مناسب برای اعتراضی مدنی و ساختارمند منجر به سوءاستفاده اغتشاشگران سازمان یافته میشود!
🔸 حکومت به جای آنکه با مردم معترض با تابلویی مشخص، در روز روشن و در محیطی منطقی مواجه شود، مجبور میشود، شبانه در میدانی جنگی با اغتشاشگران فرصت طلب- از منافقین تا سلطنت طلب و کومله و تکفیری و....- مواجه شود؛ آنهایی که اسم خود را به دروغ مردم گذاشتهاند و چیزی جز تجزیه ایران و ترور ایرانی نمیخواهند! لاجرم در این وضعیت نیروی انتظامی برای آنکه امنیت عموم جامعه حفظ شود، ضربتی میشود.
🔸 آنها که میخواستند منطقی و عاقلانه اعتراض کنند؛ در این شرایط مجبور به سکوت میشوند، مردمی که معترض بودند سرخورده میشوند، مسائل و مشکلات همچنان بدون راه حل عملی و اجرایی باقی مانده و صرفا این سرمایه اجتماعی ایران است که در این لوپ بی انتها رسوب میکند!
🔹 این شرایطی است که در یک دهه اخیر طی شده است، در اعتراضاتی که سال نود و شش، نود و هشت هم بوجود آمد، دست آخر هم با یک فراخوان تجمع سراسری از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مسئله حل میشود یا بهتر بگویم آشوب تمام میشود اما صورت مسئله باقی میماند!
🔶 پی نوشت:
🔸 از دی ۹۶ تا شهریور ۱۴۰۱ باید به این جمعبندی رسیده باشیم که سیاست رسانهای ما در برابر منافقین واقعی نبوده، سازمان مجاهدین صرفا پیرمردها و پیرزنهای فرتوت پای کامپیوتر در سولههای آلبانی نیستند و شبکهسازی مستمر و ساختارمندی در داخل جغرافیای ایران دارند که به محض امکان آشوب در نقاط مختلف پایتخت و شهرهای دیگر ایران عملیاتهای ایذایی حرفهای انجام میدهند؛ دستفرمون ترور مردم کوچه و بازار هم برایشان امری تازه نیست؛ در همان دهه شصت از هفده هزار شهید تروری که منافقین انجام دادند؛ بیش از نود و پنج درصدش مردم عادی بودند تا ایجاد رعب و وحشت کنند!
🔸 #به_قلم_اساتید: میکائیل دیانی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ هنوز روشن نیست؟!
🔶 خطاب این متن کسانیاند که معترضاند. معترض به مرگ مهسا و گشت ارشاد و حجاب اجباری و اوضاع اقتصادی و غیره. فرض کنیم اعتراضشان حق است؛ راه اصلاح از دالان آدمکشی است؟
🔹 یکی گفت این ما نیستیم. گفتم بله مطمئنم. اما شما دقیقا کجا هستید؟ اصلا صدای اعتراض شما شنیده میشود؟ دقیقا لابه لای شعار "اصل نظام نشانه است" مطالبه شما کجاست؟ اصلا هشتگ و شعار شما چیست؟
🔸 واقعیت این است که بیشترین قربانی این روزها اعتراض معترضین است. عجیب است که هنوز مسأله برای برخی روشن نیست. چشم باز کنیم و ببینیم.
زاهدان چند ده نفر را کشتند و روانه بیمارستان کردند. جیش الظلم مسئولیت عملیات تروریستی را پذیرفت. صحنههای آتش و خون را در شهر دیدیم و سکوت کردیم؟
🔹 طی این چند روز ۱۷ بانک را به آتش کشیدند. ۷۲ آمبولانس را آسیب جدی زدند. ۱۶ نفر مدافع امنیت را شهید کردند. ۳۰ خودروی آتشنشانی را آتش زدند. حداقل ۱۰۰ اتوبوس را تخریب کامل کردند. ۱۵ خودروی پلیس را خسارت جدی زدند. ۱۸۵ بسیجی را با قمه و چاقو زخمی و روانه بیمارستان کردند.
🔸 اینها را دیدیم و رد شدیم؟ واقعا با ریختن این خونها خونخواه مهسائیم؟
به دلیل فراخوانهای آشوب و محدودیت کسب وکارهای اینستاگرام حداقل ۸۰۰ میلیارد تومان به مردم عادی خسارت زدند.
🔹 در میان اغتشاشگران ۲۸ اوباش سابقهدار و قاچاقچی مواد مخدر دستگیر کردند. ۷۷ نفر گروهکی از کومله و پژاک شناسایی و بازداشت کردند. ۴۹ منافق تروریست و ۵ تکفیری و ۳ بهایی دستگیر کردند. چطور با این اراذل همشعار شدیم؟
🔸 نکند قرار است این تروریستهای مزدور و اوباش وطنی پروژه اصلاح مشکلات را پیش ببرند؟ روشن است که مسیر اصلاح در تجزیه این خاک و سوریهسازی ایران نیست.
🔹 حرف ساده است؛ نسبت به این جنگ تمام عیار خیابانی اعلام انزجار کنیم. آگاه باشیم و آگاهی دهیم. این راه پایانش اصلاح نیست.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
✅ زمینه پذیرش یک سخن
.
🔸 چند بار در توییتر این چند جمله را دیدم. اینکه اگر جمهوری اسلامی برود، استخر مختلط میشود! روابط جنسی آزاد میشود.
🔸 اول قبول نکردم. گفتم لابد فیک است. دروغ است. شاید برای تخریب و تحریف اذهان مینویسند یا فتوشاپ است.
🔸 اما وقتی در این یک هفته با نوجوانان یا جوانان زیادی در مجازی و حضوری هم صحبت شدم به قرائتها و روایتهای دیگری آنان هم همین را میگویند.
🔷 مسأله چیست؟
🔹 برای تثبیت یک سخن یا نظر در ذهن مخاطب ابتدا باید "زمینه پذیرش" را در فرد مقابل ایجاد کرد.
🔹 یک مثال می زنم.
وقتی شما میخواهید گندم بکارید باید زمین آماده پذیرفتن "بذر" باشد. آن آمادگی را باید کشاورز ایجاد کند.
در اسلام یک راه ایجاد پذیرش در افراد، محبت کردن است. با محبت میشود افراد را به سمت اعتقادات کشاند و دین چیزی جز محبت نیست.
🔶 اینان چکار کردند؟
🔸 برای جذب و ایجاد پذیرش در سن و سال نوجوان و جوان مقدمات را به سمت هیجان، آزادی و شهوت بردند. سه مقولهای که در هر دوره برای هر جوانی جذابیت دارد.
🔸 ویدئو شاهین نجفی را ببینید. صراحتا میگوید اگر جمهوری اسلامی برود، دیسکو و بار آزاد میشود.
🔸 زمینه پذیرش در نوجوان و جوان را اینگونه مهیا ساختهاند. چون هیچ مبانی و ایدئولوژی ندارند.
.
🔸 گمان نکنیم این توییتهای کوتاه ولو ساختگی (البته نمیدانم ساختگی است یا نه) شوخی است. روی "زمینه پذیرش" کار کنیم.
🔹 ابتدا زمینه پذیرش را فراهم میکنند بعد بذر را می کارند.
🔹 محصول چیست؟
آنچه این روزها می بینید.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده #حجاب
✅ برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون
🔶 خواهرم! پرسیدی دیگه واقعا از چی میشه دفاع کرد؟ و دردهایی از خواهر دیگرم برایم فرستادی که میگوید من دنبال بیحجاب شدن نیستم دنبال امیدم، دنبال تغییر این نابسامانیهای وضع موجودم.
1⃣ خب اول بپرسم وقتی هنر اعتراض این انقلاب! برای بوسیدن و رقصیدن در خیابان شعر میگوید، کاریکاتور دنس در میدان آزادی کاریکاتورش است، با روسری درآوردن و رقصیدن در خیابان تجمع برگزار میکند و آمالش را هم دقیقا همان خانم هرزهای که دیروز در تظاهرات حمایتی برهنه شد ترسیم میکند
شما از کدام دنیای آینده و آینده این ادعاها برای خودت یک رؤیا نقاشی کردی که تصویر واضح همین امروزِ پوچی و هرزگی این به اصطلاح آزادیخواهی را نمیبینی؟
2⃣ دوم بپرسم از کدام ایران بعد این همه نقشهای که برای تجزیه و نابودیش کشیدهاند و این همه دشمن خونریز و وحشی و طراح، بیرونش نشسته صحبت میکنی که فکر میکنی فردای این مدل اعتراض و اغتشاش، همه چیزهایی که شمردی به ایدهآلترین شکل درست خواهد شد؟
3⃣ سوم، اینبار بگم که مشکل اینه مقداری تاریخ خوانده باشیم و مقدار کمی با مبانی آشنا باشیم، میفهمیم اگر جمهوری اسلامی نبود و چیزی مثل آن حکومت همایونی پیشین یا جمهوریهای دستنشانده بودند، همهٔ ما یا همون زبالهگرد بودیم یا در کابارهها بودیم و
اصلا فکر نداشتیم که به آیندهٔ مملکتمون فکر کنیم
اصلا خودروی ملی نداشتیم که به مرغوب سازیش فکر کنیم
اصلا استقلال نداشت کشورمون که حالا به هزینههاش فکر کنیم
اصلا دین نداشتیم که حالا راجع به حال و روزش صحبت کنیم
اصلا آزادی نداشتیم که حالا راجع به نحوه فحش دادن یا میزان انتقاد وارد به مسئولین تو فضای مجازی و با هتاکی وسط خیابان حرف بزنیم
اصلا مردم کارهای نبودند که حالا راجع به نحوه بهینه شدن صاحب مملکت بودن مردم، غیر از انتخابات و راهپیمایی و تشییع قاسم سلیمانی، حرف بزنیم
قهرمان ملی ما را هم رضا پهلوی و مسیح علینژادها میکردند نه قاسم سلیمانی و حسن باقری و چمران و برونسی و مصطفی صدرزادهها، نه مرضیه دباغها و این مادران شهدا و این همه بانوی افتخارآفرین بعد از انقلاب.
🔶 خستگیهای مسیر قله و از بالا به اون پایینها نگاه کردن، گاهی باعث میشه غر بزنیم چقدر پایینیم و یادمون بره چقدر بالا اومدیم درسته با سختی و اذیتهای زیاد و کلی مانع اما بالاخره اومدیم بالا.
🔸 بله اینا همه مواهب جمهوری اسلامی همین مردم هست که ما یادمون رفته و آدمی که کفر نعمت کنه، فقط خدا بهش رحم کنه.
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام مجتبی عرب
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#امام_حسن_عسکری (ع)
⬛️ روش امام حسن عسکری علیه السلام در مقابل منکرین و معاندین
◼️ [اسحاق کِندی] یکی از فیلسوفان عراق در زمان امام حسن عسکری علیه السلام بود. او تألیف کتابی پیرامون اثبات تناقض در قرآن را شروع کرده بود و دائما به نگارش آن مشغول بود.
▪️روزی یکی از شاگردان وی به خدمت امام علیه السلام شرفیاب شد.
▪️امام حسن عسکری علیه السلام به او فرمودند: «آیا در میان شما کسی نیست که استادتان را از تصمیمی که در مورد قرآن گرفته باز دارد؟»
شاگرد کِندی گفت: «ما شاگردان او هستیم، چگونه میتوانیم در کارهای او دخالت کنیم و اعتراض نمائیم؟!»
امام علیه السلام فرمودند: «هر چه بگویم به او میرسانی؟»
گفت: «بله».
▪️امام علیه السلام فرمودند: «به نزد او برو، با او انس و الفت بگیر و یار و مددکار او باش. وقتی با هم مأنوس شدید به او بگو: "سؤالی برایم پیش آمده، اگر گوینده قرآن بیاید آیا امکان دارد که مراد و مقصودش از این کلمات قرآنی با آنچه که تو گمان کردهای متفاوت باشد؟"
حتماً او در جوابت خواهد گفت که: "آری؛ امکان دارد." زیرا او مردی است که درباره چیزهایی که میشنود فکر میکند.
پس از آن بگو: "در این صورت شاید گوینده قرآن معنا و مقصودی را در نظر داشته که تو آن را متوجه نشدهای!"»
▪️آن مرد برگشت و با استاد خویش مأنوس شد، تا اینکه زمان ایراد سؤال فرا رسید. سؤالی که امام علیه السلام به او یاد داده بود را از کِندی پرسید.
کندی گفت: «دوباره تکرار کن!»
دوباره سؤال را تکرار کرد.
کِندی در فکر فرو رفت و متوجه شد که این احتمال از نظر عقلی و کلامی ایرادی ندارد.
رو به شاگردش کرد و گفت: «تو را قسم میدهم که به من بگویی این سؤال را از کجا آوردهای؟»
گفت: «از خودم.»
استاد گفت: «ممکن نیست! از مثل تو این نوع سؤالها برنمیآید! به من بگو از کجا آوردی؟»
گفت: «دستور امام حسن عسکری علیه السلام بوده است.»
کِندی گفت: «آری! الان جواب حق و سخن صدق را بر زبان آوردی! این مطالب جز از این خانه برون نمیآید.»
▪️باری، اسحاق کندی آتشی فراهم آورد و همه کتاب خویش را که بر ضد قرآن نوشته بود به آتش کشید.
📚 #منبع: مناقب ابن شهرآشوب، ج ۴، ص ۴۵۷.
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
✅ برای آرمان استقلال...
🔶 شاید آنقدری که در دعوای دوگانه آزادی و عدالت غرق شده بودیم به آرمان استقلال هم فکر میکردیم وضعمان بهتر از امروز بود؛ آرمانی که به لحاظ گستردگی و خواستگاه انقلابی مقدمتر از آن دو نیز بوده است.
🔹 بیایید به نقطه مبدا برگردیم آنجا که نهضت شروع شد طیفهای مختلف با مطالبات مختلف بودند؛ بعضی دغدغه عدالت داشتند، بعضی مسئلهشان آزادی بود، اما نقطه مشترک همهشان آرمان استقلال بود.
🔸 اولین مواجهه مستقیم خمینی کبیر با رژیم پهلوی نه آزادی بود و نه عدالت! بلکه مسئله استقلال بود! استقلالی که آزادی در مقیاس یک ملت است و متضمن عدالت و آزادی است، پشتوانه تمامیت ارضی ایران عزیز است و آرمانی است برای همبستگی، وحدت و یکپارچگی ملت ایران!
🔹 استقلال یعنی خودمان برای خودمان تصمیم بگیریم، خودمان سرنوشت خودمان را رقم بزنیم! آن هم از موضع عزت! از موضع اقتدار!
🔸 اگر آرمان استقلال برایمان مهم باشد و اهمیت آن را درک کنیم، یعنی در مواجهه با پدیدههای مختلف عقلانیت بیشتری به خرج میدهیم و پیش از آنکه از بیرون –به هر وسیلهای- مورد فشار قرار بگیریم و به تصمیمی واداشته شویم، با خرد جمعی و مستقل در مورد مسائل تصمیمگیری کنیم!
🔸 #به_قلم_اساتید: میکائیل دیانی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
✅ فاصله دنیای واقعی از دنیای مجازی!
🔶 این چند خط ابدا به معنای نادیده گرفتن اعتراضات موجود و ناراحتی معترضان نیست؛ حتما این روزها با تصویری اغراق شده از اعتراض و خشونت و وضعیت کشور مواجهیم؛ چطور؟ عرض میکنم...
🔹 گزارشی که چند سال پیش شبکه الجزیره درباره کمپ منافقین پخش کرد نشان از تلاش شبانهروزی آنها برای اینکه با اکانتهای فیک متعدد تصویر مشخصی را از جمهوری اسلامی در ذهن مردم بسازند، داد.
🔸 با دستورالعمل مشخص برای اینکه به چه چیزهایی بپردازند و به چه چیزهایی نه؛ حالا به اینها اضافه کنید کلی تیم و رسانه رسمی و غیررسمی دیگر که با انواع روشها همین کار را میکنند.
🔹 مثلا در ذهن مخاطبان خود تصویری اغراق شده از یک اتفاق را ثبت میکنند؛ تصویری تقطیع شده از یک حادثه را برجسته میکنند؛ فحشهای رکیک و باور نکردنی تعدادی دانشجو را حذف میکنند، و برخورد پس از آن را بصورت اغراق شده روایت میکنند.
از یک اتفاق واحد تصاویر متعدد فیلمبرداری شده از زوایای مختلف را منتشر میکنند تا تصویر اعتراضات را گستردهتر و پر دامنهتر نشان دهند.
۲۰۰ میلیون توییت با یک هشتگ منتشر میکنند اما معلوم میشود این توییتها فقط توسط چند هزار اکانت منتشر شده... سر و صدایی چندین برابر واقعیت موجود... شبیه شعار ما بیشماریم در سال ۸۸... شبیه بوق زدن ۱۰ ماشین در یک بزرگراه که سر و صدای زیادی ایجاد میکند اما هدفش فقط ایجاد تصور زیاد بودن است. اقداماتی که گاهی خود ضدانقلاب را به اشتباه میاندازد که واقعا انقلاب شده و به توهم سهم خواهی میافتند و گاهی بخشهایی از جامعه را شبیه تصوری که در بعضی از چهرههای هنری و ورزشی در روزهای اول شکل دادند که فکر کردند واقعا اتفاقی افتاده و باید از خود موضعی نشان دهند...
🔸 این اقدامات نه باید منجر به اشتباه گرفتن تصویر واقعی اتفاقات شود و نه باید منجر به نشنیده گرفتن صدای اعتراضات و ناراحتیهای واقعی شود... .
🔸 #به_قلم_اساتید: علی صدری نیا
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نیروهای_مسلح
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
💠 درباره ثروت بزرگ حضور جوانان در عرصههای مختلف کشور
💪هر جا جوانها وارد میشوند، با خودشان مژدهی امید و نوسازی و نوآوری را به همراه میآورند.
📢امروز یک جریان تبلیغاتی گمراهکنندهای وجود دارد که میخواهد عکس این را تبلیغ بکند.
💬همّت این جریان تبلیغاتی این است که وانمود کند جوان ایرانی:
♦️از ارزشها گسسته است
♦️به آینده ناامید است
♦️احساس مسئولیّت نمیکند
نسل جوان ما در همهی میدانها تا امروز دارای حرکت درخشنده بوده است:
🔸دفاع از میهن
🔹دفاع از امنیّت
🔸کمک به جبههی مقاومت در کلّ منطقه
🔹خدمات اجتماعی
🔸پیشرفتهای علمی
🔹همهی آئینهای مذهبی
🔸راهپیمایی اربعین
🔹میدان تولید و ابتکار
🔸مقابلهی با بیماری همهگیر
🔹نهضت کمک مؤمنانه
🔸جهاد فرهنگی
🔹امداد به مناسبت حوادث طبیعی، سیل و زلزله و امثال اینها
💠 دربارهی مسائل نیروهای مسلّح
❇️ تقویت نیروهای مسلّح تقویت کشور است.
📌مسئولان نیروهای مسلّح باید راهکارهای نو و روزآمد را برای تقویت نیروهای مسلّح در پیش بگیرند:
👈هوشمندسازی در آموزشها و در ابزارهای نظامی
👈پیشرفتهای پژوهشی و علمی در نیروهای مسلّح
👈طرّاحی بازیهای پیچیدهی جنگ ترکیبی
📍امنیّت زیرساخت همهی ابعاد زندگی یک جامعه است، یک زیرساخت عمومی است.
✅ سازمانهای مسلّح، تأمینکنندهی این نیاز همیشگی و همهجایی [امنیّت] برای کشور و برای عموم مردم جامعه هستند؛ این، کم افتخاری نیست.
❌ آن کسی که به پاسگاه پلیس و پایگاه بسیج حمله میکند، دارد به امنیّت کشور حمله میکند.
❌ آن که در اظهارات، در سخنرانی، در گفتگوها ارتش را یا سپاه را مورد طعن قرار میدهد، به امنیّت کشور دارد اهانت میکند.
💎 امتیاز بزرگ کشور ما این است که امنیّتی که داریم، امنیّت درونزا است.
💠 نکاتی درباره حوادث اخیر
🚨در این حوادثِ چند روز اخیر، بیش از همه به سازمان انتظامی کشور ظلم شد، به بسیج ظلم شد، به ملّت ایران ظلم شد.
💪ملّت ایران، مظلوم است امّا قوی است؛ مثل امیرالمؤمنین، مثل مولای متّقیان، سرور خودش علی (علیه السّلام) که قویترین بود و مظلومترین.
🔻در این حادثهای که پیش آمد، دختر جوانی درگذشت؛ خب حادثهی تلخی بود، دل ما هم سوخت، ولی واکنش به این حادثه بدون اینکه تحقیقی شده باشد، این نبود که یک عدّهای بیایند:
✖️خیابان را ناامن کنند
✖️قرآن را آتش بزنند
✖️حجاب از روی سر زن محجّبه بکشند
✖️مسجد و حسینیّه را به آتش بکشند
✖️بانک را به آتش بکشند
✖️ماشینهای مردم را آتش بزنند
🗣این حرکات طبیعی نبود. این اغتشاش برنامهریزی داشت:
☝️این برنامهریزی کار آمریکا، رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنبالهروهای آنها است
🤝عمَله و مزدوران و حقوقبگیران آنها، بعضی از ایرانیهای خائن هم که در بیرون از کشور هستند، به اینها کمک کردند
🤦♂️انگیزهی آنها این است که احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند.
📉 برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند دشمن برنامهریزی کرده که:
📌برای خیابان برنامهریزی کردهاند
📌برای دانشگاه، برنامهریزی کردهاند
📌برای مسئولین کشور مسائل جدیدی به وجود بیاید؛ در شمال غرب کشور، در جنوب شرق کشور
🔍 دشمنان فقط با جمهوری اسلامی مخالف نیستند، با ایران مخالفند؛ آمریکا با ایران قوی مخالف است، با ایران مستقل مخالف است.
🗣 دعوا بر سر مسئلهی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست بحث سر اصل استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.
↙️ کسانی که در خیابان فساد و تخریب میکنند و کردند، اینها همه یک حکم ندارند:
🤳🏻جوانان و نوجوانانی که هیجان ناشی از ملاحظهی فرض کنید که فلان برنامهی اینترنتی اینها را به خیابان میکشاند:
👈مشکل اینها را با یک تنبیهی میشود حل کرد؛ یعنی هدایتشان کرد و تفهیم کرد که اشتباه میکنند.
⚔️ بازماندههای عناصرِ ضربتخوردهی چهل سالِ گذشته:
⚖️قوّهی قضائیّه بایستی اینها را به میزان مشارکتشان در تخریب و ضربهی به امنیّت خیابانها محاکمه کند و برایشان مجازات معیّن کند.
🔖 در همان اوّل کار، بعضی از خواص، بدون تحقیق اطّلاعیّه دادند... لکن بعد از آنکه دیدند قضیّه چیست... بایستی آن کار خودشان را جبران میکردند. باید موضع بگیرند.
✍️ برخی چهرههای ورزشی و هنری هم موضعگیریهایی کردند؛ به نظر بنده هیچ اهمّیّت ندارد... عناصر مؤمن، علاقهمند، باشرف، در این جامعهی ورزشی و هنری کم نیستند.
☘️ آخرین عرض من درود فراوان بر شهدای انتظامی، بر شهدای نیروهای مسلّح، بر شهدای مدافع امنیّت، بر شهدای اخیر و بر همهی شهدای راه حق است.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تاریخ
✅ ما شتر بودیم!
🔶 یکبار یکی از اساتید سر کلاس بیمقدمه گفت: ما شتر بودیم!
🔸 مقصودش این بود که نقشه فعلی ایران که شبیه به یک گربه نشسته زخم خورده از اجنبی است، قدیم در نقشه جهان به وسط یک شتر بود.
🔹 حالا شاید لازم نباشد به تاریخ باستان بازگردیم ولی در دویست و پنجاه سال اخیر هر بار یک تکه از این خاک را جدا کردند. جالب اینکه گاهی جنگیدیم و خاک جدا شد، مثل سالها جنگ عباس میرزای قاجار با روسها و تحمیل ترکمنچای و گلستان... گاهی نجنگیده خاک از وطن جدا شد و یا به تصرف اجنبی افتاد.(شهریور سال ۲۰ و سقوط رضاشاه و...)
🔸 امروز یک عده بیوطن در اطراف مرزها که مثل ما فارسی حرف میزنند، در هر تجمعی پرچم تجزیهطلبان را دست میگیرند.
آنچه مردم عادی در داخل میخواهند اصلاح معایب و رفتارهاست.
آنچه بیوطنها دنبال میکنند کلیدواژه تجزیه است.
خیلیها هنوز باورشان نشده است. گذشتگان هم باورشان نمیشد که براحتی در هر دوره بخشی از خاک جدا شود و آن شتر به گربه برسد!
🔹 بیوطنها در ایران اینترنشنال فارسی حرف میزنند اما در هر بخش کشور به تجزیه دامن میزنند. گفتگوشان صراحتا تجویز تجزیه به پانترکها و الاحوازیه بود. استانِ کردستانِ ایران هم جای خود چالش آنهاست.
🔸 باید دستها را دید، پشتپردهها را فهمید. از آن طرف مسئولان هم بخاطر خطر میداندار شدن تجزیهطلبان نباید رفع معایب را فراموش کنند.
🔹 در تاریخ ایران هر بار حکومت مرکزی ضعیف بوده است بخشی از خاک را جدا کردهاند. تضعیف حکومت مرکزی در تاریخ ایران بلای جان کشور بوده است.
از بعد صفویه را بررسی کنید.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#شخصیت_ها
✅ حرفهای مهم در حاشیه!
🔶 صبح روز سوم سفر، حدود ساعت ۷ صبح، یک ساعتی مانده تا شروع اولین دیدار، با یکی دو نفر از دوستان پیاده تا نزدیکی سازمان ملل قدم میزنیم؛ دوستان به دکتر علی باقری هم پیشنهاد میدهند و ایشان هم همراهی میکنند.
🔹 در این سالها با آقای باقری مواجهه و سلام و علیکی نداشتهام؛ اما با بحثی رسانهای درباره آمریکا گپ و گفتمان شروع میشود؛ کمکم بحثمان به داخل کشور میرسد و بحث بر سر اینکه چرا بعضی نهادهای حاکمیتی دوست دارند به سمت تک قطبی و یک بخشی شدن جامعه حرکت کنند. البته بحثمان در مثالها و مصادیق بیشتر به نهادهای فرهنگی و رسانهای کشور میکشد.
🔸 من مثال میزنم از اینکه ما اخیرا اتفاقات خوبی داریم مثل تجمع سلام فرمانده و راهپیمایی غدیر و راهپیمایی میلیونی اربعین و... که اتفاقا غیر حزب اللهیها هم در آنها شرکت میکنند؛ اما حتی در این موارد هم چون در مجموعه اقداماتمان جوری عمل میکنیم که بخش دیگر جامعه احساس میکند همه امکانات دولتی در خدمت یک بخش از جامعه قرار گرفته و به صورت برابر به فلان برنامه سالم جریان دیگر این امکان داده نمیشود، نهایتا همین برنامهها هم به جای اینکه تبدیل به عامل انسجام ملی شود، تبدیل به عامل شکاف میشود.
همه اینها احساس تبعیض را برمیانگیزد و یک بخش از جامعه احساس میکند دارد حذف میشود. اتفاقاتی مثل بعضی رویههای مدیریتی صداوسیما در دوره جدید، یا نحوه برخورد نهادهای حاکمیتی با ویاودیها، یا برخی رویکردهای نسنجیده وزارت فرهنگ در یک سال اخیر، و رفتارهایی از این دست هم این موضوع را تشدید میکند.
🔸 مثال میزنم از اینکه در برخی نهادهای ما رقابتی شکل گرفته بر سر یکطرفه شدن و افتخار کردن به اینکه ما صرفا برای فلان بخشِ مشخص جامعه کار فرهنگی و رسانهای میکنیم و بیخیال بخش دیگر... (و همه اینها صرفا مثالهایی در فضای رسانهای و فرهنگی است و بحثمان خیلی به بخشهای دیگر نمیکشد)
🔹 برایم جالب است که کاملا در این بحث هم نظریم. آقای باقری مثال میزند از دورهای که یکی دو نفر از چهرههای اصلی جریان چپ توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شده بودند و امام اتفاقا به خاطر مصلحت اسلام و انقلاب حکم به تأیید صلاحیتشان میدهد. مثالهایی میزند از اینکه خیلی وقتها تصور میکنیم برخورد قهری کردن تنها راه و بهترین راه است، درصورتیکه به نتایجش فکر نمیکنیم... .
🔸 مثالهایی میزند از اینکه حتی در نوع مواجهه با هنرمندان هم خیلی وقتها متوجه نیستیم که ما حکومتیم و نقش پدری کردن و مدیریت کردن داریم و فکر میکنیم بهترین راه قطع همکاری با هر کسی است که مثل ما فکر نمیکند؛
درصورتیکه جریان مقابل به تک تک هنرمندانی که اثری در خدمت جبهه انقلاب ساختهاند طمع میکند و تا جذبشان نکند دست از تلاش نمیکشد.
🔸 از گفتگو با یکی دو تن از ائمه جمعه هم میگوید، برای اینکه قانعشان کند دوباره بحث ورود زنان به ورزشگاه موضعی نگیرند و تقابلی ایجاد نکنند.
🔹 نزدیک شروع ملاقاتهای رسمی است و به محل ملاقات رسیدهایم؛ آخرین حرفهایمان درباره تلاش رسانههای بیگانه برای ساختن تصویری افراطی و غیرمنطقی از جریان انقلابی است، و اینکه بعضی از چهرهها و نهادها هم کاملا بیتوجه به این موضوع، اتفاقا با کارها و حرفهایشان همین گزاره را تقویت میکنند و اینگونه است که بخشی از جامعه این تصویر را به کل جریان انقلابی تعمیم میدهند، درصورتیکه این تصویر از واقعیت بسیاری از چهرههای جریان انقلاب به دور است.
🔸 در ذهنم دارم به این فکر میکنم که نیازی نیست راه دوری برویم، لااقل تصویری که خود من تا قبل از این گفتگو از دکتر باقری داشتم هم همین تصویری بود که رسانهها از او و مدل تفکرش ساختهاند...اما دقایقی گفتگو چقدر تصویرها را واقعیتر و دقیق میکند... .
🔸 #به_قلم_راوی: علی صدری نیا
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
✅ توهم دانستن
🔶 با هر چه بشود مقابله کرد امکان مقابله با "توهم دانایی" وجود ندارد. یعنی فرد نمیداند که نمیداند. توهم دارد که حتما بیشتر از دیگران میداند و این توهم برای او به یقین تبدیل شده است.
🔸 منطق این افراد در گفتگو، منطق صفر یا صد است. منطق یا سفید یا سیاه است! همه چیز را صفر یا اگر صفر نبود صد میبینند.
🔹 اشتباه همین است. باید به صورت طیفی به پدیده اجتماعی_سیاسی نگاه کرد. مثلا یک نظام سیاسی میتواند صد نباشد، معنا آن نیست که پس حتما صفر است! یک تصمیم، یک سیاست یک عملکرد را با منطق صفر و صد تحلیل کردن خطاست.
🔹 الان اگر منِ بیسواد به عنوان یک کارشناس دوران فوتبال علی کریمی را نقد کنم و یا حتی نظر مخالف طرح کنم. یا مثلا بگویم سیستم دفاعی فلان تیم اشتباه است! خودِ فوتبالیها فورا میگویند: تو که با شورت ورزشی یک عکس نداری چگونه در ورزش دخالت میکنی!!!!
🔸 اما چرا عکس این صادق نیست؟
آن آقا که حتی قدرت تایپ چند جمله را ندارد چگونه در سیاست دخالت میکند؟
🔸 پاسخ: ما با توهم دانایی روبرو هستیم
گویی اگر تعداد فالوئر یک صفحه به هر دلیلی زیاد بود، پس دانایی او بیشتر است و حق دارد هر چه دلش میخواهد بگوید.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
دیدارنگار ۱۰۵.pdf
2.12M
#ولایت_فقیه
#امید_به_آینده
#دیدارنگار
#جوانان
✅ جوانان امیدآفرینی کنند...
📝 ویژه بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «جهاد تبیین» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔹 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «جوانان امیدآفرینی کنند»، هشدارهای رهبر انقلاب دربارهی توطئهی تبلیغاتی دشمنان، مورد بازخوانی قرار گرفته است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۱۰۵
🆔 @tahlil_shjr