#جمهوری_اسلامی
#شورای_نگهبان
#انتخابات
#بصیرت
✅ به اسم مردم به کام برخی جریانهای سیاسی
🔶 در خلال مناظره میان آقایان «حسین شریعتمداری» و «محسن هاشمی» در برنامه گفتوگوی ویژه خبری از سوی آقای محسن هاشمی مطرح شد که «در بررسی صلاحیتها وقتی کسی صلاحیتش احراز نمیشود، موضوع باید به مردم سپرده شود»، اما اصل بحث سر چیست؟
🔶 در ایام نزدیک به انتخابات، برخی جریانهای سیاسی اظهاراتی را با هدف زیر سؤال بردن نظارت شورای نگهبان مطرح میکنند؛ در واقع در این دیدگاه شورای نگهبان یا از صلاحیت افراد اطلاع دارد و آنها را تأیید میکند، یا صلاحیت نامزدها برایش احراز نشده که در این صورت نباید آنها را از ورود به عرصه انتخابات منع کند. نتیجه آنکه نظارت شورای نگهبان در حد نظارت استطلاعی یا به عبارت دیگر «نظارت غیرفعال» کاهش مییابد. وجود یک نهاد نظارتی و کنترل ورود نامزدها به عرصه انتخابات در کشورهای گوناگون وجود دارد و این مسئله نادری نیست. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «محکمه النقد» در مصر، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان، نهادهایی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی هستند.
🔶 برای نمونه، در فرانسه برای آنکه نامزدی فرد برای تصدی مقام نمایندگی مردم رسمیت بیابد، لازم است حدود ۵۰۰ نفر از نمایندگان او را تأیید کرده باشند. طبق قانون، این ۵۰۰ نفر باید لااقل از ۳۰ استان کشور باشند و از هر استان بیش از ۵۰ امضا نمیشود جمع کرد. بنابراین، فقط افرادی میتوانند به عنوان نامزد خود را مطرح کنند که صلاحیت خود را قبلاً در سطح کشوری به نمایش گذارده باشند. فرانسویها معتقدند، این تأیید صلاحیت از ظهور به قول آنان «پارشوتیستها»، یعنی افردی که به یکباره در میدان سیاست ظاهر شده و رأی مردم را با خود همراه میکنند، ممانعت به عمل میآورد. بنابراین، وجود یک صافی که جریان انتخابات را کنترل کند، شیوهای مرسوم است و مدل ذهنی جریانهای مخالف نظارت استصوابی شورای نگهبان الگوی عملی در سایر کشورها نیز ندارد.
🔶 همچنین یک ضعف مهم در دموکراسی این است که همه اقشار مردم اعم از آنان که سواد سیاسی دارند و آنان که سواد سیاسی ندارند، همگی در یک سطح حق انتخاب دارند. حال اگر حکومت، با استفاده از نهادهای گوناگون، تحقیقات مفصلی را انجام داده و افرادی را که صلاحیت ورود به عرصه انتخابات را دارند، اعلام کند، در واقع، انتخاب را برای مردم تسهیل کرده است. در این صورت است که مردم به جای انتخاب از میان انبوه افراد اعم از آنان که تخصص و شرایط لازم را برای ورود به مناصب مهم دارند و آنان که شرایط لازم را ندارند؛ انتخاب خود را از میان افرادی انجام میدهند که صلاحیتشان از سوی افراد خبره تأیید شده است. این اتفاق زمانی رخ میدهد که نظارت استصوابی محقق شود.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#بصیرت #روابط_خارجی
#طوفان_الاقصی #جنگ_شناختی
✅ ما نباید بفهمیم چقدر قدرتمندیم
🔰 قسمت اول
🔶 اگر بنا دارید در نهایت ببینید این متن هم مطالبه انتقام سخت درباره شهادت فرماندهان نظامی ما مثل سیدرضی شهید را دارد، خودتان را خسته نکنید. فرض کنید ایران یک ضربه موثر نظامی با قدرتی فوق العاده به دشمن وارد کند. سوال این است که آیا این واقعه درست دیده میشود؟ درست روایت میشود؟
🔶 بعد از شهادت حاج قاسم، رهبری حمله موشکی به عین الاسد را یوم الله خواندند و ایشان گفتند این «یک ضربه موثر نظامی» بود بلکه به اعتقاد ایشان ضربه به عین الاسد «بالاتر از ضربه موثر نظامی» هم بود. آن یک «ضربه حیثیتی» بود. آری پرسش درباره کارهای دیگری که ایران باید بکند نیست. سوال این است که آنچه انجام میشود چقدر درست دیده میشود؟
🔶 درباره نبردی فراگیر با اسرائیل که بعد از هفت اکتبر و طوفان الاقصی اتفاق افتاد، نیز مساله همین است. بیان فرماندهان نظامی ایران را کار نداریم. سخنان سید حسن نصر الله و فرماندهان حماس را هم کنار میگذاریم. اما بارها و بارها مسئولین نظامی اسرائیل و آمریکا مدعی شدند که ایران سر اختاپوس است. البته آنها از درک سبک حرکت ایران در منطقه عاجزند. سبک اقدام جبهه مقاومت به روش اختاپوسی و نیابتی استکبار نیست. اما این فهم از نقش ایران چرا شکل گرفته؟ چرا ضربات مقاومت عراق و لبنان به ایران مربوط میشد. چرا باید سبک جنگیدن یمن به ایران انتساب داده شود؟ و با هر عملیات یمنی ها ایران تهدید شود؟
🔶 حالا اگر بدانیم که اساسا ایران جنگ با این دیو هفت سر استکباری را نه از هفت اکتبر بلکه از مدتها قبل شروع کرده بود، خواهیم فهمید ترور شهید فخری زاده را نیز در همین میدان باید دید. ترور سردار سلیمانی و ابومهدی را نیز در همین میدان باید فهمید. حالا دقیقتر درباره انتقام ایران فکر کنید.
🔶 ما ضربات دشمن را میبینیم اما از خود نمیپرسیم چرا او این ضربه را زد؟ مگر ایران با او چه کرده بود که مستحق است چنین ضربه ای بخورد؟ مثلا در قصه ترور فخری زاده، ایرانی که درگیر کرونا و دولت غربگرای ضعیف و ملت در فشار اقتصادی بودند چرا باید ضربه نظامی امنیتی میخورد و دانشمندش ترور میشد؟ فهمی که دشمن از ضربات ایران دارد بسیاری از جوانان انقلابی ما ندارند چرا؟ چون احساس تحقیر بخشی از پازل دشمن است. ما نباید بفهمیم چقدر قدرتمندیم.
🔶 ضربات ایران دیر زمانی است که راهبردی است اما ضربات دشمن جنایتکارانه است. و این دو با یکدیگر زمین تا آسمان متفاوتند. روش ایران شکستن اراده استکباری است. آدم کشی برای او اصل نیست. شما حتی اگر کل حاکمیت اسرائیل را هم نابود کنید این مردم غاصب جنایتکار وارداتی را به دریا نخواهید ریخت. یعنی چه؟
🔶 رهبری در جایی توضیح میدهند که عملیات والفجر 4 طراحی شد برای آنکه آتش توپخانه دور برد دشمن که بر سر کردهای مریوان میریخت، خاموش شود، رزمندگان ایران به سمت حلبچه عراق هم حرکت کردند و با آغوش باز مردم مواجه شدند. دشمن به تلافی چه کرد؟ به ایران که نمیتوانست در آن شرایط نفوذ کند پس مردم کرد سرزمین عراق را بمباران شیمایی کرد. او ضربه راهبردی خورده بود اما تلافی اش یک رفتار جنایتکارانه بود. شناخت این دو نوع ضربه و این دو سبک جنگیدن و عملیات نظامی مهم است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #مرزبندی_با_دشمن #بصیرت #روابط_خارجی #طوفان_الاقصی #جنگ_شناختی ✅ ما نباید بفهمیم چقدر
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#بصیرت #روابط_خارجی
#طوفان_الاقصی #جنگ_شناختی
✅ ما نباید بفهمیم چقدر قدرتمندیم
🔰 قسمت دوم
🔶 ایران از دهه چهل که پرچم قیام را به دست امام خمینی(ره) بلند کرد، هم درگیر با پهلوی بود، هم اسرائیل و هم آمریکا. اما ضربه هایش بریدن دست های استکبار و بر ملا کردن هویت او بود. برای ایران تغییر اراده حاکمان و بیداری مردم در ایران و کل دنیا اساس بود. به همین دلیل نیازی به جنایتهای مفصل آن چنانی ندارد.
🔶 خیلی ها هنوز ته دلشان نفهمیده اند چرا ایران بمب اتم را به عنوان ابزار مبارزه استفاده نمیکند. حل نشده برایشان. دلیلش سبک مبارزه و جنگیدن ایران است. اگر نگاه کلان و راهبردی نداشته باشید نقش ایران در ضربات فلج کننده فعلی به آمریکا و اسرائیل را نمیفهمید. ایران چه آن زمان که صبر میکند و چه آن زمان که تنبیه میکند به گونه ای میزند که راس دشمنی آسیب بخورد و نقشه اش مختل و سپس محو شود.
🔶 روش جنگیدن داعش را در مجموع با روش مبارزه ایران مقایسه کنید؟ کدام جبهه در مجموع جنایت کرد؟ کدام جبهه پیروز شد؟ این نکته را نبینید متوجه نخواهید شد امروز در جنگ اسرائیل با جبهه مقابلش چه اتفاقی میافتد.
🔶 این نکته را در سبک تحلیل بالقیس ملکه عاقل سبا میتوانید مشاهده کنید. سبک رفتار سلیمان را ببینید و تحلیل ملکه سبا را نیز به آن اضافه کنید. ملکه سبا میگوید: قَالَتْ إِنَّ الْمُلُوكَ إِذَا دَخَلُوا قَرْيَةً أَفْسَدُوهَا وَجَعَلُوا أَعِزَّةَ أَهْلِهَا أَذِلَّةً وَكَذَلِكَ يَفْعَلُونَ (35 نمل) جبهه حق فساد نمیکند. جنایت نمیکند. تحقیر نمیکند. چرا؟ چون او بنایش بر آگاهی و رشد مردم است. و درگیری اصلی اش با راس حاکمیت طاغوت است.
🔶 طاغوت نباید اراده اش را حاکم بر دیگران کند. لذا طرح او باید خراب شود. این محتوای همان سه چهار جمله ای است که سلیمان در نامه اش به ملکه سبا توضیح داد: ِانَّهُ مِنْ سُلَيْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ . أَلَّا تَعْلُوا عَلَيَّ وَأْتُونِي مُسْلِمِينَ (30-31 نمل)
🔶 دشمن برای پیشبردن طرح راهبردی اش اما محتاج جنایت است. چون او نه فقط با راس حاکمیت الهی بلکه با کل بدنه مردمی آن نیز درگیر است باید کاری کند که همه تابع او شوند و برای چنین نیازی باید به جان مردم بیفتد. به جان بیگناهان.
🔶 ایران انتقام خواهد گرفت اما برای فهم انتقامهای ایران باید زاویه نگاه درستی داشته باشید. قطعا خیلی ها این جمله مهم رهبری را درباره انتقام خون حاج قاسم نشنیده اند. «سیلی سخت تر عبارت است از غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار»
🔶 این تعبیر که کاملا مخاطبش نخبگان و انقلابیون بودند چه اندازه دیده شد و تفسیر و معنی شد؟ بله کشتن آمرین و قاتلین شهدای عزیز ما لازم است. ضربه هایی که هیمنه دشمن را مخدوش کند نیز لازم است. اما وقتی چشمهای ما نه نگرشی کلان و راهبردی و نه نگرشی عمیق و اندیشمندانه دارد طبیعی است که نه آنچه رخ میدهد به عنوان انتقام دیده میشود و وزن اهمیتش درک میشود و نه اینکه اساسا کمکی برای انتقامهای بالاتر و سخت تر به جبهه داده خواهد شد. این زاویه نگاه را باید علاج کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#جامعه_اسلامی #زن #ولایت_فقیه #حقوق_خانواده #الگوی_سوم ✅ اما ما ماندهایم 🆔 @tahlil_shjr
#جامعه_اسلامی
#زن #ولایت_فقیه
#حقوق_خانواده
#الگوی_سوم
✅ اما ما ماندهایم
🔶 من امروز اینجا بودم. زانوبهزانوی دهها زن تحصیلکرده، کارآفرین، ورزشکار و فعال فرهنگی. و راوی زندهای که دلش میخواست آخر مجلس به دخترش بگوید چشم امید رهبری به ما خانمهاست. اما راستش یکه خوردم! درست وقتی که مطالبات زنان را شنیدم. مطالباتی که صرفا تکرار همان گزارههای سال قبل بود. درخواستهایی برای توجه مضاعف به حقوق زنان و تأمین امنیتشان در منزل و جامعه، فراهمسازی مشاغل مفید و متناسب با نقش مادری، حفظ حریم خصوصی خانمها در بیمارستانها، شکایت از برگزاری کلاسهای آنلاین و گله از فیلترینگ فضای مجازی...
🔶 با این اوصاف، جوابهای رهبری هم تکرار سخنان سالهای قبل بود چراکه زنان مطالبات جدید و رشدیافتهای نداشتند. یا حداقل کسی کمک نکرده بود که مطالبات قبلی جوابی بگیرد و موانع وامانده برطرف شوند. گرهها همان بود و درخواستها هم همان. رکود اندر رکود.
🔶 و اینها درحالی اتفاق میافتد که رهبری به مسائل مهمتر و کلانتری اشاره میکند. از نگاه دقیق و عمیق، از اراده و تأثیرگذاری زن مسلمان در خانواده و جریانات سیاسی و رشد جامعه میگوید، از دستی که هم گهواره را تکان میدهد و هم جهانی را...
🔶 اما ما ماندهایم. نشسته بر همان پلههای سالهای قبل. دردمان تحمیل امور خانهداریست آنقدر که وقت نمیکنیم به کار دیگری برسیم، دردمان امنیت، بها دادن، اختیار و اراده دادن است آن هم در جامعهای که رهبر و راهبرش زن را چنین میانهدار و اثرگذار میبیند. و دردهای تکراری را به اشتباه پیش کسی میبریم که نباید.
🔶 و من نمیدانم تقصیر از کیست؟ از زنان که منفعل ماندهاند یا مردانی که راه را چنین محکم سد کردهاند؟ فقط یک چیز میدانم، جامعه وقتی ساخته میشود که زنانش رشدیافتهتر از روز قبل باشند.
🔸 #به_قلم_اساتید: خانم فاطمه مرادی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#عزت_ملی
#رژیم_صهیونیستی
#شهدا #بصیرت
✅ تاوان ترور!
🔶 رژیم جنایتکار صهیونیستی دو روز پیش در حمله موشکی به منطقه زینبیه در حومه دمشق «سردار سیدرضی موسوی» از مستشاران نظامی باسابقه و مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه راـ که از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بودـ به شهادت رساند.
🔶 ترور این سردار مقاومت در وضعیت فعلی آنقدر برای صهیونیستها اهمیت داشته که در خبرها آمده است، وزیر خارجه این رژیم نامشروع با حضور در منطقه شمالی شخصاً فرمان پرتاب موشکها را صادر کرده است! عملیات تروریستی، موشکباران منزل و به شهادت رساندن یک فرمانده ایرانی که در عملیات مستشاری در خاک سوریه به سر میبرد و منطقه درگیری و جنگ به حساب نمیآید، نه تنها ارزش نظامی و جنگی ندارد؛ بلکه نشاندهنده استیصال این رژیم جنایتکار در مدیریت میدان نبردی است که از طوفانالاقصی آغاز شده و هیمنه پوشالی او را در هم شکسته است. ضربه کاری مقاومت به رژیم صهیونیستی، این رژیم را با بحران موجودیت روبهرو کرده است؛ بهگونهای که پس از طوفانالاقصی همه اصول دکترین نظامی این رژیم با خدشه مواجه شده است.
🔶 همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، ضربهای که به رژیم اشغالگر وارد شده، ترمیمناپذیر است و وضعیت صهیونیستها پس از گذشت حدود سه ماه از درگیریها و جنایت و نسلکشی در غزه، بسامان نیست. صهیونیستها بهجز شکست تاریخی که در هفتم اکتبر از یک گروه مقاومت متحمل شدند، هیچ یک از طراحیهایشان به کوچکترین پیروزی و دستاورد منجر نشده است، بهویژه پس از ورود زمینی به غزه که هدف از آن را نابودی حماس، اخراج ساکنان غزه و آزادی اسرایشان اعلام کرده بودند، اما به هیچ یک از این اهداف نرسیدند.
🔶 پس از شکست خفتبار صهیونیستها در ۵ اکتبر، یکی از سناریوهای آنها تلاش برای گسترش دامنه جنگ از محیط سرزمینی غزه به وسعت منطقه غرب آسیا بود تا در پرتو آن و به حمایت از رژیم صهیونیستی، آمریکاییها بهطور مستقیم وارد درگیری با جبهه مقاومت، بهویژه جمهوری اسلامی ایران شوند و رژیم شکست خورده که دیوانهوار مشغول جنایت جنگی است، خود را از کانون توجهات افکار عمومی دور نگه دارد تا هم شکست مفتضحانهاش بیش از این نمایان نشود، هم بدون فشارهای جهانی به جنایت و کودککشی ادامه دهد.
🔶 با توجه به این رویکرد، یکی از اهداف اصلی این رژیم از حملات گاه و بیگاه به مقرهای سپاه در سوریه با همین نگاه اجرا میشود تا مسئولان جمهوری اسلامی را دچار خطای محاسباتی و تصمیمگیری کند و از اقدام متقابل برای اهداف شوم خود استفاده کند. روشن است که جمهوری اسلامی از چنین اقدام تروریستی که منجر به شهادت نیروهای مدافع حرم، بهویژه سردار موسوی شد، چشمپوشی نخواهد کرد؛ بلکه به شکل مناسب و به موقع پاسخ قاطعی به آن خواهد داد.
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_پژوهش #معنویت
#انتخابات #هویت
#حجاب #خانواده
#زن #غرب_شناسی
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان ۱۴۰۲/۱۰/۶
🔶 درباره فاطمه زهرا (سلاماللّه علیها)
❇️عظمت فاطمه زهرا را با هیچ انسانی، جز اهلبیت و رسولاللّه نمیشود مقایسه کرد. بانوان عزیز جامعه اسلامی ما سعی کنند دنبال فاطمهی زهرا حرکت کنند؛
✅هم در امر خانهداری
✅هم در امر فعالیت اجتماعی و سیاسی
✅هم در حکمت و دانش
🔶 درباره مسئله زن و رویکرد اسلام و غرب نسبت به آن
🔶 در مسئله زن:
🔺بحث هویّت زنانه و هویّت زن،
🔺ارزشهای زن،
🔺حقوق زن،
🔺تکالیف زن،
🔺آزادیهای زن،
🔺محدودیّتهای زن،
⬆️هر کدام موضوع مسائل بسیار مهم و تعیینکننده است.
🔶 برخورد غرب در مسئله زن
☝️نظام فرهنگی و تمدنی غرب در این مسائل حاضر به مباحثه نیست. از ورود در بحث و تحقیق فرار میکند. مسئله را با جنجال و هوچیبازی و استفاده از هنر و سینما و زور و فضای مجازی و مانند اینها پیش میبرد. علت هم این است که غرب هیچ منطقی ندارد.
🔶 چرا در محیط های غربی:
⁉️روزبهروز بیمبالاتی زن در حفظ حرمت و شخصیتِ زنانگیِ خودش بیشتر میشود؟
⁉️زن میتواند حتّی با پوشش نیمهعریان در این جلسات رسمی شرکت کند امّا اگر لباس مرد یک خرده سبک باشد اشکال دارد؟
⁉️روزبهروز فحشا و روسپیگری بیشتر دارد ترویج میشود؟
⁉️همجنسبازی به عنوان یک شیوهی مترقّی شناخته میشود؟
⁉️مسائل جنسی سهجانبه یا چهارجانبه روزبهروز افزایش پیدا میکند؟
⚠️همهی چیزهایی که خانواده را منهدم میکند، روزبهروز در غرب دارد افزایش پیدا میکند:
❌آزادی جنسی
❌افراط در گسترش تعرضات جنسی
🔶 رویکرد تمدن غربی در مبحث بسیار مهم و حیاتی «زن»، در دو عامل خلاصه میشود: «سودجویی» و «لذّتجویی»
🔶 برخورد اسلام در مسئله زن:
✨اسلام در همه بخشهای مربوط به زن، منطق محکم و قوی و پشتوانه عقلانی دارد: چه آنجایی که مسئلهی جنسیت را نفی میکند
🔶در سلوک معنوی
🔶در عروج معنوی و الهی
🔶در تکریم انسان و ارزشهای واقعی انسانی
🔺جنسیّت هیچگونه نقشی ندارد
🔶در اصلِ مسئولیّتهای اجتماعی هم همینجور است. امام (رضوان اللّه علیه) در یک جایی گفتند که دخالت در سیاست و در مقدّرات اساسی کشور حقّ زنان و تکلیف زنان است. چه آنجایی که مسئله جنسیت را برجسته میکند.
🔶 در وظایف مربوط به خانواده
🔺امکانات
🔺ظرفیّتهای جسمی
🔺ظرفیّتهای روحی
☝️به هر کدام یک وظیفهای را محوّل میکند
⏪اینجا جنسیّت نقش دارد. اینکه شعار «برابری جنسیّتی» به طور مطلق میدهند، غلط است. «عدالت جنسیّتی» در همه جا معتبر است. در همه اینها منطق وجود دارد.
🔶 برخی مسائلی که در مورد زن باید بیشتر رعایت بشود:
🔶 مسئله امنیت زنان در درون خانواده
❇️مسئله مشاغل اجتماعی و مدیریّتها
🔺اینجا هم مسئله جنسیّت مطرح نیست
👌اینجا ملاک، شایستهسالاری است
🔶 در مشاغل گوناگون اجتماعی و دولتی
✅حضور زنان هیچ محدودیّتی ندارد
📌 امّا بایستی جوری باشد که:
⭕️از آن مشغله مهم اساسی زنانه، یعنی خانهداری و فرزندآوری، محروم نشود.
⭕️یک نکته مسئله خطر جاذبه جنسی است. مسئله حجاب یکی از چیزهایی است که میتواند در خطر جاذبه جنسی محدودیت ایجاد کند. در مجموعه خلقت بشر، نقش مادری برترین نقشها است.
🤝خیلی از کارها هم با تفاهم انجام میگیرد
☑️وظیفه زن مطلقاً این نیست که در خانه کار کند. این را همه بدانند.
🔶 مسئله سنّ ازدواج
📌در آثار اسلامی تأکید میشود که سنّ ازدواج خیلی بالا نرود. البتّه این به معنای ازدواج کردن کودکان نیست. به مسئله حجاب به عنوان یک چیزی که وسیله محرومیت زن است نگاه نکنیم. این درواقع یک برخورداری است. حجاب امنیّتآور است.
🔶 الان در داخل جمهوری اسلامی، با اینکه ما هنوز نتوانستهایم به معنای واقعی کلمه «اسلامی» بشویم: درعینحال شما ملاحظه میکنید که پیشرفتهای زنان در همین جمهوری اسلامی، قابل مقایسهی با قبل نیست:
🔸در علم
🔹تحقیق
🔸فعالیتهای اجتماعی
🔹هنر
🔸ورزش
♦️در همهی کارها
🌟اینهمه زن دانشمند
🌟زن استاد دانشگاه
🌟زن فاضل
🌟زن نویسنده در انواع مختلف نگارشها
🤲امروز بحمداللّه در این زمینهها کشور غنی است و این به برکت اسلام است
🔶 درباره مسئله انتخابات
در قضیّه انتخابات شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید. مادرها میتوانند وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینه انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند. زنها در برخی از مسائل شناخت اشخاص و راهبردها و جریانها دقیقتر و ظریفتر از مردها نگاه میکنند. لذا در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه، هم در خارج خانه، میتوانید نقش ایفا کنید. انشاءالله که همهی شما موفّق باشید.
🆔 @tahlil_shjr
مسئله فلسطین و رشد عقلانیت و احساسات اجتماعی جامعه ایرانی.pdf
68.9K
#جامعه_اسلامی
#مرزبندی_با_دشمن
#استکبار_ستیزی
#کنشگری #عقلانیت_انقلابی
✅ مسئله فلسطین و رشد عقلانیت و احساسات اجتماعی جامعه ایرانی
🔶 مفاهیم ظلم و عدل و مبارزه با ظالم و ظلم در تاریخ فرهنگ ایرانی سابقهای بهاندازه کل تاریخش دارد. در واقع نمیتوان مفهوم دیگری را به جز مفهوم دین در کل تاریخ ایران پیدا کرد که این چنین گسترده در میان مردمان به شکلهای مختلف حضور داشته و انسان ایرانی را حرکت داده باشد. ایرانیان این مفهوم را در دورههای مختلف تاریخی، به فراخور تغییر و تحولات، در شکلهای مختلف بازتولید و معناهای متفاوت و جدیدی از عدالت را برای فهم موقعیت خود و ارتباط با دیگران ایجاد کردهاند و مبتنی بر این مفهوم و معنا، موقعیت خود را فهم کرده و در جهت ساختن جامعه مطلوب از آن بهره گرفتهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا مؤمن
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#غرب_شناسی #جنگ_اوکراین
#هویت #مسکن
✅ نتیجه حضور سیاستمداران جنگطلب در غرب/ صدای فروپاشی اتحادیه اروپا
🔰 قسمت اول
🔶 این روزها سیگنالهای نگرانکنندهای علیه اتحادیه اروپا در نظرسنجیها مخابره میشود که نشاندهنده رویگردانی بیشتر شهروندان این مجموعه از احزاب طرفدار این مجموعه است. احزاب سوسیال دموکرات و محافظهکار (راست میانه) تبدیل به گروههای ناکارآمد و بیهویتی شدهاند که قدرت تحلیل وضعیت جاری در اروپا و حوزه روابط بینالملل را ندارند. ضمن آنکه بازی همیشگی و مستقیم اتحادیه اروپا در زمین آمریکا و رژیم اشغالگر قدس (که اکنون خود را در جریان جنگ غزه نشان داده است) جایی برای تحقق استقلال واقعی اروپای واحد در نظام بینالملل باقی نگذاشته است. اروپای امروز، تبدیل به نماد شکست و آشفتگی شده و عبور از این وضعیت بحرانی، تقریبا ناممکن است.
🔶 هشدارهای صریح علیه موجودیت اروپای واحد
رابرت تومز، مورخ ۷۴ ساله بریتانیایی- فرانسوی و استاد بازنشسته تاریخ در دانشگاه کمبریج در مقالهای برای روزنامه آنلاین «تلگراف» با اشاره به تحولات تاریخی عصر حاضر، نسبت به وضعیت جاری در اروپا هشدار داده است.
🔶 رابرت تومز مینویسد: «آیا میتوان امروز نشانههایی را دید که حاکی از بیدار شدن سیاستمداران و مردم غرب در مقابل خطراتی باشد که با آن روبرو هستند؟» او سپس به جنگ اوکراین اشاره میکند که وضعیتی مشابه چکسلواکی در دهه ۳۰ را دارد که بخشهایی از آن به اشغال آلمان نازی درآمده بود.
🔶 رابرت تومز مینویسد: «ما در سال ۱۹۳۸ میلادی مانع از دفاع چکها از خودشان شدیم؛ اما اکنون دستکم به اوکراینیها کمک کردیم تا مقاومت کنند. با این وجود اوکراینیها حالا در معرض خطر رها شدن قرار گرفتند، زیرا کمکها یا خیلی دیر و یا خیلی کم داده میشود. آمریکا بار دیگر مانند دوران بین دو جنگ جهانی، با توهم قدیمی دور بودن خود وسوسه شده است و اگر تسلیم این توهم شود، آنگاه استراتژی مشارکت دادن آمریکا در دفاع اروپا شکست خواهد خورد که یک شکست بزرگ استراتژیک برای بریتانیا در این قرن محسوب میشود.»
🔶 پیش درآمدی بر انهدام اتحادیه اروپا
بر اساس اظهارات تومز، خطر بزرگی اتحادیه اروپا را تهدید میکند و شاهد شکلگیری قارهای ضعیف و تقسیمشده هستیم که تمایلی برای دفاع از خود ندارد. زمانی که در تاریخ هفتم فوریه سال ۱۹۹۲ میلادی پیمان ماستریخت یا همان پیمان اتحادیه اروپا بین سران ۱۲ کشور عضو جامعه اقتصادی اروپا منعقد شد، اروپاییان بر اساس قرائت و تفسیر رئالیستی خاصی که نسبت به مقوله قدرت داشتند، خود را موظف به بازی در زمین ایالات متحده آمریکا میدانستند.
🔶 بزرگترین خطای راهبردی اروپا
اتحادیه اروپا درست در زمانی تشکیل شد که اتحاد جماهیر شوروی فروپاشیده و ساختار نظام دو قطبی به نظام تک قطبی تبدیل شده بود. اروپاییان در سال ۱۹۹۲ فرصت طلایی استقلال از آمریکا را از دست دادند. اگرچه برخی مفسران اروپایی معتقد بودند تجمیع قدرت کشورهای اروپایی با یکدیگر به مثابه عرض اندامی موثر در برابر یکه تازی اقتصادی و سیاسی آمریکا در نظام بینالملل خواهد بود، اما نگاه زیرساختی بیشتر کشورهای اروپایی که خود را جزئی از شبکه «حامی- پیرو» تشکیل شده پس از فروپاشی کمونیسم به رهبری آمریکا میدانستند، منجر به تعریف «توان جمعی اروپا» در زمین بازی آمریکا شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حنیف غفاری
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #فلسطین #رژیم_صهیونیستی #غرب_شناسی #جنگ_اوکراین #هویت #مسکن ✅ نتیجه حضور سیاستمداران جن
#اقتصاد
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#غرب_شناسی #جنگ_اوکراین
#هویت #مسکن
✅ نتیجه حضور سیاستمداران جنگطلب در غرب/ صدای فروپاشی اتحادیه اروپا
🔰 قست دوم
🔶 اگرچه پس از گذار بشریت به هزاره سوم و متعاقب شکست آمریکا در جنگ عراق و ابتر ماندن بسیاری از طرحهای بینالمللی کاخ سفید و بازتعریف قدرت روسیه، چین و هند عملا دوران نظام تک قطبی به پایان رسید، اما بسیاری از کشورهای اروپایی به بازی سنتی خود در زمین آمریکا ادامه دادهاند.
🔶 بازی اروپا در زمین رژیم اشغالگر قدس و آمریکا نه تنها موقعیت قاره سبز را درجهان بهبود نبخشیده بلکه منجر به افزایش تصاعدی هزینههای شکست اروپا در جهان شده است. در سال ۲۰۱۱ رویای آمریکایی آتلانتیکی تسلط بر دمشق و استخدام ظرفیتهای ژنو استراتژیک سوریه به سود غرب آن قدر سران اروپایی را مدهوش کرده بود که متوجه بازی نافرجام و فاجعهآمیز خود با حلقه آتشی که آمریکا ایجاد کرده بود نشدند. رشد گروههای تروریستی و تکفیری و بازگشت آنها به خاک کشورهای اروپایی ـ که در گذشتهای بسیار نزدیک مولد و حامی این گروهها بودند ـ از یک سو و وقوع بحران مهاجرت به کشورهای اروپایی جملگی هزینههای سختی را بر پیکره قاره سبز وارد ساخته است.
🔶 هویت اقتصادی مخدوش اروپاییان
اروپاییان هویت اقتصادی خود را نیز در اشتراک با آمریکا شکل داده و از تجربه بحران اقتصادی در سال ۲۰۰۶ میلادی نیز عبرت نگرفتند. بحران اقتصادی سال ۲۰۰۶ میلادی در ایالات متحده آمریکا ـ که با ایجاد بحران مسکن در این کشور کلید خورد ـ و تسری آن به اتحادیه اروپا موضوع دیگری است که حتی برای اقتصاددانان اروپایی نیز همچنان مایه تاسف است. ایجاد پیوستگی اقتصادی و تجاری کشورهای عضو اتحادیه اروپا با ایالات متحده آمریکا از یک سو و ناتوانی سران اروپایی در مواجهه با بحران بدهیهای خارجی خود سبب شد تا بحران اقتصادی آمریکا به بدترین نحو ممکن به همه کشورهای اروپایی سرایت کند.
🔶 در این میانبرخی کشورهای اروپای جنوبی و شرقی ـ مانند یونان، پرتغال، اسپانیا و... ـ بیش از دیگر کشورها آسیب دیدند. نکته قابل تامل اینکه کشورهای اروپایی خارج از اتحادیه اروپا و منطقه یورو ـ به طور خاص دو کشور نروژ و سوئیس ـ نسبت به دیگر کشورهای عضو یورو و اتحادیه اروپا کمتر در معرض آسیبهای ناشی از بحران اقتصادی قرار گرفتند. به عبارت بهتر، نه تنها عضویت در اتحادیه اروپا و منطقه یورو منجر به مصونیت اعضای این مجموعه در برابر بحران اقتصادی نشد، بلکه به عاملی تسریع کننده در تسری این بحران به سایر کشورهای عضو تبدیل شد.
🔶 تعهد اروپاییان به صهیونیستها
تعهدپذیری وقیحانه بسیاری از کشورهای اروپایی در خصوص حمایت بی قید و شرط از رژیم اشغالگر قدس مقوله دیگری است که هزینههای سیاست خارجی اتحادیه اروپا را افزایش داده و متعاقبا از فایدههای آن کاسته است. آنچه در جریان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه رخ داده و خروش گروههای مختلف اروپایی علیه سیاستمداران این مجموعه، شکاف جاری میان شهروندان و سیاستمداران اروپایی را تشدید کرده است. در چنین شرایطی اتحادیه اروپا نیز در کنار واشنگتن و تلآویو، بازنده قطعی جنگ غزه خواهد بود. از جنگ اوکراین گرفته تا جنگ غزه، شاهد بحرانسازیهای خودساخته و مزمن اروپاییان در نظام بینالملل هستیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حنیف غفاری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #فضای_مجازی
✅ راهبرد موفقی که نباید رها شود!
🔶 شهید سيدرضی موسوی ترور شد نه بخاطر اینکه یک عنصر تهاجمی در سپاه قدس بود. او را شهید کردند چون ارشدترین مستشار ایرانی در پشتیبانی و راهبری جبهه های غزه و لبنان بود. پشتیبانی و حمایت از مقاومت بدون درگیری مستقیم ایران، استراتژی ضروری ما است؛ راهبردی که اسرائیل میخواهد آن را مختل کند، حتی اگر هزینه اش تقابل مستقیم با ایران باشد!
🔶 وقتی شما صحنه را میچینید، خودتان هم با هنرمندی در آن بازی میکنید و اهدافتان را یکی پس از دیگری محقق می نمایید، نباید اجازه دهید دشمن تمرکز شما را از آن مسیر موفق بردارد و یا شما را به زمین بازی دیگری که اینبار خودش تعیین کرده بکشاند. ایران با ارزیابی شرایط و با در نظر گرفتن واقعیت های میدان، از بین تهاجم مستقیم و پشتیبانی از متحدان، دومی را انتخاب کرده است. در واقع این میدان است که تعیین میکند مقاومت وارد چه فازی شود تا نتیجه بهتری بگیرد، نه خواسته های من و شما در فضای مجازی!
🔶 ایران رهبر جبهه مقاومت است، بازوی حقوقی و دیپلماتیک آن است و قدرت چانه زنی دارد؛ در کل، مجموعه ای از مولفه ها در این ماجرا لحاظ، و نتیجه آن شده که ایران فعلا نباید مستقیما وارد این درگیری شود، همانطور که آمریکا نمیشود. اساسا حریف اسرائیل حماس است، و ایران در واقع رژیم صهیونیستی را در حدی نمیبیند که با آن وارد درگیری شود.
🔶 ضمن اینکه اگر ایران ورود میکرد، این آگاهی که امروز دنیا را فرا گرفته و این حمایت های جهانی شکل نمی گرفت. ولی حالا، هم غزه در نگاه ملتها عزیز است و هم هر کسی که از او حمایت میکند؛ و البته در راس آنها جمهوری اسلامی ایران!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
اشغال سرزمین، بزرگترین و بیسابقهترین جنایت قرن.pdf
76.7K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#حقوق_بشر #استعمار
#نژادپرستی #طوفان_الاقصی
✅ اشغال سرزمین، بزرگترین و بیسابقهترین جنایت قرن
🔰 گزارشی از تاریخ اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی و بررسی روند زوال رژیمهای آپارتاید
🔶 فلسطین و ظلمی که بر اهالی آن سرزمین رفته است، بزرگترین پروژه استعماری و استکباری قرن اخیر است. اشغال فلسطین با ادعای پوشالی سرزمین مقدس برای یهودیان و مهاجرت یهودیان سراسر جهان به جایی که اسمش را سرزمین بدون ملّت گذاشته بودند رقم خورد. بنا به آمارهای رسمی جمعیت یهودیان ساکن سرزمین فلسطین در دوران قیمومیت سیاه بریتانیاییها بر فلسطین از ۶۰ هزار نفر در دهه ۱۹۲۰ میلادی به بیش از ۶۵۰ هزار یهودی در سال ۱۹۴۸ و پیش از یوم النکبة رسید.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن فائضی؛ کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی
🆔 @tahlil_shjr