#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅ کار درست
🔶 اگر کار درست را تأیید نکنی همۀ مرزها به هم می ریزد و به تاریکی ها و ابهام ها و سردرگمی های بدی گرفتار خواهی شد. این به معنای مسخ زندگی و مسخ انسانیت است و دستآوردهای چنین حیاتی به صفر نزدیک می شود، یعنی مردگی است.
🔶 نبرد غزه بی تردید نبرد سختی است، واقعاً سخت و نبردی است که به ندرت می توان نظیری برای آن یافت. هر یک ساعت این نبرد را باید حادثۀ بزرگی شمرد. این مهم است که چه نگاهی به آن داریم.
🔶 دربارۀ «طوفان الاقصی» یک نکته را باید مد نظر داشت و آن این که حتی اگر فرض کنیم که سنجیده نبود و طرح گسترده ای پشت سر آن نباشد، یک ضرورت بود. وقتی که دژخیمی چون دولت اسرائیل دارد به تدریج تمام سنگرهای دفاع از فلسطین و در واقع سنگرهای «استقلال جهان اسلام» را یکی یکی فتح می کند و کار خود را کم کم به پیش می برد و به فکر خیزها و هجوم های بزرگتری است تا واقعاً کار فلسطین را یکسره کند، چاره این نیست که بایستیم و ببینیم چه میشود. یکبار باید به این واقعیت فکر کنیم و این را بفهمیم ... «طوفان الاقصی» اگر هیچ چیز نبود یک ضرورت بود. حتماً باید این را به روشنی نشان داد و برجسته کرد و یک هشیاری واقعبینانه آفرید.
🔶 مواضع رهبر انقلاب برای ما همیشه مهم بوده است. ایشان در موضعگیری نسبت به این پدیده چند نکتۀ صریح فرموده اند:
1⃣ اصل عملیات را تأیید می کردند و به جا می خوانند و آن را حق مردم غزه می شمردند.
2⃣ ضربۀ حاصل آمده را بزرگ و مؤثر و ترمیم ناپذیر معرفی می نمودند.
3⃣ یکی از ثمرات این عملیات را زنده شدن قضیۀ فلسطین، بیداری جهانی علیه رژیم سفاک اسرائیل و مختل شدن جریان خطرناک عادیسازی روابط با اسرائیل می دانستند.
4⃣ و یکی دیگر از ثمرات این عملیات را معلوم شدن ضعف رژیم پرهیبت اسرائیل می دیدند.
5⃣ در ضمن می فرمودند که آینده روشن است و پیروزی با فلسطین است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حضرت استاد حجت الاسلام و المسلمین فلاح شیروانی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#پیشرفت #ارز
#رسانه
✅ ستاد جنگ و تحریف علیه مبارزه با فساد اقتصادی
🔰 قسمت اول
1⃣ موضوع "تخلف و فساد ارزی کلان، به بهانه واردات چای"، به مباحث بسیاری دامن زده است. این مباحث، محاسن و معایبی دارد. از یک طرف، می تواند در مقابل مفاسد، حساسیت مضاعف ایجاد کند و مدیران دلسوز را نسبت به "نقاط" یا "روال" های منتهی به آسیب هوشیار سازد؛ از سوی دیگر، نحوه طرح موضوع می تواند به بی اعتمادی در افکار عمومی دامن بزند و در صورت عدم مدیریت درست مسئله، موجب فاصله میان دستگاه هایی شود که برای پیشرفت کشور همدلی و هم افزایی می کنند. منطقا در کنار اهمیت تفکیک قوا، اصل بر تعامل و تعاون است.
2⃣ درزمینه رصد، شناسایی و مبارزه با مفاسد اقتصادی، حتما در مقایسه با گذشته، پیشرفت قابل توجهی پدید آمده است. قوه قضائیه به ویژه در طول پنج شش سال اخیر، فعال تر و مستقل تر عمل کرده و کمتر رودربایستی داشته است؛ از رسیدگی به پرونده تخلفات اکبر طبری (معاون سابق اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه) و برخی قضات آلوده، تا پرونده برادر و دستیار رئیس جمهور سابق، تخلفات چند نماینده سابق مجلس، برخی مدیران سابق بانک مرکزی، روسای وقت ایران خودرو و سایپا، دختر و داماد دو وزیر اسبق صمت و کار و رفاه، رئیس اسبق صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، رئیس سابق سازمان خصوصیسازی، و... تا این اواخر، در قالب تشکیل پرونده برای فرزندان یکی از مدیران دستگاه قضایی و پرونده تخلفات ارزی مربوط به واردات چای.
🔶 جناب آقای محسنی اژه ای، رئیس محترم قوه قضائیه، ۱۰ آبان ۱۴۰۲ در جمع مردم کرمان به موضوع مهمی اشاره کرد که نقطه قوت نظام است: "کدام مسئول، فسادش ثابت شد و جمهوری اسلامی با او برخورد نکرد؟ پسر و دختر مقامی که مسئولیتهای مختلفی داشت- از رئیس جمهور تا رئیس مجمع تشخیص مصلحت، که از قضا از اهالی همین استان کرمان بود- به دلیل ارتکاب جرایم به زندان محکوم شدند، یا اینکه دو فرزند معاون اول قوه قضاییه پس از وصول گزارش مستند، بازداشت شدند و پدر آنها نیز اعلام کرد که تسلیم قانون است و ضابط و دادسرا و دادگاه، بدون ترس ورود کردند. بنابراین ما هیچ ابایی از برخورد بدون تبعیض و بدون تعارف با فساد و مفسد نداریم".
3⃣ در دستگاه های اجرایی هم شاهد تحول مثبتی بوده ایم. امروز، رئیس جمهور و مدیران ارشد دولت، نه تنها مانند برخی دوره های قبل، حمایت قبیله ای از متهمان دولتی نمی کنند، بلکه خود مدعی اول مبارزه با فساد، و برخورد با ترک فعل و سوء مدیریت هستند و در اغلب موارد، پیش از دستگاه قضایی، گریبان خاطیان را می گیرند. این که رئیس جمهور، از مدیریت دستگاه قضایی به دولت آمده و ضمنا سوابق همکاری صمیمانه و نزدیک چند ده ساله با رئیس فعلی دستگاه قضایی دارد، نقطه قوت در فساد زدایی و سالم سازی روند های اداری است. متاسفانه مثلا در دوره موسوم به اصلاحات شاهد بودیم که پس از احضار شهردار وقت به دادگاه، دولت وقت پنج ساعت جلسه گذاشت و دستگاه قضایی را تحت فشار قرار داد و حتی در وزارت کشور برای جوسازی و شانتاژ، "ستاد حمایت از کرباسچی" تشکیل دادند!
🔶 به عنوان نمونه دیگر، آقای محسنی اژهای (معاون اول قوه قضائیه) در تاریخ اردیبهشت ۱۳۹۶ و در موضوع پرونده آقای حسین فریدون، از فشار مقامات ارشد دولت خبر داد و گفت: "کسانی گفتند اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم؛ ولی ما تسلیم نشدیم. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرفهای دیگری را مطرح میکنند". نکته عیجیب این که؛ امروز کسانی مدعی پرونده ارزی چای شده اند که واگذاری رانتی و مفسده آمیز 18 میلیارد دلار (به قیمت 4200 تومان) را در کارنامه خود ثبت کرده اند.
4⃣ در موضوع پرونده ارزی چای، خود دولت (بازرسی ویژه رئیس جمهور و معاون اول وی، و وزارت اطلاعات) از مهر ماه سال گذشته -اولین سالگرد تشکیل دولت سیزدهم- پیگیر ماجرا شده، و ضمن برکناری برخی مدیران ذی ربط، به دستگاه قضایی ارجاع داده اند. این را باید با رویکرد دولت قبل در جانبداری از متخلفان و متهمان مقایسه کرد.
🔶 به یاد بیاوریم اظهارات آمیخته با انفعال رئیس وقت سازمان بازرسی را که در باره انتصاب غیر قانونی یکی از مدیران نجومی بگیر گفته بود: "علی صدقی (مدیر نجومی بگیر بانک با حقوق و پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار حسین فریدون، رئیس بانک رفاه شد. زمانی که صدقی بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی در مراجع قضایی داشت. همان زمان آقای فریدون اصرار کرد که ایشان، رئیس بانک رفاه شود. بنده مخالفت کردم و گفتم وی پرونده سنگینی دارد، ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم، وی رئیس بانک رفاه شد".
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #عدالت_و_مبارزه_با_فساد #پیشرفت #ارز #رسانه ✅ ستاد جنگ و تحریف علیه مبارزه با فساد اقتصاد
#اقتصاد
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#پیشرفت #ارز
#رسانه
✅ ستاد جنگ و تحریف علیه مبارزه با فساد اقتصادی
🔰 قسمت دوم
🔶 در مقام مقایسه، امروز به اعتبار قاطعیت و صراحت آقای رئیسی، کسی در ارکان دولت به خود اجازه نمی دهد از متهمان فساد حمایت کند، یا برای انتصاب آنها فشار بیاورد.
5⃣ مبارزه با تخلفات و مفاسد اقتصادی، جناح بردار یا زمان بردار نیست؛ بلکه همه شمول و همیشگی است. قطعا گفتمان این دولت و رئیس آن، با دولت قبل زمین تا آسمان فرق دارد. اما در عین حال، اولا آقای رئیسی، یک دیوان سالاری کهن را به ارث برده و ثانیا مدیران، هرگز از نظارت داخل و بیرون دولت بی نیاز نیستند. بنابراین حساسیت در قبال موضوع فساد، باید همواره برقرار باشد. در عین حال، باید چند نکته را مد نظر داشت که اولین آن، رعایت آداب حقوقی و قانونی است.
🔶 انتشار برخی مفاد پرونده های اتهامی، اگر ناقص و نصفه و مبهم باشد و یا به سرانجام روشنی نرسیده باشد، محتمل است که به نقض غرض عدالت خواهی، مایوس کردن مردم، و احیانا نقض حقوق متهمان بینجامد. در پرونده فساد مشهور به "فساد سه هزار میلیارد تومانی"، در حالی که متهم اول پرونده محاکمه و اعدام شد و اموال اختلاس شده به بیت المال برگشت، تصویر رسانه ای بر ساخته و رسوب کرده در برخی اذهان این است که سه هزار میلیارد پول بیت المال حیف و میل شد و متهم اول هم در کانادا زندگی می کند!
6⃣ حتما بخش مهمی از مسئولیت "تصویر سازی تحریف آمیز و نا امید کننده"، بر عهده فضای ولنگار و مسموم رسانه ای است که محافل غرض ورز در آن می تواننند "یک کلاغ، چهل کلاغ" کنند، یا خلاف واقع بگویند و فضا را غبار آلود کنند، بی آن که هزینه ای بپردازند. در این فضای عاری از مسئولیت، بهترین خدمات مسئولان و بیشترین و جدی ترین برخورد ها با مفسدان دانه درشت هم، مورد تصویرسازی وارونه قرار خواهد گرفت.
🔶 اما بخش دیگر ماجرا، این است که وقتی پرونده ای قبل از به سرانجام رسیدن، یا بدون بیان کامل ابعاد و جزئیات آن، نصفه و نیمه و مبهم منتشر می شود، سطر های سفید بسیاری را باقی می گذارد که به جای قضاوت دقیق و منصفانه حقوقی، با تحلیل های فرصت طلبانه و غرض ورزانه، یا دست کم از سر بی اطلاعی و حدس و گمان پر می شود.
اینجاست که هدفِ آگاهی افکار عمومی و امیدوار کردن مردم، مغلوبه می شود. به بیان دیگر، این کافی نیست که نیت انتشار برخی ابعاد پرونده ها خیر باشد؛ بلکه باید تاثیر و آورده اطلاع رسانی ناقص سنجیده شود. نکته مکمل بحث، این است که غالبا بین افشاگری (ناقص) اولیه، برگزاری دادگاه و صدور حکم نهایی، چندین ماه و بعضا بیش از یک سال فاصله می اُفتد؛ بنابراین، آنچه بیشتر در اذهان رسوب می کند و دیرتر زدوده می شود، همان شوک منفی اولیه درباره حیف و میل بیت المال، به علاوه تحلیل های منفی، ناقص یا مغرضانه است.
7⃣ می گویند: دو نفر بودند، یکی زمین را می کند و خاکش را خالی می کرد، و دومی، همان خاک ها را داخل گودال می ریخت. با تعجب پرسیدند این چه کاری است که شما می کنید؟ یکی از آن دو پاسخ داد "کار تعریف شده هر کدام از ما همین است و ما مقید به انجام آن هستیم. البته نفر سومی هم هست که باید لوله را کار بگذارد اما سر کار نیامده است".
🔶 دریافت و اِدراک مردم از عملکرد دستگاه ها، به اندازه خود عملکرد مهم است و اگر تصویر نادرستی از این عملکردها ساخته شود، نقض غزض اتفاق افتاده است. مسئله وقتی مهم تر می شود که عنایت کنیم، طیف های مغرض و معارض، با انگیزه های مختلف، سرمایه گذاری هنگفتی برای "مهندسی و ربایش افکار عمومی" انجام داده اند و به جای این که "رسانه صادق و رسانا" باشند، به مثابه مانع و حجاب میان حاکمیت و مردم رفتار می کنند، یا واقعیات را با تحریف به خورد مخاطب می دهند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #عدالت_و_مبارزه_با_فساد #پیشرفت #ارز #رسانه ✅ ستاد جنگ و تحریف علیه مبارزه با فساد اقتصا
#اقتصاد
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#پیشرفت #ارز
#رسانه
✅ ستاد جنگ و تحریف علیه مبارزه با فساد اقتصادی
🔰 قسمت سوم
🔶 در چنین وضعیتی، انتظار این است که انتشار ضروری مفاد پرونده ها با دقت و جامعیت انجام شود. به بیان دیگر، چنان نشود که اگر هدف، امید دادن به مردم و اطمینان بخشیدن درباره قاطعیت امر مبارزه با فساد است، پیامی معارض این هدف متعالی مخابره شود. متاسفانه در پرونده مورد بحث، روشن نشد که میزان تخلفات و اتهامات چقدر است.
🔶 اکنون یک رقم کلی "3 میلیارد و 370 میلیون دلار" به عنوان رقم فساد جا افتاده و حال آن که درست نیست و نیاز به روشنگری دقیق دارد؛ مبنی بر این که چه میزان از تعهد ارزی انجام شده یا نشده، سر رسید این تعهد چه زمانی است؟ و همچنین کمتر گفته شدن تفاوت ارز ترجیحی و ارز نیمایی، و نهایتا، این که چه میزان از ارز واگذار شده یا معادل ریالی، قابلیت بازگرداندن به بیت المال را دارد.
8⃣ از زاویه نگاه کلان به منافع ملی، منطقه غرب آسیا آبستن رویداد های بسیار مهمی است که سرانجام آن، سرنوشت چند ده سال آینده منطقه و جهان را تعیین می کند. همچنین تا سه ماه دیگر، انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی در کشور برگزار خواهد شد.
🔶 لازمه استقبال از مجموعه تحولات مهم این چنینی، افزایش سرمایه امید و اراده و همدلی ملی است. بنابراین ضمن مبارزه ضروری و همیشگی با مفاسد، نباید از اولویت های حیاتی سیاست خارجی و داخلی غافل نشد، یا نسبت به آنها غفلت ایجاد کرد. از این منظر، همدلی و هم افزایی سه قوه بر مبنای منافع ملی، حتما معارضان و دشمنانی دارد. یکی از شگرد ها برای هدف گرفتن تعامل سازنده قوا، دامن زدن به بدگمانی و مجادله و رقابت منفی به جای مسابقه خدمت است. تخلف، هر جا که باشد باید برخورد شود، به ویژه اگر از سوی مدیران و یا "منسوبان/ منصوبان" آنها باشد.
🔶 این، نقطه قوت نظام است که اگر وزیر و معاون و مدیر کلی، یا قاضی و مدیر قضایی، در هر سطحی که متهم شوند، احضار و محاکمه می شوند. اما نباید پرداخت های رسانه ای به نحوی باشد که خدای ناکرده بوی رقابت بدهد، یا رقابت ناسالمی را برانگیزد.
🔶 چنین شائبه ای قطعا درباره مدیران ارشد دولت و دستگاه قضایی و مجلس وجود ندارد، اما بعضا در گوشه و کنار، در میان برخی دوایر رسانه ای یا رسانه ها و خبرگزاری ها و کانال هایی که مدعی همراهی و حمایت هستند، رقابت هایی دیده می شود که صرفا به اختلاف و فرسایش و غفلت از مسائل مهم دامن می زند. حتما باید با معدود عناصر کم ظرفیت، غافل و ناتوان از درک اصل و فرع، و یا خدای ناکرده مغرض -از هر طرف که باشد- فاصله گذاری کرد.
9⃣ در نهایت، مجددا باید تاکید کرد که موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی، بسیار مهم و مقدس است و با هیچ توجیهی نمی توان در این باره اغماض کرد. در عین حال، مهم تر از کشف و برخورد قاطع با متخلفان، اصلاح روند های مدیریتی معیوب، و کور کردن منافذ یا روال های مزمنی است که به تخلف و فساد منتهی می شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#امنیت #آتش_بس
✅ ماده ۹۹ منشور ملل در دقیقه ۹۰
🔶 بعد از گذشت بیش از دو ماه از جنگ غزه، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد مطابق ماده ۹۹ منشور ملل متحد، نامهای برای آتشبس خطاب به شورای امنیت نوشت.
🔶 به استناد ماده ۹۹ «دبیرکل میتواند نظر شورای امنیت را به هر موضوعی که به عقیده او ممکن است حفظ صلح و امنیت بینالمللی را تهدید کند، جلب کند» در خصوص این نامه نکات قابل تأملی وجود دارد از جمله:
1⃣ استناد به ماده ۹۹ منشور ملل متحد توسط دبیرکل به ندرت اتفاق افتاده است و آخرین مورد آن در سال ۱۹۸۹ بوده و اکنون برای نهمین بار در طول عمر سازمان ملل است که دبیرکل چنین درخواستی از شورای امنیت دارد.
2⃣ در چرایی اقدام دبیر کل سازمان ملل متحد دو عامل بیش از سایر عوامل تأثیر دارند؛ دلیل اول فراگیر شدن احساسات ضدجنگ و ضدصهیونیستی در کشورهای مختلف است که به درستی باید آن را قیام مردم دنیا علیه صهیونیسم و جنایات آن دانست و از سوی دیگر ناکارآمدی سازمان ملل در رفع و کنترل بحران حاضر و تلاش دبیرکل برای احیاء نقش این سازمان در تحولات جهانیست. توضیح آنکه در آتشبس ۷ روزه از سوم تا نهم آذرماه، سازمان ملل نتوانست نقش تأثیرگذاری داشته باشد (این یکی از نشانگان تحولات جدید در هندسه قدرت جهانی است که کارایی سازمانهای بینالمللی نظم مستقر، تضعیف شده است) و لذا این آتشبس در کنار فشار میدانی گروههای مقاومت، حاصل رایزنیهای منطقهای بود؛ و لذا این اقدام را از یک منظر تلاش دبیرکل برای بازگرداندن سازمان ملل و تأثیرگذاری آن بر تحولات بینالمللی باید لحاظ کرد و توجه داشت که در حال حاضر مسئلهای مهمتر از جنگ غزه در دنیا وجود ندارد و اگر قرار باشد که سازمان ملل در آن تأثیری نداشته باشد آیا به پایان عمرش نزدیک نشده؟!
3⃣ با وجود آنکه پیشنویس تهیه شده برای آتشبس در شورای امنیت با وتوی آمریکا رد شد، مسئله مهمتر، نقش روانی نامه دبیر کل در افکار عمومی دنیاست؛ این اقدام همانگونه که بیان شد پیرو فراگیر شدن احساسات ضد صهیونیستی در دنیاست. حالا دبیرکل سازمان ملل نیز درخواست آتشبس دارد و اثر روانی آن منزویتر شدن صهیونیستها و آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی خواهد بود؛ و به همین دلیل است که مقامات آمریکایی و صهیونیستها نتوانستند عصبانیت و خشم خود را بروز ندهند.
🔶 در حقیقت این بیانیه و قبلتر از آن فضای بینالمللی به صهیونیستها فهمانده است که یکی از پیامدهای جنگ اخیر غزه آن است که شرایط در محیط بینالملل برای آنها نفسگیرتر از هر زمان دیگری شده است.
🆔 @tahlil_shjr
بایدن در نقطه زیر صفر.pdf
66.5K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#انتخابات
✅ بایدن در نقطه زیر صفر
🔶 نظرسنجی های ایالتی و عمومی در آمریکا، پیامها و سیگنالهای مثبتی را به سود رئیس جمهور کنونی این کشور مخابره نمی کند.
🔶 صورت مسئله این است که بایدن به واسطه حمایت از جنگ غزه و جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه فلسطینیان، حمایت گروههای مسلمان و حتی بخشی از گروه های اجتماعی غیرمسلمان را از دست داده است. همین مسئله او را در ایالات مهم و سرنوشت سازی مانند میشیگان، پنسیلوانیا، ویسکانسین و .....با معضل مواجه خواهد ساخت. به عنوان مثال، اگر حمایت مسلمانان میشیگان از بایدن برداشته شود، وی قطعا این ایالت را به ترامپ واگذار خواهد کرد.
🔶 در برخی ایالات دیگر مانند جورجیا و آریزونا نیز ترامپ با اختلاف حدود 10 هزار رای از بایدن شکست خورد.با این حال، رویگردانی بسیاری از رای دهندگان از بایدن، منجر به امیدواری ترامپ برای تکرار نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 (جایی که ترامپ در برابر هیلاری کلینتون پیروز شد) ، گردیده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسین یاری
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#اقتصاد
#ارز
✅ پیشگیری اولویت مبارزه فساد
🔶 در هفتهای که گذشت اخبار پیرامون فساد بروز یافته در چای دبش، فضای افکار عمومی کشور را به شدت جریحهدار ساخت. در این خصوص و جزئیات پیرامون آن مباحث مختلفی طرح شده و مسئولان مربوطه نیز شفافسازی کلی را انجام دادند. بیان جزئیات نیز به دادگاه مربوطه و قوه قضائیه سپرده شده است.
🔶 به هر حال باید پیرامون فساد چای دبش چند نکته را مدنظر قرار داد:
🔶 در ابتدا توجه به این نکته ضروری و لازم است که دولت و قوه قضائیه در بالاترین سطح، به محض مطلع شدن از موضوع فساد، اقدامات لازم را برای کشف، شناسایی و مجازات اولیه برای عوامل مؤثر در پرونده در نظر گرفتند. در ادامه نیز با تشکیل پرونده قضائی متخلفان و مجرمان را به دادگاه معرفی نمودند. بر این اساس رویکرد و عملکرد نظام در مبارزه با فساد قابل تقدیر و ستایش است. در واقع همین مبارزه با فساد و مجازات مفسد حکایت از نبود فساد سیستمی در داخل کشور دارد؛ عزم جزم قوای سهگانه باعث شده است که هر شخصیتی فارغ از ملاحظات و مصالح مصطلح، اگر که متهم باشد به پای میز محاکمه میآورند. چه اینکه معاون اول برخی دولتها، وزرای متعدد و معاونین سازمانها و وزارتخانههای مختلف مجازات شدهاند.
🔶 نکته مهمتر، فارغ از اینکه کدام دولت مقصر بوده و اینکه چگونه این اختلاس شکل گرفته و جزئیات آن چیست، و مجازات عاملان چگونه خواهد بود، موضوع اصلی این است که چرا در زمینه تخصیص نرخ ارز، هر چند وقت یکبار، شاهد چنین فسادهایی هستیم؟ دستگاههای متولی قانونگذار و مبارزه با فساد باید بدانند که تا زمانی که بستر بروز فساد وجود دارد، شدیدترین اعدامها و مجازاتها نیز مانع از بروز چنین فسادهایی نخواهد شد. اساساً در خصوص فساد، موضوع اصلی پیشگیری از وقوع جرم و تخلف است. در واقع قانونهای مربوطه باید به گونهای باشد که مانع از ایجاد و شکلگیری بستر فساد زا باشد. از طرفی نهادهای نظارتی نیز باید فسادها را در ابتدای امر کشف و شناسایی کنند و مانع از گسترش آن شوند.
🔶 نکته سوم توجه به عواملی است که موجب شکلگیری فساد شده است. انحصاری بودن برخی بازارها و نبود سیستم رقابتی و شفافیت اطلاعاتی ناقص، موجبات ایجاد رانت را فراهم میکند. بروکراسی عریض و طویل دولتی و عدم مقرراتزدایی از مقررات دست و پاگیر در کنار محدودیتها و سهمیهبندیهای تجاری و ارزی و همچنین چند نرخی بودن ارز و سیستم غیر رقابتی و متمرکز بانکی نیز مزید بر علت شده است. از همه اینها مهمتر مشکلات ساختاری و تشکیلاتی در نهادهای نظارتی و فرآیندهای غیرکارشناسی و سالم در تخصیص اعتبارات ارزی و ریالی میباشد که رفته رفته فرآیند اصلاح این قوانین و رویهها توسط مجلس و دولت در حال انجام است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#اغتشاشات #طوفان_الاقصی
#حقوق_بشر #رسانه
✅ انزوا
🔶سال گذشته همین ایام در میانه اغتشاشات بود که رهبر حکیم ما گفت: «علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد... خطّ اساسی اوّل [این نظم جدید] عبارت است از انزوای آمریکا» (۱۴۰۱٫۸٫۱۱)
🔶 حالا این خبر را ببینید که برای اولین بار در تاریخ سازمان ملل، دبیر کل بر خلاف میل آمریکا و اسرائیل پیشنهاد آتش بس فوری را به شورای امنیت میدهد و همه اعضا هم موافقند حتی انگلیس رای ممتنع میدهد و فقط آمریکا مخالف است و وتو هم میکند. این رویداد بینظیر یعنی چی؟
🔶 طوفان الاقصی مساله ای در حد اسراییل و غزه نمانده، در حد منطقه هم نمانده، بلکه تحولات مهم جهانی را سبب شده.
🔹اولا ساختار سازمان ملل نمیتواند جلوی جنگ را بگیرد.
🔹ثانیا اراده همه کشورهای دنیا نمیتواند اراده یک کشور را خنثی کند.
🔹ثالثا قصه آزادی و حقوق بشر و رای و اراده عمومی هم در نوع خود دیدنی است.
تمدن و ساختار غرب مفتضح بود، اما نه اینقدر بر ملا.
🔹رابعا انزوای آمریکا و اسرائیل یعنی جریان صهیونیستی با این میزان، در تاریخ بینظیر است.
🔶 جالب است که طبق نظرسنجی انجام گرفته شده از سوی مرکز تحقیقات پیو، تنها حدود یک سوم آمریکاییها، نوع واکنش و پاسخ دولت بایدن به جنگ میان حماس و رژیم صهیونیستی را تایید میکنند. و حدود ۶۱ درصد مردم آمریکا از آتش بس دائمی در غزه حمایت میکنند این در حالی است که تنها یازده درصد نمایندگان کنگره خواستار آتش بس شدهاند. این یعنی یک «جنگ اجباری»، «هجوم اجباری»، «آدم کشی اجباری».
🔶 برای اینکه ابعاد این انزوا را بفهمیم باید دقت کنیم که:
🔹اولا آمریکا در همه جنگها افکار عمومی مردم دنیا و همراهی دیگر کشورها و حاکمانشان را با خود همراه داشته.
🔹ثانیا این ضلع و چهره دموکراتهای آمریکا است که دچار چنین انزوای مهم و تاریخی شده. نه جمهوری خواهان جنگ طلب
🔹ثالثا کل دستگاه هنر و رسانه دنیا در اختیار صهیونیست ها است و چنین شکستی خورده اند و منزوی شده اند.
🔹رابعا اکثر کشورهای دنیا تابع و گماشته یا تحت تاثیر جریان صهیونیستی جهانی اند و با این حال چنین صحنه ای شکل گرفته.
🔶 زاویه گرفتن اروپا از آمریکا هم خیلی مهم است. بلژیک و اسپانیا خیلی زودتر این فاصله را اعلام کرده بودند. اینکه نهادهای بین المللی همگی همداستان شده اند در مخالفت زبانی ، نشان دهنده فشار عجیب افکار عمومی است. این مسیر راه تنفس اسراییل در منطقه را میگیرد. این غیر از احساس «ناامنی» برای سکولارهای صهیونیست مهاجر و احساس «ناامیدی» برای مذهبی های صهیونیست مهاجر است. این غیر از برملا شدن ضعف های راهبردی اسرائیل در منطقه است. این یک ترک بزرگ در نظام استکباری کل دنیا است.
🔶 به لحاظ نرم افزاری این وقایع نشان میدهد ساختار حقوقی دنیا بر اساس اراده عمومی شکل نگرفته است بلکه بر محور استکبار سامان گرفته؟ این نکته را نمیشد پشت بلندگوها و رسانه ها به زبان آورد طوری که به ذهن و قلب دنیا برسد.
🔶 امروز دیگر رهبر حکیم ایران نیست که آمریکا را یک طرف درگیری میداند و نه داور بی طرف، بلکه کل دنیا تماشا میکند جنگ کل جبهه مقاومت را با آمریکایی که مجبور شده جنایتکار بودن خود را علنی کند. فقط رهبر حکیم ایران نیست که خط اصلی نظم نوین دنیا را انزوای آمریکا میداند، این نکته کاملا برای همه عیان شده. استکبار مانده و ماشین نظامی اش. این اتفاقات بسیار مهم و فوق راهبردی است. صحنه تاریخ به سرعت در حال ویرایش شدن است. هر چه این جنگ ادامه پیدا کند این تغییر و تحولات بنیادین در عالم جدی تر خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅ قمار سیاسی نتانیاهو؛ علت تداوم جنگ غزه
🔶 شاید نتانیاهو در سال گذشته و پس از ائتلاف با راست افراطی که به منظور به دست گرفتن دولت شکل گرفت، تصور نمیکرد که در فاصله کمتر از یکسال با چنین شرایطی رو به رو شود. اعتراضات مداوم هفتگی مخالفان، افراطگرایی بی سابقه برخی از اعضای کابینه و رسوایی امنیتی عملیات طوفان الاقصی و در نهایت اسیرانی که در غزه گیر افتاده و برای آزادی آنها هیچ برنامهای ندارد.
🔶 این شرایط تنها بخشی از بحرانهای نتانیاهو را تشکیل میدهد. بخش مهمتر آن اما تهدید راست افراطی به رهبری بن گویر در مورد توقف جنگ غزه است. ایتامار بن گویر، رهبر حزب قدرت یهودی که هم اکنون وزارت امنیت را بر عهده دارد تهدید کرده است که در صورت قبول صلح و آتش بس بلند مدت از کابینه خارج شده و دولت را از حد نصاب خواهد انداخت. بنیامین نتانیاهو که پیش از این نیز به دلیل پافشاری بر طرح اصلاحات قضایی بخش اعظمی از محبوبیت خود را از دست داده بود، اکنون در میان متحدان خود نیز از محبوبیت چندانی برخوردار نیست.
🔶 ارتش رژیم و دولت صهیونیست برای پاسخ به شکست سنگین ۷ اکتبر نیاز به پیروزی بزرگی دارد تا مخالفان و هم قطاران افراطی خود را آرام کند. برای این منظور اهدافی را برای خود تعیین کردهاند که دستیابی به آنها بعید به نظر میرسد. نابودی حماس و از بین بردن شبکه تونلهای این گروه در سرتاسر شهر غزه اهدافی است که ارتش رژیم برای خود تعیین کرده است. هدفی که قرار است با تهاجم به جنوب غزه به مانند شمال و قطع ارتباط زمینی بین شمال و جنوب غزه محقق شود.
🔶 استفاده مقاومت از شبکه تونلهای سراسری و جنگ شهری و چریکی مبارزان بر علیه تانکهایی که بدون حفاظت پیاده نظام وارد غزه شدهاند، ارتش رژیم را در رسیدن به اهداف تعیین شده ناکام گذاشته است. در مقابل نیز ارتش رژیم غرق کردن تونلهای مقاومت با استفاده از آب دریای مدیترانه را مطرح کرده است که به نظر رسیدن به این هدف نیز بعید است.
🔶 حماس ایدئولوژی مقاومت است که میان جوانان فلسطینی غزه و کرانه باختری گسترش یافته و امکان نابودی آن با بمب و گلوله وجود ندارد. حماس با عملیات هفتم اکتبر باوری به فلسطینیان داد که مدتها بود در میان آنها وجود نداشت. باور به اینکه آنها خودشان میتوانند بدون کمک هیچ کشوری سرزمین خود را از اشغال رژیم آزاد کنند. البته این راه بدون هزینه نیست اما باید توجه داشت که عملیات هفت اکتبر با تکیه بر توان داخلی غزه انجام شد و چنان آسیبی به اسرائیل زد که از زمان عملیات یوم کیپور بی سابقه بوده است.
#به_قلم_اساتید: آقای پویا جادی
🆔 @tahlil_shjr
روابط ایران و کوبا یک رابطه برد برد است.pdf
105.6K
#اقتصاد #علم_و_فناوری
#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#تحریم
✅ روابط ایران و کوبا یک رابطه برد برد است
🔶 اولین همکاریهای اقتصادی و تجاری ما با کوبا در حوزه علوم و فناوری شکل گرفته است و به خصوص در حوزه زیست فناوری یا همان بیوتکنولوژی. در دوره کووید ۱۹ هم در یک همکاری مشترک با طرف کوبایی موفق شدیم یک واکسن در انستیتو پاستور ایران به نام پاستوکووک را تولید کنیم. از سال ۹۸ به بعد، قراردادهای جدیدی را برای انتقال فناوری یک سری از واکسنهای مورد نیاز کشور از جمله واکسن پنوموکوک ــ که مربوط به دستگاههای تنفسی کودکان و اطفال میشود ــ با کوبا امضا کردیم. ما همواره در توافقات با کوبا یک حالت برد-برد داریم. لذا خود این امر مهمترین تضمینکننده اجرایی این توافقات است.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای سیدمحمدهادی سبحانی؛ سفیر جمهوری اسلامی ایران در هاوانا
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد #اقتصاد
#جمهوری_اسلامی
#واردات
✅ سوالی مهم به بهانه خبر کشف فساد بزرگ ارزی کشور در یک شرکت واردات چای
🔰فساد سیستمی داریم یا نه؟
🔶 چرا معتقدیم در جمهوری اسلامی فساد سیستمی نداریم ولی فسادهای غیرسیستمی یعنی موردی یا فردی یا سازمان یافته جمعی داریم؟ اینها چه تفاوتی با هم دارند؟ علامت های شناسایی فساد سیستمی با فساد غیر سیستمی چیست؟
🔶 پاسخ سوالات فوق را با ذکر مثال اینگونه باید داد: فرض کنید تصادفی در اتوبان رخ داده. اگر علت تصادف خطای انسانی مثل مستی و خواب آلودگی راننده باشد این میشود فساد فردی یا موردی ولی اگر علت تصادف عمل نکردن ترمز و یا ضعیف بودن ترمز باشد این میشود فساد سیستم خودرو.
🔶 همچنین اگر شرکت سازنده خودرو زیر بار ضعیف بودن ترمز نرود و در پی اصلاح نباشد، این میشود فساد سیستمی صنعت و شرکت سازنده خودرو ولی اگر این شرکت سازنده، شروع به آسیبشناسی و سپس تغییر دادن سیستم ترمز در فرایند ساخت خودروها کند و مثلا آنها را ABS کند، این نشانه سلامت سیستمی شرکت سازنده است.
🔶 مثالی دیگر اگر چند نفر در دستگاههای مختلف مثلا یک تاجر چای با رئیس یک بانک به همراه یک کارشناس ارزی از بانک مرکزی با هم تبانی کنند که یک فسادی را انجام بدهند این میشود فساد سازمان یافته جمعی و نه فساد سیستمی؛ و اگر در چنین موقعیتی دستگاه های نظارتی سیستم، متوجه این فساد جمعی شد و آن را کشف کرد و سپس با همه آنها برخورد کرد و به جامعه اعلان کرد و به بخش قضایی معرفی و آنها را مجازات کرد؛ و از این نترسید که عدهای در داخل و خارج علیه نظام جوسازی کنند؛ این میشود علامت سالم بودن سیستم به این دلیل که هم کشف کرده و هم برخورد کرده. ولی اگر سیستم گفت این افراد جرمی مرتکب نشدهاند و با آنها هم هیچ برخوردی نکرد؛ این نشانه معیوب بودن و فاسد بودن این سیستم در این موضوع میشود.
🔶 یک مثال روشن دیگر برای نشان دادن فساد سیستمی؛ «دوران طاغوت پهلویها بود که در اصل ۳۵ و ۳۶ و ۳۷ قانون اساسی آن رژیم آمده بود که سلطنت در ایران پادشاهی است و پادشاه ایران رضاشاه پهلوی است و این سلطنت به صورت موروثی در سلسله اعقاب و فرزندان ذکور وی ادامه خواهد داشت» بدون پاسخ به این سئوالات که چرا رضا شاه باید سلطنت کند و به چه دلیل تا قیام قیامت فرزندان ذکور او حتی اگر فاسد باشند و صلاحیت نداشته باشند؛ باید بر این کشور و بر این ملت حکومت کنند؛ این میشود مثالی برای فساد سیستمی.
🔶 اما در جمهوری اسلامی که بنیادش و قانون اساسیاش بر مبنای مبارزه با انواع فساد و بی عدالتی گذاشته شده و در راه مبارزه بافساد نه برادر رئیس جمهورش مصونیت دارد و نه برادر معاون اولش و نه هیچکس دیگر چطور میتوان فسادهایی که در آن رخ میدهد را سیستمی دانست.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای هدایت الله مجیدی
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #نژادپرستی
#مطالبهگری #طوفان_الاقصی
#انقلاب_اسلامی #پیشرفت
✅ تفکر آمریکایی، ریشه بربریت صهیونیستی
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۴۲۲.pdf
2.36M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #نژادپرستی
#مطالبهگری #طوفان_الاقصی
#انقلاب_اسلامی #پیشرفت
✅ تفکر آمریکایی، ریشه بربریت صهیونیستی
🔶 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله، ضرورت بازخوانی نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی و شناخت اندیشه خشونتزای غربی را با توجه به وقایع این روزهای غزه که نشاندهنده تضاد سیاستهای دوگانه آمریکا و غرب است، بررسی کرده است.
🔶 مطالبهگری چگونه به تحقق آرمانها و گفتمان انقلاباسلامی کمک میکند؟ پرسشی است که سخن هفته این شماره خط حزبالله با عنوان «آرمانجویی منهای مخرج مشترک با دشمن» به آن پاسخ داده است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله به روح مطهر دوقلوهای شهید فلسطینی، «سما و لمی» تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۴۲۲
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#رسانه #جنگ_شناختی
#حجاب
✅ انقلاب شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔶 ۱۹ آذر سی و نهمین سالگرد تأسیس و تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۶۳ با فرمان امام خمینی(ره) است.
🔶 رهبر انقلاب اسلامی در حکم آغاز دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی که در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۲۳ صادر شد، اولویتهایی را برای شورا مشخص کردند؛ نگاهی نو، آسیبشناسانه و روزآمدساز، به مجموعهای از زیرساختهای تمدنی، ارتقاء نگاه و احساس مسئولیت متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصههای گوناگون کشور به مقوله فرهنگ. حقیقتاً، همین دو فرمان اصلاحی و انقلابی رهبر معظم انقلاب در سایه مساعی و اهتمام اعضا و دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی به منصه عمل و ظهور برسد، به مثابه انقلاب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد بود و میتواند بر بسیاری از مشکلات حوزه فرهنگی امروز کشور غلبه نماید. امروز لبه برنده جنگ ترکیبی و شناختی دشمنان قسم خورده و خبیث انقلاب و اسلام و ایران متوجه فرهنگ، تمدن و ارزشهای دینی جامعه است و مسلم است که راه علاج آن این است که بعد فرهنگی زیست مردم تقویت و تعمیق شود. یعنی همان طور که تمام نقشهها و طراحیهای دشمنان علیه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی و چشمانداز تمدنی آن دارای پیوستار فرهنگی، اومانیستی و سکولاریستی غربی برای هدف قرار دادن فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی است، تمام طراحیهای ما هم باید پیوست مهندسی شده فرهنگی داشته باشد.
🔶 جالب است که رهبر معظم انقلاب در ادامه حکمشان «شاکله و آرایش عمومی فرهنگ بر اساس نظم و محتوای انقلابی را یگانه وسیله مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بیگانگان» دانستهاند.
🔶 مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی، از آغاز، ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش در کشور، و سیاستگذاری در این دو مقوله، و هدایت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفها و آرمانهای انقلاب، و برآوردن نیازهای فکری این دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور بوده است. مبتنی بر همین مأموریتها و وظایف لازم است آسیبهای امروز جامعه را در حوزههای فرهنگی از جمله حجاب و عفاف، فرهنگ شهروندی، فرهنگ عمومی، پایبندی به فرهنگ و ارزشهای اسلامی و صدها مشکل را مورد توجه قرار داد و برای آنها نسخه و راهحل اندیشید.
🔶 به نظر میرسد شورایعالی انقلابی فرهنگی لازم است با هدف قرار دادن تمدن نوین اسلامی، رهیافتهای جدیدی را برای پاسخ به مسائل جدید و نگاه تحولی به فرهنگ و سبک زندگی در روزگار جدید جستوجو کند. امروز جامعه انتظار دارد که خروجی اقدامات سازمانهای عریض و طویل فرهنگی کشور «استقرار عدالت و رفع تبعیض» باشد و مبارزه با همه مصادیق تبعیض، فساد و ظلم مقابل چشم همگان قرار داشته باشد.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#امنیت #حقوق_بشر
✅ ابعاد اقدام گوترش در استناد به ماده ۹۹
🔰 قسمت اول
🔶 بیش از دو ماه از جنگ رژیم صهیونیستی علیه باریکه غزه میگذرد. هنوز نشانهای دال بر پایان جنایت صهیونیستها علیه غزه دیده نمیشود. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در اقدامی کمسابقه با استناد به ماده ۹۹ منشور و در نامهای به شورای امنیت، وضعیت در غزه را تهدیدکننده صلح و امنیت بینالمللی تشخیص داده است. ابعاد مختلف اقدام گوترش، موضوع این نوشتار کوتاه است.
🔶 به طور کلی، اقدام گوترش در استناد به ماده ۹۹ منشور ملل متحد درباره غزه را میتوان از سه بعد چرایی، هدف و پیامد بررسی کرد.
1⃣ چرایی اقدام
اقدام آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در استناد به ماده ۹۹، اقدامی کمسابقه است، زیرا آخرین بار در سال ۱۹۸۹ و در جنگ داخلی لبنان از این ماده استفاده شد و طی ۳۳ سال گذشته با وجود بحرانهای بزرگی که در نظام جهانی رخ داد، اما این ماده مورد استفاده هیچ دبیرکلی قرار نگرفت. بنابراین، از این جهت اقدام گوترش مهم است و پرسش درباره چرایی این اقدام را برجستهتر میسازد. واقعیت این است که آمارها درباره جنگ غزه به وضوح سخن میگویند و دلالت بر ارتکاب رژیم صهیونیستی به جنایتهای چهارگانه تصریح شده در دیوان کیفری بینالمللی یعنی نسلکشی، جنایت علیه بشریت، جنایت علیه صلح و جنایت جنگی است. مطابق آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت غزه، بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر در غزه به شهادت رسیده و بیش از ۴۶ هزار نفر نیز زخمی شدهاند که ۷۰ درصد آنها زن و کودک هستند. به گفته سخنگوی وزارت بهداشت غزه، در غزه مکان امنی وجود ندارد و صهیونیستها همه جا را بمباران میکنند.
🔶 غزه همچنان در محاصره کامل قرار دارد، دسترسی به سوخت، آذوقه، کالاهای اساسی، برق و حتی وسایل پزشکی و درمانی امکانپذیر نیست. شروع زمستان نیز تواناییهای مقابلهای زنان و کودکان را به پایینترین سطح میرساند. با توجه به این آمارها، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به ماده ۹۹ منشور ملل متحد استناد کرده و در نامه به «خوزه خاویر لوپز دومینگِز»، رئیس شورای امنیت، عنوان کرد «فروپاشی کامل نظم عمومی» در نوار غزه ارسال کمکهای بشردوستانه حتی به صورت محدود را «غیرممکن» خواهد کرد.
2⃣ اهداف اقدام
به نظر میرسد گوترش در استناد به ماده ۹۹ منشور ملل متحد دو هدف اصلی داشته است. اول اینکه از فروپاشی کامل نظم عمومی در غزه جلوگیری کند. دوم اینکه از فروپاشی کامل «اعتبار» سازمان تحت امرش یعنی سازمان ملل متحد نیز جلوگیری کند. با وجود اینکه، جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه مصداق بارز نسلکشی است، اما سازمان ملل متحد نه تنها تاکنون برای متوقف کردن این جنگ موفقیتی نداشته بلکه حتی سه عضو دائم این شورا یعنی آمریکا، بریتانیا و فرانسه رسماً و آشکارا هم در کلام و هم در عمل از جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه غزه حمایت کردهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم ملیحه زرین پور
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #فلسطین #امنیت #حقوق_بشر ✅ ابعاد اقدام گوترش در استناد به ماده
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#امنیت #حقوق_بشر
✅ ابعاد اقدام گوترش در استناد به ماده ۹۹
🔰 قسمت دوم
🔶 شورای امنیت سازمان ملل متحد پس از چهار تلاش ناموفق سرانجام در ۱۵ نوامبر طی قطعنامهای خواستار «وقفههای بشردوستانه فوری و طولانی» در غزه شد. ایالات متحده به این قعطنامه رای منفی داد. «لیندا توماس گرینفیلد»، نماینده ایالات متحده در سازمان ملل، علت وتوی آمریکا را اینگونه توجیه کرد که «این قطعنامه به حق دفاع از خود اسرائیل اشاره نکرده است.» آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد اگرچه تاکنون در چند نوبت جنایتهای صهیونیستها را محکوم کرده و خواستار توقف آن شده است، اما درخواستهای دبیرکل سازمان ملل متحد راه به جایی نبرده و جنایت علیه غزه همچنان ادامه دارد و آمریکا نیز همچنان با وجود تلاشهای گستردهای که متحدان عربیاش برای متقاعد کردن انجام دادند، به وتو هر گونه قطعنامهای در خصوص پایان دادن به جنگ غزه ادامه میدهد.
3⃣ پیامدهای اقدام گوترش
اگر چه آمریکا قطعنامه پیشنهادی را در شورای امنیت وتو کرد، اما اقدام گوترش در استناد به ماده ۹۹ منشور ملل متحد پیامدهای مهمی دارد. نخستین پیامد این است که به افکار عمومی جهان ثابت میکند، آمریکا شریک رژیم صهیونیستی در جنایت علیه غزه است و مانع بزرگ تلاشهای جهانی برای پایان دادن به جنگ غزه نیز است. پیامد دیگر این است که موضعگیری ارشدترین مقام سازمان ملل متحد حتی اگر اقدامی نمادین باشد، میتواند به افزایش فشار جهانی بر صهیونیستها برای پایان دادن به جنایتها علیه غزه شود. پیامد دیگر نیز این است که مظلومیت مردم غزه را نشان میدهد و حاکی از این است که روایت صهیونیستها از جنگ غزه حتی برای دبیرکل اروپایی سازمان ملل متحد نیز قابل پذیرش نبوده است.
🔶 نتیجه
به نظر میرسد آنتونیو گوترش که از سال ۲۰۱۷ تاکنون یعنی برای مدت حدود ۷ سال دبیرکل سازمان ملل متحد است بیش از هر زمان دیگری از این سازمان و رکن مهم آن، شورای امنیت، برای ایجاد، حفظ و گسترش صلح جهانی ناامید شده است. گوترش با استناد به ماده ۹۹ منشور ملل سعی کرد سازمان ملل و شورای امنیت آن را از بیاعتبار شدن نجات دهد، اما باز هم آمریکا با استفاده ابزاری از حق وتو، مانع تحقق این امر شد تا هم غزه به سمت وخیمترین شرایط ممکن حرکت کند و هم فاصله بسیار زیاد سازمان ملل از کارکرد اصلیاش و درگیر شدن آن با منافع قدرتهای غربی اثبات شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم ملیحه زرین پور
🆔 @tahlil_shjr
دومینوی شکستهای کاخ سفید در غرب آسیا.pdf
82.5K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #نژادپرستی
✅ دومینوی شکستهای کاخ سفید در غرب آسیا
🔰 گزارشی از چالشهای ایالات متحده بعد از عملیات طوفان الاقصی
🔶 بزرگترین سیاست آمریکاییها در منطقه که با آغاز جنگ اخیر شکست خورد، طرح عادیسازی روابط کشورهای عربی و اسلامی با رژیم صهیونیستی است. به موجب حمایتهای گسترده دولت بایدن از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، مخالفت با آمریکا در میان دولتهای منطقه و خشم عمومی نسبت به این کشور در میان ملتهای اسلامی رشد بسیاری زیادی داشته است. طوفان الاقصی و مقاومت ۶۰ روزه مردم غزه آبروی بینالمللی متحد دیرینه آمریکا را از بین برد و به طور جدی نیروی نیابتی ایالات متحده در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی را تضعیف کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمدمهدی عباسی؛ پژوهشگر مسائل آمریکا
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #جنگ_اوکراین
#رسانه
✅ اوکراین راهی جز مذاکره صلح با روسیه ندارد
🔶 مساله عملیات طوفان الاقصی و حمایتهای آنچنانی آمریکا و غرب از اسرائیل منجر به آن شده که حمایت تبلیغاتی و رسانهای که تا پیش از حمله رژیم صهیونیستی به غزه از جنگ اوکراین صورت میگرفت کاهش یافته یا به عبارت دیگر حمایت تبلیغاتی و رسانهای غرب و آمریکا از اوکراین تحت شعاع این موضوع قرار گرفته است.
🔶 کاهش حمایت تبلیغاتی از اوکراین و تحت الشعاع قرار گرفتن اوکراین بعد از جنگ غزه به این دلیل است چرا که اوج سبک خونریزی رژیم صهیونیستی از مسلمانان فلسطینی و کشتار دهها هزار نفر باعث شده که رسانههای غربی دیگر نتوانند پروپاگاندای ضد روسی در عملیات ویژه نظامی علیه اوکراین را برای افکار عمومی جهان برجسته کنند. به نظر میرسد آنها به این نتیجه مهم دست یافته اند که تداوم این درگیری و بازی رسانهای برای آنها نتیجهای ندارد، ضمن اینکه آقای زلنسکی نیز نتوانسته به وعدههای خود خصوصاً وعدههایی که در حوزه ضد حمله داده بود عمل کند. وضعیت به گونهای است که حتی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اوکراین و فرمانده نیروهای مسلح و اعضای مجلس و حتی رئیس فراکسیون خادم ملت و شهردار کی اف به ترتیب در حال اعلام مواضع ضد زلنسکی هستند بنابراین شکاف شدیدی ایجاد شده و دولت مستقر در اوکراین را به شدت تضعیف کرده است.
🔶 از سوی دیگر بالا گرفتن بحث اختلاسهای مالی که با هدف حمایتها و پشتیبانیهای نظامی به سران و نظامیان اوکراینی داده شده، اما هزینه فساد و اختلاس شده باعث گردیده که حتی در کنگره آمریکا معترض به این موضوع هستند که آقای زلنسکی در موضوع حمایتهای مالی از اوکراین شفافیت لازم را ندارد و هزینههای شفافی در کار نیست و این مبالغ صرف مسائل نظامی نمیشود. بسیاری از موضوعات باعث شده طرف آمریکایی در شرایطی قرار گرفته که مسائل مهم از قبیل مالی یا ضد حملاتی که برای آن هزینه میکند در اوکراین را مورد بررسی جدی قرار دهد یا اینکه آمریکا مجبور شود اوکراین را به صورت غیر مستقیم به انجام یک مذاکره با روسیه مجاب کند.
🔶 آمریکا به غیر از راه اشاره شده یک راه دیگر در پیش روی خود در موضوع اوکراین دارد یعنی آمریکاییها به غیر از مذاکره اوکراین با روسیه ممکن است مجبور به تغییراتی در سیستم حاکمیت اوکراین شوند یا اینکه مجبور شوند فرد دیگری را به جای او بیاورند تا با تحولات اوکراین و تصمیمات هیئت حاکمه جدید این کشور به سمت فضایی برود که با روسیه به یک گفتمانی برسند.
🔶 با جمیع جهات گفته شده آمریکا تاکنون به هیچ وجه حمایت تجهیزاتی و تسلیحاتی خود از اوکراین را کاهش یا متوقف نکرده، اما مشخص است با مسائل و تنشهای غزه و درگیر شدن آمریکا در دو جبهه حمایت از اسرائیل و اوکراین، دولت بایدن نمیتواند در برابر روسیه به دستاورد مشخصی برسد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای روح الله مدبر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#تمدن_اسلامی
#رژیم_صهیونیستی
#غرب_شناسی #حقوق_بشر
✅ هدف صهیونیستها از نسلکشی چیست؟
🔰 قسمت اول
🔶 بهراستی هدف راهبردی از کشتار جمعی مردم غزه از سوی صهیونیستها چیست که با حمایت کامل دولتهای غربی انجام میشود؟ چرا صهیونیستها با وجود مخالفتهای گسترده افکار عمومی در سراسر جهان، دست از این کشتارهای بیرحمانه و جنایات ضدبشری برنمیدارند؟ چرا دولتهای غربی سران رژیم صهیونیستی را، برای توقف نسلکشی در غزه، تحت فشار قرار نمیدهند؟
🔶 پاسخ این پرسشها و دیگر پرسشهای مشابه را آنگاه متوجه میشویم که به هدف راهبردی و اصلی غرب و نظامهای سیاسی لیبرال دموکراسی و سرمایهداری غرب، از ایجاد رژيم غاصب صهیونیستی در سرزمین فلسطین توجه کنیم. تأمل و توجه در گزارههای زیر، به فهم موضوع، ماهیت غرب و جنگ غزه کمک میکند.
1⃣ در سال ۱۴۰۱، غرب با تمام توان و امکانات رسانهای خود بههمراه صهیونیستها و برخی از دولتهای مرتجع منطقه، با قرارگرفتن پشت جریان اغتشاشات، تحت شعارهای حقوق بشری و دفاع از شعار زن، زندگی، آزادی، جمهوری اسلامی ایران را تحت شدیدترین فشارها و اقدامات براندازانه، به اتهام واهی و نادرست کشتن یک خانم قرار دادند. دولتهای غربی در طول دهههای گذشته، با شعارهای بشردوستانه و دفاع از حقوق انسانها، دفاع از حقوق زنان و کودکان، دفاع از صلح و امنیت در جهان، بسیاری از کشورها و ملتها و ازجمله ایران اسلامی را تحت شدیدترین فشارها، تحریمها و تهدیدها قرار داده، حتی کشورهایی را با همین بهانهها اشغال یا دولتهای آنها را سرنگون کردهاند.
2⃣ غرب و مدعیان انساندوستی و مدافعان حقوق بشر، در ۷۵ سال گذشته در قبال جنایات رژیم غاصب و کودککش صهیونیستی، نهتنها مواضع و رفتاری متفاوت داشته و هیچگاه صهیونیستها را تحت فشار قرار ندادهاند، بلکه پشتیبانی از این جنایتها را هم برعهده داشتهاند.
3⃣ آنچه این روزها از بمبارانها و کشتارهای بیرحمانه از مردم غیرنظامی غزه در سطح نسلیکشی و فشار برای کوچ اجباری جمعیت، در معرض دیدگان جهانیان قرار دارد، به نوعی فشرده جنایات صهیونیستها در طول ۷۵ سال گذشته است. همانطور که امروز، دولتهای غربی و خصوصا آمریکاییها، انگلیسیها، فرانسویها، آلمانیها و...، از جنگ و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه حمایت و پشتیبانی میکنند، در تمامی جنایات این رژیم در ۷۵ سال گذشته، همین نقش حمایتی و پشتیبانی را داشتهاند. نمونه هایی از این جنایات که در تاریخ ثبت شده، عبارت است از:
🔶 شهادت حدود ۲۵۰ فلسطینی در جنایت روستای دیریاسین در سال ۱۹۴۸، شهادت حدود ۲۵۰ نفر در جنایت روستای طنطوره در سال ۱۹۴۸، شهادت ۴۹ کارگر فلسطینی از روستای کفرقاسم در سال ۱۹۵۶،
شهادت هزاران نفر در جریان جنایات رژیم صهیونیستی در خان یونس سال ۱۹۵۶، تل زعتر سال ۱۹۷۶، دو اردوگاه صبرا و شتیلا سال ۱۹۸۲، الخلیل سال ۱۹۹۴، قانا سال ۱۹۹۶، اردوگاه جنین سال ۲۰۰۲ و چندین جنایت از سال ۲۰۰۸ تا قبل از عملیات طوفان الاقصی در غزه.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای یدالله جوانی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #تمدن_اسلامی #رژیم_صهیونیستی #غرب_شناسی #حقوق_بشر ✅ هدف صهیونیستها از نسلکشی
#مرزبندی_با_دشمن
#تمدن_اسلامی
#رژیم_صهیونیستی
#غرب_شناسی #حقوق_بشر
✅ هدف صهیونیستها از نسلکشی چیست؟
🔰 قسمت دوم
🔶 در این ۷۵ سال بیش از صدهزار فلسطینی شهید، صدهاهزار نفر مجروح، دههاهزار نفر بازداشت و زندانی و میلیونها نفر آواره شدند. سؤال مهم این است که چرا غرب با آنهمه ادعاهای حقوق بشری در ۲۰۰ سال گذشته، نهتنها چشم بر این جنایات میبندد، بلکه خود در واقع عامل اصلی این جنایات است؟
4⃣ در جنگ جاری غزه که بهطور معجزهآسا و برخلاف همه محاسبات و معادلات، با وجود همه نوع جنایت جنگی صهیونیستها، همچنان دست برتر با مقاومت است، غرب برای نجات رژیم صهیونیستی با تمام توان به میدان وارد شده است. دلیل این نوع نگاه خاص غرب به اسرائیل غاصب و تلاش نامحدود برای حفظ آن را میتوان از عبارت رئیس این رژيم فهمید. «اسحاق هرتزوک»، رئیس رژیم صهیونیستی، سهشنبه ۱۳ آذر در مصاحبهای گفت: «جنگ در غزه فقط جنگ بین اسرائیل و حماس نیست، بلکه جنگی برای نجات تمدن غرب است.»
5⃣ نگارنده بر این اعتقاد است که آقای هرتزوک ناخواسته از ماهیت نبرد ۷۵ساله صهیونیستها با مسلمانان پرده برداشت. به عبارتی میتوان گفت از اساس ایجاد رژيم صهيونيستی در پیکره امت اسلامی، با جغرافیای اولیه از نیل تا فرات، برای حفظ تمدن غرب از طریق جلوگیری و مانعگذاری در مسیر خیزش مجدد مسلمانان برای بنای تمدن نوین اسلامی است. تنها تهدید برای تمدن کنونی غرب، پیدایش تمدن نوین اسلامی است. مسلمانان یک دوره تمدنی را در پیشینه خود دارند و غربیهای نگران از قد علمکردن مجدد مسلمانان برای ساخت تمدن نوین دیگر، مانع بزرگی به نام اسرائیل غاصب را در پیکره امت اسلامی همانند یک غده سرطانی ایجاد کردند. وظیفه این غده سرطانی، ايجاد اختلاف در میان مسلمانان، فرقهسازی، نفوذ در ساختارهای کشورهای اسلامی، وابستهکردن مسلمانان، ترویج فساد و فحشا، جنگافروزی میان مسلمانان و جلوگیری از پیشرفت کشورهای اسلامی است.
🔶 بنابراين در طول ۷۵ سال گذشته، غرب با این هدف راهبردی که برای موجودیت رژیم صهیونیستی تعریف کرده، از او در راستای جنایات و نسلکشیهایش حمايت و پشتیبانی کرده است.
6⃣ حال که در گام دوم انقلاب اسلامی، همه نشانهها از نابودی این رژیم جعلی حکایت میکند، غرب بهشدت نگران موجودیت آن شده است.
7⃣ به این ترتیب نقطه هدف در این نسلکشی تبیین شد، باید گفت کشتارهای روزافزون صهیونیستها در غزه، هرگز نمیتواند تضمینکننده تداوم حیات ننگین آنان باشد. زوال و نابود این رژیم نامشروع و غاصب کودککش، بر اساس سنت الهی، امری قطعی است. انشاءالله بهزودی این مانع تمدنی از سر راه وحدت و اعتلای امت اسلام برداشته خواهد شد و ملت ایران در گام دوم، فرایند ساخت تمدن نوین اسلامی و زمینهسازی ظهور را با قوت هرچه تمام، با کمک اضلاع مقاومت و دیگر ملتها به نتیجه خواهند رساند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای یدالله جوانی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات #رسانه
#امنیت #پیشرفت
#بصیرت
✅ بهار در زمستان با مشارکت حداکثری/ راهبردی از رهبر انقلاب
🔰 قسمت اول
🔶 کمتر از سه ماه دیگر بزرگترین و مهمترین ماراتن سیاسی کشور در سال ۱۴۰۲ رقم خواهد خورد؛ ماراتنی که به گفته بسیاری از نخبگان سیاسی و اجتماعی و کارشناسان، میزان مشارکت مردمی در آن آینده سیاسی و قانونگذاری کشور و ترکیب وکلای مردم در خانه ملت را رقم خواهد زد. امری که بارها و بارها از سوی رهبر انقلاب با کلیدواژه مشارکت حداکثری مطرح و وظیفه همه را، زمینهسازی انتخابات پرشور در اسفند عنوان میکنند.
🔶 طی این سالها از ابتدای انقلاب تاکنون راهبرد رهبری ایران از امام راحل تا رهبر معظم انقلاب در انتخابات گوناگون تأکید بر مشارکت مردم و حضور پای صندوقهای رأی بوده است آن هم بیش از آنکه نتیجه چه باشد و چه حزب و گروهی برنده میدان انتخابات باشند. نفس مشارکت مردم در نظام اسلامی برای ایشان حائز اهمیت است، این مسئله را پیشتر افراد مختلفی بهزبان آورده بودند و بهخلاف برخی دیگر که به مشارکت پایین با روی کارآمدن گزینه مطلوب تأکید داشتند، رهبری دقیقاً بر اصل مشارکت بالا همراه با انتخاب اصلح تأکید داشته و دارند.
🔶 مشارکت حداکثری تاکیدی اساسی
شرایط روز جامعه اسلامی ایران و پروپاگاندای رسانهای دشمن در سیاه نماییهای همه شرایط، پیرو اغتشاش و ایجاد دشمنیهای میان ملت و نظام، رهبری زودتر از قبل به موضوع انتخابات اسفندماه ورود کردند و در فروردین و خردادماه با تاکید بر ضرروت مشارکت پررنگ در انتخابات، ۴ مولفه امنیت، مشارکت، سلامت و رقابت، را مطرح کردند.
🔶 باید گفت مشارکت مردمی و خصوصا مشارکت حداکثری کلیدواژهای پرتکرار و مهم در بیانات رهبری بوده است و نمیتوان آن را تنها به انتخابات پیش رو نسبت داد، ایشان از همان سالی که سکان رهبری را بعد از امام راحل در دست گرفتند، «مشارکت حداکثری» را کلیدواژهای مهم و اساسی در هر انتخابات عنوان کرده و همواره بر آن تاکید دارند.
🔶 مشارکت برای عزت ملی
رهبر معظم انقلاب از شروط مهم رقابت سالم و انتخاباتی سالم را خوب بازی کردن و مشارکت همه مردم میداند و در یکی از سخنرانیهای خود میفرمایند: "رقابت سالم و مسابقه سالم چیست؟ رقابت سالم این است که ھمه خوب بازی کنند، ھمه خوب حرکت کنند. شرط اوّل ھمین طور که عرض کردیم، شرکت ھمگان است؛ ھمه بیایند. بنده پیش از این هم این را به ھمه گفتم که آن کسانی که ممکن است نسبت به نظام جمھوری اسلامی ھم حتّی مسئله داشته باشند، نسبت به امنیّت کشور که دیگر مسئله ندارند، نسبت به اقتدار کشور که دیگر مسئله ندارند. خب، امروز این نظام، امنیّت کشور را حفظ کرده است، پیشرفت کشور را تسریع کرده است، به این ملّت عزّت داده است؛ اینھا که دیگر قابل انکار نیست، اینھا را که دوست دارند؛ [پس] وارد این میدان بشوند برای عزّت بخشیدن به ایران و ایرانی، برای استمرار امنیّت ملّی، برای تضمین پیشرفتی که بحمدالله از اوّل انقلاب شروع شده و تا امروز بی وقفه پیش رفته؛ برای اینھا باید وارد بشوند. ھمه باید وارد بشوند.
🔶 البتّه آن کسی که محض رضای خدا و برطبق وظیفه وارد میدان میشود، علاوه بر این خیرات، یک دستاورد دیگری ھم دارد که بسیار عظیم است و آن دستاورد، رضای الھی است، رضای خدا است. این، شرط اوّل است: ھمه وارد بشوند و با نشاط وارد بشوند؛ و من به شما عرض بکنم که وارد ھم میشوند. این ملّتی که ما دیده ایم و این آگاھی و بصیرتی که این ملّت از خود نشان داده، به فضل الھی، به اذن الھی، به توفیق الھی انشاءالله ملّت عزیزمان وارد خواھد شد."
🔶 ایشان به نقش دشمن و کمین آنها برای جلوگیری از پیشرفت میهن اسلامی تاکید داشته و میفرمایند: «یک عدهای کمین کرده اند که با عدم ورود مردم در عرصه انتخابات یا با تحریم انتخابات یا با سست کردن انتخابات یک مچ گیری از نظام جمھوری اسلامی بکنند؛ یک عدهای کمین کرده اند. ملّت در مقابل این کمین کرده های نابکار، کارآمدی خودش را نشان داده است، امروز ھم نشان خواھد داد. این حرف اوّل من و مھمترین حرف من در ھمه دوره های انتخابات بوده است، الان ھم ھست: شرکت ھمگانی و بانشاط مردم.»
🔶 کلیدواژه پرتکرار
باید اذعان داشت مشارکت در انتخابات؛ کلیدواژه پرتکرار و مهمی است که در بیانات رهبر انقلاب از ابتدای انقلاب تاکنون بارها و بارها عنوان میشود. چنانچه ایشان پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۶۸ در سخنانی فرمودهاند؛ «حضور مردم در صحنه انتخابات باید به گونهای باشد که مشت محکمی به سینهی دشمنان کوبیده شود.» رهبری پیش از انتخابات ریاست جمهوری در سالهای ۷۲ و ۷۶ و انتخابات مجالس چهارم، پنجم و ششم نیز بر انتخاباتی پرشور و مشارکتی تاکید میکنند و در بیاناتی میفرمایند؛ «اینکه چه کسی انتخاب شود، مسألهی اوّل نیست؛ مسأله دوم است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم ملیحه زرینپور
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #انتخابات #رسانه #امنیت #پیشرفت #بصیرت ✅ بهار در زمستان با مشارکت حداکثری/ راهبردی از
#عزت_ملی
#انتخابات #رسانه
#امنیت #پیشرفت
#بصیرت
✅ بهار در زمستان با مشارکت حداکثری/ راهبردی از رهبر انقلاب
🔰 قسمت دوم
🔶 مسألهی اوّل این است که مردم، همه در انتخابات شرکت کنند؛ پُرشور شرکت کنند، آگاهانه شرکت کنند، فکر کنند، تحقیق کنند و آن کسی را که میخواهند، انتخاب کنند. انتخابات، خودش مهمّ است. حضور مردم در انتخابات مهمّ است.»
🔶 رهبری در سال ۸۷ هم در بیاناتی در جمع دانشجویان بنای جمهوری اسلامی را بر انتخابات و مشارکت حداکثری میدانند و میفرمایند: «اعتماد به مردم، عقیدهی واقعی به مشارکت مردم است. بعضیها اسم مردم را میآورند؛ اما حقیقتا اعتقادی به مشارکت مردم ندارند. بعضی اسم مردم را میآورند؛ اما به مردم اعتماد ندارند. بنای جمهوری اسلامی بر اعتماد به مردم و اعتقاد به مشارکت مردم است.»
🔶 ایشان در سخنان دیگری در سال ۸۸ تاکید میکنند: «انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشی نیست. پایهی نظام ما همین انتخابات است. یکی از پایهها، انتخابات است. مردمسالاری دینی با حرف نمیشود؛ مردمسالاری دینی با شرکت مردم، حضور مردم، ارادهی مردم، ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی مردم با تحولات کشور صورت میگیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانی و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست.»
🔶 مهمترین راهبرد انتخابات
رهبری مشارکت حداکثری را مهمترین راهبرد انتخابات دانسته، میفرمایند: «آنچه که باید به عنوان راهبرد اساسی مورد نظر همه باشد، عبارت است از حضور حداکثری مردم. باید شرکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده که إن شاء اللّه جزو حماسه های ملی خواهد شد، شرکتی باشد که دشمن را از دستاندازی به ایران اسلامی و ملت سرافراز ایران مأیوس کند.» «من بارها گفتهام که اصل حضور مردم در انتخابات، حتّی از انتخاب اصلح هم مهمتر است؛ اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد.»
🔶 رهبری مشارکت عمومی و حداکثری در انتخابات را نشانه همبستگی ملی دانسته و تاکیدشان بر اهمیت حضور مردم نشانه عمق باور به جایگاه مردم در نظام اسلامی است؛ ایشان از تعبیر "نظام مردم سالاری دینی" برای حکومت اسلامی یاد میکنند.
🔶 بمباران تبلیغاتی دشمن علیه مشارکت مردمی
مسئله مهم و اساسی در تمام بیانات ایشان حضور و مشارکت همه آحاد مردم در انتخابات علیرغم بمباران تبلیغاتی دشمن علیه نظام و بایکوت انتخابات است؛ دشمن به خوبی میداند سرمایه این نظام و انقلاب مردم انقلابی و پای کار نظام هستند لذا تلاش میکند با انواع سیاه نماییها و تبلیغات دروغ و اطلاعات فیک و دروغ پراکنیهای فراتر از حد، مردم را نسبت به نظام و انقلاب و کارایی انتخابات بدبین کند در حالیکه به گفته رهبر معظم انقلاب همین بس که این نظام و انقلاب سبب رشد علمی و دانش و عزت و آبروی ایران و ایرانی شده، امنیّت کشور را حفظ کرده ، پیشرفت کشور را تسریع کرده و به این ملّت عزّت داده است؛ برای عزّت بخشیدن به ایران و ایرانی، برای استمرار امنیّت ملّی، برای تضمین پیشرفتی که تا امروز بی وقفه پیش رفته؛ باید وارد میدان شوند.
🔶 رهبری در آخرین بیانات خود پیرامون انتخابات به شیوه های دشمنی دشمنان میپردازند و مشارکت در انتخابات را مشت محکمی بر دهانه یاوه گویانه دشمن میدانند. ایشان فرموده اند: «از شیوههای دشمن هم بدبین کردن به انتخابات است که من دربارهی انتخابات آخر سال انشاءالله اگر زنده بودم و توفیق داشتم بعداً عرایضی خواهم کرد. اینجا همین اندازه بگویم که این انتخابات، انتخابات بسیار مهمّی است و دشمن از همین حالا توپخانههای خودش را به طرف این انتخابات روشن کرده، مشغول بمبارانِ انتخاباتی است که هنوز فاصله داریم تا آن انتخابات.» حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات امسال میتواند بهار انقلاب در زمستان بدبینی دشمن آن هم در سوز سرمای زمستان ۱۴۰۲ را رقم بزند امری که تاکنون ملت همیشه در صحنه ایرانی آن را اثبات کرده اند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم ملیحه زرینپور
🆔 @tahlil_shjr
بمب «وتو» بر سر کودکان غزه.pdf
115.8K
#مرزبندی_با_دشمن #روابط_خارجی
#شکست_غیرقابل_ترمیم #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #طوفان_الاقصی
#حقوق_بشر
✅ بمب «وتو» بر سر کودکان غزه
🔰 گزارشی از تداوم حمایتهای واشنگتن از نسلکشی فلسطینیان توسط صهیونیستها
🔶 آمار و ارقام به ثبت رسیده حاکی از آن هستند که از زمان تأسیس سازمان ملل در سال ۱۹۴۵ ایالات متحده ۸۲ مرتبه از «کارت وتو» استفاده کرده است که نیمی از آنها یعنی ۴۶ مرتبه در حمایت از رژیم صهیونیستی و علیه مسئله فلسطین بوده است. استفاده از «کارت وتو» علیه قطعنامههای شورای امنیت لزوما به معنای پایبندی و التزام آمریکاییها به قطعنامههای مصوب نیست. به عنوان نمونه، ایالات متحده قطعنامهای که ۲۵ آبانماه با محوریت «برقراری وقفههای بشردوستانه فوری» در غزه به تصویب رسید را هیچوقت اجرا نکرد. «کارت وتو» برای ایالات متحده آمریکا همواره به منزله یک «سلاح دیپلماتیکِ قدرتمند» برای پشتیبانی از سیاستهای جنگطلبانه رژیم آپارتاید صهیونیستی بوده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای رامین حسین آبادیان ؛ فعال رسانهای حوزه مقاومت
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #نژادپرستی
#مطالبهگری #طوفان_الاقصی
#حقوق_بشر #هویت
✅ تفکر آمریکایی، ریشه بربریت صهیونیستی
🔰 قسمت اول
🔶 وقایع این روزهای غزه و تضاد سیاستهای دوگانه آمریکا و غرب، ضرورت بازخوانی نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی و شناخت اندیشه خشونتزای غربی را دوچندان کرده است
🔶 «امروز تروریسم درد مشترک ما و شما است، امّا لازم است بدانید که ناامنی و اضطرابی که در حوادث اخیر تجربه کردید، با رنجی که مردم عراق، یمن، سوریه، و افغانستان طیّ سالهای متمادی تحمّل کردهاند دو تفاوت عمده دارد؛ نخست اینکه دنیای اسلام در ابعادی بمراتب وسیعتر، در حجمی انبوهتر و به مدّت بسیار طولانیتر قربانی وحشتافکنی و خشونت بوده است؛ و دوّم اینکه متأسّفانه این خشونتها همواره از طرف برخی از قدرتهای بزرگ به شیوههای گوناگون و به شکل مؤثّر حمایت شده است.» ۱۳۹۴/۹/۸ این فرازی از دومین نامه حضرت آیتالله خامنهای به عموم جوانان کشورهای غربی است.
🔶 نامهی دوم رهبر انقلاب مانند نامهی اول زمانی نوشته شد که فرانسه شاهد وقوع حادثه تروریستی بود.هدف نامهی اول رهبر انقلاب به جوانان غربی، درخواست و دعوت برای شناخت بیواسطه از اسلام بود اما به نظر میرسد هدف از نگارش نامه دوم یادآوری این نکتهی مهم بود که تروریسم، درد مشترک جهان اسلام و غرب است و اینکه چگونه دورویی و معیارهای دوگانه غرب، به خشونت دامن می زند: «چگونه میتوان کشوری را به ویرانه تبدیل کرد و شهر و روستایش را به خاکستر نشاند، سپس به آنها گفت که لطفاً خود را ستمدیده ندانید! به جای دعوت به نفهمیدن و یا از یاد بردن فاجعهها، آیا عذرخواهیِ صادقانه بهتر نیست؟ رنجی که در این سالها دنیای اسلام از دورویی و چهرهآرایی مهاجمان کشیده است، کمتر از خسارتهای مادّی نیست.» ۱۳۹۴/۹/۸
🔶 وقایع این روزهای غزه و جنون نسلکشی توسط صهیونیستها و حمایت عریان مدعیان حقوق بشر از این رژیمنژادپرست، نشان میدهد که باید مراقب آدرس غلط رسانه های غربی بود و بار دیگر، نامه رهبر انقلاب اسلامی به جوانان کشورهای غربی را مرور کرد که « تا زمانی که معیارهای دوگانه بر سیاست غرب مسلّط باشد، و تا وقتی که تروریسم در نگاه حامیان قدرتمندش به انواع خوب و بد تقسیم شود، و تا روزی که منافع دولتها بر ارزشهای انسانی و اخلاقی ترجیح داده شود، نباید ریشههای خشونت را در جای دیگر جستجو کرد.» ۱۳۹۴/۹/۸ آری صحنه های غم انگیز این روزهای غزه، ریشه در خشونت نهادینه شده در تفکر آمریکایی دارد که تا اعماق سیاستهای فرهنگی غرب نیز رسوخ کرده است.
🔶 رژیم صهیونیستی، مظهر تام تبعیض نژادی
🔸انکار حق حیات و آزادی شخصی، قتل، زندانی کردن غیر قانونی، شکنجه بدنی و روحی، تحمیل شرایط خاص زندگی، مرزبندیهای نژادی و محروم ساختن فلسطینیان از حقوق اولیه زندگی، از مهم ترین شاخصههای آپارتاید و تبعیض نژادی است که به معنای واقعی کلمه، امروز رژیم صهیونیستی، مظهر تام آن محسوب می شود؛ این رژیم جنایات خود را زیر سایه ادعای موهوم برتری نژادی یهود بر سایر نژادها انجام میدهد؛ «صهیونیستها خودشان را نژاد برتری میدانند و آحاد بشر را ــ انواع و اقسام بشر را که غیر صهیونیست و غیریهودی هستند ــ از نژاد پَست به حساب میآورند؛ برای همین است که وقتی مثلاً چند هزار کودک را در ظرف چند روز به قتل میرسانند، احساسِ ناراحتیِ وجدان نمیکنند و مثل این است که چند هزار حیوان را مثلاً از بین بردهاند! » ۱۴۰۲/۸/۲۸
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #نژادپرستی #مطالبهگری #طوفان_الاقصی #حقوق_بشر #هویت ✅ تفکر آم
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #نژادپرستی
#مطالبهگری #طوفان_الاقصی
#حقوق_بشر #هویت
✅ تفکر آمریکایی، ریشه بربریت صهیونیستی
🔰 قسمت دوم
🔶 رژیم آپارتاید صهیونیستی که سالهاست با تبدیل نوار غزه به بزرگترین زندان دنیا با حدود ۲ میلیون زندانی، حقوق اولیه اهالی این باریکه را زیر پا گذاشته، در جریان تجاوز نظامی اخیر خود، این بار پا را فراتر گذاشت و از ورود کمک های بشر دوستانه شامل مواد غذایی، دارو و سوخت به نوار غزه جلوگیری کرده و با قطع آب و برق و اینترنت، قواعد "حقوق مخاصمات مسلحانه" را نقض کردند. در طول ۷۰ سال، صهیونیستها چندمیلیون فلسطینی را از خانه خود اخراج و آواره کرده اند و بیش از ۵۳۱ شهر و روستا ویران و نزدیک به ۷۷۴ روستای دیگر به تصرف اشغالگران درآمده است.
🔶 این حجم از جنایت و درندگی بدون حمایت بیرونی برای رژیم صهیونیستی امکان پذیر نیست؛ همچنان که انگلیسی ها نقش اصلی را در تاسیس رژیم های آپارتاید در آفریقای جنوبی و فلسطین اشغالی ایفا کردند، باز این آمریکا است که مدافع اصلی اسرائیل در جنایت علیه بشریت به شمار می رود؛ بهگونه ای که با سوءاستفاده از ابزار ناعادلانه حق وتو، یکتنه در برابر قطعنامههای بشردوستانه میایستد.«رژیم صهیونیستی مظهر تبعیض نژادی است... و رئیسجمهور آمریکا، صدر اعظم آلمان، رئیسجمهور فرانسه، نخستوزیر انگلیس، از یک چنین موجودی و از یک چنین هویّتی دارند دفاع میکنند و به او کمک میکنند؛ معنای این چیست؟ معنایش این است که مسئلهی تبعیض نژادی که امروز یکی از مسائل مهمّ دنیا است و چشم بشر باز شده و تبعیض نژادی یکی از نفرتانگیزترین عقاید و گرایشها است، [ولی] همهی این آقایانِ معروف معتقد به تبعیض نژادی هستند و هیچ مخالفتی با تبعیض نژادی ندارند؛ وَالّا اگر مخالف بودند، این باید در عملکردشان در مورد قضیّهی غزّه و فلسطین خودش را نشان میداد.» ۱۴۰۲/۸/۲۸
🔶 آش شور غرب در حمایت از نژاد پرستی
🔹امروز وقایع غزه، پیش چشمان همه مردم جهان است و اوج درنده خوئی و خشونت سازمان دهی شده صهیونیست ها علیه زنان و مردان بی گناه از بمباران مناطق مسکونی، موشک باران بیمارستان ها، یورش به مدارس و مورد اصابت قرار دادن مستقیم مردم با گلوله های نظامی و... را نشان می دهد. یک نسل کشی تمام عیار که قلب آزادگان جهان را به درد آورده است و بیش از هر روز دیگری، برخورد دوگانهی غرب با حقوق بشر را منعکس و تضاد در سیاستهای غربی را به خصوص در مساله تروریسم افشاء کرده است. این دوگانگی ارزشی غربیها و سوءاستفاده از واژگان "تروریسم"، " مبارزه با خشونت"، "آزادی" و... همان نکته دقیقی است که رهبرانقلاباسلامی در نامه به جوانان کشورهای غربی، عنوان کردند: «چهرهی دیگر این تضاد، در پشتیبانی از تروریسم دولتی اسرائیل دیده میشود. مردم ستمدیدهی فلسطین بیش از شصت سال است که بدترین نوع تروریسم را تجربه میکنند... یک خانوادهی فلسطینی دهها سال است که حتّی در خانهی خود از ماشین کشتار و تخریب رژیم صهیونیست در امان نیست... این رژیم بدون اینکه هرگز بهطور جدّی و مؤثّر مورد سرزنش متّحدان پرنفوذ خود و یا لااقل نهادهای بظاهر مستقلّ بینالمللی قرار گیرد، هر روز خانهی فلسطینیان را ویران و باغها و مزارعشان را نابود میکند... آیا در دنیای امروز، قساوت دیگری را در این حجم و ابعاد و با این تداوم زمانی میشناسید؟ ... این بربریّت چون توسّط نیروی نظامی یک دولت اشغالگر انجام میشود، نباید افراطیگری خوانده شود؟»۱۳۹۴/۹/۸ حمایتهای همه جانبه پیدا و پنهان سران تعدادی از کشورهای اروپایی و آمریکا از تبعیضنژادی گسترده و نسل کشی وحشتناک صهیونیستها در غزه، اقدامی است که بدون شک نباید با سکوت و انفعال مردم جهان روبرو شود. «مردم اروپا و مردم آمریکا و ملّتها باید تکلیف خودشان را با این وضعیّت روشن کنند، معلوم کنند که واقعاً آنها هم مثل سرانشان طرفدار تبعیض نژادیاند [یا نه]؛ اگر نیستند، موضع خودشان را مشخّص بکنند.» ۲۸/۸/۱۴۰۲
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده #معنویت
#علم_و_پژوهش
#مطالبهگری #انقلاب_اسلامی
#پیشرفت #رسانه
✅ آرمانجویی منهای مخرج مشترک با دشمن
🔰قسمت اول
🔶 مطالبهگری چگونه به تحقق آرمانها و گفتمان انقلاب اسلامی کمک میکند؟
🔶 مطالبه گری ضرورتی انقلابی
🔹مطالبه کردن و در میدان وارد شدن از برکات انقلاب اسلامی بود:«امام... ملّتِ خمود و تسلیم را تبدیل کردند به یک ملّتِ مطالبهگر» ۱۳۹۹/۳/۱۴در طول این سالها هم، حضرتآیتاللهخامنهای مشوق مطالبه گری بوده و بارها بر ضرورت مطالبهگری تاکید و چگونگی و شرایط آن را تبیین کرده اند «مطالبهگری کنید و از مسئولان بخواهید که کار جدّی بکنند.» ۱۴۰۱/۲/۶ اهمیت مطالبهگری این است که میتواند به تحقق گفتمان انقلاباسلامی کمک کند و همه عوامل دخیل انسانی در مسیر عملیاتی شدن گفتمانها و ارزشها را به حرکت انداخته تا اقدامات موثر یکی پس از دیگری انجام شود: «باید نظارت بشود، باید کنترل بشود، باید دنبالگیری بشود، باید رصد بشود، باید مطالبهی دائمی بشود.»۱۳۹۵/۴/۱۲ مطالبهگری اگر درست و صحیح صورت بگیرد، مصداقی از ارزشهای دینی است: «در اسلام هم نهی از منکر با امر به معروف همراه است، نهی از منکر همان اعتراض است، امر به معروف یعنی پیشنهاد، ارائهی راه حل، ارائهی کاری که باید انجام بگیرد و میتواند انجام بگیرد؛ اینها با هم هستند؛ بنابراین مطالبهگری را حتماً با ارائهی راه حل و دادن راه حلهای خوب و قابل قبول همراه کنید.» ۱۳۹۹/۲/۲۸
🔶 با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنید
🔸یکی از توصیههای رهبرانقلاباسلامی در دیدار اخیر با بسیجیان، توجه دادن به این نکته مهم بود که «بسیجی ممکن است به یک مطلبی، به یک واقعیّتی، به یک شخصی معترض باشد؛ هیچ اشکالی ندارد، امّا هنجارشکنی نمیکند، با دشمن... مخرج مشترک پیدا نمیکند.» ۱۴۰۲/۹/۸ توصیه ای که ایشان در دیدار با دانشجویان هم پیشتر تأکید داشتند: «در مطالبهگریها ــ که من به شما توصیهی مطالبهگری میکنم ــ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبهی بحقّ شما سوء استفاده کند؛ هم در صورتبندی مسئله، هم در راه حلّی که ارائه میدهید، سعی کنید با دشمن وجه مشترک و مانند اینها پیدا نکنید؛ مخرج مشترک پیدا نکنید با دشمن؛ [چون] او هم موضوعات را مطرح میکند دیگر، او هم مشکلات را مطرح میکند، هم صورت مسئله را او مطرح میکند، هم بهاصطلاح علاج را و نتیجهگیری را مطرح میکند... او مُغرض است و از روی خیرخواهی انجام نمیدهد کار را.» ۱۴۰۲/۲/۶ اینکه چگونه میتوان با دشمن، مخرج مشترک پیدا نکرد، نیاز به شناخت دشمن و اهداف و نقشه او و از سوی دیگر فهم و شناخت بایستههای چگونگی مطالبهگری دارد.
🔶 دشمن غدار با ابزار تحریف و یأسپراکنی
🔸دشمنان ایران اسلامی قصد دارند تا با تحریف حقایق و واژگون نشاندادن واقعیتها، چندبرابر نشاندادن نقاط ضعف کشور و کوچک نشاندادن پیشرفتهای کشور و با آدرس غلط دادن در چگونگی حل مشکلات، مردم بهخصوص جوانان را دلسرد کرده و با تضعیف روحیه مردم، نشاط و تحرک و امید مردم را ضعیف کنند: «میخواهند جوانهای ما را ناامید کنند، نشاط را از آنها بگیرند، تحرّک را از آنها بگیرند و جوری بشود که جوانها تحرّک و پیشتازی و پیشگامی خودشان را نداشته باشند. این هدف اینها است.»۱۰/۵/۱۳۹۹
🔶 از دیگر راهکارهای دشمن برای خاموشکردن حس آرمانخواهی ملت ایران و منحرفساختن مطالباتی که میتواند آیندهکشور را درخشان کند، پیچیدن نسخههای مأیوسکننده "نمیتوانیم و نمیشود" است: مگر ما توان مدیریت و استخراج نفت داریم؟ مگر میشود با دستخالی در مقابل نظام تا دندان مسلح پهلوی، قیام کرد؟ مگر میتوان با صدام که حمایت کشورهای دنیا را پشت سرخودش دارد، ایستاد؟ دانشگاه ایرانی را چه به آزمایش و بهرهبرداری از انرژی هستهای؟ شما را چه به ساخت موشک ماهواره بر؟ و... از این دست حرفهای دشمنان خارجی و برخی غربزدگان داخلی است که با یک بررسی کوتاه در جراید و مطبوعات روزگار گذشته، میتوان آنها را یافت که برخی چگونه با ژست منورالفکری! در صدد بودند تا به مردم بقبولانند که ضعیف هستند. «یکی از شیوههای دشمن ناامید کردن جوانهای ما است؛ اینکه ما نمیتوانیم، نمیشود در مقابل اینها ایستاد؛ که همینطور میبینید متأسّفانه عدّهای بلندگوی دشمن شدهاند که همین چیزها را در فضای جامعه بپراکنند که نمیشود در مقابل اینها ایستاد؛ چرا نمیشود؟ جمهوری اسلامی در مقابل زیادهخواهی دشمنان ایستاده است و در همهی موارد بر دشمن پیروز شده! چطور شما میگویید نمیشود؟» ۱۳۹۶/۹/۱
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#امید_به_آینده #معنویت #علم_و_پژوهش #مطالبهگری #انقلاب_اسلامی #پیشرفت #رسانه ✅ آرمانجویی منه
#امید_به_آینده #معنویت
#علم_و_پژوهش
#مطالبهگری #انقلاب_اسلامی
#پیشرفت #رسانه
✅ آرمانجویی منهای مخرج مشترک با دشمن
🔰قسمت دوم
🔶 نمونه بارز این پیروزی تاریخی ملت ایران، شکست جریان معاند و اپوزیسیون خارجی و تعدادی از وطنفروشان بود که هرچه در توان داشتند در فتنه ترکیبی سال ۱۴۰۱ به میدان آوردند؛ اما در نهایت با حضور مردم در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی، دچار تشتت و اختلاف عمیق شدند تا جایی که این روزها، کاربران اجارهای و اکانتهای غیرواقعی آنان به توپخانهای علیه یکدیگر تبدیل شده و فحش و ناسزا نثار یکدیگر میکنندو همه بودجههای هنگفت آمریکایی برای ایجاد فتنه در میان ملت ایران را در زبالهدان میریزند.
🔶 مطالبهگری چرا و چگونه؟
🔸مطالبهگران انقلابی و افسران جبهه جنگ نرم اما با درک رسالت خویش، مراقب هستند تا در زمین دشمن بازی نکنند و جورچین فتنه او را تکمیل نسازند. فعال و کنشگر اجتماعی مطالبهگر، محافظهکاری ندارد؛ اما راهورسم کار درست و انقلابی را میداند و مراقب است تا در بیان انتقاد و اعتراضش با دشمن مخرج مشترک پیدا نکند. مطالبهگر انقلابی بهخوبی میداند که اگرچه «علاج مسائل کشور پافشاری بر همین مسائل انقلابی و شعارهای انقلابی و راه انقلابی است.» ۱۳۹۸/۷/۴ اما «انقلابیگری به این نیست که ما آن جایی که نباید پرخاش کنیم، بیخودی پرخاش کنیم. انقلابیگری به آن است که ما مواضع اسلامی و انقلابی را قاطعانه و بدون رودربایستی و مرعوب شدن و خام شدن در مقابل برخی از چهرههای امیدبخش کاذب، حفظ کنیم.» ۱۳۶۸/۵/۳۱ برخورد شعاری و تشریفاتی با آرمانهای انقلاب اسلامی امری است که باید از آن بهشدت پرهیز کرد؛ ازاینرو باید مطالبات دقیق بیان شده و راهکارهای منطقی برای حل مسئله تدبیر شده و با صبر و پشتکار و جدیت و پافشاری بر آرمانها و مسیر درست، در مسیر تحقق آن حرکت کرد. «پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید» ۱۳۹۹/۲/۲۸ «واقعیّات مثبت را هم ببینید» ۱۳۹۶/۳/۱۷ «دچار انفعال نشوید و امیدآفرینی کنید» ۱۴۰۰/۲/۲۱«به جریان رسانهای دشمن، نگاهِ سوءظنآمیز باشید»۱۳۹۵/۴/۱۲ «مطالبهگری را با ارائه راهحلهای خوب همراه کنید» ۱۳۹۹/۲/۲۸«دچار انفعال نشوید و امیدآفرینی کنید» ۱۴۰۰/۲/۲۱ برخی از توصیههای رهبر انقلاب اسلامی است که کنشگران و مطالبه گران به آن توجه دارند تا دشمن از مطالبات به حق، سوء استفاده نکنند.
🔶 مطالبه گری مساوی با آرمانخواهی
🔸 پایان اینکه مطالبه گری موجب میشود تا راه درست گم نشود و آرمانهای مهم انقلاب اسلامی همچون عدالت، استقلال، رفع فساد و تمدّن اسلامی و گفتمان عدالت، اقتصاد دانشبنیان، پیشرفت ایرانیاسلامی و... محقق شود، ازاینرو مطالبه گری باید پیوسته و همیشگی باشد: «این پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید... این [مطالبه گری] بسیار چیز باارزشی است؛ این مطالبهگری را از دست ندهید، این آرمانخواهی را از دست [ندهید]. اینها آرمانخواهی است؛ ممکن است بعضی از این چیزهایی که شما مطالبه میکنید عملی نباشد که واقع قضیّه هم همین است؛ یعنی وقتی انسان وارد عمل شد مشکلات کار میدانی برای او بیشتر آشکار میشود، معلوم میشود که همهی آن چیزهایی که میخواستیم، یا نمیتوانسته عملی بشود یا نمیتوانسته به این زودی عملی بشود؛ لکن خودِ این آرمانخواهی باارزش است.» ۱۳۹۹/۲/۲۸
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#امید_به_آینده
#مطالبهگری #انتخابات
✅ مطالبه کارنامه
🔶 رواج فرهنگ مطالبهگری و فسادستیزی یکی از ویژگیهای ممتازی است که بارها مورد تأکید رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی قرار گرفته است.
🔶 رهبری سال گذشته خطاب به جنبش دانشجویی فرمودند: «مطالبهگری شما بهگونهای باشد که هم در بیان صورتِ مسائل و هم در مقام ارائه راهحلها، با دشمن مغرض، مخرج مشترک پیدا نکنید.» این تعابیر به خوبی حکایت از آن دارد که رهبری در عمومی سازی گفتمان مطالبهگری مصرند و البته تلاش دارند تا آن را در مسیر واقعیاش قرار دهند.
🔶 این روزها که مصادف با ماههای پایانی مجلس یازدهم است و انتخابات مجلس جدید سه ماه دیگر برگزار خواهد شد، و قت آن رسیده است که ارائه عملکرد مجلس از نمایندگان مردم مطالبه شود و این سؤال مطرح شود که در چهار سال گذشته چه کردهاید؟!
🔶 در این میان به چند نکته باید توجه کرد:
1⃣ جامعه پویا، جامعه مطالبهگر است؛ جامعهای که در آن ولی نعمتان جامعه که مردم باشند، از نمایندگان و خادمان خود که مسئولان باشند، مطالبهگری میکنند و آنان باید پاسخگو باشند! این و مطالبهگری و پاسخگویی از مجلسیان در چند عرصه قابل تعریف است؛ از جمله مطالبه کارنامه و عملکرد، مطالبه شعارها و وعدههای انتخاباتی داده شده و مطالبه فرامین و رهنمودهای رهبری انقلاب و... .
2⃣ نباید فراموش کرد که وقتی یک ارزش در جامعه خریدار پیدا کرده و با اقبال عمومی مواجه میشود، کاسبانی نیز به میدان خواهند آمد و تلاش خواهند کرد تا خود را پیشقراولان مطالبهگری معرفی کنند. در این میان، جامعه بصیر جامعهای است که بتواند جنس بدلی را از جنس اصل تشخیص دهد و اجازه ندهد این کاسبان جایگزین صاحبان امر مطالبهگری شوند. امری دشوار که کم اهمیت شمردن آن، مطالبهگری را به امر ضد خود تبدیل خواهد کرد.
3⃣ باید توجه داشت که مطالبهگری، روح تحقق امیدواری و امیدآفرینی در جامعه است و موتور محرکی است که میتواند معضلات را حل کرده و کار چرخش چرخ حکمرانی را در مسیر آرمانها و قلهها هموار کند و در خدمت مبارزه با فساد و انحرافات به کار آید؛ بنابراین، امیدآفرین است و جامعه را به پویایی و تکاپو دعوت میکند. همین مسئله خود شاخص مهمی است که میتواند مطالبهگری واقعی را از مطالبهگری بدلی تمییز دهد!
4⃣ مطالبهگری باید با معیار اخلاق و انصاف سنجیده شود؛ وگرنه در ورطه سیاه تخریب و اتهامزنی و دروغپراکنی خواهد افتاد! که نتیجهای جز واگرایی و تشتت و رواج بداخلاقی در جامعه به همراه نخواهد آورد. کافی است به تجربیات گذشته در این زمینه نگاهی بیندازیم تا مشخص شود که چگونه چنین مدعیانی دچار انحراف و انحطاط شدهاند.
🆔 @tahlil_shjr
#سیاستهای_کلی_نظام
#ولایت_فقیه #اقتصاد
#پیشرفت #بصیرت
#روشنگری
✅ چرا رهبری مشکلات اقتصادی را حل نمیکند؟ و چرا برخی مسئولینی که توسط رهبری گذاشته میشوند بد عمل میکنند؟
🔶 پاسخ به شبهات:
وظایف ولی فقیه، قوای سه گانه، سازمانها و نهادها و ...، همه در قانون اساسی تبیین شده است. آیا انتظار میرود رهبری تمامی ساختار اداره کشور را به هم بزنند، قوانین را ملغی کنند و خودشان از رئیس جمهور، نمایندگان و رئیس مجلس، تا تمامی مسئولان و کارمندان را عزل و نصب نمایند؟! آیا تمامی مشکلات و انحرافات، با عزل و نصبها برطرف میشود؟!
1⃣ کار رهبری در انتصاب، این است که رئیس یا مسئولی متناسب با مقتضیات و امکانات برای یک مجموعهای انتخاب و منصوب نماید و کار اجرایی با ایشان نیست.
🔶 بدیهی است که اگر قرار باشد برای هر نهاد یا مجموعهای مسئولی بگمارند و سپس خودشان وارد عملیات اجرایی گردند، نه آن انتصاب معنا و مفهومی دارد و نه این کار شدنی است. این توقع، مثل این است که گفته شود: چون رئیس صدا و سیما را ایشان منصوب میکنند، پس تمامی مدیران، کارگردانان، بازیگران، فیلمنامه نویسان، مجریان اخبار و گزارشگران ورزشی و ... را نیز ایشان انتخاب کنند و در مقابل کوچکترین کارهای این مجموعه هم باید رهبری پاسخگو باشد! قانون فقط عزل و نصب برخی نهادها را بر عهده رهبری گذاشته است. تنها موردی که علاوه بر عزل و نصب مدیران، فرماندهی آن نیز به عهده رهبری است، امور نظامی میباشد، زیرا ایشان در قانون اساسی فرمانده کل قواست. لذا میتوان دستاوردها و نقاط ضعف نیروهای نظامی را با دستاوردهای کلیه امور غیر نظامی مقایسه کرد تا تفاوت مدیریت رهبر انقلاب با سایرین مشخص شود.
2⃣ بازوان اجرایی ولیّ فقیه، چه کسانی هستند؟ آیا به جز قوای سهگانه، نهادها و سازمانهای رسمی و مردم که هر کدام وظایف مشخصی دارند؟! آیا میتواند از آسمان نیرو بیاورد، یا باید با همینها کار کند؟ همه نهادهای انتصابی و انتخابی به عنوان بازوهای رهبری به شمار میروند. بنابراین اگر ضعیف عمل کنند، رهبری نمیتواند حکومت دیگر و مستقلی ایجاد نموده و شخصاً وارد امور اجرایی گردد.
🔶 گاهی مدیریتها، از رهبری گرفته تا منصوبین یا منتخبین، همه عالی هستند، اما بدنه ضعیف است، حال یا ضعف ناشی از کمبود قوانین است، یا ضعف برنامهریزی، یا ضعف نیروی اجرایی، یا ضعف بودجه و به طور کلی ضعف بدنه! حال رهبری چه کند؟!
3⃣ ولی فقیه، در بالاترین افق و قلّۀ «رصد» قرار دارند؛ به لطف الهی به خاطر ایمان، تقوا، دانش، بینش، شجاعت و سایر کمالات، دوست و دشمن، خیر و شر، راهکارهای کلّی برای عبور از مشکلات، مسیر صحیح رشد و پیشرفت را میشناسند و میشناسانند. اما توجه، دقت و عمل، کار امّت است، چه نهادها و مسئولان و چه مردم.
🔶 اصلیترین و مهمترین کار در جلوگیری از انحرافات، تبیین آنها و تذکر به آنها و روشن کردن راهکارها و تلاش برای مساعد نمودن شرایط جهت هدایت در صراط مستقیم و جلوگیری از انحرافات میباشد که در تبیین سیاستهای کلّی نظام محقق میگردد. لذا رهبری نه وظیفه دارد و نه اصلاً میتواند که در اجرا، از تمامی انحرافات جلوگیری نماید.
4⃣ ولی فقیه، خود بارها به پرسش دربارۀ وظایف رهبری پاسخ دادهاند: «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد.» (12/4/1395).
🔶 رهبر انقلاب، این موضوع را اینگونه تبیین مینمایند: در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. دستگاههای گوناگون قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در قانون اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی نظام اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. (24/7/1390)
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #مقاومت
✅ مقاومت جدید
🔶 یکی از موضوعات نیازمند بازاندیشی، موقف جبهۀ مقاومت و فرهنگ مقاومت حین و پس از «طوفان الاقصی» است. همه می بینند که این جبهۀ مقاومت است که در این «چالش بزرگ» با رژیم سفاک اسرائیلی صحنهگردان است. مقاومت چیزی شده بود، مقاومت دارد چیزی دیگری می شود و مقاومت در جهان و مدار فرهنگی، امنیتی، نظامی و طبعاً سیاسی دیگری زندگی خواهد کرد.
🔶 امروز این جبهه مهم است و باید خوب دیده و درک شود. جبهۀ مقاومت از مدیریت هوشمند و مطلعی برخوردار است. این که ما چه مددی می توانیم به آن بدهیم کمی تأمل می خواهد، ولی روشن است که درک کار عظیم مقاومت بخشی از وظیفۀ ما است.
🔶 آنچه صهیونیست ها پس پرده بیش از هر چیز نگران آن هستند، این است که این جنگ بی پایان خواهد بود. حتی اگر همین فردا اسرائیل غزه را کلا ترک کند، مقاومت پاسخ به جنایتی که اسرائیل مرتکب شده را تا سال ها ادامه خواهد داد. جنگ تا جایی که به مقاومت مربوط است ‘سناریوی پایان’ ندارد.
🔶 آمریکا هم درباره عدم گسترده شدن جنگ شعار می دهد اما به خوبی می داند چه شگفتی هایی در حال شکل گیری است. اینکه از عراق و یمن مستقیما اسراییل را بزنند، حزب الله کل زیرساختهای رژیم در شمال را نابود کند و در سوریه دارایی امریکا هر شب زیر ضرب باشد، اگر گسترش جنگ نیست، پس چیست؟! هر یک از این رویدادهای شگفت، اگر در وضعیت عادی رخ می داد خود می توانست منشا یک جنگ منطقه ای تمام عیار باشد اما حالا امریکا و اسرائیل آنها را با همه توان نادیده می گیرند چرا که می دانند قادر به هیچ واکنش موثری نیستند. خاورمیانه برای امریکا دیگر امن نخواهد شد.
🔶 مقاومت اجازه نخواهد داد دشمن برای آن تصمیم بگیرد یا در جنگی چنین پیچیده گرفتار ‘محاسبات ساده’ شود. کسی نباید منتظر یک عملیات سرنوشت ساز از یک جغرافیای خاص باشد. مجموعه ای از عملیات ها از جغرافیاهای مختلف است که این جنگ را تعیین تکلیف می کند. کمر قصاب غاصب منطقه خم شده و مجموعه بزرگی از مردان همداستانند تا دیگر صاف نشود. انتظار نداشته باشید چنین امر عظیمی به سرعت و سادگی یا بدون درد و رنج رخ بدهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حضرت استاد حجت الاسلام و المسلمین فلاح شیروانی
🆔 @tahlil_shjr