هفتهنامه زن روز
#گزارش
صهیونیسم، نام دیگر یک توطئه (۲)
فاطمه اقوامی
انگلیس در ابتدا نمی خواست سر یک قطعه زمین آن هم به خاطر یهودی ها وارد دعوا و نزاع با عثمانی شود اما دقیقا در همان سال ها کشف نفت در خاورمیانه بر اهمیت این منطقه که پل ارتباطی شرق و غرب عالم بود، افزود و انگلیس و دیگر استثمارگران برایش دندان تیز کردند.
هنوز قضیه تملک وطن برای یهودیان به جایی نرسیده بود که هرتزل مرد و «حییم وایزمن» (اولین رئیس جمهور اسرائیل) استاد دانشگاه منچستر جای او را گرفت. وایزمن هم تلاش کرد با وعده ووعید سلطان عثمانی را بخرد اما او هم موفق نشد. چیزی نگذشت که آتش جنگ جهانی اول روشن شد و انگلیس مقابل صف آرایی آلمان ها و امپراتوری عثمانی قرار گرفت. انگلیس ها که فکر می کردند از پس ارتش عثمانی برنمی آیند مثل همیشه حقه ای به کار بستند و اعراب تحت حاکمیت عثمانی را به استقلال طلبی و جدایی از حکومت ترک های عثمانی تشویق کردند. آن ها برای اجرایی کردن نقشه شان سراغ فیصل و پدرش شریف حسین که دست نشانده حکومت عثمانی در سرزمین حجاز بودند، رفتند و با وعده سرزمین بزرگ عربی فریبشان دادند. آن ها با جنبش های عربی ارتباط گرفتند و علیه دولت عثمانی تحریکشان کردند. خلاصه انگلیس توانست از طریق اعراب قدرت امپراتوری عثمانی را درهم شکند اما چیزی نگذشت که اعراب فهمیدند رکب بدی خوردند و انگلیس و فرانسه طبق توافقی موسوم به سایس ـ پیکو سرزمین های غنیمتی را بین خود تقسیم کردند بدون اینکه حتی سهم کوچکی هم به اعراب بدهند! در بین سرزمین های غنیمتی قرار شد فلسطین تحت حاکمیت بین المللی اداره شود اما داستان به گونه دیگری رقم خورد.
شما میتوانید متن کامل این گزارش را در مجله زن روز بخوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
چهارراه سرنوشت
فاطمه ضیائی پور
خودش بود؛ باور نمی کردم صبح آبی و زلال اولین روزهای فروردین به کتاب کهنه ای تبدیل شود، در صندوقچه خاک خورده خانه ای فراموش شده که مجبور به مرور هزارباره اش شوم. انگار خواب های نیمه کاره و مبهمم، رنگ زندگی گرفته اند و دارند هر لحظه به وجودم نزدیک تر می شوند و از حدقه چشمانم می گذرند تا به شهر پنهان درونم برسند. آن روز برخلاف شجاعت همیشگی ام کم آورده بودم. می خواستم کسی بی آنکه خودم قدم از قدم بردارم، جای من به آن کوچه و به درون آن خانه وارد شود و در ذهن و دل و گذشته اهالی اش حلول کند و هرچه در میانشان در جریان است، بی وقفه بر جانم بریزد...
در ادامه شما میتوانید این داستان زیبا را در کانال زن روز بخوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#اطلاعیه
نسخه الکترونیک «مجله زن روز ـ شماره ۲۷۳۸ ـ ۱۹ تیر ۱۴۰۰» در طاقچه منتشر شد. شما میتوانید این شماره مجله را از طریق لینک زیر به قیمت هفت هزار تومان دریافت کنید:
https://taaghche.com/book/101739
@zane_ruz
بسم الله الرحمن الرحیم...
🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍃
سلام!✋🌸
☘صبح چهارشنبهتون بهخیر و شادی، براتون آرزوی سلامتی و خوشبختی میکنیم☘
«درباره مکارم الاخلاق از امام جعفر صادق علیهالسلام سوال شد، فرمودند: گذشت از کسى که به تو ظلم کرده، رابطه با کسى که با تو قطع رابطه کرده، عطا به آن کس که از تو دریغ داشته است و گفتن حق اگر چه بر ضد خودت باشد.» (منهاج البراعه (خوئی) ج ۶، ص ۲۱۸)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#گنبد_آسمان
تلسکوپ بدون آینه!
سید محمد سعید انوار
دوشنبه هفتم تیرماه همگان منتظر افتتاح یکی از بزرگ ترین و پر چالش ترین پروژه های علمی ایران بودند؛ رصدخانه ملی ایران. این رصدخانه در قله گرگش از توابع کاشان پس از گذراندن برنامه ای ۲۰ ساله قرار بود امید بسیاری از محققان برای انجام پژوهش های حوزه نجوم باشد اما اولین تصاویر از تلسکوپ پیشرفته این سازه که نشان از عدم وجود آیینه داشت، متخصصان این حوزه و حتی منجمان آماتور را در شوک بزرگی فرو برد. نداشتن آینه برای یک تلسکوپ مانند نداشتن چرخ یا موتور برای خودرو است. هر چقدر این خودرو تمیز و مهندسی ساز باشد، بدون موتور استارت نخورده و بدون چرخ حرکت نخواهد کرد. به همین مناسبت در «گنبد آسمان» این هفته از ساختار و تاریخچه تلسکوپ صحبت خواهیم کرد تا اتفاقی که برای رصدخانه ملی ایران افتاده است را بهتر درک کنیم. در بخشی از این مقاله میخوانیم:
امروزه تلسکوپ های بازتابی زیادی مانند تلسکوپ های «دوقلوی جیمینی» در هاوایی و شیلی و تلسکوپ های بازتابی AAT در استرالیا به ستاره شناسان سراسر جهان سرویس می دهند. برای ستاره شناسان، جمع آوری نور از آسمان کماکان منبع اصلی دریافت اطلاعات از کیهان است. بیشتر اجرام آسمانی، به استثنای ماه و خورشید، دور و نسبتا کم فروغ اند. تلسکوپ تا جایی که بتواند نور جمع آوری می کند و هر چه نور بیشتری جمع آوری کند اطلاعات بیشتری فراهم می آورد. به همین سبب یکی از مهم ترین ویژگی های تلسکوپ، قطر دهانه آن است. دو نوع تلسکوپ به نام های «بازتابی» و «شکستی» وجود دارد. بازتابی ها با استفاده از آینه و شکستی ها با استفاده از عدسی نور را جمع آوری می کنند. پس از قطر دهانه، عدسی ها و آینه های اصلی مهم ترین ویژگی های تلسكوپ را تشكیل می دهند. بیشتر تلسکوپ های حرفه ای امروزی بازتابی هایی با آینه های چند متری اند که بر فراز قله ها مستقر می شوند تا بالاتر از آشفتگی های حاصل از حرکت هوا در لایه های پایینی جو قرار گیرند.
متن کامل «گنبد آسمان» این هفته را در مجله زن روز بخوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#کدبانوگری
شامی نخودچی
👩🍳مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوسفندی: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه متوسط
گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آرد برنج یا نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج یا آبغوره: ½ لیوان
آب (جوش): ۱و ½ لیوان
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط (در صورت دلخواه)
تخم مرغ: ۱ عدد
زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا پیاز، سیر و سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید و با قسمت ریز رنده، آن ها را رنده کنید. آب آن ها را کاملا بگیرید. این کار باعث می شود شامی شما موقع پختن به ظرف نچسبد و از هم نپاشد. گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید. آرد را به همراه تخم مرغ اضافه کنید. همه مواد را کاملا ورز دهید تا یک مخلوط منسجم و کمی چسبناک داشته باشید. روی ظرف را بپوشانید و برای مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این مدت سس شامی نخودچی یا شامی آرد نخودچی را درست کنید. گوجه فرنگی ها را رنده کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید. می توانید از کره هم استفاده کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به آن کمی زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید تا همه با هم تفت بخورند و طعم خامی آن ها گرفته شود. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. بعد از اینکه طعم خامی گوجه فرنگی ها گرفته شد، آب جوش و زعفران دم کرده را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا به آرامی مواد با هم بپزند. در ۱۰ دقیقه پایانی، آب نارنج یا آبغوره را اضافه کنید. بعد از ۱ ساعت که مایه شامی نخودچی استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره ورز دهید. یک تابه مناسب بردارید و در آن روغن بریزید. بعد از اینکه به حد کافی داغ شد به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دستتان آن را به شکل دایره یا بیضی فرم دهید. سپس آن را در روغن سرخ کنید. برای همه مواد به همین ترتیب، هر دو طرف را سرخ کنید. غذای شما حاضر است می توانید آن را به همراه نان یا برنج میل کنید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پاسخ_به_شبهات
‼️اگر نتوانید متنی همچون قرآن بیاورید، الهی بودن آن ثابت نمی شود؛ چراکه هزاران اثر هنری کم نظیر در
جهان وجود دارد! با همین شگرد محمد، بسیاری از مخترعین و هنرمندان می توانند ادعای پیامبری کنند!
✨پاسخ شبهه:
اگر این کتاب (قرآن کریم) توسط بشری عرضه شده، چرا تمام انسان ها چهارده قرن است توانایی پاسخ به تحدی*
آن را ندارند و نمی تواتند مثل آن را بیاورند؟ ملحدان از مغالطه استفاده می کنند، کدام مخترع تا به حال تحدی کرده است؟ آن هم با این وسعت (انس و جن تا روز قیامت) آیا اگر ادیسون تحدی می کرد که کسی نمی تواند لامپی این چنین بسازد، کسی نمی توانست به آن پاسخ دهد؟ هر دانشمندی تحدی کند در عرض مدت کوتاهی دانشمندان دیگر پاسخ آن را می دهند. مغالطه دیگر این شبهه آن است که نمی گوید قرآن حتی به آوردن یک سوره همانند خودش تحدی کرده اما باز هم مخالفان از پاسخ به آن بازماندند.
برای مثال اگر داوینچی بگوید کسی نمی تواند چشمی مانند مونالیزا بکشد، آیا واقعا نقاشان جهان نمی توانند چشمی مانند آن بکشند؟ قطعا می توانند.
* تحدی به معنای به مبارزه طلبیدن و عاجز کردن مردم در امری است و در مبحث اعجاز قرآن به معنی به میدان طلبیدن مردم به آوردن مشابه قرآن است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#عطارباشی
قاووت بادام و نبات برای افسردگی خوب است
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ محسن ناصری متخصص طب سنتی درباره بادام شیرین اظهار کرد: بادام شیرین درختی طبع گرم و تر دارد و بادام نسبت به دیگر دانه های روغنی، گرمی کمتر دارد. وی افزود: بادام شیرین درختی برای کودکانی که فعالیت زیاد دارند، مفید است و به رشد آن ها کمک می کند همان طور که گیاهان برای رشد به گرما و رطوبت نیاز دارند بدن انسان نیز از این قاعده مستثنی نیست، بادام از بروز مشکلات روحی و روانی پیشگیری می کند. این متخصص طب سنتی تصریح کرد: بادام شیرین درختی تقویت کننده سیستم گوارش و سیستم تنفسی است و موجب افزایش انرژی می شود همچنین روغن بادام شیرین نیز از ترکیبات بسیار خوب برای رطوبت بخشیدن به بدن است، کسانی که فعالیت مغزی زیاد دارند می توانند از چکاندن یک قطره روغن بادام شیرین در بینی از فواید آن بهره ببرند.
ناصری تصریح کرد: یکی از تنقلات مناسب برای بیمارانی که طی روز اشتهای کاذب دارند، بادام بوداده نمکین است همچنین از ترکیبات توصیه شده برای حفظ سلامت مغز در طب ایرانی، مصرف قاووت تهیه شده از پودر بادام و پودر نبات است، این ترکیب به بهبود خواب، رفع مشکلات روحی و افسردگی کمک می کند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#یار_مهربان
معرفی کتاب «دل پلاس»
«دل پلاس»؛ روایتی داستانی از فعالیت های جهادی در مقابله با ویروس منحوس کرونا، جدیدترین اثر نویسنده کتاب قصه دلبری (محمدعلی جعفری) هم زمان با یک سالگی شیوع ویروس منحوس کرونا توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.
بیش از یک سال است که ویروس منحوس کووید ۱۹ در کشورمان شیوع پیدا کرده و فاصله های زیادی را بین مردم کشور عزیزمان انداخته است. ویروسی که اوایل دست کم گرفته بودیمش و شاید خیلی ها توجهی به آن نداشتند؛ اما کم کم و با شنیدن اخبار وحشتناک جهانی و نیز خبرهایی در مورد دوستان و آشنایان و اقواممان که درگیر ویروس شده اند، ترس رخنه کرد در وجودمان و آرام آرام باعث شد که خیلی از مکان ها و جمع ها از هم بپاشد و فاصله بیفتد بین آدم ها و دل هایشان. در این میان عده ای همچون دوران سخت ۸ سال دفاع مقدس با ازخودگذشتگی و به صورت جهادی به میدان آمدند و از این فاصله ها جلوگیری کردند و با رفتار همدلانه شان، بذر محبت و دل گرمی را در دل هم وطنان عزیزمان پاشیدند و با رفتارشان روح امید را در کشور زنده کردند همدلی ای که در تاریخ ثبت خواهد شد و ماندگار. نویسنده در این اثر به سراغ نیروهای جهادی که در روزگار کروناویروس دل به خطر داده و وارد میدان مبارزه با این ویروس منحوس شده اند، رفته است. جهادگرانی که در عرصه های مختلفی چون: غسالی، دوخت ماسک، تهیه آبمیوه، کمک به کادر درمان و خبرنگاران به صورت مردمی فعالیت داشته اند در هر یک از روایت های دل پلاس با ابعادی از همدلی مجاهدانه آشنا می شویم که پازل برادری و مواسات را تکمیل می کند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ینگه_دنیا
برنامه ریزی شهری در انگلستان
برنامه ریزی شهری مطلوب، با نگاهی جامع نسبت به آینده، پهنه های شهری را به صورتی سامان می دهد تا حداقل تغییر و تبدیل در آن واقع شود؛ چه تغییر در هویت ها تغییرات ذهنی و آشفتگی فکری را در پی دارد و در نهایت به بیماری شهر منجر می شود. آنچه در این تصاویر می بینید یک شهر کوچک در میانه کشور انگلستان است. یک نهاد فرهنگی این شهر، تصاویر حدود یک صد سال قبل از بخش های مختلف آن را با وضعیت امروزش مقایسه کرده. چنان که می بینید تغییرات بسیار کم و غیر ساختاری است؛ در حالی که این شهر همچنان زیست پذیر بلکه دارای استاندارد بالایی از زندگی شهری است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#ایوان_هنر
مخاطب در مه!
گفته می شود هنوز هم شبکه ها به سریال هایشان زنده هستند و در رسانه ها و پلتفرم های مطرح جهان هم سریال ها نقش عمده ای دارند. این سخن، حرف درستی به نظر می رسد، همان قدر درست که گفته می شود تلویزیون خودمان در یک دهه اخیر و در حوزه سریال سازی خوب و درست عمل نکرده است. پیش از این و بارها درباره اهمیت سریال سازی و تأثیر آن در جذب مخاطبان مطالبی نوشتیم و راهکارهایی ارائه دادیم. اینکه در فصل های مختلف و به اقتضاهای متفاوت، سریال چه جایگاه و اهمیتی دارد. یکی از این فصل ها تابستان است و به دلایلی که آشکار است، مردم وقت آزاد بیشتری دارند. سابقه ذهنی نشان می دهد که تلویزیون در گذشته ای نه چندان دور، برای تابستانش احترام قائل بود و تدارکی در حد عید می دید. تابستان امسال اما شاهد چنین تدارکی نبودیم و هنوز هم نیستیم. یکی از سریال هایی که برای پخش از شبکه سه در تابستان تدارک دیده شده سریال کلبه ای در مه است که پیش از این با اسم «می جان» و توسط مرجان اشرفی زاده قرار بود ساخته شود و ظاهرا چندین قسمت از آن هم ساخته شده و قرار بود که سریال «می جان» در رمضان سال گذشته پخش شود که به دلیل اختلاف با مدیر فیلم و سریال شبکه سه، کارگردان تغییر کرد و جابه جایی هایی در ترکیب بازیگران به وجود آمد. به هر حال این سریال تولید و آماده پخش شد و فارغ از ضعف های فیلم نامه و همچنین عدم تطابق تاریخی در بعضی قسمت ها و همچنین شباهت کاراکترها به شخصیت های دیگر سریال های مشابه، زمان پخش آن هم در بدترین زمان ممکن انتخاب شد. انگار شبکه سه اصرار داشت که مخاطب، این سریال پرهزینه و یک بار تغییرکرده را نبیند. انتخابات، مسابقات والیبال، مسابقات لیگ برتر و یورو ۲۰۲۰ برنامه هایی بودند که هر شب یا باعث تأخیر در پخش سریال می شدند یا لغو آن. سریال هایی که تاریخی هستند و در فضای شمال کشور می گذرند عموما برای مخاطب ایرانی جذابند اما چنانکه پیش از این گفتیم، عنصر قصه از اهمیت بالاتری برای او برخوردار است. مشکل بزرگ «کلبه ای در مه» این است که هم می خواهد راوی باشد و هم مصلح اجتماعی و هم معلم تاریخی که حافظه اش دیگر مثل ساعت کار نمی کند. وجود شاخه های مختلف در این سریال، مخاطب را گمراه می کند و تأخیر در پخش قسمت ها و فاصله افتادن، به این گمراهی کمک می کند. مخاطب نمی داند با یک سریال عاشقانه مواجه است یا تاریخی یا حتی سیاسی و اجتماعی. وجود کاراکترهای آشنا یا حتی گاه تکراری نمی تواند مخاطب را دلبسته به شخصیت ها کند. نسخه بهتر از این ها را قبلا دیده و حالا بدل شان را قبول نمی کند. نمایش روابط صفر و صدی از روابط آدم ها هم از دیگر مشکلات این سریال است و آدم خاکستری کمی در این سریال می بینیم.
کلبه ای در مه از آن دست سریال هایی است که احتمالا در زمان پخش تکرارش در یکی از شبکه های دیگر و بدون وقفه مورد توجه قرار بگیرد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند پذیرنده توبهها...
☘اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم☘
سلام!✋🌼
💐صبح پنجشنبه تون به خیر و شادی، امیدواریم آخر هفتهای آرام و شاد در انتظارتون باشه💐
حضرت محمد صلیالله علیه و آله و سلم میفرمایند: «هر جمعه برای اعضای خانواده خود چیزی از قبیل میوه و گوشت به عنوان هدیه فراهم کند تا به فرا رسیدن جمعه شادمان شوند.» (روضی المتقین ، جلد ۲ ، صفحه ۵۸۹)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#نمای_نزدیک
چراغها را خودم خاموش میکنم
فائقه بزاز
به نظر میاد اکثر ما مردم از یک نوع اختلال اضطرابی رنج می بریم. مدام درباره رویدادهای آینده نگرانیم و هیچ وقت هم با خودمان فکر نمی کنیم که خب! حالا اگر تمام زمین های تهران فرونشست یا موقع قطع برق توی آسانسور گیر افتادیم یا کرونای مدل دلتا گیرمان انداخت چه کنیم؟ یا برای پیش نیامدن این اتفاقات که مدام هر چند وقت یک بار از این کانال به آن گروه دست به دست می شوند تا اگر کسی هم خیالش راحت است و از این دلواپسی ها خبر ندارد حتما باخبر شود و رنج بکشد، چه کار کنیم؟ انگار فقط با خودمان عهد بسته ایم که خودمان را بترسانیم و زندگی را که خیلی هم شیرین نیست و مصائب طبیعی خودش را دارد برای خودمان تلخ تر کنیم. از قرار معلوم ما عادت کرده ایم مدام به خرابی ها و به هم ریختگی ها فکر کنیم تا بهبودها و ترمیم ها. وقتی هم قدرت تفکر و تصمیم گیری پایین بیاید، ذهن رویدادهای کمی بد را به بحران و فاجعه تبدیل می کند. نگرانی ها روی هم انبار می شوند و مثل بولدوزر به جان روح خسته مان می افتند. گاهی هم واکنش های تندوتیز نشان می دهیم و خودمان را بیشتر و بیشتر آزرده و فرسوده می کنیم.
برای اینکه این اضطراب تعمیم یافته را از سر باز کنیم، نیاز به نسخه بی خیالی داریم. این که دکمه بی خیالی را فشار دهیم و به همین روزهای معمولی دلمان خوش باشد. حتی قطعی های مکرر برق را، که داد همه را درآورده به فرصت تبدیل کنیم. اینکه مدام برای برق داشتن و نداشتن یقه بدرانیم و دچار توهم توطئه شویم جز فرسایش اعصابمان نتیجه ای ندارد. کاری است که شده و بی کفایتی مدیران و مسئولین روزگارمان را سخت تر کرده. می شود از این بی عرضگی بهره ها برد و با نور شمع و چراغ قوه کلی کارهای عقب افتاده ای را که زیر سلطه سنگین گوشی های هوشمند به قهقرا رفته اند سروسامان داد. می شود در پنج و شش ساعت خاموشی چراغ ها، به یاد ایام قدیم کتاب خواند، جدول حل کرد، کمدها و انباری ها را مرتب کرد و به اوضاع عقب افتاده به چشم دیگری نگریست.
بی خیالی، آخرین سنگر ما انسان هاست، آخرین تیرمان که برای روز مبادا کنار گذاشتهایم. بی خیالی مفت است، مفت چنگمان، باید سراغش برویم تا شاید این اضطراب دائمی کمی بی خیال مان شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
تأثیر شیر بر بدن قبل از خواب
نوشیدن شیر قبل از خواب علاوه بر بالا بردن کیفیت خواب، باعث میشود روز خود را پرانرژی و سرحال آغاز کنید. نوشیدن شیر قبل از خواب بر میزان کیفیت خواب شب تاثیر دارد. شیر دارای تریپتوفان و پپتیدهای زیست فعال است که بر روی الگوی خواب تأثیر مثبت میگذارد. نوشیدن یک لیوان شیر قبل از خواب به بسیاری از افرادی که در خواب شب مشکل دارند کمک میکند. با نوشیدن شیر در شب به کاهش وزن کمک خواهید کرد. نوشیدن شیر در شب احساس سیری را در شما القا کرده که از بیدار شدن شما به دلیل گرسنگی جلوگیری میکند و دیگر به سمت خوردن خوراکیهای چاقکننده نخواهید رفت.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
دوران غیبت یک کمال است
حجتالاسلام والمسلمین عابدینی
ما غیبت را در نگاه اول یک عقاب میبینیم که وقتی امت تحمل امام را ندارند غیب محقق میشود تا بعد از برههای و آزمایشها و اطلاعاتی، آمادگی ایجاد شود تا حضرت ظهور بکنند و ظهور پس از این دوران غیبتی که این دوران غیبت عقابی بود، عتابی بود، جرمی بود برای عدهای که آمادگی و ظرفیت آنها نبود تا این عتاب الهی در حقیقت شکل گرفته باشد. در بعضی از روایات اینگونه بیان شده که غیبت مربوط به این است که اگر بود حضرت هم به شهادت میرسید مانند آبائشان. اما در برخی از روایت دیگر که کم هم نیست بلکه تعدادش هم بیشتر باشد این هست که دوران غیبت یک کمال است و این کمال قطعی هم بوده که باید باشد. یعنی حتی اگر مردم در اوج آمادگی هم بودند حتماً باید دوران غیبت محقق میشده. این خودش نکته مهمی است. چنانچه دوران ظهور یک دوران کاملی است و کمالی است که باید محقق شود چنانچه دوران قیامت یک دوران کمالی است که حتماً و قطعا باید محقق شود، دوران غیبت هم حتما و قطعا باید محقق میشد. چه مردم خوب خوب باشند، چه مردم در آن کمال خوبی نباشند و به اصطلاح باید دوران بگذرد تا خوب شوند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#کدبانوگری
پیتزا سالامی با چاشنی فلفل و عسل
👩🍳مواد لازم
گوجه بدون پوست: ۴۰۰ گرم
پنیر پارمسان: ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز حلقه شده: یک عدد
زیتون حلقه شده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای خوری
پنیر موزارلا: ۳۰۰ گرم
سالامی حلقه شده: ۲۰۰ گرم
برگ ریحان تازه: نصف پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
👩🍳مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا سالامی:
آرد گندم: ۴ پیمانه
مخمر: ۲ قاشق چایخوری
کره پاستوریزه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای خوری
شیر: یک پیمانه
👩🍳طرز تهیه:
برای تهیه یک پیتزای خانگی خوشمزه مثل پیتزا سیسیلی یا پیتزا سالامی باید یک خمیر پیتزای ایده آل داشته باشید که بعد از پخت دور آن خوب پف کند. پس قبل از هر کاری ابتدا باید به سراغ تهیه خمیر پیتزا بروید. آرد، نمک، کره پاستوریزه آب شده و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس شیر گرم را آرام آرام به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا زمانی که پودری در ظرف باقی نماند. در آخر، روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر برای دو تا چهار ساعت در دمای محیط بماند. فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک چهارم از خمیر را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه پهن کنید به طوری که مربعی ۲۰ در ۲۰ سانتی متری تشکیل شود. سپس آن را با تا کردن گوشه ها و کشیدن آرام، تبدیل به یک دایره کنید.گوجه ها را به یک کاسه متوسط منتقل کنید و با دست له کنید تا به شکل پوره دربیایند. با نمک گوجه ها را طعم دار کنید. یک لایه گوجه له شده روی خمیر بگذارید. یک چهارم پنیر موزارلا را روی پیتزا بریزید، و در ادامه یک چهارم پنیر پارمسان خرد شده، یک چهارم سالامی، یک چهارم فلفل قرمزها، یک چهارم زیتون های حلقه شده و یک چهارم برگ ریحان ها را نیز به خمیر پیتزا اضافه کنید. مقدار کمی نمک روی این ترکیب ریخته و روغن زیتون را به طور متناسب روی پیتزا بریزید. پیتزا را به فر منتقل کنید. زمانی که لبه های آن پف دار و ترد شد، حدود سه تا شش دقیقه بعد، پیتزا آماده است. آن را به بیرون منتقل کنید و بگذارید یک دقیقه خنک شود. دمای اجاق را به ۲۹۰ درجه برگردانید و با باقی مانده خمیر، پیتزای بعدی را آماده کنید. در پایان روی هر پیتزا زمانی که هنوز داغ هستند یک قاشق غذاخوری عسل بریزید. با این کار طعمی متفاوت و بی نظیر از این غذا را خلق می کنید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#جیک_جیکستان
تو پارک بودم. طرف داشت با گوشیش آروم میگفت: سوژه داره از پارک خارج میشه! منم دست گذاشتم روی هندزفری توی گوشم و گفتم: حاجی یه سوژه رو به چند نفر سپردی!؟
طرف سوژه رو ول کرده، نیم ساعته دنبال منه!😆
🔸فامیل دور
@zane_ruz